12 березня 2002

Архів

Новини
21:33
"У нас є документи про причетність Кучми до продажу зброї Іраку"…
Глава комісії з розслідування обставин зникнення Георгія Гонгадзе Олександр Жир домагався проведення спеціального засідання парламенту з участю президента. Він обіцяв обнародувати сенсаційні плівки і довести, що Кучма причетний до торгівлі зброєю. Він готовий довести до кінця почату справу.
19:08
Литвин лобіював нафтовиків перед Азаровим. Але у підробленому листі
Лист глави адміністрації президента України Володимира Литвина до голови ДПА
18:06
Генпрокуратура вирішила прокоментувати дебати Тимошенко на ICTV
"Ми стали свідками того, як лопнув міф про існування в депутатському корпусі якоїсь суперсправедливої
16:46
Кандидат Замковенко буде агітувати з в'язниці?
Генеральна прокуратура України підтверджує, що розслідування справи щодо колишнього голови
16:25
Демократична опозиція готує державний переворот?
У після виборчий період в Україні можуть відбутися масові акції протесту та громадянської непокори з вимогами визнати результати виборів недійсними
16:16
СДПУ(О) вважає, що Україна лежить у Азії. Причина – страх визнати себе партією влади
Головний фахівець з викриття помилок СДПУ(О) Микола Томенко продовжує шукати кричущі нісенітниці в пропагандистській діяльності цієї партії. Цього разу есдеки зганьбилися у своєму виданні "Наша газета + ", яке повідомило співгромадянам: їх батьківщина знаходиться у Азії.
15:31
Потебенько вірить у чистоту і невинність Марчука
Матеріали слідства, яке проводиться Генеральною прокуратурою України в рамках карної справи
15:10
ПОТЕБЕНЬКО НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ПОРУШУВАТИ КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ПРОТИ КУЧМИ
Генеральний прокурор України Михайло Потебенько заявляє, що запит народного депутата Григорія
14:03
На Кучму напав вірус
Президент України Леонід Кучма переніс робочу поїздку до Запорізької області, яка планувалася на вівторок, у зв'язку із простудним захворюванням
13:36
"За Єду" начебто перемагає комуністів в традиційно червоних регіонах
Найактивнішу виборчу кампанію в Севастополі проводять блок "За єдину Україну!, "Комуністична партія України і Всеукраїнське об'єднання "Жінки за майбутнє"
12:12
Репортери без кордонів засуджують утиски свободи слова, пов'язані з парламентськими виборами
У листі на адресу президента України Леоніда Кучми Репортери без кордонів висловили рішучий протест проти утисків свободи незалежних регіональних ЗМІ у зв'язку з парламентськими виборами 2002 року
11:03
Опозиція добиває "За єдУ" адмінресурсом. Вашингтонським і брюссельським
"Судіть самі: нашу програму не покритикуєш, професійність людей, які входять до об'єднання, також поза сумнівами, а треба ж за щось лаяти!
10:52
Велика телекомівська ревізія
Недосвідчені спостерігачі все ще у роздумах щодо різноманіття версій останніх подій на ринку телекому. Безглузді версії ми залишимо без уваги і розглянемо найочевиднішу - на цьому ринку відбувається елементарна підготовка до майбутнього післявиборного розподілу коштів і сфер впливу. (рос.)
10:48
Спочатку Кучма стане лідером "Єди", потім в Україні введуть двопалатний парламент
Разом з тим, депутат зазначив необхідність враховувати думку прихильників непартійності глави держави з тим, щоб "не повторити помилки ЦК КПСС
10:46
Ахметов: "Я не працюю в прокуратурі"
"Покажіть мені хоч би одну країну в світі, де існує президентська рада, яка хотіла б втручатися у відбір, призначення і покарання арбітрів! Адже є суддівський комітет при Федерації футбола України. Його задача - підготовка і призначення арбітрів", - відзначає Ахметов.
10:28
Ура! Всі За Єдину (Радянську) Україну!
"За ЄдУ" проводять свою виборчу кампанію подібно до того, як вони це робили в радянські часи. Дев'яносто відсотків біг-бордів Одеси - "За ЄдУ". Вони дуже нагадують пропагандистські плакати, які ми мали можливість бачити в чудово видрукованих радянських фотоальбомах.
10:14
В Греції не домовилися
Українська делегація не зуміла відстояти запропонований календар матчів відбіркового турніру до Євро-2004 на зустрічі в Афінах з представниками інших збірних групи 6. Після того як делегати від Іспанії, Греції, України, Північної Ірландії та Вірменії не знайшли спільного рішення, планувати календар ігор вже буде УЄФА.
10:09
ГЕНПРОКУРАТУРА ЗАСПОКОЮЄ КУЧМУ: на допит до Америки його можуть і не викликати
Разом з тим, заступник генпрокурора не зміг підтвердити сам факт допиту
10:07
Блок Ющенка залучає на вибори кілька тисяч спостерігачів
Блок "Наша Україна" залучає до організації та проведення виборів багатотисячну групу спостерігачів, які протистоятимуть фальсифікації результатів голосування
23:00
Вони торгували Батьківщиною
Створював фонд Леонід Кравчук, очолювали його В'ячеслав Шмельов і Костянтин Продан - люди з дуже неоднозначною репутацією. Згідно зі службовими обов'язками "займатися" фондом мав би голова СБУ Євген Марчук. У роботі ліквідаційної комісії брали участь Микола Сивульський і Віктор Суслов.
23:00
Закрито "притон української опозиції"
Головний "негласний" момент у мотивації закриття, за словами Донія, - те, що "Барикада" перетворилася на "кубло опозиції". Тепер табличку "У нас розмовляють українською" заклеєно папірцем "Зачинено". Опоненти Донія стверджують, що бар закрили за борги.