12 вересня 2016

Архів

Публікації

"Мрія" на фініші. Як зберегти компанію з мільярдним боргом без жертв

Історія з реструктуризацією боргу скандального агрохолдингу "Мрія" добігає кінця. В понеділок компанія нарешті оприлюднила основні умови реструктуризації боргу обсягом 1,1 мільярда доларів.

Криголам Нефьодов. Як ботаніки перемагають корупцію у держзакупівлях

"Українська правда" презентує спецпроект "Нові лідери". Протягом року ви будете знайомитися з молодими українцями, які своєю роботою, творчістю, талантом, самовідданістю змінюють країну, в якій ми живемо. (рос.)

Павло Жебрівський: Якщо замахнувся, то бий так, щоб не встав

УП розпитала голову Донецької ОДА Павла Жебрівського, чому почалися арештовувати мерів за "сепаратистські" справи понад дворічної давнини.

Гра на розпалювання. Що означає скандальне рішення глави Придністров'я

Після підписання цього указу у глави Придністров'я може з'явитися новий інструмент, щоб не брати до виконання ухвалені депутатами рішення — як ті, що суперечать курсу на гармонізацію з РФ. (рос.)

Каршеринг: чи бути в Україні спільному користуванню автомобілів?

Сучасне суспільство вже давно ставиться до індивідуального автомобілю утилітарно: це справді зручний та швидкий засіб пересування, і аж ніякий не статусний символ.
Колонки

Два сигнали від Лукашенка: чому вибори в Білорусі стали особливими

Обов'язкова медстраховка від держави – як це працюватиме?

Знешкодити патентного троля: як це вдалося ЄС та що треба перейняти Україні

Гра навпомацки: як уряд заганяє податкову реформу в глухий кут

Новини
23:58
У Сирії почав діяти режим припинення вогню
Режим загального припинення вогню в Сирії, про який було домовлено за посередництва Росії і США почав діяти о 19:00 за місцевим часом.
23:41
Саакашвілі каже, що БПП перетворився на кримінальне угрупування
Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що "Блок Петра Порошенко" перетворився на кримінальне угрупування.
23:22
У Києві зібралася акція проти будівництва ТРЦ на "Героїв Дніпра"
Біля станції метро "Героїв Дніпра" в Оболонському районі Києва у понеділок ввечері зібралася протестна акція проти будівництва триповерхового торговельно-розважального центру над станцією метро.
22:59
Мельничук знайшовся у Лаврі
Колишній голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук з суботи перебував на території Києво-Печерської Лаври.
22:26
ЗМІ: Чауса оголосили у всеукраїнський розшук
Національне антикорупційне бюро оголосило у всеукраїнський розшук підозрюваного в одержанні 150 тис. доларів хабара суддю Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса, який втік від слідства.
22:13
Зеленський просить у Держкіно 50 мільйонів гривень
Студія "Квартал 95" на чолі з Володимиром Зеленським, який порівняв Україну з порноактрисою, просить у Держкіно немалі гроші - 50 мільйонів гривень.
21:48
Клімкін: Переговори щодо Донбасу можуть відбутися в Парижі або Берліні
Президенти України і Росії Петро Порошенко і Володимир Путін можуть зустрітися, якщо ці переговори принесуть результат у питанні досягнення миру на Донбасі.
21:41
У Києві на гарячому затримали посадовця "Укрметртестстандарту"
Під час отримання хабара у Києві затримали посадовця держпідприємства "Укрметртестстандарт".
21:19
Суд над главою МВФ Лагард розпочнеться 12 грудня
Засідання у справі глави Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард про незаконну виплату бізнесмену Бернару Тапі 400 млн євро розпочнеться 12 грудня.
20:51
Лавров закликав залучити СММ до спостережень за російськими виборами в Україні
Глава МЗС РФ Сергій Лавров закликав голову ОБСЄ, міністра закордонних справ Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайєра використовувати можливості СММ для спостережень за ситуацією навколо дипмісій на виборах до Держдуми в Україні.
20:36
Україна увійшла у топ-7 з організації контрабанди мігрантів до ЄС
За перші вісім місяців цього року кількість українців, підозрюваних в організації нелегальної міграції до ЄС, виросла у 2,5 рази.
20:14
Порошенко закликав світ не визнавати парламентські вибори РФ
Президент Петро Порошенко закликав не визнавати легітимність парламентських виборів Росії, які Москва намагається провести в тимчасово окупованих Криму та місті Севастополь.
19:46
ДРГ бойовиків напала на військових ЗСУ: 2 загиблих, 5 поранених
Двоє українських військових загинули, п’ятеро отримали поранення й один зник без вісти внаслідок нападу диверсійної групи в районі Станиці Луганської.
19:39
Справу керівника Державіаслужби передали до суду
Справу керівника Державної авіаційної служби України Дениса Антонюка, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем, передали до Солом’янського райсуду Києва.
19:17
Данилюк назвав держбюджет-2016 нереалістичним
Міністр фінансів Олександр Данилюк назвав державний бюджет України на 2016 рік нереалістичним.
18:57
Фігурант "справи ОПЗ" виграв суд у НАБУ і зберіг посаду
Солом'янський райсуд Києва відхилив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро про відсторонення Миколи Щурікова з посади першого заступника директора Одеського припортового заводу.
18:41
Бойовики у понеділок 17 разів порушили "режим тиші"
"Незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод", - повідомили у прес-центрі.
18:22
Україна у жовтні почне судитися за "скіфське золото"
5 жовтня в Окружному суді Амстердама відбудеться судове засідання у справі за позовом України до Музею Алларда Пірсона щодо повернення "скіфського золота" до України.
18:01
МЗС надало рекомендації у зв’язку з землетрусом в Македонії
У випадку поштовхів якомога швидше залишити приміщення, не користуючись при цьому ліфтами, і триматися на безпечній відстані від висотних будівель.
17:56
Dragon Capital купила торговий центр "Піраміда"
Компанія Dragon Capital Investments Limited, яка входить до групи компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання ТЦ "Піраміда".
17:51
Замість Сторожука в Раду заходить екс-помічник Мартиненка
Центральна виборча комісія визнала обраним та зареєструвала Владислава Даніліна депутатом Верховної Ради замість Дмитра Сторожука, який став першим заступником генпрокурора.
17:44
МОЗ пояснило, чому онкохворі діти не отримують ліків
Протягом 90 днів ліки для онкохворих дітей, закуплені МОН через Королівську агенцію Великобританії Crown Agents, лежать на складі тимчасового зберігання у зоні діяльності Київської митниці Державної фіскальної служби.
17:28
Геращенко і Фріз попросили НАТО натиснути на Росію
Керівник делегації Ради в Парламентській асамблеї НАТО Ірина Фріз і депутат від БПП Ірина Геращенко закликали країни НАТО натиснути на Росію в питанні звільнення заручників у зоні АТО.
17:23
У організатора мітингу "Обдурений Крим" на півострові забрали бізнес
Організатор мітингу проти політики російської влади "Обдурений Крим", який розігнали у Сімферополі, "отаман кримського козацтва" Сергій Акімов заявляє, що на півострові "влада" чинять тиск на всіх незгодних.
17:05
Єврокомісія хоче посилити контроль над месенджерами – ЗМІ
Європейська комісія цього тижня оприлюднить пакет пропозицій, які посилять контроль над безпекою сервісів обміну повідомленнями, таких як Skype і WhatsApp.
16:57
Марія Гайдар відмовляється від російського громадянства
У головне управління з питань міграції МВС Росії надійшло звернення громадянки Росії М.Є. Гайдар, у якому вона повідомляє "про бажання виходу з громадянства Росії у зв'язку зі вступом у громадянство України й небажанням жити й працювати в Росії
16:57
Під АП затримали хабарника із $30 тисяч – прокуратура
У Києві біля Адміністрації президента затримали чоловіка, який за 30 тисяч доларів США пообіцяв судді продовжити термін його повноважень.
16:50
Україна не припинить поставку води на Донбас – Зубко
Українська сторона не може припинити постачання води на тимчасово непідконтрольну територію Донбасу.
16:40
відеоМВС: Нетверезий прокурор з Мукачевого тікав від поліцейських
У Мукачевому поліцейські затримали прокурора місцевої прокуратури Ярослава Луп'яка, який керував автомобілем у нетверезому стані.
16:37
Фонд гарантування продасть активи 30 банків-банкрутів
Із них понад 2,62 млрд грн планується отримати від реалізації прав вимоги за кредитами та 0,76 млрд гривень від продажу основних засобів банків, що ліквідуються. Крім того, дебіторська заборгованість перед ПАТ "Банк "Форум" буде продаватись за 0,02 млрд гривень.
16:32
Суд заарештував податківця Головача у справі про ПДВ Януковича
Голосіївський райсуд Києва заарештував екс-першого заступника голови Державної податкової служби Андрія Головача за підозрою в незаконному відшкодуванні податку на додану вартість на 3 млрд гривень і призначив заставу 200 млн гривень.
16:18
У Росії побили відомого телеведучого
Двоє невідомих побили і пограбували російського телеведучого телеканалу "Дождь" Павла Лобкова в центрі Москви.
16:03
Samsung втратила 22 мільярди через Galaxy Note 7
За дві торгові сесії капіталізація Samsung Electronics зменшилася на 22 млрд доларів через рішення компанії відкликати з ринку небезпечні смартфони Galaxy Note .
16:02
Хабарі в Київській ОДА: заступнику голови призначили заставу 1 млн
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для підозрюваного в отриманні 200 тисяч гривень хабара заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любко у вигляді застави в розмірі 1 млн гривень.
16:00
фотоУ Києві арештували жінку за антиукраїнські пости у соцмережі
За даними СБУ, вона розповсюджувала заклики щодо насильницької зміни влади та організації посягань на територіальну цілісність та недоторканність України, а також фінансової підтримки терористичних організацій, які діють на тимчасово окупованих територіях.
15:50
У Каськіва в Панамі нерухомості на понад півмільйона євро - ГПУ
Колишній голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів, якого затримали у Панамі, володіє там об'єктами нерухомості, вартість одного з яких перевищує 500 тисяч євро.
15:32
Міністр фінансів РФ хоче зустрітися з Данилюком щодо "боргу Януковича"
Міністр фінансів Росії Антон Силуанов планує зустрітися з міністром фінансів України Олександром Данилюком у Вашингтоні (США) на початку жовтні для обговорення боргу на 3 млрд доларів.
15:17
Ротація членів ЦВК може затягнутися – Комітет виборців
Заміна членів Центральної виборчої комісії, у яких закінчився термін повноважень, може затягнутися на тривалий час.
15:12
Бірюков: Печерський райсуд відібрав у Новинського завод "Океан"
Радник президента Юрій Бірюков повідомив, що Печерський районний суд Києва відібрав суднобудівний завод "Океан" у нардепа Вадима Новинського.
15:05
Павелко відвіз в УЄФА гарантії для фіналу Ліги чемпіонів у Києві
15:01
Ляшко, "Батьківщина" і "Опоблок" саботують децентралізацію – дослідження
Радикальна партія, "Батьківщина" та "Опозиційний блок" найменше серед парламентських партій підтримують реформу децентралізації.
14:58
список40 депутатів мають задеклароване житло більше ніж 200 кв.м.
40 депутатів Верховної Ради мають апартаменти площею більше 200 кв. м.
14:56
Керівник київського метро: будівництво над "Героями Дніпра" не загрожує пасажирам
Будівництво триповерхового торгово-розважального центру над станцією "Героїв Дніпра" не несе загрози пасажирам.
14:50
САП просить відібрати у фірми Злочевського дозвіл на видобуток газу
Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд визнати недійсним виданий ТОВ "Надрагаз" спеціальний дозвіл на користування надрами для видобутку газу на Гуцулівському родовищі.
14:48
Жебрівський пояснив, чому не працюють логістичні центри
Голова Донецької обласної адміністрації Павло Жебрівський заявляє, що логістичні центри нині не працюють через курсування в сірій зоні фур з продуктами.
14:27
Суд дозволив обшукати офіс компанії, близької до Мартиненка
Солом'янський районний суд Києва дозволив провести обшук в австрійському офісі компанії-посередника Steuermann Investitions und Handelsgesellschaft GmbH (пов'язують з екс-депутатом Миколою Мартиненком) через яку здійснювалися закупівлі продукції державним Східним гірничо-збагачувальним комбінатом.
14:21
Миколаїв прийматиме сміття зі Львова
10 вересня мер Миколаєва Олександр Сенкевич підписав розпорядження про тимчасовий прийом сміття зі Львова на миколаївському полігоні.
14:09
Жебрівський не проти, щоб люди, що знають секрети, їздили в Крим
Глава Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський не забороняє своїм підлеглим їздити в окупований Крим, але категорично проти їхніх відвідин окупованих територій Донбасу.
14:04
Україна відправить до Голландії 5 викрадених з музею картин
У Нідерланди найближчим часом повернуться п'ять картин, які у 2005 році були викрадені з голландського музею Westfries у місті Горн і нещодавно знайдені в Україні.
14:01
Теракт у Туреччині: кількість поранених зросла до 48
Щонайменше 48 людей отримали поранення в результаті вибуху замінованого автомобіля у провінції Ван на сході Туреччини.
13:58
У Кремлі не готові обговорювати пропозицію українського МЗС щодо виборів
Росія не може прийняти до уваги вимоги, висунуті Києвом для організації голосування на виборах до Держдуми 18 вересня на території України.
13:52
В Горлівці скоротили вивчення української мови і не вчать історію
В школі №84 в окупованій сепаратистами Горлівці Донецької області вивчення української мови скоротили з двох годин на тиждень до одної.
13:51
У Фонді гарантування кажуть, що гроші на виплати закінчуються
У Фонда гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) закінчуються гроші для виплати гарантованих сум компенсації втрачених депозитів, тому він звернувся за фінансовою допомогою до уряду.
13:47
Представник Росії в МВФ голосуватиме проти траншу Україні
Мінфін Росії доручив своєму представникові в МВФ голосувати проти рішення виділити Україні наступний транш.
13:44
Литва ще два роки буде контактним посольством НАТО в Україні - джерело
МЗС Республіки Литва ближчим часом офіційно оголосить про продовження роботи в якості контактного посольства НАТО до кінця 2018 року.
13:44
У Микитася попри мільйони – жодного майна, а в родини – багато
Народний депутат Максим Микитась задекларував за 2015 рік 85 768 431 гривню доходів. Минулого екс-президент "Укрбуду" поклав в "Укргазбанк" 49 681 490 гривень.
13:41
Жебрівський: жодна справа мера-сепаратиста не покладена під сукно
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації наголошує, що всі кримінальні справи щодо мерів-сепаратистів розслідуються.
13:28
У Києві на Борщагівці викрали сімейну пару – ЗМІ
11 вересня близько 16:30 невідомі викрали сімейну пару на Софіївській Борщагівці.
13:27
Суд дозволив затримати суддю Чауса
Солом'янський райсуд Києва дав дозвіл на затримання судді Дніпровського райсуду Миколи Чауса.
13:24
СБУ затримала росіянина-бойовика
СБУ спільно із ЗСУ затримала росіянина, члена терористичної організації "ДНР".
13:09
У Меркель і Штайнмаєра єдина позиція щодо Донбасу – посол ФРН
У канцлера Німеччини Ангели Меркель і міністра закордонних справ Франка-Вальтера Штайнмаєра не існує різних позицій щодо вирішення конфлікту на Донбасі.
13:00
Багато охоронних фірм займаються рейдерством – Деканоідзе
Рейдерські захоплення бізнесу в Україні здійснюють деякі охоронні фірми.
12:52
Армія замовила контрагентам Медведчука дизелю на 400 мільйонів
Міноборони України уклало угоду з ДочП "Прикарпатзахідтранс" Південно-західного акціонерного товариства трубопровідного транспорту нафтопродуктів про поставку дизельного палива на 399,83 млн грн.
12:52
Ходорковський почав пошук заміни Путіну. Сам на вибори не піде
Колишній олігарх Михайло Ходорковський запустив проект "Замість Путіна", метою якого є вибір суперника нинішнього президента Росії на виборах у 2018 році.
12:33
ГПУ досі не оголосила підозри після обшуків у мерів Бучі та Ірпеня
Генпрокуратура нікому не повідомляла про підозру за результатами обшуків у мерів Бучі Київської області Анатолія Федорука та Ірпеня Володимира Карплюка.
12:23
Магера на цифрах пояснив, чому Держдума РФ буде нелегітимною
Член ЦВК Андрій Магера пояснює, що в разі проведення виборів в окупованому Криму, абсолютна більшість Держдуми буде обрана нелегітимно.
12:17
Проти фонду Катерини Ющенко порушили кримінальну справу
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо можливого розкрадання коштів при реалізації проекту благодійного фонду Катерини Ющенко "Лікарня майбутнього".
12:16
Франція і Німеччина пропонують створити "оборонний союз" в ЄС - ЗМІ
Німеччина і Франція розробили плани тіснішої співпраці в області оборони ЄС, в тому числі щодо нового військового штабу і розгортання місій за кордоном.
12:13
Судді Чаусу хабар дала пенсіонерка, яка торгувала димедролом – ЗМІ
У 2013 році Світлана Сасевич купувала і продавала димедрол, трамадол, зопіклон, псевдоефедрин. Її засудили до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна, звільнивши її від відбування покарання з іспитовим строком на 1,5 року.
11:58
НАБУ взялося за Військову прокуратуру через вугілля з АТО
Національне антикорупційне бюро розслідує зловживання службовим становищем посадовцями Військової прокуратури в інтересах ПАТ "Донбасенерго" при знятті арешту з 18 тисяч тонн вугілля.
11:51
В обмін на акції кредитори "Мрії" спишуть агрохолдингу 70% боргів
Борг агрохолдингу "Мрія" скоротиться з 1,1 мільярда доларів до 330 мільйонів в результаті отримання кредиторами акціонерної частки в компанії.
11:42
Бойовики не пустили ОБСЄ в село на Луганщині - розвідка
На Донбасі за вихідні загинули 4 і поранені 5 бойовиків, а з Росії продовжує надходити військова техніка, крім того бойовики перешкоджають роботі ОБСЄ.
11:38
Справи проти екс-губернатора Київської області немає – поліція
Національні поліція заявляє про відсутність кримінального провадження проти колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.
11:35
фотоУ дворі депутата від "Народного фронту" підірвали альтанку
У ніч на понеділок у дворі депутата Верховної Ради Юрія Вознюка у Рівному пролунав вибух, внаслідок якого вщент згоріла альтанка.
11:23
Міжбанк відкрився доларом по 26,69 гривні
12 вересня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 10:50 встановилися на рівні 26,64-26,69 гривні за долар.
11:16
фотоВ Одесі хлопець стріляв у трамваї
Під час руху у трамваї на вулиці Пантелеймонівській виник конфлікт між трьома хлопцями – один із них вийняв зброю та почав стріляти.
11:15
ООН зафіксувала рекордне зростання цін на їжу у всьому світі
Світові ціни на продовольство в серпні виросли до рекордного за 15 місяців рівня.
11:03
Клімкін розповів, без чого неможливо вивести мінські переговори з глухого кута
Міністр закордонних справ Павло Клімкін розкритикував політику ЄС щодо Росії.
11:00
фотоАваков розповів про нові затримання в "бурштиновій справі"
На Рівненщині продовжується спецоперація "бурштин": затримано сарненського прокурора та двох організаторів незаконного видобутку дорогоцінного каміння.
10:50
Ціни на нафту падають на даних про бурові установки зі США
Ціни на нафту 12 вересня падають на даних американської нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes про збільшення числа бурових установок в США за підсумками минулого тижня.
10:49
Клімкін: Працюємо, щоб світ визнав катуванням дії з Умеровим
"Те, що робили з Ільмі Умеровим протягом трьох тижнів є нічим іншим, як однією з форм катування. Працюємо над тим, щоб це визнав увесь світ", - голова МЗС.
10:45
Підозрюваний у хабарах заступник голови Київської ОДА заперечує вину
Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Ігор Любко, якого 9 вересня затримали при отриманні хабара, заперечує свою вину і просить про службову перевірку.
10:38
До парламенту Білорусі вперше за 20 років пройшли 2 опозиціонерів
Двоє кандидатів від опозиційних партій отримали місця в парламенті Білорусі за результатами виборів до Палати представників, які відбулися 11 вересня. Опозиційні депутати пройшли до парламенту вперше за 20 років.
10:17
ОБСЄ проігнорує вибори в Держдуму РФ в Криму
Місія Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ не буде спостерігати за виборами в Держдуму, які нелегітимно збираються проводити російська окупаційна влада в Криму.
10:13
фотоУ Кам’янському сплюндрували меморіальну дошку Чорноволу
У Кам’янському невідомі сплюндрували меморіальну дошку українському дисиденту В’ячеславу Чорноволу.
09:57
Непрацюючим пенсіонерам змінили правила призначення субсидії
Кабінет міністрів встановив, що при призначенні житлової субсидії для непрацюючих з цього року пенсіонерів повинен враховуватися їх дохід тільки за попередній перед зверненням місяць, а не за попередній рік.
09:47
Гройсман пообіцяв новий бюджет цього тижня
Прем'єр Володимир Гройсман заявляє, що цього тижня уряд подасть до ВР проект бюджету на 2017 рік.
09:43
Бойовики не пустили місію ОБСЄ на полігон
Бойовики продовжують перешкоджати роботі спостережної місії ОБСЄ на тимчасово окупованому Донбасі.
09:21
800 тисяч вийшли на вулиці на підтримку незалежності Каталонії
Приблизно 800 тисяч людей вийшли на вулиці Барселони та інших міст Каталонії у день національного свята на підтримку ідеї відділення від Іспанії.
09:08
Бірюков: У неділю в АТО бойових втрат не було
У неділю жоден український боєць в зоні АТО від бойових дій не постраждав.
09:02
Україна відновила імпорт газу із Польщі
12 вересня станом на 07:00 Україна відновила імпорт газу із Польщі.
08:48
Чийгоз: Путін намагається зробити наш народ розмінною монетою
Заступник голови меджлісу Кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз, якого окупаційна влада Криму утримує під вартою, закликав кримських татар не голосувати на виборах в Держдуму РФ на півострові.
08:31
Вибори парламенту Хорватії: найбільші партії набрали майже порівну голосів
Дві найбільші політичні партії Хорватії здобули майже рівну кількість голосів на дострокових парламентських виборах, які відбулися 11 вересня.
08:20
Кириленко сподівається, що ВР скоро заборонить антиукраїнські книжки з РФ
Віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко розраховує на прийняття Верховною Радою законопроекту про можливість введення заборони на ввезення книг антиукраїнського змісту з Росії і Криму до кінця 2016 року.
07:41
У КНДР в результаті повені загинули 133 людини
В результаті повені в Північній Кореї загинули 133 людини, ще 395 осіб вважаються зниклими безвісти.
06:58
Доба в АТО: Бойовики били з забороненої зброї
За минулу добу бойовики 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил в зоні АТО.
06:16
У ЦРУ попередили про небезпеку хакерів з Росії
Директор Центрального розвідувального управління США Джон Бреннан попередив, що хакери з Росії надзвичайно кваліфіковані і досвідчені в здійсненні кібератак.
05:31
У парламент Білорусі вперше за 20 років пройшов кандидат від опозиції
Як мінімум один опозиційний кандидат був обраний до парламенту Білорусі вперше за 20 років.
04:42
ЗМІ: Північна Корея готова до нових ядерних випробувань
Північна Корея завершила підготовку до нових ядерних випробуваннь.
03:25
У Франції затримали жінок за підозрою в спробі вибуху біля Ейфелевої вежі
Співробітники правоохоронних органів Франції затримали трьох жінок, яких підозрюють у спробі влаштувати вибух за допомогою замінованого автомобіля біля основи Ейфелевої вежі.
02:47
відеоВ "Укроборонпромі" представили зразок нового бойового модуля "Вій"
11 вересня до Дня танкістів на Київському бронетанковому заводі продемонстрували зразок нового бойового модуля під назвою "Вій".
02:08
фотоУ Маріуполі діти знайшли гранатомет
У неділю в Маріуполі діти в покинутій будівлі магазину знайшли гранатомет.
01:33
У Туреччині від посад відсторонені 28 мерів, відбуваються зіткнення
На південному сході Туреччини відбуваються зіткнення, після того як влада оголосила про відсторонення 28 обраних мерів міст, населених переважно курдами.
00:54
У Гілларі Клінтон діагностували запалення легенів
У кандидата в президенти США від Демократичної партії діагностували запалення легенів.
00:27
На кордоні з Польщею в чергах стоять понад 700 автомобілів
Станом на 22:00 11 вересня в пунктах пропуску на кордоні з Польщею в черзі стоять 730 автомобілів.