18 жовтня 2018

Архів

Публікації

"Пролили світло": як на економіку сепаратистів вплинула заборона торгівлі

За допомогою даних щодо нічного освітлення дослідники з'ясували, як торгова блокада та введення зовнішніх адміністрацій на підприємствах так званих "ДНР-ЛНР" вплинули на їхню економіку.

Facebook-"закладки", американці та зміна іміджу: латвійський урок політтехнологій

За півтора року до виборів у соцмережах з'явилися облікові записи "Riga Online" з яскравим контентом і багатьма читачами. Через рік усі ці профілі... раптом перетворилися на партійні сторінки.

СЕО Приватбанку Петр Крумханзл: До кінця року Приватбанк буде одним з найбільш прибуткових

Яким фінансист бачить Приватбанк у майбутньому, чи вийде продати цю установу? Відповіді на ці та інші питанні — в інтерв'ю з головою банку Петром Крумханзлом.

Режисер "Донбасу" Сергій Лозниця: Ми продовжуємо жити зі шлейфом Радянського Союзу

Про зйомки фільму, причини того, що сталося на Донбасі і ідеальному сценарії подальшого розвитку цього регіону, "Українській правді. Життя" розповів сам режисер фільму. (рос.)

Глен Грант: У протистоянні один на один українці долають росіян, але Росія краща у використанні технологій

Потрібно зібрати, скажімо, двадцять найфаховіших людей у одній кімнаті – і вони спільно мають відповісти на запитання: як нам перемогти? Допоки такого не буде зроблено – перемоги не буде.

"Урки". Як Одеса перетворюється на "кримінальну республіку"

Після чергових нападів на активістів автор вирушив до Одеси. Мета – перевірити версію, що серія нападів є сценарієм з дестабілізації ситуації в місті, за яким стоїть Росія.
Колонки

Україна відсутня на радарах закордонних інвесторів

"Може найдем йому дєвачку?", або Де опиняються мами і тата, які ще вчора були гомофобними

Як стабілізувати тарифи в енергетиці

Геть бюрократію. Чому Кримінальний процесуальний кодекс потребує негайних змін?

Новини
23:50
Турчинов відповів на заяву РФ про "військову загрозу" на Донбасі
Секретар РНБО Олександр Турчинов сказав, що заява Держдуми РФ про "наростання військової загрози" на Донбасі є свідченнями неадекватної агресивності та боягузтва російської політичної еліти.
23:09
В РФ арештували заступника Аксьонова, звинуваченого у держзраді України
Басманний суд Москви відправив під арешт "заступника голови Ради міністрів Криму" Віталія Нахлупіна у справі про корупцію в анексованому Криму.
22:34
Військовий літак РФ впав в Азовське море
Навчальний літак Л-39 Міноборони Росії впав у воду поблизу Должанської коси на Азовському морі.
22:15
Overtime: головні економічні події дня
Про бюджет, ціни на електрику та стабілізацію валютного ринку.
21:57
В поліції розповіли, коли на дорогах запрацює автофіксація порушень
Автоматична фіксація порушень правил дорожнього руху може запрацювати в кінці 2018-го або на початку 2019 року.
21:41
США дозволили своїм авіакомпаніям відновити польоти у три міста України
Федеральне авіаційне управління США (FAA) повідомило в четвер, що дозволить американським авіакомпаніям і їхнім компаніям-партнерам відновити польоти до трьох українських аеропортів та у деякі частини Чорного моря, пояснивши, що ситуація там безпечна.
21:20
Головні новини дня – за 60 секунд
Кількість загиблих у Керчі виросла до 21, Рада підтримала проект держбюджету на наступний рік у першому читанні, за незаконний в’їзд до України будуть саджати у тюрму – новини, які обговорювали 18 жовтня.
20:56
РосЗМІ: Слідчі РФ шукають зв’язок "керченського стрільця" з "Правим сектором"
Російське слідство перевіряє нападника на коледж у Керчі Владислава Рослякова на зв’язок з українськими націоналістичними організаціями "Правий сектор" та УНА-УНСО.
20:21
Катастрофа Су-27: США розкрили деталі кар’єри загиблого американського пілота
Американський пілот Сет Нерінг, який загинув у катастрофі літака Су-27 на Вінниччині 16 жовтня, вперше брав участь у закордонних навчаннях і вперше виконував політ на літаку Су-27УБ.
19:54
Вбивство саудівського журналіста: міністри США і ЄС скасовують візити в Ер-Ріяд
Британський, французький, нідерландський та американський міністри скасували намір відвідати інвестиційну конференцію в Ер-Ріяді у зв’язку із занепокоєнням щодо ймовірного вбивства саудівського журналіста.
19:42
Польща збільшить військо на кордоні з РФ
Міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак заявив про те, що країна відновить військовий полк у місті Сувалкі поблизу кордону з Росією.
19:27
Мінфін залучив рекордну суму на позаплановому ОВДП-аукціоні
Міністерство фінансів України після виплат 17 жовтня 501 мільйона доларів за раніше розміщеними валютними ОВДП у четвер на позаплановому аукціоні змогло залучити рекордну для останнього часу суму - 241,76 мільйона доларів, утримавши ставку на рівні 7% річних.
19:00
Міжбанк закрився падінням гривні
18 жовтня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 28,08 - 28,11 гривні за долар.
18:57
Тиск посилиться: США планують нові хвилі санкцій проти РФ
Спеціальний представник США з питань врегулювання в Україні Курт Волкер заявив, що адміністрація президента Дональда Трампа продовжить посилювати тиск на Росію, передусім через введення в дію нових санкцій з періодичністю місяць чи два.
18:51
Насалик підпорядкував собі "Укренерго"
Міністерство енергетики та вугільної промисловості повідомило, що повноваження з управління НЕК "Укренерго" передано голові Комісії з реорганізації цього підприємства.
18:40
ЄСПЛ подовжив дію захисту Седлецької від ГПУ на невизначений термін
Європейський суд з прав людини відповідно до "Правила 39" свого Регламенту продовжив дію невідкладних тимчасових забезпечувальних заходів у справі журналістки "Радіо Свобода", головного редактора програми "Схеми: корупція в деталях" Наталії Седлецької.
18:38
ООС: ворог бив з гранатометів і кулеметів, втрат немає
Упродовж дня, від 7 до 18 години російські окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню.
18:36
Путін боїться, що Україну наповнять ГМО і вивезуть з неї чорнозем
Президент Росії Володимир Путін стверджує, що європейські партнери наполягали на "жорсткому варіанті втягування України" в асоціацію з ЄС і "розітнули" українські ринки.
18:18
Суд не випустив з-під варти ймовірного нападника на Гандзюк
Херсонський міський суд продовжив строк тримання під вартою ймовірного виконавця замаху на херсонську активістку Катерину Гандзюк Микиті Грабчуку.
18:15
Бойовику Лусваргі продовжили арешт
Суд у справі громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргі продовжив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 діб.
18:11
Сейм Литви оголосив референдум про подвійне громадянство
Парламент Литви вирішив, що референдум про розширення інституту подвійного громадянства відбудеться в травні наступного року одночасно з президентськими виборами.
18:06
У Раді засудили сексизм: Деякі колеги залишилися на первісному рівні
Міжфракційне об’єднання "Рівні можливості" у Верховній Раді закликало чоловіків-нардепів не допускати сексистських та дискримінаційних висловлювань на адресу жінок-колег.
18:05
ФотоПутін заявив, що домовлятиметься вже з новою владою в Україні
Президент Росії Володимир Путін каже, що хоче дочекатися результатів виборів в Україні і спробувати налагодити стосунки з новим керівництвом країни. Фото
17:58
фотоУ Росії до редакції "Нової газети" підкинули голову мертвого барана
До будівлі, де розташована редакція російського видання "Новая газета", підкинули кошик з відрізаною головою барана, а днем ​​раніше - похоронний вінок.
17:56
Фіна посадили за проросійську кампанію цькування
Фінський суд засудив засновника проросійського веб-сайту до 22 місяців позбавлення волі за звинуваченням у наклепі та недбалості.
17:43
ФотоСША запропонували Україні більше військових кораблів – ЗМІ
Керівництво Сполучених Штатів пропонує Україні військову допомогу у вигляді фрегатів типу Oliver Hazard Perry. Фото
17:39
Клімкін відповів на заяву Держдуми РФ щодо "військової загрози" на Донбасі
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін запропонував вважати пропагандою заяву Державної думи РФ "про загострення ситуації в Україні".
17:31
Гройсман сподівається, що перед ухваленням бюджет не "роздують"
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман закликав Верховну Раду ухвалити проект закону про держбюджет на 2019 рік до 1 грудня або раніше.
17:09
У перший день використання радарів поліція виписала 230 штрафів
Співробітники патрульної поліції протягом першого дня повноцінного застосування TruCam склали 231 адміністративний документ на водіїв за порушення ними швидкісного режиму.
16:57
Опоблоківці висміяли Варфоломія. Парубій послав їх на Афон "вигнати біса"
Представник фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул заявив, що передача Андріївської церкви Вселенському патріарху - це хабар за участь у президентській кампанії, спікер Верховної Ради Андрій Парубій відповів, що депутату слід покаятися.
16:39
Путін про ядерний удар по Росії: Ми як мученики потрапимо до раю, а вороги здохнуть
Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія здатна завдати ядерний удар тільки у відповідь і вважає, що в такому випадку, росіяни стануть мучениками та потраплять до раю.
16:27
Рада не змогла скасувати постанову про санкції щодо "112 Україна" та NewsOne
Верховна Рада відмовилася скасувати постанову від 4 жовтня, в якій просить Раду нацбезпеки і оборони застосувати санкції до власників телеканалів "112 Україна" та NewsOne.
16:13
Лідери ЄС закликали продовжити роботу над підготовкою санкцій за кібератаки
Саміт ЄС закликав до посилення боротьби з кіберзлочинністю і запобігання кібератакам шляхом запровадження обмежувальних заходів.
16:11
Путін вважає, що до трагедії в Керчі призвели глобалізація та інтернет
Президент Росії Володимир Путін вважає, що до стрілянини у школі в окупованій Керчі призвела, в тому числі, глобалізація через інтернет.
16:07
У заповіднику "Софія Київська" прокоментували долю Андріївської церкви
В Національному заповіднику "Софія Київська" заявили, що з представниками Церкви Вселенского патріархату буде укладено договір про користування Андріївською церквою відповідно до чинного українського законодавства і після реставрації вона буде відкрита.
15:55
Українським компаніям дозволили домагатися компенсацій за Крим — росЗМІ
Федеральний суд Швейцарії ухвалив, що міжнародний арбітраж в Женеві має право розібрати по суті заяви 12 українських компаній про відшкодування збитків за націоналізацію їх активів в Криму.
15:50
Напад на Гандзюк: поліція провела слідчий експеримент
Перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін каже, що поліція "працює над встановленням замовників" нападу на херсонську громадську активістку  Катерину Гандзюк.
15:41
Суд Німеччини: роботодавці повинні оплачувати час у дорозі під час відряджень
Якщо ви подорожуєте з професійних причин у Німеччині, час у дорозі може вважатися частиною робочого дня, але ви повинні заплатити за зміну маршруту самі.
15:39
відеоНавальний прийняв "виклик на дуель" глави Росгвардії
Опозиційний політик РФ Олексій Навальний прийняв "виклик на дуель" глави Росгвардіі Віктора Золотова та запропонував провести її у вигляді дебатів на федеральному каналі.
15:31
Вбивство Вороненкова: у суді почали зачитувати обвинувальний акт
Прокурор почав зачитувати обвинувальний акт у справі про вбивство екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.
15:28
ФотоЧорногорія видала Україні учасницю схеми Онищенка
Чорногорія екстрадувала в Україну Ірину Мусієнко, яку підозрюють в участі у так званій "газовій схемі" депутата Олександра Онищенка. Фото
15:26
відеоАктивісти піймали трьох нардепів на кнопкодавстві
Двох народних депутатів від політичної сили "Блок Петра Порошенко" та одного від "Народного фронту" піймали на кнопкодавстві у Верховній Раді.
15:03
Голова ради НБУ назвав умови стабілізації валютного ринку
Україна може увійти в 2019 рік зі стабільною ситуацією на валютному ринку за відсутності потрясінь та перевитрат, а також при отриманні траншу МВФ.
14:58
Погром на "Лісовій": винних відпустили на поруки та під умовне
Суд виніс один вирок та два остаточні рішення щодо обвинувачених у погромах на ринку біля станції метро "Лісова" у Києві.
14:56
НАТО і Македонія почали формальні переговори про вступ
У штаб-квартирі НАТО розпочалися дводенні офіційні формальні переговори про приєднання Македонії.
14:52
ФСБ РФ планує взяти під контроль Інтернет для "інформаційної безпеки"
Перший заступник директора Федеральної служби безпеки Росії генерал армії Сергій Смирнов заявив, що кіберпростір має бути під контролем компетентних служб для боротьби з тероризмом.
14:52
Синоптик: українцям варто подумати про обігрівачі чи теплі шкарпетки
У п’ятницю, 19 жовтня, українців ще потішить тепла і сонячна погода, а вже на вихідних у половині областей похолодає і задощить.
14:37
Сущенка перед етапом запхали в "Матросскую тишину"
"7-8 жовтня Роман Сущенко був переміщений у збірний пункт в "Матросской тишине", так звану "збірку". Скільки він там перебував і куди його було направлено, я не знаю", – сказав Фейгін.
14:35
фотоСупутникові знімки свідчать про нові ядерні бункери під Калінінградом
Нові супутникові знімки показують, що Росія модернізує військові бункери для зберігання ядерної зброї у Калінінградській області.
14:29
Екс-чоловіка Подкопаєвої хочуть взяти на поруки нардеп і олімпійський чемпіон
Київський апеляційний суд утретє переніс розгляд скарг на арешт бізнесмена та громадського діяча Тимофія Нагорного.
14:29
Нардепи зробили крок до прийняття держбюджету на 2019 рік
Верховна Рада підтримала проект державного бюджету на 2019 рік у першому читанні.
14:28
На Луганщині учасниця заснування "ЛНР" відбулася умовним покаранням
Суд у Луганській області дав 5 років в'язниці умовно жінці, яка брала участь в організації так званого "референдуму" щодо державної самостійності "ЛНР".
14:23
Княжицький про процедуру передачі Андріївської церкви: Це як Києво-Печерська лавра в УПЦ МП
Голова комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Микола Княжицький заявив, що процедура передачі у користування культурних пам'яток України не є чимось унікальним і здійснюється на основі угоди.
14:15
Трамп відкриває новий фронт торгівельного протистояння з Китаєм
Президент Дональд Трамп планує вийти зі 144-річного поштового договору, що дозволяє китайським компаніям перевозити морем невеликі пакунки до Сполучених Штатів за істотно нижчими цінами.
14:00
відеоУ мережі з’явилось відео підготовки до нападу "керченського стрільця"
За кілька днів до нападу на політехнічний коледж в окупованій Керчі підозрюваний 18-річний студент 4-курсу Владислав Росляков закупив патронів до мисливської рушниці.
13:49
Депутатці в комітеті дорікнули за "баламутку в чоловічому колективі"
"Я отвечаю за то, что феминизм здесь не пройдет", – заявив колишній "регіонал" Володимир Мисик депутатці Вікторії Пташник на засіданні комітету з правоохоронної діяльності у Верховній Раді.
13:49
У Росії штрафуватимуть тих, хто передумав мітингувати і не сказав про це
Державна дума Росії ухвалила законопроект, який вводить штрафи за несвоєчасне повідомлення про відмову від проведення мітингів.
13:35
ФотоНа Рівненщині 200 "бурштинників" у балаклавах побили машини поліції
У Рівненській області близько 200 невідомих у балаклавах і з палицями побили 3 автомобілі поліції, яка патрулювала район щодо незаконного видобутку бурштину. Фото
13:32
Анафему з Філарета Синод зняв одностайно – помічник Варфоломея
Синод Вселенського патріархату розглянув апеляцію предстоятеля УПЦ КП з рішучістю і одностайністю.
13:29
Рада дала старт впровадженню 3-річного бюджетного планування
Верховна Рада схвалила за основу проект закону №8044 про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо правового підґрунтя для впровадження середньострокового бюджетного планування.
13:20
На Івано-Франківщині в одному селі 53 дітей захворіли на кір
53 дитини захворіли на кір у селі Петранка Івано-Франківської області.
13:16
Поліція Норвегії оскаржила рішення суду, який відпустив "росіянина-шпигуна"
Норвезький суд повідомив у четвер про те, що громадянина РФ, підозрюваного в шпигунстві, слід звільнити з-під варти, проте поліція подала апеляцію на це рішення.
13:07
Замість Жукова – Кубанська Україна: у Києві перейменували вулицю
Київрада перейменувала вулицю Маршала Жукова: "Нову назву обрано для відновлення історичної пам’яті про козаче державне утворення на Кубані".
13:06
Російські мільярдери обігнали всіх за темпами збагачення
Статки десяти найбагатших росіян з початку 2018 року збільшилися в цілому на 10,8%.
13:06
ДокументУкраїна вимагає від ФСБ відпустити українських моряків з Криму
Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до Федеральної служби безпеки РФ з вимогою відпустити утримуваних в окупованому Криму українців, членів екіпажу судна "ЯМК-0041". Документ
13:06
В РФ заявили про "військову загрозу" на Донбасі і погрожують "катастрофічними наслідками"
У Державній Думі Росії заявили, що на Донбасі "наростає військова загроза" з боку української влади і пообіцяли "адекватно відповісти" на спроби наступу.
12:44
Парламент Молдови не підтримав включення євроінтеграції до Конституції
Депутати парламенту Молдови на засіданні 18 жовтня не підтримали ініціативу Демократичної партії включити курс на євроінтеграцію в Конституцію країни.
12:35
У Львові "замінували" відразу 10 готелів і фітнес-клубів
До поліції Львова надійшло повідомлення про замінування 10 готелів і фітнес-клубів міста.
12:23
Фізособа зможе стати банкрутом: Рада ухвалила новий Кодекс
Кодекс встановлює умови та порядок відновлення платоспроможності боржника-юридичної особи або визнання його банкрутом з метою задоволення вимог кредиторів, а також відновлення платоспроможності фізичної особи.
12:17
Після трагедії в Керчі Кличко доручив перевірити відеонагляд у школах
Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити роботу системи відеоспостереження в усіх столичних школах, садках та інших навчальних закладах у зв’язку з трагедією в Керчі.
12:10
Угорщина виділила $5 млн на сферу освіти на Закарпатті
Угорський уряд вирішив фінансово підтримати угорських викладачів на Закарпатті.
11:50
Турчинов перевів у посилений режим спецслужби для захисту від хакерських атак РФ під час виборів
Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Турчинов доручив перевести у посилений режим кібербезпеки Єдиної інформаційно-аналітичної системи "Вибори" під час проведення чергових виборів президента та народних депутатів у 2019 році.
11:46
В Україні пропонують спростити реєстрацію місця проживання
Народні депутати зареєстрували законопроект, покликаний дерегулювати послугу реєстрації місця проживання.
11:35
Вбивства в Керчі: кількість жертв зросла до 21
Кількість загиблих в результаті вибуху і стрілянини, влаштованих в коледжі в окупованій Керчі студентом, зросла до 21 людини.
11:24
Силовиків з РФ будуть ув'язнювати за незаконний в'їзд до України
Верховна Рада ухвалила зміни до Кримінального кодексу про кримінальну відповідальність для силовиків країни-агресора за незаконний перетин державного кордону України.
11:21
фотоКравцов розповів, як відрізнити відремонтовані вагони від старих
Пасажири "Укрзалізниці" ще до посадки у потяг зможуть знати, подорожуватимуть вони у старому вагоні, чи у тому, який пройшов капремонт.
11:14
Рада передала Андріївську церкву в користування Константинополю
Верховна Рада передала Андріївську церкву в безоплатне постійне користування Вселенському патріархату для здійснення богослужінь і обрядів. .
11:12
Найбільше командування армії США вперше очолила жінка
Найбільше з усіх командувань сухопутних військ Сполучених Штатів вперше очолила жінка - генерал-лейтенант Лаура Дж. Річардсон.
11:10
Парубій: Андріївська церква залишиться у власності держави
Спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що Андріївська церква буде надана у постійне користування Вселенського патріарха, але при цьому залишиться у власності держави.
11:09
Україна передала ноту протесту Сирії через зустріч з "владою" Криму
Українське Міністерство закордонних справ вручило ноту протесту сирійській стороні через зустріч із представниками окупаційної "влади" Криму.
11:02
Парламент Македонії не виніс на голосування зміну назви країни
Парламент Македонії після трьох днів дебатів не виніс на голосування пропозицію уряду щодо внесення змін до Конституції для зміни назви країни на Республіку Північна Македонія.
10:58
фотоУ Вінниці грабіжник на велосипеді стріляв з Макарова в патрульних
Зранку у четвер у місті Вінниця грабіжник на велосипеді відкрив вогонь по патрульній поліції з пістолету Макарова.
10:52
Лавров: Для навчань Україна-НАТО в Азові потрібна згода Росії
Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявляє, що Україна не зможе провести спільні з НАТО навчання в Азовському морі, оскільки для цього потрібна згода Росії.
10:33
В Україні перерахують ціни на електрику
Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг врегулювала механізм формування цін на електричну енергію для побутових і малих непобутових споживачів при наданні універсальних послуг.
10:26
фото На Київщині затримали "рішалу", який вимагав $150 тисяч хабара – Луценко
Правоохоронці затримали чоловіка, який вимагав 150 тисяч доларів хабара за обіцянку повпливати на керівництво Держархбудінспекції у Київській області.
10:13
Кольченко написав Сенцову
"Не впадай у відчай і пам'ятай, що імперії не вічні, тирана скинуть. Із кожним днем ​​упевненість у цьому все сильніша. Одужуй скоріше! Бережи себе" – попросив Олега Сашко.
09:25
Курс валют: долар повернувся до зниження
Національний банк підвищив офіційний курс гривні до долара на 2 копійки, встановивши його на 18 жовтня на рівні 27,91 гривні.
09:25
Оприлюднено імена загиблих у Керчі, з них 11 – неповнолітніх
Міністр охорони здоров'я РФ: "Всього загинули 20 осіб, у тому числі 15 учнів і п'ять співробітників коледжу. З 15 учнів 11 неповнолітніх".
09:18
Комісія Україна-НАТО: Альянс занепокоєний порушенням прав людини в Криму
Комісія Україна-НАТО обговорила гуманітарні аспекти конфлікту на Донбасі та ситуацію із правами людини в анексованому Росією Криму.
09:09
Німеччина і Британія висловила співчуття у зв'язку з нападом в Керчі
В уряді Німеччини шоковані через напад, який стався в середу в коледжі окупованої Керчі та призвів до загибелі 20 осіб.
08:58
Росіянка поїхала в Україну після справи за меми у "В контакті"
Росіянка Марія Мотузна, яку звинуватили в екстремізмі за меми в соцмережах, виїхала з Росії в Україну.
08:35
Лідери ЄС скасували позачерговий саміт щодо Brexit
Лідери країн Європейського союзу вирішили поки скасувати позачерговий саміт з питання виходу Великої Британії з блоку, який планувався на 17-18 листопада.
07:44
ФОТООдеса: на узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків
В Одесі на морському узбережжі згоріли 16 пляжних будиночків для відпочинку (куренів) і будівля адміністратора (шкіперська) - вигоріло 600 квадратних метрів.
07:27
ООС: Бойовики били з мінометів і гранатометів, 2 поранених
Минулої доби бойовики 17 разів порушили режим тиші, 7 разів застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти двічі відкривали вогонь, втрат серед бійців ЗСУ немає.
06:55
Аварія на російській ракеті "Союз": допускають помилку при збірці на Байконурі
Експерти переконані, що причиною аварії під час запуску ракети-носія "Союз-ФГ" стала механічна несправність, допущена в ході стикування бокових блоків до другого ступеня ракети в монтажно-випробувальному корпусі на космодромі Байконур.
06:32
Мей вірить, що Brexit-угода буде у найближчі "дні чи тижні"
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей вважає, що угоди про Brexit з ЄС може бути досягнуто впродовж наступних "днів та тижнів".
05:42
У Керчі зросла кількість жертв до 20, опізнано тіла усіх загиблих
Кількість жертв у результаті стрілянини в коледжі окупованої Керчі зросла до 20. Процедура упізнання завершена для усіх 20 загиблих.
04:50
Українські спортсмени завоювали ще 2 медалі на Юнацькій Олімпіаді
Боксер Тарас Бондарчук здобув "срібло", а Софія Лискун виборола "бронзу" у стрибках у воду на Юнацькій Олімпіаді, яка проходить у Буенос-Айресі.
04:10
У Чорнобильській зоні затримали п'ятьох "сталкерів"
Біля відселеного м. Прип'ять поліція затримала 5 "сталкерів", один із яких є громадянином Білорусі. Чоловіки незаконно проникли на територію зони відчуження з метою екстремального туризму.
03:47
"Укртрансгаз" за мільярд модернізує найбільше сховище газу
"Укртрансгаз" оголосив тендер з очікуваною вартістю в 998 млн гривень на реконструкцію компресорного цеху № 4 дотискувальної компресорної станції "Більче-Волиця".
03:11
ВІДЕОУкраїнка Білодід виборола "золото" юніорського ЧС з дзюдо
Після перемоги на дорослому чемпіонаті світу українська дзюдоїстка Дар'я Білодід тріумфувала і на юніорському планетарному турнірі.
02:33
Стрілянина в керченському коледжі: 68 постраждалих, 5 - у комі
П'ятеро постраждалих внаслідок стрілянини і вибухів у коледжі окупованої Керчі перебувають у комі.
02:01
ФОТОКатастрофа Су-27: названо ім'я загиблого американського пілота
У результаті аварії військового літака Су-27 під час навчань "Чисте небо" загинув американський підполковник пілот Сет Нерінг на прізвисько "Джетро".
01:36
Стрілянина в Керчі: опублікували список постраждалих
В окупованій Керчі оперативний штаб, організований на місці вибуху і стрілянини у політехнічному коледжі, опублікував список 47 постраждалих.
01:21
Twitter опублікував мільйони твітів для підтвердження втручання Росії
Twitter опублікував близько 10 мільйонів твітів, які, за його словами, потенційно є продуктом підтримуваних Росією та Іраном операцій.
00:57
Трагедія в Керчі: з'явилось відео з коледжу у момент стрілянини
У мережі з'явились відео, на яких видно, як учні покидають верхні поверхи політехнічного коледжу в Керчі у момент стрілянини.
00:21
Напад на Михайлика: представництво ЄС закликало притягнути винних до відповідальності
Заступник глави представництва ЄС в Україні Анніка Вайдеманн закликала владу притягти до відповідальності винних у нападі на одеського активіста Олега Михайлика.
00:18
Очільник САП Холодницький розповів, чи піде в політику
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький не виключає, що може піти в політику, проте конкретних планів стосовно цього ще не має.
Реклама: