Головні новини п’ятниці та ночі: найбільша помилка Порошенка, пропозиція "Талібану"

Субота, 28 серпня 2021, 08:00
Головні новини п’ятниці та ночі: найбільша помилка Порошенка, пропозиція Талібану
Фото: telegram

Порошенко назвав свою найбільшу помилку і згадав про "зелених дилетантів", "Талібан" запропонував Туреччині управління аеропортом Кабула — актуальні новини 27 серпня і ночі.

Про помилку Порошенка

П'ятий президент України Петро Порошенко назвав найбільшою помилкою свого президентства кадрові прорахунки, але зазначив, що його команда "виглядає дуже пристойно на фоні зелених дилетантів".

Про пропозицію "Талібану"

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що "Талібан" запропонував Туреччині управління аеропортом Кабула, але в Анкарі поки не ухвалили рішення про це.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі озброєння і військову техніку, розміщену з порушення ліній відведення або ж у заборонених місцях.

Американська розвідка заявляє, що COVID-19, імовірно, не був розроблений як біологічна зброя, а швидше за все, мав місце лабораторний інцидент або зараження від тварини.

На тлі кризи в Афганістані зустріч президентів США та України Джо Байдена та Володимира Зеленського все ж таки відбудеться, що підтвердили у Білому домі.

Внаслідок теракту біля аеропорту Кабула, який влаштував терорист-смертник, загинуло щонайменше 200 осіб, серед них 13 американських військових.

Експрокурор Криму і депутат Держдуми Наталія Поклонська стане послом Росії в африканській республіці Кабо-Верде, розташованій на островах Зеленого Мису в Атлантичному океані.

Головний санітарний лікар Ігор Кузін прогнозує, що пандемія COVID-19 може тривати ще від двох до п'яти років.

Нацрада з теле- і радіомовлення хоче скасувати ліцензію телеканалу НАШ за "скабєєвщину".

Президент Володимир Зеленський у Кишиневі взяв участь в урочистостях та військовому параді з нагоди Дня Незалежності Республіки Молдова.

За підсумком третього дня літніх Паралімпійських ігор українська збірна здобула 13 нагород, зокрема 2 золотих медалі. "Золото" виграли Мар'яна Шевчук у пауерліфтингу, та Анна Стеценко у плаванні.

За добу 26 серпня в Україні зафіксували 2 032 нових випадки COVID-19, госпіталізували 838 осіб, померли 66 хворих, одужало 1 253 особи. Також за минулу добу вакцинували проти COVID-19 173 435 людей.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування