Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 1 листопада: свіжі рейтинги, відставка Рєзнікова

Понеділок, 1 листопада 2021, 20:27

Третина українців нізащо не підтримають Зеленського і Порошенка; віцепрем'єр Резніков подав у відставку — актуальні новини 1 листопада.

Про президентські рейтинги

Якби вибори президента відбулися найближчим часом, то найбільше голосів у першому турі отримав би чинний глава держави Володимир Зеленський – 18,7% серед усіх опитаних. 

Водночас третина українців не підтримували б його або Порошенко за жодних обставин. Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова, проведеного 23-27 жовтня на замовлення "Обозревателя".

Також якби у другому турі президентських виборів опинилися чинний президент Володимир Зеленський та його попередник Петро Порошенко, то Зеленського підтримали б – 55,6% респондентів, які визначилися із вибором, а Порошенка – 44,4%.

Про відставку Рєзнікова

Віце-прем'єр-міністр – міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков подав заяву про звільнення за власним бажанням. 

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

У Києві з 1 листопада до 1 квітня запровадили єдиний швидкісний режим — у місті дозволили їздити лише 50 км/год, окрім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою.

Польська поліція затримала українця, який перевозив 11 громадян Іраку в автомобілі Porsche Cayenne — суд арештував його на два місяці.

"Ось і зараз, як ви знаєте, корабель США зайшов у Чорне море. Можемо швидко подивитися на нього в бінокль або у приціл відповідних систем оборони" — Путін погрозами прокоментував захід у Чорне море корабля Mount Whitney, який має намір брати участь в операціях НАТО.

МОЗ очікує пікові показники захворюваності на COVID-19 ще протягом двох тижнів, а далі буде спад.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони не підтвердили інформацію про нарощування російських військ поблизу державних кордонів України.

​​​За добу 31 жовтня в Україні зафіксували 13 936 нових випадків COVID-19 і 298 летальних випадків, госпіталізували 3 828 осіб, одужали 5 885 осіб. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 117 818 людей.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...