29 жовтня 2001

Архів

Новини
20:37
Нацбанк відбиратиме банківські ліцензії у банків-порушників валютообмінних операцій
Нацбанк збирається посилити санкції проти банків, обмінні пункти іноземної валюти яких порушують правила проведення валютообмінних операцій. До банків-порушників застосовуватимуться "заходи примусового характеру, матеріальні санкції, включаючи позбавлення окремих пунктів банківської ліцензії".
20:36
Акціонери "Укрнафти" висувають ультиматум
Приватні акціонери "ВАТ Укрнафта", які володіють більше ніж 41% її акцій, не будуть реєструватися для участі у зборах акціонерів доти, доки держава в особі національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" не надасть їм 5 з 11 місць у спостережній раді.
19:50
Генпрокуратура відпрацьовує кілька версій вбивства Ромашка. Вбивця зробив контрольний постріл
19:47
Кушнарьов підтримує "За ЄдУ". До нового року
18:14
"Доктор Дуліттл 2" – для домашнього вогнища?
Принаймні назва фільму "Доктор Дуліттл 2" може вже вас навести на правильний шлях: у фільмі знімається Едді Мерфі, який грає гарного лікаря, що розуміє мову тварин. Але одразу потрібно зазначити, що Мерфі вже себе вижив та "виграв" – якщо йому цікаво дивитися на себе, такого дурня, то нам, вже вихованим та зрілим глядачам, не дуже.
17:05
Володимир Горбулін повертається до активної політики. На місце Волкова
Володимир Горбулін абсолютно свідомо ставиться до свого призначення на посаду голови партії "Демократичний союз". Він здавався дуже натхненним і, судячи з його першої реакції, рвався у політичний бій. Він, майстер кулуарних переговорів і політичного бою, явно застоявся і скучив за активною політикою.
16:40
Фердінанд задоволений тим що тримає Реброва в запасі
15:41
Горбулін став Волковим. На час виборів?
15:26
Порошенко та Безсмертний завадили розширенню "Нашої України"
15:26
СДПУ(О) готова розглядати пропозиції ТУНДРи про співпрацю
15:12
Вбито голову районної організації партії "Собор"
15:09
Вперше з часів Кучмагейту українця приймуть американські лідери
14:56
Терористи "Аль-Каїди" їдуть в Європу і США через Україну
14:52
Ромашка замовили – одна з версій
14:50
Країна брехунів. Антологія останніх нападів хвороби патологічної брехні
Коли президент казав, що він в житті своєму не бачив Георгія Гонгадзе, він казав неправду. Коли керманич закликав небесні сили в свідки, що плівки Мельниченка — фальсифікація, він лжесвідчив. Коли гарант стверджував, що українські ППО не збивали літак над Чорним морем, він брехав. Лідер країни перетворив Брехню на державну політику.
14:00
Олександр Рябко – свої люди у Гамбургу
Хто такий Олександр Рябко? Уявіть собі ідеального молодого танцюриста - віртуозного, але стримано і невимушено елегантного, романтичного, харизматичного, шляхетного до своєї балерини - і перед Вами постане образ Олександра Рябка.
13:01
Чи МОже Дурдинець?
Як стало відомо УП з поінформованих джерел, Верховний головнокомандувач Збройних сил України вже найближчими днями може оголосити прізвище свого намісника в армії, себто міністра оборони. Головним військовим можуть призначити безвідмовного Василя Дурдинця.
12:42
У Пакистані прихильники талібів захопили місто
11:54
"Чисто український проект". Герої: Богословська, Хорошковський. Автори: Щедровицький, Островський
Першою факт залучення "гастролерів" до виборів публічно визнала Інна Богословська, одна з двох заявлених лідерів коаліції під кодовою назвою НЛО. Вона підтвердила УП намір укласти контракти з російськими фахівцями преміум-класу Петром Щедровицьким і Юхимом Островським. Серед клієнтів останнього був такий собі Кучма (президент України).
11:51
Комуністи направлять подання до КС по закону про вибори і Земельному кодексу після того, як їх підпише Кучма
11:16
За три тижні бомбардування Афганістану США не піймали жодного терориста
10:58
УБИТИЙ ЧЛЕН ДКЦПФР ОЛЕКСІЙ РОМАШКО
09:51
Halloween - пора гарбузів і чортів
Наближається Halloween - свято чортів – хороший привід змінити інтер'єр свого будинку. Дизайнери користуються будь-якою нагодою запропонувати модні новинки і вже приготували поради з оформлення будинків до свята. Сторінки Інтернету рясніють пропозиціями дизайнерських агентств про підготовку будинків до Halloween - на будь-який смак і гаманець.
09:30
"Мілан" грає внічию, Шевченко зазнає травми
В матчі 8-го туру чемпіонату Італії "Мілан" на рідному "Сан-Сіро" не зміг переграти "Болонью", і зіграв внічию з рахунком 0:0. А на початку другого тайму прикрої травми в одній з атак зазнав форвард збірної України Андрій Шевченко.
09:21
Невіо Скала очолить "Шахтар" в наступному році
Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов заявив, що донецький "Шахтар" з початку наступного року очолить відомий італійський фахівець Невіо Скала.
09:15
Від нових ударів по Кабулу загинуло 10 цивільних осіб
09:14
Ще одна людина захворіла на сибірку