15 жовтня 2003

Архів

Новини
19:02
За рік до перемоги Ющенко проведе з'їзд вдома у Януковича
Блок Віктора Ющенко "Наша Україна" 31 жовтня проведе свій з'їзд у Донецьку.
18:59
Кабмін визнано винним, у тім що Омельченко й дотепер мер
Печерський місцевий суд Києва визнав неправомірною бездіяльність Кабінету міністрів України у зв'язку з вимогою звільнити з посади главу київської міськадміністрації Олександра Омельченка.
18:49
ЮЩЕНКО, ТИМОШЕНКО, МОРОЗ І СИМОНЕНКО ПОЧАЛИ ПЕРЕГОВОРИ ПРО ЄДИНОГО КАНДИДАТА
Лідери опозиції почали переговори про висунення єдиного кандидата в президенти. Про це повідомив "Українській правді" заступник голови БЮТ Олександр Турчинов.
17:24
Україна: шлях до Європи через НАТО
Україна на прикладах Румунії чи Болгарії мала можливість переконатися, як саме НАТО впливає на прискорення вступу до ЄС нових членів. Несподіваний "подарунок" прихильникам прискорення вступу України до НАТО надала Росія будівництвом дамби у Керченській протоці, а фактично – прихованими територіальними претензіями.
17:05
Реверс "Одеса-Броди" будуть доводити чи Energy Solution, чи Explorer Energy Services, чи RPI, чи Purvin&Gertz
Тендерний комітет Міністерства палива й енергетики України допустив до участі в тендері на проведення
16:17
Росія ще не визначилася, чи зупиниться перед українським кордоном
Питання будівництва Росією дамби до українського острова Коса Тузла обговорювався на зустрічі
15:41
Дамба розвалиться після першого шторму. Але росіяни ігнорують запити українців
Мер Керчі Олег Осадчий заявляє, що адміністрація міста не отримала відповідь на свої телеграми-запити, що стосувалися будівництва росіянами дамби в Керченській протоці до українського острова Коса Тузла.
15:21
Янукович взявся виправляти імідж України
Уряд України на засіданні в середу своєю постановою затвердив державну програму забезпечення позитивного міжнародного іміджу країни на 2003-2006 роки.
14:49
Марчук пропонує Росії вирішувати суперечку з Тузлою в ООН
Міністр оборони України Євген Марчук не виключає, що Україна може запропонувати Росії спільно звернутися до Ради безпеки ООН.
14:23
РОСІЯН ВИГАНЯТИМУТЬ З ТУЗЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ МЕТОДОМ І ПЛАКАТИМИ
На острові Коса Тузла в Керченській протоці проходять планові навчання, задачею яких є визначення "ділянок відповідальності морської охорони щодо блокування острова і недопущення висадження на нього порушників прикордонного режиму".
14:22
Тузлою може зайнятися Європарламент
Ян Вірсма, який відповідає за міжпарламетські зв’язки з Україною, може запропонувати розглянути питання острова Тузла в Європарламенті.
14:10
Рубль стане валютою України не в рамках ЄЕП, а після
Створення Валютного союзу в рамках Росії, України, Білорусії і Казахстану є наступним етапом після створення Єдиного економічного простору.
13:44
Янукович і Піскун з'ясують, чи є Кірпа педофілом
Верховна Рада вимагає розслідувати появу скандальних публікацій про міністра транспорту Георгія Кірпу у засобах масової інформації.
13:42
Спроба відставки Януковича – самогубство для Кучми, вважає Кравчук
"Але я думаю, що ніхто на це не піде: ні президент, ні ВР, тому що це було б самогубством. Ніхто не може зараз у ВР затвердити нового прем’єра".
12:50
Кучма сказав Кравчуку все, що думає про свій третій термін
"Я спілкувався не раз з Леонідом Даниловичем, і чув його слова і офіційні, і приватні, і публічні, де він говорив, що він в президенти на третій термін балотуватись не буде. Він не пояснював, чому".
12:33
Єдиний міф про "єдиного" кандидата
Переговори щодо "єдиного" провладного кандидата – це переговори невідомо про що і на яких умовах. Навіть якби така можливість й існувала, то, в цьому випадку, наприклад,виборці Януковича, розчаровані невисуненням свого кумира, голосуватимуть "за" Ющенка, але ніяк не "за" Медведчука (Тігіпка, Пустовойтенка тощо).
12:19
Після візиту
Наразі США бачать двох перспективних політиків, з якими намагаються вести діалог. У Ющенка – харизма серед значної частини населення України і "американська посмішка". У Януковича – потужний вплив на бізнесменів, серйозне економічне підґрунтя і електоральна база.
11:31
Українцям дозволять мати два імені
"Понад двох імен можна буде давати у тому випадку, якщо це випливає зі звичаю національної меншини, до якої належить мати або батько".
11:23
Конфлікт навколо Тузли не буде розв'язано ще два тижні
"Ми налаштовані на пошук таких рішень, пов'язаних з Азово-Керченською акваторією, які відповідали б інтересам і Росії, і України. Це наші внутрішні води. Тут ми повинні співпрацювати, а не суперничати".
11:01
Українським контрабандистам дадуть грошей і відправлять з Іраку додому
Повернення в Україну членів екіпажу танкера "Навстар-1", затриманого в Іраку за обвинуваченням у контрабанді дизельного палива, планується 16-17 жовтня.
10:46
Робертсон попередив Кучму: без чесних виборів забудь про НАТО
"Українці можуть бачити, що такі країни, як Болгарія, Румунія, Словаччина чи Литва мали провести роботу як у військовій галузі, так і в галузі політичній, аби підготуватися до членства в НАТО. Отже, звичайно, ми спостерігатимемо за президентськими виборами й виборами до Верховної Ради",- заявив Робертсон.