Головні новини п’ятниці та ночі: посилений кортеж Зеленського, "червона зона"

Субота, 25 вересня 2021, 08:00
Головні новини п’ятниці та ночі: посилений кортеж Зеленського, червона зона

Зеленський посилив кортеж, поліція переходить на особливий режим роботи; головний санлікар заявив, що 4 області можуть стати "червоними" в найближчі тижні — актуальні новини 24 вересня і ночі.

Про кортеж Зеленського

Президент Володимир Зеленський після нападу на свого першого помічника Сергія Шефіра посилив свою охорону – збільшений кортеж з сигнальними маячками рухається на великій швидкості.

Тим часом поліція з 25 вересня переходить на посилений режим роботи.

Про карантин

Житомирська, Луганська, Львівська та Харківська області можуть протягом двох-трьох тижнів перейти в "червоний" рівень епіднебезпеки — про це заявив головний санлікар.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Літаки Російської Федерації залітали в заборонену зону, яку Україна зарезервувала для проведення навчань.

Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін заявив, що замах на життя першого помічника президента України Сергія Шефіра та його водія скоїв професіонал, і він був не один.

Колишній начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Василь Бурба в режимному приміщенні дав свідчення у справі найманців ПВК "Вагнера" ​​тимчасової слідчої комісії Верховної Ради. Нардеп Роман Костенко повідомляє, що зустріч була в будівлі ГУ розвідки.

За ініціативи голови Європейської комісії "За демократію через право" (Венеціанська комісія) Джанні Букіккіо відбулася телефонна розмова із президентом Володимиром Зеленським, під час якого обговорили ухвалення Радою закону про олігархів.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко називає основною версією замаху на Шефіра політичне вбивство і пояснює, що нападники могли цілити у водія, щоб зупинити машину й завершити намір.

Російська делегація не поїде на сесію ПАРЄ, тому що влада Франції не визнає російську вакцину "Супутник V".

У прийнятому вчора законі про олігархів є юридична колізія — нардепи врахували одразу три правки, які суперечать одна одній.

Оскарівський комітет України висунув фільм Наталки Ворожбит "Погані дороги" як кандидата на здобуття на премію "Оскар".

Розслідувачі "Bellingcat" не отримали пояснень від української влади щодо спецоперації із затримання "вагнерівців", а також певні, що ФСБ не знала про неї.

За несплату більше 100 мільйонів податків судитимуть народного депутата групи "За майбутнє" Віктора М'ялика.

За добу 23 вересня в Україні зафіксували 9 058 нових випадків COVID-19 і 140 летальних випадків, госпіталізували 2 060 осіб, одужали 2 415 осіб. Також за минулу добу вакцинували 153 628 людей.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News