Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини п’ятниці та ночі: масова вакцинація на вихідних, таємні рішення РНБО

Субота, 5 червня 2021, 08:00
Головні новини п’ятниці та ночі: масова вакцинація на вихідних, таємні рішення РНБО

На вихідних у 10 містах України діятимуть пункти масової вакцинації, РНБО ухвалила низку рішень щодо інтеграції в НАТО – актуальні новини 4 червня і ночі.

Про масову вакцинацію

У найближчі вихідні Центри масової вакцинації від COVID-19 працюватимуть у 10 містах. Зокрема, пункти будуть у таких містах: Київ, Львів, Одеса, Тернопіль, Полтава, Кременчук, Лубни, Миргород, Горішні Плавні, Рівне.

Про таємні рішення РНБО

Рада національної безпеки і оборони України на засіданні в п'ятницю у таємному режимі розглядала питання поглиблення інтеграції України в Північноатлантичний альянс (НАТО) й ухвалила низку відповідних рішень.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Міністерство закордонних справ Чеської Республіки оприлюднило заяву з приводу інтерв’ю білоруського опозиційного журналіста Романа Протасевича, назвавши його "вимушеним і маніпулятивним".

Кіберфахівці Служби безпеки України викрили факти цілеспрямованого розповсюдження російськими спецслужбами шкідливого програмного забезпечення.

Уряд Франції з 9 червня відкриває кордони і починає приймати закордонних туристів.

Велику партію вакцин від COVID-19 Сполучені Штати відправили Південній Кореї, решту поставок із запланованих 80-ти мільйонів доз інші країни мають отримати до кінця червня.

Володимир Путін заявив, що 4 червня завершилось укладання труб по першій нитці газопроводу "Північний потік-2".

Рада ЄС затвердила рішення заборонити білоруським авіаперевізникам польоти у повітряному просторі ЄС та використовувати аеропорти країн Євросоюзу.

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов повідомив, що українські спецслужби перевірять усіх 134 громадян України, які знаходиться під санкціями США.

Прикордонники Львівського загону затримали двох громадян Німеччини, які не велосипедах незаконно перетнули кордон з Польщі, бо думали, що Україна в Євросоюзі.

Державне бюро розслідувань викрило масштабну корупцію на Волинської митниці – за хабарі пускають через державний кордон вантажі без сплати митних платежів.

За минулу добу в Україні зафіксували 2 266 нових випадків захворювання на COVID-19, госпіталізували 963 особи, померли 95 хворих, одужала 8 291 особа.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...