Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини суботи і ночі: смертність від COVID, "ковідна амністія"

Неділя, 7 листопада 2021, 07:00
Головні новини суботи і ночі: смертність від COVID, ковідна амністія
SERGEI SUPINSKY/AFP via Getty Images

В Україні антирекорд смертності від коронавірусу; МОЗ думає ввести "ковідну амністію" для тих, хто купив сертифікати – актуальні новини 6 листопада.

Про коронавірус

В Україні 5 листопада зафіксували антирекорд смертності від COVID-19 - померло 793 особи.

Відтак Україна друга у світі за смертністю від COVID-19

Про "ковідну амністію"

Міністерство охорони здоров'я розглядає можливість запровадження  "ковідної амністії" для тих, хто купив документи про вакцинацію проти коронавірусу.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко сказав, що "якщо людина купила сертифікат, приходить до лікаря, той дивиться в ЕСОЗ і бачить, що не може зробити щеплення (оскільки дані про це внесені в систему - ред.). Нам треба це прибрати, ми працюємо над цією моделлю, як це зробити".

Про інші важливі новини

Єдина медаль України на чемпіонаті світу-2021 з боксу стала золотою, 19-річний Юрій Захарєєв виборов перемогу.

Уряд Коста-Рики першим у світі запровадив обов'язкову протиковідну вакцинацію для громадян віком до 18 років.

Безпілотник із вибухівкою атакував резиденцію прем'єр-міністра Іраку Мустафи аль-Кадхімі в укріпленій Зеленій зоні Багдада.

Кабмін скасував рішення щодо перемоги Євгена Олейнікова у конкурсі на посаду Голови Державної податкової служби України.

Тема України обговорювалася під час нещодавнього візиту до Москви директора ЦРУ Вільяма Бернса, заявив заступник голови МЗС РФ Сергій Рябков.

Колишній народний депутат та виконувач обов'язків прем'єрміністра України у 1993-1994 роках Юхим Звягільський помер у віці 88 років.

У передмісті Одеси невідомі напали на депутата однієї з ОТГ Херсонщини та його дружину, чоловік перебуває у важкому стані.

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко продовжить свою кар'єру в Італії – незабаром він має очолити команду Серії А "Дженоа".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...