26 жовтня 2004

Архів

Новини
21:46
Лай-лай-лай, Януковича вибирай
У Януковича музичні агітори значно загартованіші. Деякі з них у подібних дійствах, як кажуть, "собаку з'їли". Ані Лорак, наприклад, назавжди увійде в історію своїм хітом 1999 "голосуй по уму – голосуй за Кучму, будеш спать спокойно ты поутру". Навколо людей не прибічників Януковича, ходили активісти ПОРИ у зеківських шапочках.
21:06
ПУТІН ОБГОВОРЮВАВ З КУЧМОЮ ПЕРЕДАЧУ ВЛАДИ. А З ЯНУКОВИЧЕМ – ПОДАРУНКИ
Президент Росії Володимир Путін говорить, що обговорював з Леонідом Кучмою, як законно передати владу після його відставки
20:20
Темник для Путіна
Участь Путіна виглядає як добре зрежисована вистава. З порнографічною непристойністю 3 телеканали віддали свій вівторковий прайм-ефір для того, щоб Путін розставив останні точки над "і" у питанні обрання президента України. "УП" отримала цей витік – перелік питань для Путіна – серед темників адміністрації президента.
20:12
Ющенко не радить пити горілку, пиво й сидіти біля дівчат 31 жовтня
Кандидат Віктор Ющенко вважає, що присутність нардепів у залі засідання Центвиборчкому в суботу дозволила зробити рішення ЦВК "більше зваженими, коректними й публічними".
19:08
На Путіна в Україні чекає "чемодан, вокзал, Москва!"?
У вівторок ввечері президент Росії прибув до Києва. Як плануться, він пробуде в Україні до 28 жовтня і візьме участь у святкуванні визволення України від німецько-фашистських загарбників.
18:30
Різниця в 1,5% між екзіт-полом і офіційними даними вкаже на фальсифікацію ЦВК
Президент центру "Социс" Микола Чурилов стверджує, що його турбує можливість загрози життю працівників центру під час проведення екзит-полів в день виборів.
17:52
Про тих, хто рахує
Судячи з деяких повідомлень, з'явилася нова радикальна "пропозиція" щодо зриву виборів. Полягає вона в ... усуненні Центрвиборчкому. Ну, не фізичному, звісно, а в формі відставки. Тож вся проблема знову – у наявності формальних підстав, якими можуть бути лише претензії до членів ЦВК з боку, скажімо, як президента, так і парламенту.
17:45
"Рудольфінерхауз" набридло відповідати на питання Сівковича
Австрійська клініка "Рудольфінерхауз" заявила про відмову брати участь у проблемі, пов'язаній із заявами про отруєння кандидата Віктора Ющенка.
17:45
Білоконь готує до виборів війська й спецзагони цивільних
Міністр внутрішніх справ України Микола Білоконь упевнений, що під час виборів президента в країні не буде "грузинського варіанта",
17:35
Невідомо хто проведе екзит-пол для Павловського – радника Януковича
Результати екзит-полу будуть оголошені в інформаційному центрі Російського клубу "Вибори 2004", відкриття якого відбулося у вівторок у Києві
16:49
"5 канал" не вибачив Сівковича. Йому принесли салат, а Януковичу - кістки
Для нього пікетники принесли кілька видів салатів, хліб та рибу, розклавши їх перед плакатом "Їжа для нардепа Сівковича".
16:36
Чорномирдін вчить опозицію як поводитися на виборах
Посол підкреслив, що таких "емоційних вигуків" він не чув на адресу жодного дипломата
16:24
Дві третини українців підозрюють Януковича у підкупі
Підвищення урядом заробітної плати бюджетникам, а також пенсій і стипендій 70% респондентів вважають передвиборчим кроком з метою підвищення популярності кандидата від влади.
16:02
Штаб Януковича звинувачує особисто Ющенка в підриві національної безпеки
"Підбурювання своїх прихильників до екстремістських дій піддає Україну ризику масових безладь і має розглядатися як спрямоване на підрив національної безпеки країни",
16:01
Шахтарі як гарматне м'ясо. Або "Ти готовий до громадянської війни?"
З'явилися чутки, що шахтарів змушують їхати до Києва "підтримувати Януковича". Гостроти додає те, що з ними чомусь їдуть медпрацівники. Віктор Андрійович в образі дядька Сема запитує: "Ти готовий до громадянської війни?". У випадку загибелі людей у політичний конфлікт виявляється утягненим цілий регіон. (рос.)
14:59
Ющенко виграв у Верховному Суді справу по Кисельову
Верховний Суд скасував постанову ЦВК про відмову розгляду скарги кандидата Віктора Ющенка щодо порушень росіянином, телеведучим каналу ICTV Дмитром Кисельовим.
14:53
Редактор "Франкфуртер альгемайне": "Багато людей в Німеччині вважають, що Ющенка хотіли отруїти. Або сказати: хлопче, обережно..."
"Кучма, Янукович, Медведчук, інші - політичні професіонали, які точно знають, що певні межі не можна переступати. Ера Кучми характеризується подвійним враженням. В позитив Кучмі можна записати, що він був гарантом західної орієнтації..."
14:51
Гавришу віддали партію Деркача
З'їзд проходив у залі під гаслом: "Країною і честю не торгують".
14:48
ЯНУКОВИЧ ЗБИРАЄТЬСЯ "ПОЗНІМАТИ ШКІРИ" З УСІХ КОЗЛІВ
"Я познімаю з них шкіри", - пообіцяв він.
13:59
Медведчук і Ахметов формують банди на вибори. І займаються рекетом?
Сьогодні головні рішення щодо ходу виборчої кампанії в Україні приймають дві особи – представники кланово-олігархічних груп Віктор Медведчук та Ринат Ахметов.
13:51
Навіть у вотчині Януковича неохоче вірять, що "ПОРА" - терористи
Обвинувачення в підготовці терактів громадською організацією "Пора" вважають обґрунтованими лише 10% українців, яким хоча б щось відомо про обвинувачення членів організації.
13:33
В ОБСЄ помітили перегини убік Януковича
У проміжному звіті місії ОБСЄ щодо спостережень за президентськими виборами в Україні відзначається, що низка представників влади на місцях підтримує одного кандидата
13:20
У Львові 10-тисячний мітинг протесту
У вівторок правозахисна організація "Міжнародна амністія" заявила про стурбованість повідомленнями про затримання учасників кампанії "Пора".
13:17
Перед виборами Януковичу влаштують "одобрямс" не лише від Путіна
29 жовтня у Києві відбудеться останній перед президентськими виборами форум демократичних чинностей, який підтримує кандитата-прем'єра Януковича
13:01
На Ющенка чекають зоопарк, застряглий ліфт, сапери і батьківські збори
Так, є інформація про те, що при під'їзді кандидата до Кіровограда буде перекрита дорога від Олександрівки до міста, а також дані про можливе
12:28
ОБСЄ боїться, що навіть вони не врятують від фальсифікації
Глава місії ОБСЄ зі спостереження за виборами Герт Аренс вважає найбільшим порушенням під час кампанії в Україні її висвітлення провідними телеканалами.
12:19
СПУ передумала пікетувати ЦВК у день виборів?
Політвиконком Соцпартії відізвав з Київської міськдержадміністрації своє повідомлення про проведення 31 жовтня мітингу біля ЦВК
11:52
Янукович заплутався в шнурках маріонетки?
На початку кампанії Янукович утримувався від очевидного висловлення васальної залежності Москві. Так тривало лише до "яєчного інциденту" в Івано-Франківську. Після цього було заявлено низку ініціатив, які на рівному місці розкололи суспільство. Українців чекає вистава "чекіст підтримує зека".
11:44
В Польщі зраділи, що Кучма не приїхав
Представники польської опозиції схвалюють зрив зустрічі президентів України та Польщі Кучми та Кваснєвського у переддень виборів.
11:35
Фантомні болі демократії
У cім'ї народів з життєрадісним Лукашенком, бронзовопрофільним Туркменбаши і кам'яним Януковичем, уся біографія якого складається з судимостей, Путін буде виглядати Лінкольном. Пристрасті у Москві дійшли до такого рівня, що начебто Ющенко – це альтернатива не Януковичу, а Путіну. (рос.)
11:10
Керрі й Держдеп США проти того, щоб міліція била депутатів
Сполучені Штати занепоєні деякими повідомленнями, що надходять з України, і пильно стежать за передвиборчою кампанією, яка триває
10:06
КЕРІВНИКА ШТАБУ ЮЩЕНКА В КИЄВІ ХОТІЛИ УБИТИ?
В момент зупинки автомобіля з узбіччя дороги піднялися двоє кремезних чоловіків у камуфляжі та почали кидати на машину камені та пляшки з легкозаймистою
09:55
У Британії пишуть, що Янукович ностальгує за епохою Брєжнєва
Британське видання "Файненшл Таймс" вважає, що Віктор Янукович побудував свою передвиборчу кампанію на антизахідній риториці.
01:35
Єврокомісія захищає „5 канал”
Романо Проді зробив цю заяву під час відкриття нового міжнародного прес-центру в Брюсселі.