Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини четверга і ночі: бійка в Раді, сварка в ОП

П'ятниця, 10 вересня 2021, 08:00
Головні новини четверга і ночі: бійка в Раді, сварка в ОП
ФОТО: ЯН ДОБРОНОСОВ / ТЕЛЕГРАФ

У Раді бійка: Тищенко напав на Лероса, Зеленський і Шефір сильно посварились, останній навіть забирав з ОПУ речі – джерела — актуальні новини 9 вересня.

Про бійку в Раді

Нардеп Микола Тищенко напав і почав тягати по залі свого колегу Гео Лероса на засіданні Верховної Ради.

Лерос виступав з трибуни парламенту стосовно проваленої операції українських спецслужб з затримання "вагнерівців". Він заявив, що українцям цікаво знати, "хто з цієї парочки – пан Зеленський чи його секретарша Єрмак – злили цю спецоперацію".

Тищенко після бійки заявив, що готовий понести відповідальність за бійку з Леросом, який у свою чергу не бачить в своїх словах образ на адресу президента.

Про сварку в ОПУ

У серпні, за даними джерел УП, між президентом Володимиром Зеленським і його першим помічником і давнім другом Сергієм Шефіром виникла серйозна сварка, у результаті якої останній нібито навіть забирав свої речі з Банкової.

Наразі Шефір продовжує працювати на своїй посаді, водночас він уже не впливає майже ні на що.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх знову сфотографувалася з російською спортсменкою Марією Ласіцкене – на цей раз після етапу "Діамантової ліги" в Цюріху. Магучіх має військове звання – молодший сержант ЗСУ, а Ласіцкене – звання капітана Збройних сил РФ.

Польща додала громадян України до переліку осіб, яким з 9 вересня дозволений в’їзд до країни, в тому числі з метою туризму.

"Ми будемо починати з показових рейдів" — головний санлікар Ігор Кузін заявив, що поліцейські більш жорстко контролюватимуть дотримання маскового режиму та інших протиепідемічних заходів

"Слуга народу" Андрій Клочко заперечує свою причетність до того, що його 70-річна матір за роки його депутатства стала власницею майна приблизно на 14,5 мільйонів гривень, – каже, їй допомагає його сестра.

Національний банк ухвалив рішення підняти облікову ставку до 8,5%

За добу 8 вересня в Україні зафіксували 3 663 нових випадки COVID-19, госпіталізували 981 особу, помер 61 хворий, одужали 1 546 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 161 169 людей.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що українська армія може визволити окупований Донецьк та Луганськ, якщо отримає таку команду. 

У Державному департаменті США висловили занепокоєння через відставку трьох незалежних членів наглядової ради НАК "Нафтогаз України", там закликають врегулювати це питання зважаючи на принципи корпоративного управління. 

Заступниця голови КМДА Ганна Старостенко повідомила, що у Києві вже проводять показові рейди для контролю маскового режиму.

Олександр Лукашенко і президент Росії Володимир Путін за підсумками переговорів в Москві домовилися про узгодження всіх 28 "союзних програм", а також про єдині макроекономічну політику, оборонний простір і ринок нафти й газу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування