27 жовтня 2004

Архів

Новини
21:30
На межі
Ти - не безмозглий і тупий поглинач брехливих теленовин. Ти не "козел, который мешает" їм жити. Ти – людина, громадянин. Ти не самотній, і з тобою – не натовп, не юрба – а тисячі, десятки тисяч, сотні тисяч і мільйони твоїх однодумців, які, подібно до тебе, мають право жити у вільній країні, хочуть жити у вільній країні, і які житимуть у вільній країні.
21:26
"5 КАНАЛ" РОЗБЛОКУВАЛИ. СІВКОВИЧ РАДИТЬ ГОЛОДУВАТИ ПОРОШЕНКУ - "ЦЕ КОРИСНО"
"Хочете, я вибачусь за погоду, за те, що ви голодуєте, навіть за Петра Порошенка", - додав він. Водночас, на думку Сівковича, "нехай Петро Порошенко сідає в голодує – йому це корисно".
21:21
"Спостерігачі" з CIS EMO звинувачують опозиційних депутатів у тиску на ЦВК
Міжнародна автономна некомерційна організація за спостереженнями за виборами в країнах СНД звинувачує народних депутатів від опозиції у хуліганських діях
20:11
Ющенко проведе ніч виборів у спеціальному приміщенні
Ющенко повідомив, що питання, де саме це буде розташовано, наразі вирішується, а також зазначив, що штаб вже отримав дві відмови в оренді приміщень, які б
19:37
Волков не домовиться з Медведчуком, Пінчук став інший, а Ахметов - кращий
Народний депутат Олександр Волков заявляє, що не належить ні до штабу Ющенка, ні до Януковича
19:35
Післямова к прелюдии
Слово "Післямова" стало ключом от закромов памяти, от давно забытых ощущений человеческого единения с колегами. Вот Володя Скачко и Боря Клименко заваливают ко мне домой в 4 часа ночи. Вот мы с Тарасом Процюком и Ростиком Хотиным наблюдаем за теннисным матчем между Зленко и Козыревым. Вот мы со Славой Пиховшеком доверительно говорим об одиночестве...Мы позволили себя растащить, по сути предав не только идеалы молодости, предав профессию. В этом наша вина.
19:26
5 канал закликає журналістів до солідарності
Телеканал "5 канал" звернувся до журналістів України із закликом до солідарності.
18:57
ЮЩЕНКО КАЖЕ, ЯК ВИТРАТИТИ 4 ГОДИНИ В ДЕНЬ ВИБОРІВ
Віктор Ющенко запрошує українців масово взяти участь у всіх етапах виборів, оскільки
18:39
Волков знає, як влада буде фальсифікувати вибори
Народний депутат Олександр Волков не виключає фальсифікації результатів виборів з боку влади, зокрема адміністрації президента
18:18
В ніч виборів Холод наказав глушити "Еру"
У ніч підведення підсумків виборів ЦВК та зв’язківці мають намір на частоті радіо "Ера" транслювати передачі Національної радіокомпанії.
18:03
Ющенко звільняє губернаторів... від своєї сваволі?
Місце сидіння українського губернатора є дуже хитким. За майже десятиліття існування цієї посади Кучма підписав 72 укази про звільнення губернаторів. Рекорд за кількістю звільнень має Херсонська область. Тут голів обласних держадміністрацій міняли 8 раз, причому Сергій Довгань пробув на своїй посаді лише 3 місяці.
17:30
Міліція розігнала студентів. Вони утворили живе коло
Близько 400 студентів Києво-Могилянської академії утворили в середу живий ланцюг на знак протесту проти
17:06
Путін виконав мрію хлопчика... Кучма подарував йому комп'ютер
Президент Росії Володимир Путін виконав свою обіцянку, яку він дав під час прямого ефіру на трьох каналах українського телебачення, і сфотографувався з українським хлопчиком, який попросив його про це.
16:46
Журналістів "5-го каналу" звинуватили у брехні і голодуванні заради футболок
За словами Миколи Княжицького, в нього є "певні сумніви" щодо того, що робота "5-го каналу" заблокована настільки, щоб це заважало його мовленню
16:41
Зінченко: на Заході сфальсифікують 30% і пустять спецпотяги, а "беркут" підсилять "донецькими"
"Це так звана карусель", - пояснив Зінченко. Зінченко також показав журналістам документи "з Дніпропетровської області – як має працювати автотранспорт
16:19
Соціологи готові до свята екзит-полів. І вже вдень будуть знати, хто переможе
Яким чином ці організації мають намір провести екзит-пол без відповідної підготовки й матеріальної підтримки
15:21
АП ОГОЛОСИТЬ, ЩО ЯНУКОВИЧ ПЕРЕМІГ З 7% ПЕРЕВАГОЮ
"Предмет наради в адміністрації президента – забезпечення доведення повідомлення про перемогу Януковича в 6-7"%, - повідомив керівник виборчої
15:21
Темники. The Best
Якось непомітно пройшло відзначення трирічного ювілею виходу першого Темника. Ця вікопомна для українського інформаційного простору подія мала б відзначатись у другій половині вересня або на початку жовтня. 30.09-06.10. 2001 року позначено перший відомий дослідникам анонімний документ, який спершу мав назву "Темы недели".
14:51
Рахунки "5 каналу" розблоковано, але журналісти продовжують голодування
В середу рішенням Подільського районного управління юстиції розблоковано рахунки "5 каналу", які належать НБМ, у Райффайзенбанку.
14:33
ПІСЛЯ ПАРАДУ МОЛОДИКИ У КУРТКАХ "ЮЩЕНКО" ПІДУТЬ БИТИ ВЕТЕРАНІВ
"Від абсолютно достовірних джерел відомо, що після параду 28 жовтня на вокзалах, ринках, у людних місцях з’являтимуться люди з символікою Ющенка
14:22
В Україні відновлюються сталінські часи?
Українська Гельсінська група констатує випадки порушення прав людини й основних свобод під час кампанії з виборів президента.
13:56
Янукович готовий підібрати місце амбіційному Ющенку у своєму уряді?
У випадку перемоги на виборах нашого кандидата Віктора Януковича я переконаний, що його основному конкуренту Віктору Ющенку, з огляду на великий досвід і стаж держслужби останнього
13:45
Донецькі голодні олігархи не захочуть віддавати владу Путіну
Німецький політолог Олександр Рар вважає, що за часів незалежності Україна ніколи не була так далеко від Заходу, але й поглинання Росією їй не загрожує.
13:36
Янукович працюватиме лише з Морозом і Симоненком, а Ющенко - злодій
Кандидат у президенти Віктор Янукович готовий вислуховувати критику своєї діяльності лише від представників Компартії та Соцпартії, а не правої
12:49
Телезвернення до пострадянського народу
Багато хто думав, що зустріч Путіна з Україною буде транслюватися на всіх телемоніторах України. Але на головному екрані на майдані Незалежності почалася реклама китайських кросівок. Путін зовсім очевидно намагався не називати прізвище Януковича. Іван, – умовно звернувся Путін до телеглядача: "Ти що, із глузду з'їхав?"
12:43
Мас-медіа роблять з Ющенка екстреміста
З наближенням до виборів упередженість подачі інформації про кандидатів у президенти Віктора Януковича й Віктора Ющенка значно підсилюється практично у всіх центральних мас-медіа.
12:38
"Керований хаос " – метод стабілізації неоколоніального режиму в Україні: як цього уникнути
Не дивно, що стиль і фразеологія виступу Кучми перед спецназівцями в Криму, звернення-погрози щодо "рішучої відсічі" підбурювачам "суспільного спокою" цілком збігаються з пропозиціями московських політтехнологов.
12:06
У Януковича задоволені Путіним. У Ющенка бачили, як він плутався
Лідер Компартії Петро Симоненко позитивно оцінює виступ російського президента Володимира Путіна в прямому ефірі українських телеканалів.
11:54
ЄВРОСОЮЗ ВОСТАННЄ ПОПЕРЕДЖАЄ УКРАЇНУ КУЧМИ-ЯНУКОВИЧА
Глави дипмісій Європейського Союзу в Києві знову звертаються до української влади із закликом припинити постійні порушення демократичних норм у ході виборчої кампанії й надати народу України можливість вільно зробити свій вибір.
11:29
"Репортери без кордонів" опустили Україну
Україна порівняно з минулим роком опустилася у рейтингу "Репортерів без кордонів" на шість позицій.
11:13
Янукович прозрів, отримав валізи і зрозумів, що губернатори шкодять
Янукович також підкреслив недоліки виконання регіонами доручень по утриманню цін, відзначивши, що є регіони, "де кінь не валявся".
11:04
"Уряду Януковича вдалося багато..." Стенограма виступу Путіна
ВЕДУЧИЙ: Спасибі Вам, Володимир Володимирович. Не даремно наша сьогоднішня програма починалася під залпи салюту. Спасибі Вам за те, що після цього ефіру жителі України зможуть приїжджати в Росію, як і тепер без віз, без закордонних паспортів, а також, як і нині, за звичайним українським паспортом.
10:58
Терористи з "ПОРИ" виявилися... не терористами
Звільнено з-під варти члена Української народної партії Ярослава Годунка, якого звинувачували у причетності до створення терористичної організації.
10:39
Ющенко попередив Путіна про провокації
Віктор Ющенко звернувся з відкритим листом до президента Росії Володимира Путіна, у якому попередив про можливі провокації проти нього
09:56
На Заході Янукович з його судимостями не мав би шансів
У розвинутих країнах заходу факти судимостей у біографії кандидата в президенти, як це трапилося у випадку з Януковичем, поставили б жирного хреста на його політичному майбутньому.