Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини неділі і ночі: наступ в Карабаху, протести у Білорусі

Понеділок, 9 листопада 2020, 07:00
Головні новини неділі і ночі: наступ в Карабаху, протести у Білорусі

Азербайджан заявляє про взяти важливих міст в Карабаху, у Мінську тривають протести – новини, які були актуальні 8 листопада.

Про Нагірний Карабах

Президент Азербайджану Ільхам Алієв 8 листопада під час звернення до нації заявив про те, що збройні сили країни взяли під контроль місто Шуша в Нагірному Карабасі.

Офіційний представник міністерства оборони Вірменії Арцруні Ованнісян спростував заяву президента Азербайджану Ільхама Алієва про перехід міста Шуша в Нагірному Карабасі під контроль азербайджанської армії.

Про протести у Мінську 

У неділю, 8 листопада, в столиці Білорусі продовжуються масові акції протесту. ОМОН полював на учасників мітингу, очевидці розповідали, що чули постріли.

У Білорусі на акціях у неділю затримали більше 1000 осіб.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Партія "Голос" заявляє про можливу фальсифікацію протоколів результатів виборів до Київської облради, що надходять до Київської обласної територіальної виборчої комісії.

Міністр юстиції Денис Малюська вважає несправедливим штраф у 17 тисяч гривень за відсутність маски, який досі діє до набуття чинності новим законом про штрафи за відсутність масок у громадських місцях. 

Українська делегація у Тристоронній контактній групі прокоментувала смерть українського військового з 80-ї десантно-штурмової бригади Олега Свинарика.

Поліція застосувала водомети проти демонстрантів, які вимагають проведення нових парламентських виборів біля будівлі ЦВК Грузії.

Глава української делегації в ТКГ щодо Донбасу Леонід Кравчук заявив, що особисто має намір наполягати на пошуку нового міжнародного майданчика для переговорів, якщо думка Києва в рамках мінського процесу буде ігноруватися.

Геннадія Кернеса, який набрав найбільше голосів на виборах мера Харкова 25 жовтня, офіційно зареєстрували Харківським міським головою, оскільки він подав необхідну заяву.

Другу добу поспіль Україна опиняється на 10 місці серед інших держав світу за кількістю нових хворих на коронавірус.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...