26 жовтня 2001

Архів

Новини
20:07
Литва обурена "наїздом" Кучми
19:49
З початку наступного року Україна обмежує операції з давальницькою сировиною
Президент України Леонід Кучма підписав закон, що надає уряду право забороняти або тимчасово обмежувати ввезення різних видів давальницької сировини на територію країни у випадку, якщо це може нанести збитків економіці України.
19:28
Кучма та Єльцин зустріли "старого друга"
"Cтарі друзі" пригадали минулі часи, коли Єльцин працював у Свердловську, а Кучма на "Южмаші" у Дніпропетровську, як вони були дружні в той час, старих знайомих. Кучма підняв келих "Качинського Каберне" за здоров'я Єльцина. Єльцин нахваляв вино і називав Крим "прекрасним місцем".
17:58
"Пароль "Риба-меч" – претендент на "Матрицю"
Про цей фільм ви можете вже знати ось що: іноді вам буде цікаво його дивитися, іноді - ні. Джон Траволта в цьому фільмі не буде носити платформ та заплітати сотні маленьких кісок. Хейлі Беррі з'явиться топлесс, а кінець фільму буде дуже несподіваним.
16:13
Учасники фондового ринку не прагнуть вкладати кошти за кордоном
Більшість учасників фондового ринку України не є прихильниками вкладення коштів українських інвесторів в об'єкти за кордоном. І в Україні існують привабливі об'єкти, в які можуть ефективно вкладатися кошти. Голова ради ПФТС Роман Сазонов зазначив, що "ті, хто хочуть там працювати, вже працюють".
15:48
Вбивство Ігоря Александрова: чи час завершувати розслідування?
Не секрет, що напередодні замаху на Александрова, телекомпанія, очолювана ним, переживала складні часи. 12 червня "Тор" змінив засновника - контрольний пакет акцій викупила рекламно-інформаційна агенція з Донецька - структура, близька до народного депутата Олександра Лещинського (партія Регіонів).
15:24
100 вибачень Папи Римського перед світом
Світові інформаційні агентства повідомили, що Папа Римський приніс вибачення китайцям за допущені католицькою церквою щодо цього великого народу помилки часів колоніалізму. Усього з моменту обрання Папою Іоанн Павло II вибачався з різних причин приблизно 100 разів.
14:46
Продовжуються акції перевірки використання нелегального софту в Україні
Рівень комп'ютерного піратства в сфері ділового програмного забезпечення в Україні досягає майже 90%. Асоціація виробників програмного забезпечення вже провела декілька перевірок, за результатами яких порушені справи, і планує провести нові перевірки.
14:18
Майор Мельниченко агітує за соціалістів Мороза
14:12
США і Пакистан не змогли розколоти рух "Талібан"
14:11
Мороз натиснув Start
"Ідеологічними опонентами" Мороз вважає партії коаліції Ющенка. "Прикро говорити, але для руйнування основ демократії в Україні найбільше зробили партії, які за означенням мали бути націонал-демократичними. Керівний склад політичних сил вибрав собі принизливу роль так званої конструктивної опозиції, обслуги режиму, поводирів диктатури". Загалом у соціалістів на виборах будуть 3 ідеологічні конкуренти.
13:53
Володимир Кличко зустрінеться з Девідом Ізоном
Володимир Кличко в бою 1 грудня, в якому він відстоюватиме звання чемпіона світу за версією WBO, зустрінеться з 33-річним нігерійцем Девідом Ізоном.
12:44
Компартію можуть заборонити
12:39
Новий закон про вибори - кращий за всі попередні, і президент його підпише, вважає Рябець
12:29
Кореспондента "Фактів" вбили - головна версія
12:00
Американські ЗМІ стверджують, що у Нью-Йорку загинуло 3 700 чоловік
11:59
Антибіотики рекомендовано приймати працівникам 120 установ Вашингтону, в тому числі членам уряду, співробітникам Бібліотеки конгресу США і газети "Вашингтон пост"
11:59
При розчищенні завалів у Нью-Йорку виявили склад наркотиків
11:58
Сибірку виявили в ЦРУ
11:50
Андрій Шевченко думає лише про матчі з Німеччиною
Форвард збірної України Андрій Шевченко після феєричного для себе міланського дербі з "Інтером", де він відзначився двома голами, нині всі свої думки спрямував на матч плей-офф проти команди Німеччини.
11:47
Ходдл знову пророчить Реброву велике майбутнє в "Тоттенхемі"
Головний тренер "Тоттенхема" Гленн Ходдл в черговий раз заявив, що в форварда збірної України Сергія Реброва велике майбутнє в "Тоттенхемі", але поряд з цією заявою не вживається той факт, що він випускає українця лише на заміни, та й то під кінець матчу.