Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини четверга і ночі: Мессі, Олімпіада

П'ятниця, 6 серпня 2021, 08:00
Головні новини четверга і ночі: Мессі, Олімпіада

Мессі йде з "Барселони", Терлюга здобуває третє олімпійське срібло для України – актуальні новини 5 серпня.

Про Мессі

Футболіст Ліонель Мессі та клуб "Барселона" не продовжили контракт після 21 року гри аргентинця за іспанський клуб.  Там заявили, що підписати новий контракт неможливо через "економічні та структурні перешкоди, пов’язані із нормами Ла Ліги".

Мессі почав виступати за "Барселону" в 2000 році. З 2003 року він виступав за основний склад каталонців. 

За цей час разом із клубом він 10 разів вигравав чемпіонат Іспанії, 7 разів Кубок і Суперкубок країни, 4 рази – Лігу чемпіонів і 3 рази – Суперкубок Європи та клубний чемпіонат світу.  

Про Токіо

Українська каратистка Анжеліка Терлюга виборола срібну медаль Олімпіади в Токіо — це вже 13 нагорода для збірної України.

Раніше українка Людмила Лузан здобула "бронзу" у веслуванні на байдарках і каное.

Боксер Олександр Хижняк, який виступає у вазі до 75 кг, вийшов у фінал Олімпійських Ігор у Токіо, здолавши у півфіналі філіпінця Еуміря Марсьяля.

Українська спортсменка Марина Килипко стала п’ятою у стрибках із жердиною на Олімпіаді, проте розповіла, що показати кращий результат їй завадила відсутність тренера, якого в Токіо не відправила Федерація легкої атлетики. 

Про інші важливі новини

У Міністерстві охорони здоров’я пропрацьовують три плани перебігу чергової хвилі коронавірусу – помірний, оптимальний та песимістичний. 

Два білоруські олімпійські чиновники - Артур Шумак і Юрій Мойсевич - які намагалися змусити атлетку Христину Тимановську повернутися додому з Олімпійських ігор в Токіо, були позбавлені акредитації на Ігри.

Біля селища Новоколосово за годину їзди від Мінська може знаходитися табір для політичних дисидентів – про це повідомило CNN.

У віці 80 років помер український державний діяч, перший глава СБУ, четвертий прем’єр-міністр України Євген Марчук.

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко написав заяву про відставку.

У Моршині, де в рамках пілотного проєкту 66% дорослих мешканців вакцинували двома дозами проти COVID-19, не реєстрували нових хворих на коронавірус з 20 червня.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування