15 червня 2005

Архів

Публікації

Тимошенко в Парижі – в стилі де люкс

Тимошенко ж виступила на всіх провідних телеканалах і у всіх провідних газетах. Загалом же Тимошенко везе до Києва багато подарунків. Представник компанії "Сажем" подарував їй мобільний телефон власного виробництва. Жила Тимошенко у апартаментах "Панорама" готелю "Брістоль". Номер з однією спальнею коштує 4 тисячі євро за ніч, з двома спальнями – 4 740 євро.

У Януковича навіть прибиральниця отримувала 500 доларів?

У Запоріжжі виявлений документ із зазначеною сумою в $8,59 млн., які повинні були піти на оплату роботи працівників виборчого штабу Януковича під час виборів. "Українській правді" вдалося отримати ці файли. Можливо, це тільки пропозиції по оплаті. Однак рівень витрат вражає. Виходить, що штаби Януковича "з'їли" більше 215 мільйонів доларів, що були затрачені на штаби.

Про те, як Тимошенко збирає компліменти, утворює черги і цілується з атомною магнаткою

Завершився ж візит Тимошенко несподівано. Востаннє черги людей, які прийшли подивитися на вождя революції, доводилося бачити під мавзолеєм на Червоній площі Москви. Але тепер це ж саме трапилося і під Інститутом політичних наук в Парижі. Цей заклад вважається престижною міжнародною школою, яку закінчив, для прикладу, новий французький прем’єр де Вільпен.

Скількі коштувала Україні афера з голограмами

Ця історія почалася у 2003 році, коли керувати Міністерством внутрішніх справ прийшов товариш Віктора Медведчука Микола Білоконь. З його приходом в МВС і почалися зміни у виробництві документів суворої звітності. Зміни, які відбилися на кишені українців. У дійсності, справа була тільки у збагаченні тих, хто стояв за тотальною "голографізацією" України.

"Передруки" у мережі Інтернет: закладення нових судових традицій

"Це навіть більше, ніж бєспрєдєл..." Таку фразу можна було почути від учасників одного з процесів у суді. Є підстави вважати, що доволі швидко у цей стан гуртом може увійти ціла група українських інтернет-видань з "Ім'ям" разом зі своїми власниками та журналістами. Ми констатуємо продовження послідовного процесу закладення вкрай небезпечного для них прецеденту.

Политические перемены на Украине нервируют инвесторов

Эксперты опасаются, что инвестиционная политика по-прежнему останется не отрегулированной, по крайней мере, до следующих парламентских выборов, которые состоятся весной следующего года. Уровень иностранных инвестиций на Украине - один из самых низких в Восточной Европе. По состоянию на конец марта накопленные прямые иностранные инвестиции составили 8,8 миллиарда долларов.
Новини
21:13
Турчинов знайшов, звідки космічні результати Януковича
Правоохоронними органами порушено понад 100 справ за фактом незаконного відшкодування ПДВ.
20:54
Сацюка шукатиме Інтерпол?
Голова СБУ Олександр Турчинов сподівається, що екс-заступник голови СБУ Володимир Сацюк ще не встиг залишити територію України.
20:35
Кабмін легалізує програми Microsoft
Кабінет Міністрів і корпорація Microsoft домовилися про умови ліцензування програмного забезпечення Microsoft у державних установах і підприємствах.
20:15
Тимошенко не піде в опозицію, бо "втомилася воювати"?
Політолог Дмитро Видрін вважає, що незабаром в Україні може виникнути "справжня опозиція", можливо, з числа людей, які знаходяться зараз у владі.
18:18
Васильєв знає, що Ющенка не труїли, а просто "маніпулювали"
Головною версією отруєння Віктора Ющенка під час перебування його кандидатом у президенти є "певна медична маніпуляція", що відбулася в клініці "Рудольфінерхаус".
17:50
Мер Запоріжжя перетворився з "пахана" на корупціонера
Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Запорізькій області складено протокол щодо корупції мера Запоріжжя Євгена Карташова.
17:29
Тимошенко так і не дізнається, чому її розшукують в Росії?
Московський окружний військовий суд 8 липня розгляне можливість відмови надати адвокату прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко матеріали кримінальної справи, у якій вона фігурує.
17:29
У ЗАПОРІЖЖІ ЗНАЙШЛИ ТАЄМНІ ДОКУМЕНТИ ШТАБУ ЯНУКОВИЧА
В Запоріжжі виявлений документ із зазначеною сумою в $8,59 млн., які повинні були піти на оплату роботи працівників виборчого штабу
17:07
Червоненко просить у Тимошенко 256 млн. і погрожує "критичною ситуацією"
Міністр транспорту та зв’язку Євген Червоненко просить прем’єр-міністра Юлію Тимошенко терміново відшкодувати з бюджету втрати транспортних підприємств за перевезення пільговиків.
17:03
За рік кількість мільйонерів в Україні зросла вдвічі
Згідно з попередніми даними Державної податкової адміністрації України, за підсумками 2004 року
16:44
"Приват" вже купив "1+1" і звільнить більшість працівників?
Угода з продажу каналу "1+1" групі "Приват", неформальним лідером якої є Ігор Коломойский, вже майже відбулася.
16:16
Депутати відмовилися від націоналізації комуністичним шляхом
Парламент відхилив два альтернативних законопроекти про порядок примусового відчуження об'єктів права приватної власності у власність держави.
15:49
"Укрнафта" звинувачує Financial Times у брехні. Вони судитимуться?
Компанія "Укрнафта" спростовує інформацію, опубліковану в британській газеті "Financial Times" щодо її фінансово-господарської діяльності і не виключає можливості подання до суду на видання.
15:16
Березовський пішов на скандал, щоб підсилити український "Комерсант"
Генеральний директор і шеф-редактор Видавничого будинку "Комерсант" Андрій Васильєв критично оцінює рішення власника видавництва Бориса Березовського
15:09
Ющенко попросив губернаторів не спати і попередив. Перший раз
Президент Ющенко попередив губернаторів про персональну відповідальність за невиконання президентської передвиборчої програми на місцях
14:59
В Іраку звільнено українця з в'язниці Абу-Граїб
Ірак 4 червня звільнив громадянина України Вахіда Таху Хану через відсутність доказів його провини після 4-місячного утримання у в'язниці Абу-Граїб.
14:42
Ющенко пройде "своїми ногами" по фондах і не дасть урядовцям відпочити
Президент Віктор Ющенко пропонує давати пільгові путівки лише незабезпеченим людям.
14:25
Ющенко пообіцяв інвесторам осушити болото
Президент Віктор Ющенко звернеться з оптимістичним посланням до лідерів бізнесу і політики на Круглому столі Всесвітнього економічного форуму, який розпочне свою роботу
14:19
Березовський віддає перевагу Україні, оскільки тут для нього більше хліба
"Ми розуміємо, що Україна зараз надзвичайно цікава як інформаційне поле. Тут щось відбувається. Україна є поки, щонайменше, демократичною країною
13:51
Генерала Кравченка виправдали
Генеральна прокуратура закрила кримінальну справу за обвинуваченням першого заступника начальника головного управління розвідки СБУ
13:50
Україна стане регіональним "гегемоном" з постачання нафти замість Росії?
Якщо Україні вдасться запустити нафтопровід "Одеса-Броди", то вона може стати "гігантським коридором постачання
13:18
Тимошенко залишилася "браконьєром" і веде Україну до занепаду?
Україна залишається "економічною колонією" Росії і "продовжує скочуватися до застою", що може перейти в "абсолютний занепад".
13:15
КРУ перивірило, як "Укрзалізниця" заробляла на вагонах, "Нафтогаз" - на нафті, а "Укрспирт" - на спирті
Серед найбільших монополістів-порушників Сивульський назвав "Укрзалізницю", "Нафтогаз України" і його дочірні компанії, "Укрспирт"
12:48
Затулін розкрив "змову" України проти Російського ЧФ
Україна намагатиметься створити нестерпні умови для перебування Чорноморського флоту Росії в Севастополі
12:34
Кармазін у парламенті побився з комуністами
У Верховній Раді України відбулася сутичка між членом фракції "Наша Україна" Юрієм Кармазіним і членами фракції Компартії
12:23
Турчинов розповів Ющенку про фірми, які незаконно відшкодували 30 млрд. грн.
СБУ передала президенту список фірм, які протягом багатьох років займалися незаконним відшкодуванням ПДВ
12:21
Росія починає шантажувати Україну
Вступ України до Європейського Союзу або СОТ на нинішніх умовах автоматично призведе до її відмови від участі України в ЄЕП.
11:52
Списку на реприватизацію підприємств немає. Проте є інший
Перший віце-прем'єр Анатолій Кінах заявляє, що немає жодних списків на дооцінку "сумнівно" приватизованих підприємств.
11:39
В урядовій групі по "Криворіжсталі" - 2 прокурори, люди СБУ та КРУ
Кабінет міністрів створив робочу групу для координації дій з забезпечення стабільної господарської діяльності "Криворіжсталі"
11:08
Викрито ще одного організатора каруселі на президентських виборах
В Сумах порушено кримінальну справу щодо голови правління ТОВ "Сумський м’ясокомбінат" за статтею про зловживання службовим становищем з метою
10:34
Омельченко не утримав ціни на маршрутки
З 16 червня в Києві підвищується вартість проїзду в маршрутних таксі на всіх маршрутах.
10:20
Янукович підтвердив версію Герман, яка збрехала, захищаючи його
Екс-віце-прем'єр з гуманітарних питань Дмитро Табачник обвинувачує радника Януковича Ганну Стеців-Герман у неправді щодо викрадених документів з львівського архіву.