27 жовтня 2003

Архів

Новини
19:05
МОРОЗ ПРОСИТЬ КУЧМУ ЗРОБИТИ ЄЛЬЯШКЕВИЧА КОНТРОЛЕРОМ
Окрім Єльяшкевича СПУ просить включити до складу Центральної виборчої комісії Олександра Чумахіна, керівника секретаріату фракції соціалістів.
18:40
Навколо Тузли: Російських шовіністів покарали голубині фекалії, а чиновників – газети
"Але взагалі я упевнений, що наш президент Кучма не допустить перетворення України на губернію. Кучма мені якось сказав: "Не для того мене обрали президентом України, щоб я став російським васалом". І сьогодні він повинен відстоювати незалежність. Він гарант Конституції, а конституція проголошує непорушність кордонів".
16:48
Симоненко хоче, щоб Литвин ще раз порушив регламент для закону про вибори
Фракція комуністів у Верховній Раді України і надалі має намір вимагати розгляду й ухвалення рішення на цій сесії парламенту щодо законопроекту про вибори народних депутатів на пропорційній основі.
16:41
Росії вигідніше завоювати Україну економічно, ніж військовою силою
Єдине, що могло гарантувати Україні територіальну безпеку – це ядерна зброя, від якої ми самі ж і відмовилися. Ми самі надали Росії право піклуватися про нашу безпеку. Росією зараз керує не національна ідея переваги над іншими народами, а капіталізм в чистому його вигляді.
16:09
Ткачов мріє про міст до Тузли і міліціонерів замість прикордонників
Підписанням меморандуму про дружбу й співробітництво між адміністрацією Краснодарського краю й урядом автономної республіки Крим завершилися в понеділок переговори сторін у Краснодарі.
15:50
Якщо влада "здасть" Тузлу, там виникнуть "громадські застави"
Лідер УНП, член "Нашої України" Юрій Костенко заявляє, що в разі відкликання прикордонників з острова Тузла там будуть формуватися громадські застави.
15:11
Дискусії про ЄЕП і ЄС розколять суспільство - експерти
Дискусії в ході президентської кампанії про вибір зовнішньополітичного курсу України повинні бути пріоритетними з погляду національних інтересів, однак можуть привести до розколу суспільства за регіональною та іншими ознаками.
14:57
Генпрокуратура спростовує арешт у справі Гонгадзе ще одного міліціонера
У Генеральній прокуратурі України уточнюють, що на сьогоднішній день у справі про убивство журналіста Георгія Гонгадзе арештований тільки колишній начальник кримінальної розвідки Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач.
14:54
Краснодарський губернатор хоче з'єднати Україну з Росією мостом і "насипати відрами пісок"
Губернатор краснодарського краю Олександр Ткачов вважає, що конфлікт навколо острова Тузла досі не вирішений.
14:41
Перемога в 2004 Медведчука і Тимошенко приведе до авторитаризму, а Януковича - до консервації становища
Жодна з політичних команд потенційних кандидатів у президенти на даний час не дотягує до оцінки "чотири" (за п'ятибальною шкалою).
14:07
У Керченській протоці нафти й газу немає – Франчук
У Керченській протоці немає доведених запасів газових і нафтових родовищ, заявив президент державної компанії "Чорноморнафтогаз" Ігор Франчук журналістам у понеділок в Києві.
14:07
Коли Росія захопить Керченську протоку, вона заборонить там плавати українським кораблям
"Ми сподіваємося, що туди не будуть заходити не тільки НАТОвські, але й українські військові кораблі".
13:39
Росія не збирається обговорювати Тузлу з Робертсоном
Ситуація навколо будівництва Росією дамби в Керченській протоці не буде підніматися на майбутніх переговорах генерального секретаря НАТО Джорджа Робертсона в Москві.
13:30
Комуністи звинувачують у тузлинському розбраті Кучму, Ющенка і всіх буржуїв
Комуністи розглядають будівництво дамби як "змову буржуазної влади Росії й України проти наших братерських народів" і одночасно покладають всю повноту відповідальності за сформовану ситуацію на Кучму.
12:32
Янукович й не збирався прибирати прикордонників з Тузли
Прес-служба Кабінету Міністрів заперечує тезу про виведення українських прикордонників із острова Коса Тузла.
12:21
Волошина просили скинути бомбу на Тузлу. Поки там був Кучма
Член фракції СПУ депутат Юрій Луценко направив телеграму голові адміністрації президента Росії Олександру Волошину з проханням скинути бомбу на острів Тузла під час перебування там президента Леоніда Кучми.

11:31
Плюща не пустили на мітинг опозиції, він радить "нарощувати м'язи"
Міліціонеру виявилося замало документів Стретовича, який перебував за кермом, і він не бажав пропускати машину, тому що у пасажира – Івана Плюща – не було документів.
11:22
Дмитро Видрін: "Кучма як Deus ex machina з`являється з-за панамських лаштунків – і криза розв`язується"
"У PR виграли практично всі політичні сили й особисто президент. А в перспективі більше всіх виграв Ющенко. Тузла – не останній конфлікт. Завтра це буде розподіл космічних дірок над нашою головою. Тому що у нас є спірні проблеми не тільки на воді, але і в космосі".
11:06
Ющенка в Харкові зустріли "темником" та звинуватили в аграрній кризі
У конвертах, які вкидали у скриньки харків'ян, була листівка під назвою "Смертельное оружие для Украины. Рекламная версия 2004 года".
10:43
Есдеки і "регіонали" допоможуть Піскунові посадити Тимошенко
Депутати пропонують парламентові розглянути 6 листопада на пленарному засіданні подання Генеральної прокуратури про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності лідера БЮТ Юлії Тимошенко.
10:37
Червоненко стане водієм Ющенка
Член блоку "Наша Україна" депутат Євген Червоненко з Нового року має намір стати особистим водієм Віктора Ющенка.
09:36
Леонід Кучма: "Чим ближче дамба до наших берегів, тим ближче ми до Заходу"
"У декого в Росії є спрага імперського самоствердження. Заговорили про "ліберальну", "демократичну" імперії. Не можна не поспівчувати керівництву Росії, яке змушене часом рахуватися з неоколоніальними настроями в російському суспільстві. Тузла явно служить справі консолідації української політичної нації..."
09:18
Проти анексії Тузли протестуватимуть у Москві та Вашингтоні
Тиждень тому російські ліберали за участю представників української громади Москви вже пікетували будинок Міністерства закордонних справ Росії під українським прапором і з гаслом: "Росія – припини агресію проти України".
09:02
НАТО й США повинні не дозволити Росії задушити Україну - Шер
Керівництво України не повинне погоджуватися на пропозицію Росії вивести свої прикордонні війська з острова Тузла. Таку думку висловив експерт Британської військової академії з питань оборони Джеймс Шер.
08:45
Українські прикордонники продовжують стежити за зміцненням дамби
На Таманському півострові (Краснодарський край) продовжуються роботи зі зміцнення вже створеної дамби на косі Тузла.