Головні новини неділі та ночі: компенсації через "Північний потік-2", матч України з Нідерландами

Понеділок, 14 червня 2021, 08:00

Київ готовий говорити про компенсації через "Північний потік-2", збірна України дала бій Нідерландам на Євро-2020 – актуальні новини 13 червня і ночі.

Про через "Північний потік-2"

Київ готовий вести переговори про компенсації через втрату надходжень від транзиту газу після запуску газопроводу "Північний потік-2".

Про матч України з Нідерландами

Збірна України у стартовому матчі Євро-2020 з рахунком 2:3 поступилася команді Нідерландів.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на стартовий матч збірної України з командою Нідерландів під час Євро-2020.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів пресконференцію після стартового матчу синьо-жовтих на Євро-2020 з Нідерландами.

Про інші важливі новини

13 червня в країні зафіксували 857 нових випадків COVID-19, хвороба забрала життя 33 людей.

В суботу у Косівському районі Івано-Франківської області у річку Черемош впала дитина, у неділю вранці рятувальники знайшли тіло.

Американське космічне агентство НАСА повністю зібрало й оприлюднило фото своєї надважкої ракети, на якій астронавти незабаром полетять на Місяць.

Володимир Зеленський висловив бажання, щоб для найкращих викладачів Президентського університету майбутнього зарплата стартувала від 4 тисяч "або доларів або євро".

Україна відкриє генеральне консульство в Г’юстоні в американському штаті Техас.

Президент Росії Володимир Путін назвав свої головні очікування від зустрічі з президентом США Джо Байденом, яка повинна пройти в Швейцарії наступного тижня.

У суботу, 12 червня, в РФ зареєстрували 14 723 випадки зараження коронавірусом, це пікове значення з середини лютого. Найбільше хворих виявлено у Москві.

Прикордонники 12 червня не пропустили через українсько-молдавський кордон російську акторку озвучування та дубляжу.

Лідери держав "Групи семи" у підсумковому комюніке триденного саміту, що пройшов у Британії, звернулись з вимогами до Росії щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

У Маріуполі відбулися урочистості з нагоди 7-ї річниці визволення міста від окупації незаконних збройних формувань.

В Ізраїлі Кнесет відсторонив від посади прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху після 12-річного правління.

Журналісти Bihus.Info опублікували 35 годин "прослуховування" голови політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука.

За минулу добу у світі діагностували понад 355 тисяч нових випадків захворювання на коронавірус. Найбільше хворих виявили в Індії, Бразилії, Колумбії. Росія вже 4-та у світі за поширенням вірусу і 1-ша в Європі.