Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини четверга і ночі: жарти "Епіцентру", виступи проти локдауну

П'ятниця, 13 листопада 2020, 07:00
Головні новини четверга і ночі: жарти Епіцентру, виступи проти локдауну

Степанов обурився жартівливою бравадою "Епіцентру" на тлі посилення карантину, радник Єрмака подав у відставку через локдаун вихідного дня, — актуальні новини 12 листопада.

Про жарти "Епіцентру"

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов обурився жартівливою бравадою торговельної мережі "Епіцентр" Олександра й Галини Герег на тлі посилення карантину на вихідні. 

"Епіцентр" написав у Facebook: "Продукти у нас є, вироби медичного призначення, ліки – є, корм для тварин – є. Завозимо пальне". І додав картинку: "Увага! Вводимо 72-годинну п'ятницю!!!".

В підсумку мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр" вирішила працювати на вихідних, але продаватиме лише продукти харчування, медичні товари та засоби гігієни.

Пізніше у мережі передумали та вирішили закрити свої магазини. Купувати можна буде лише онлайн.

Про незгодних з локдауном 

Радник голови Офісу президента Андрія Єрмака Ігор Уманський звільняється з цієї посади, оскільки не згодний із посиленням карантину в Україні на вихідних.

Проти карантину вихідного дня виступили також мукачівський міський голова Андрій Балога та мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Президент Володимир Зеленський та голова Офісу президента Андрій Єрмак, у яких підтвердили коронавірус, наразі перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

Якби вибори до парламенту відбувалися у листопаді 2020 року, до Ради пройшли б 4 партії: "Слуга народу", "ОПЗЖ", "Євросолідарність" і "Батьківщина", також, з урахуванням похибки, шанси є ще у 8-ми партій. 

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов припускає, що найважчий період в плані епідемії COVID-19 буде тривати до квітня.  

За час пандемії понад 70 депутатів Верховної Ради заразилися коронавірусом, тобто кожен шостий.

У ВООЗ вважають, що 70% населення планети слід вакцинувати, щоб подолати пандемію коронавірусу COVID-19.

Поблизу єгипетського курортного міста Шарм-ель-Шейх зазнав аварії військовий гелікоптер. Загинули 8 миротворців - шестеро американців, чех і француз.

Пізно ввечері 12 листопада стало відомо, що в реанімації помер затриманий людьми в масках напередодні 31-річний білорус Роман Бондаренко.

Суд задовольнив позов одіозного ексзамголови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка та зобов’язав журналістів, які розповіли про російське громадянство та численне майно родини, спростувати цю інформацію. 


За минулу добу у світі діагностували 643 тисячі випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, загалом – більше 53 мільйонів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування