17 лютого 2006

Архів

Публікації

Сповідь квартирних лохів

І ще декілька слів про Омельченка та "Еліту". Судячи з активних обговорень на різноманітних форумах, спроби Сан Санича "відмазатись" від відповідальності за аферу шляхом тверджень про "невиділеня жодного квадратного дециметра київської землі "Еліті" - не знайшли відгука в серцях киян. На сканах видно, що під договором оренди ділянки на Шмідта БІКу в 2001 році підписалися і Омельченко, і Муховиков.

Юлія Тимошенко: Підозрюю, що Ющенко зі мною не бачиться, бо йому буде важко дивитися мені в очі

Коли Віктор Ющенко заборонив мені займатися газом, я подумала, що "РосУкрЕнерго" отримало новий дах. Я ніколи в житті не бачила Коломойського і ніколи не спілкувалася по телефону. При великому бажанні соратників по помаранчевому табору можна знайти мій підпис і під наказом про організацію вибуху на Чорнобильській АЕС.

Жванія помітив у Москаля "голубий" адмінресурс

Всі люди, які користувались адмінресурсом на виборах 2002, 2004 в Луганській області залишились на місцях.

Тіньова енергетика. Частина 2

Дивним чином траплялося так, що на кожне, навіть найпривабливіше родовище, від яких "відмовились" "Надра України", знаходився лише один претендент. Більше того, часто цей претендент був фірмою, яка виникла за місяць до отримання ліцензій. В МВС називають приклади таких фірм: "Природні ресурси", "Техностиль", "Техноресруси". Ці компанії були зареєстровані в липні-червні 2004 року, і вже у вересні вони отримали ліцензії на видобуток.

"Український націоналіст грузинського походження"

Десятки людей просили передати першому президенту незалежної України – "стережіться, Леоніде Макаровичу!". Жодна інша людина в політиці, крім його однопартійця Шуфрича та ще Тараса Чорновола, не викликає такого категоричного й доволі агресивного несприйняття. Один чоловік навіть обіцяв, що вдарить колишнього лідера при зустрічі "кравчучкою"
Новини
19:03
Україна "засолить" Росію
Міністр аграрної політики Олександр Баранівський дав розпорядження держпідприємству "Об'єднання "Артемсіль" збільшити в 2 рази добове постачання кам'яної солі в Росію.
18:54
Луценку знову заборонили говорити
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко програв апеляцію щодо визнання незаконною розповсюдженої ним інформації про список блоку Наталі Вітренко
18:30
Черномирдін вчиться сприймати Україну як державу
Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін заявляє, що Росія проти вступу України до НАТО.
18:24
Януковичі "по-звірячому" розірвали намет "Нашій Україні"
У Джанкої під час мітингу "Партії Регіонів", що відбувся в рамках візиту Віктора Януковича в Крим, був розгромлений агітаційний намет блоку "Наша Україна" і спалена вся агітаційна література, що знаходилась в ньому.
18:00
За компромат на Омельченка пропонують мільйон
Депутат Леонід Черновецький запропонував 1 млн. грн. за докази корупційних зв'язків управління столиці та "Еліта-Центру".
17:34
Ківалов не дав Кличку своє фото
Екс-голова ЦВК Сергій Ківалов не дозволив використовувати своє фото в листівках блоку ПРП-Пора
17:07
Список Луценка вже підкосив двох маргиналів
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію двох кандидатів у депутати, оскільки їхні прізвища значилися в списку Міністерства внутрішніх справ серед 10 кандидатів, у яких не погашена судимість.
16:25
Тимошенко пропонували хабар у 350 мільйонів
Хабар у 350 мільйонів доларів пропонували лідеру БЮТ Юлії Тимошенко за те, щоб не проводити "чесний аукціон" з продажу меткомбінату "Криворіжсталь".
16:19
Янукович думає переселити суддів поближче до своєї вотчини
Партія регіонів підтримує ідею перенести Конституційний суд з Києва в Харків.
16:05
Статус Україні дали за "вражаючі зміни", але він символічний?
Антидемпінгові процеси щодо України будуть розглядатися на основі нового статусу України як країни з ринковою економікою з 1 лютого.
16:02
Росіяни вирішили, що і так переплачують Україні за флот
Переглядати терміни і розмір орендної плати перебування російського Чорноморського флоту, визначені базовими угодами від 1997 року, безперспективно.
14:51
Медведчук вимагає, щоб американці перед ним вибачилися
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук вимагає вибачень з боку США за обвинувачення України в продажі радарних установок "Кальчуги".
14:36
Тимошенко думає, що газовий кран Україні закрутив не "Газпром", а Івченко
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує надіслати відкритого листа до президента Віктора Ющенка, в якому поділиться своїм баченням щодо підписання газових угод з Росією.
14:10
Дружина Тарасюка влаштує своїм подругам культурний відпочинок
20-22 лютого на Івано-Франківщині перебуватиме представницька жіноча делегація дружин дипломатів на чолі з дружиною міністра закордонних справ Ніною Тарасюк.
14:05
Васюник їздив на Олімпіаду, щоб потримати прапор і побути з Бубкою
Заступник голови секретаріату президента Іван Васюник пояснює необхідність своєї поїздки на Олімпіаду тим, що він виконував представницькі функції та провів там низку зустрічей.
14:05
Цього року того, чим пишався Янукович, може не бути зовсім
Голова Ради Національного банку, директор Інституту економіки Національної академії наук Валерій Геєць допускає, що динаміка ВВП у 2006 році може бути негативною
13:36
Журналісти масово вирішили "прикриватися" мандатами
На даний час у різних областях України в перших п'ятірках політичних партій і блоків у ради різних рівнів балотуються не менше 50 головних редакторів видань і телерадіокомпаній.
13:29
Янукович обіцяє людям шок
Україна зможе уникнути економічної кризи, пов'язаної з цінами на газ, тільки відновивши добросусідські відносини з Росією
13:04
Нові депутати будуть всі в наколках і розмовлятимуть на "фєнє"?
У списках кримських організацій 7 партій і блоків є 46 засуджених і згодом амністованих кандидатів у депутати Верховної Ради Криму, заявляє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
12:52
Ющенко хоче чути голоси своїх підлеглих щотижня
Президент Віктор Ющенко вводить практику щотижневого телефонного спілкування із губернаторами щодо виконання указу про чесні вибори.
12:50
США ЗРОБИЛИ УКРАЇНІ ПОДАРУНОК. І зроблять ще один
Сполучені Штати Америки визнали Україну країною з ринковою економікою
12:40
Кравчук і Кличко самі напросилися в Європарламент?
23 лютого в Європарламенті виступить екс-президент Леонід Кравчук, лідер Блоку "Пора-ПРП" Віталій Кличко і лідер Соцпартії Олександр Мороз.
12:15
ПОМАРАНЧЕВІ ДОМОВИЛИСЬ, ХТО БУДЕ ПРЕМ'ЄРОМ
Проект договору між "Нашою Україною", Блоком Юлії Тимошенко і Соцпартією про створення коаліції в майбутньому парламенті вже підготовлено.
11:59
оновленоЮщенко просить у Литвина подарунок
Президент Віктор Ющенко вважає, що з наступного тижня депутати дозволять Конституційному суду відновити роботу.
11:57
СБУ "не цікавилось" РосУкрЕнерго
Голова СБУ Ігор Дріжчаний стверджує, що очолюване ним відомство ніколи не цікавилося справами компанії "РосУкрЕнерго".
11:42
Мороз пропонує розплатитися за мороз
Лідер СПУ Олександр Мороз пропонує виплатити компенсації від втрат сільськогосподарським підприємствам, які постраждали від морозів.
11:41
Березовський продає весь свій бізнес другу дитинства Жванії
Бізнесмен Борис Березовський заявляє про продаж усіх своїх нинішніх активів, у тому числі видавничого дому "Комерсант", бізнес-партнеру Бадрі Патаркацишвілі.
11:39
доповнено 13:32Ахметов купив експедитора, а ще хоче державного монстра
Підконтрольні Ринату Ахметову компанії зацікавлені у придбанні найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком" та вже мають дозвіл на купівлю 50% ТОВ "Українська транспортно-операторська компанія".
11:28
Верховна Рада допоможе більше заробити Порошенку і списочнику Тимошенко?
У Верховній Раді зареєстровано законопроект, яким пропонується збільшити ввізне мито на легкові автомобілі до 35%, а на вантажівки до - 30%.
11:12
Пинзеник пропонує відмовитись від "унікальних" угод, підтриманих Ющенком
Міністр фінансів Віктор Пинзеник вважає, що в питаннях постачань російського газу в Україну і його транзит по території нашої держави необхідно повернутися до "нульового варіанту".
10:42
Після американського посольства на "2000" подасть до суду міністр
Міністерство закордонних справ має намір подати до суду на газету "2000" за публікацію перекрученого інтерв'ю міністра Бориса Тарасюка.
10:39
Міліція впіймала гендиректора будівельної піраміди
Міліція Києва 14 лютого затримала генерального директора фінансово-будівельної компанії "Еліта-Центр" (Київ) Ігоря Циганка за підозрою в шахрайстві з житлом
10:39
МВС готове піти на поступки родині Гонгадзе та президенту Ющенку
Міністерство внутрішніх справ не заперечує, щоб суд над людьми, які звинувачуються у вбивстві Георгія Гонгадзе, відбувався у відкритому режимі.
10:21
оновлено о 20:00Ющенка звинувачують в обміні людей на газ. ОБСЄ хоче пояснень
Агентство ООН по справах біженців у Женеві стурбоване депортацією 10 громадян Узбекистану, що шукали в Україні притулку.
10:20
оновлено о 13:32Пинзенику знайшли заміну
Міністр фінансів Віктор Пинзеник підтвердив, що з 16 лютого він пішов у відпустку, а не звільнився з посади.
10:10
Сумщиною керуватимуть тітка та племінник?
Заступником голови Сумської облдержадміністрації призначений Олександр Цупро.
10:02
Тарасюк натякнув, що росіянам доведеться розоритися на $4 мільярди
Міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявляє про недотримання командуванням російського Чорноморського флоту в Криму українського законодавства.
09:21
Райс похвалила Україну і "наїхала" на Росію
Держсекретар США Кондоліза Райс заявляє, що США будуть й надалі підтримувати процес демократизації України.
09:20
Друг Суркіса обізвав Україну злодійкою
Однієї з причин енергетичної кризи, що охопила Італію цією зими став несанкціонований відбір Україною російського газу, призначеного для Італії.