Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини неділі та ночі: смерть судді, загроза енергетичній безпеці Європи

Понеділок, 13 вересня 2021, 08:00
Головні новини неділі та ночі: смерть судді, загроза енергетичній безпеці Європи
Фото: НІСД

Суддю Печерського райсуду знайшли мертвим на Київщині, Білий дім попереджає про загрози енергетичній безпеці Європи вже взимку - актуальні новини 12 вересня і ночі.

Про мертвого суддю

Суддю Печерського районного суду міста Києва Віталія Писанця знайшли мертвим у селі Погреби у Київській області.

Поліція Київщини підтвердила, що 11 вересня в селі Погреби Броварського району виявлено тіло одного зі столичних суддів, але не називає імені.

Про загрозу енергетичній безпеці Європи

Білий дім стурбований через загрози енергетичній безпеці Європи вже цієї зими через газову залежність від Росії в енергопостачанні.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Дворазовий олімпійський призер у спортивній гімнастиці Олег Верняєв хотів би скоротити термін своєї дискваліфікації, аби представляти Україну на Олімпіаді-2024, однак у такому разі поставить ультиматум збірній: усі умови підготовки – або зміна громадянства. 

У Волинській, Львівській, Одеській і Тернопільській областях динаміка рівня госпіталізацій 11 вересня перевищила граничний показник, встановлений для "зеленої" зони епідеміологічної небезпеки, у двох із них така тенденція зберігається три дні поспіль.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відвідав російсько-білоруські військові навчання "Захід-2021" і заявив, що Білорусь планує закупівлю російського озброєння більш ніж на 1 мільярд доларів.

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявив, що українська влада може вдатися до військового шляху деокупації Криму і окремих районів Донбасу, але хоче уникнути масових жертв.

В аеропорту Праги за міжнародним ордером на арешт, виданим за запитом України, було затримано громадянина  РФ Александра Франчетті.

Внаслідок ворожого обстрілу в неділю військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям.

Прессекретар президента України Сергій Никифоров заявляє, що без обговорення питання Криму зустріч Володимира Зеленського і президента РФ Володимира Путіна не матиме сенсу.

За вихідні в Ізраїлі коронавірус виявили у 1 439 ізраїльтян, які повернулися з України.

Внаслідок ДТП за участю восьми автомобілів у Голосіївському районі госпіталізовано п’ятьох потерпілих, серед яких 11-річна дитина.

У неділю внаслідок попадання протитанкової керованої ракети у вантажівку загинув її водій, матрос Артур Голуб із Житомирщини.

Київський міський голова Віталій Кличко сподівається, що не буде необхідності вводити новий локдаун в столиці.

Президент Володимир Зеленський розповів про свою розмову із президентом США Джо Байденом про членство України в НАТО.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування