28 січня 2002

Архів

Публікації

Соціологія

Новини
20:09
Литвин зізнався у плагіаті
"...До речі, з цією статтею вийшов скандал, який намагаються роздути. Одні вважають, що вона піде мені на шкоду, інші – що на користь. Справа в тому, що там я переказував статтю з американського журналу трирічної давнини. Автора не було вказано. Тут я би не хотів вказувати, чому так трапилося. Це звичайно, тут вийшла похибка..."
19:06
СБУ відмила імена Марчука та Деркача
Служба безпеки України спростувала інформацію про причетність до незаконного експорту зброї екс-керівників СБУ Євгена Марчука та Леоніда Деркача, а також народного депутата Андрія Деркача.
18:00
Голос з іншої півкулі
Перші кроки до спілкування з пресою Микола Мельниченко зробив в понеділок, коли під час прес-конференції соціалістів, присвяченій його, Мельниченка, нереєстрації, було принесено звичайнісінький телефонний апарат, який на деякий час перетворився на провідника екс-майора. Журналістам навіть вдалося поставити таємничому голосу два запитання.
17:08
Go, Ukes, Go! Саблезубий Нестер
На початку хокейної кар'єри Ерік Нестеренко набув слави розбишаки та неабиякого бешкетника, якого ще треба пошукати. В кожному матчі йому доводилося відсиджувати дві-три хвилини на лаві штрафників.
16:42
КУЧМА ВИДАЄ НОРМАТИВНІ АКТИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕДВИБОРЧОЇ ПРОПАГАНДИ "ЗА ЄДУ"
Президент України Кучма підписав розпорядження "Про проведення Всеукраїнського конкурсу учнівської молоді". Документ видано на підтримку ініціативи виборчого блоку політичних партій "За єдину Україну"
16:23
Сімферополь - місто передвиборчого нещастя
Уявіть собі, що ВР України прийняла одночасно 2 закони: про проведення теледебатів і про неможливість їх проведення. Приходить Юлія Тимошенко на "Інтер" з одним законом, а їй показують інший. Щоб не порушити законодавство, приймають єдино можливий вихід - пустити Юлю у студію, але поставити Медведчука з рушником, який він буде накидати їй на рота.
15:54
Ющенко програє комуністам вже 5%
За блок "Наша Україна" на парламентських виборах готові проголосувати 15,1%, за Комуністичну партію України - 20,3%. Такі результати опитування, проведеного "Фондом Свободи", були оприлюднені на прес-конференції в понеділок.
15:17
Дік Чейні не вірить у мертвого бен Ладена
15:16
Полонені таліби готували втечу з бази Гунтанамо
15:05
Мороз закликає Литвина пояснити журналістам "що є правда"
Лідер українських соціалістів Олександр Мороз вважає, що голова адміністрації президента Володимир Литвин
14:37
Мельниченко не боїться повертатися на Україну. Бояться його
"Рябець, так само як Кучма, Литвин, Кравченко та Потебенько панічно бояться мого повернення в
14:36
Ржавский включив Ющенко в список після того, як йому заборонили створювати блок
Лідер блоку "За Ющенка!" Олександр Ржавський звернувся з відкритим листом до лідера блоку "Наша Україна" Віктора
14:27
У справі Александрова відсторонили суддю. Слухання призначено на 4 березня
Судове слухання у справі Юрія Вередюка, якого звинувачують у вбивстві директора слов'янської телерадіокомпанії
14:15
СТОЯН ТА ЙОГО РАДНИК ЧЕРЕЗ СУД ЗБИРАЮТЬСЯ ВІДМЕЖУВАТИСЯ ВІД "КІЛЛЕРІВ" МОРОЗА
Нагадаємо, що Всеукраїнська партія трудящих "прославилася" брудною передвиборчою технологією, поставивши першим номером свого списку "двійника" лідера соціалістів Олександра Мороза.
13:59
Україна неправильно розуміє поняття "торгівельні санкції" - посол США
Питання про введення Сполученими Штатами Америки (США) ряду торгівельних санкцій стосовно України невірно зрозуміли
13:49
Долю Мельниченка буде вирішувати Верховний суд?
Соціалістична партія України має намір звернутися до Верховного суду України через відмову Центральної Виборчої
13:07
На один округ - три Гудими
На Львiвщинi продовжується "клонування" кандидатiв в депутати. Як повiдомили у виборчiй комiсiї 119 Шевченкiвського округу, там уже зареєстровано майже
13:07
Що чекає на Мельниченка в Україні?
"...Організовуватиме прес-конференцію, скоріш за все, сам Микола Мельниченко. Де він її організовуватиме, я ще теж переконливо сказати не можу. Інформацію я чув таку, що нібито в Польщі. Але чи це буде в Польщі, чи в Штатах, чи в якійсь іншій зарубіжній країні, чи в Україні… Я б хотів, щоб така прес-конференція проходила в Києві".
12:56
До питання про "деміфологізацію громадянського суспільства" і методів, якими це робиться
Те, що у Карозерса є викладом точки зору фахівця на проблему і в чому Україна, природно, не згадується взагалі, за підписом глави президентської адміністрації і лідера владного виборчого блоку у передвиборчому контексті набуває зловіщої (для НУО) і діагностичної (для влади і її окремих представників) тональності.
11:51
В одному окрузі Львова балотуватимуться два кандидати від ПРП
Заступник глави Львівської обласної організації партії "Реформи і порядок" Юрій Шведа збирається балотуватися у 118-му виборчому
11:37
Проти Чорновола ЗМІ використовують "брудні інсинуації"
"Брудними інсинуаціями" назвав Тарас Чорновіл інформацію, яка з'явилася у деяких Інтернет-ЗМІ, що ніби він йде на вибори окремо від блоку "Наша Україна"
11:27
"Райдуга" змінить свій колір?
Виборчий блок партій "Райдуга" і "Зелені екологи" відкликав свої документи з Центрвиборчкому, збирається
11:14
ЦВК покищо прийняла документи у 24 партій і блоків
Центральна виборча комісія України в неділі зареєструвала ще 4 списки кандидатів по багатомандатному
10:24
Хто боїться Жердицького?
"На сьогодні у німецькій в'язниці мене утримують вже 14 з половиною місяців. Тому по-іншому, ніж спробою продовжити моє знаходження під арештом, я наміри затягування судового процесу оцінити не можу. І які фактори намагаються впливати на суд – політичні, економічні проблеми чи рятування "честі мундиру" – думаю, незабаром стане відомо".