Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини суботи і ночі: перемога Усика, війська РФ біля українських кордонів

Неділя, 26 вересня 2021, 08:00
Головні новини суботи і ночі: перемога Усика, війська РФ біля українських кордонів
Олександр Усик, фото: Чемпіон

Усик переміг Джошуа і став новим чемпіоном світу в супертяжах, війська РФ після навчань залишилися біля українських кордонів – актуальні новини 25 вересня і ночі.

Про перемогу Усика

У боксерському протистоянні в Лондоні українця Олександра Усика і британця Ентоні Джошуа перемогу здобув Усик і став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.

Новий чемпіон за версіями WBA, WBO, IBO, IBF Олександр Усик заявив, що поєдинок із британцем Ентоні Джошуа відбувся так, як і припускав українець.

Президент України Володимир Зеленський подякував боксеру Олександру Усику за здобуття чемпіонських титулів.

В ніч з 25 на 26 вересня український боксер Олександр Усик здобув звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBО, перемігши в Лондоні британця Ентоні Джошуа, і знову повинен провести з ним поєдинок.

Про війська РФ

Російські військові навчання "Захід-2021" завершилися, проте українське командування не фіксує масового повернення військових РФ до місць постійної дислокації – Москва залишила у наближених до кордону України районах численні армійські батальйони. 

Про інші важливі новини

За добу 24 вересня в Україні зафіксовано 8 267 нових випадків COVID-19, госпіталізовано 2 035 осіб, 133 хворих померли, одужала 2 821 особа.

За даними МОЗ від 24 вересня, помаранчевому рівню епідемічної небезпеки відповідають 4 області України – Дніпропетровська, Донецька, Тернопільська та Черкаська.

Генпрокурор Ірина Венедіктова заявляє, що захист колишнього командувача Повітряних сил ЗСУ Сергія Дроздова затягує передачу до суду справи про катастрофу літака АН-26 під Харковом.

Через карстовий провал на Буковині змінено схему руху пасажирських поїздів.

У Нацбанку України не бачать підстав для виплати десятків мільйонів євро мюнхенській фірмі, яка через німецьких урядовців тисне на українську владу з вимогою повернути сумнівний борг часів 90-х – нібито за постачання апаратів комп’ютерної томографії виробництва Siemens.

Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для розслідування справи щодо ПВК "Вагнера" Мар'яна Безугла викликає на заслуховування головного редактора видання "Цензор.НЕТ" Юрія Бутусова через поширену ним інформацію про заслуховування ТСК Василя Бурби.

Міністр юстиції Польщі Збігнєв Зьобро вважає, що суперечку довкола шахти в Туруві слід розглядати в ширшому контексті енергетичних війн.

На центральній площі афганського міста Герат бойовики угруповання "Талібан" повісили тіла кількох вбитих під час перестрілки чоловіків, яких звинуватили у причетності до злочину.

Нідерландська поліція спільно з митними слідчими затримали біля берегів Північного моря вітрильну яхту, на борту якої виявили 11 мігрантів з Албанії, при цьому обох капітанів судна, українців, затримала прикордонна поліція.

Україна серед країн Європи займає 3 місце за кількістю нових інфікувань і 2 – за добовою смертністю.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування