24 жовтня 2001

Архів

Новини
21:48
Кальцій – потрібно це чи ні?
Для нормальної роботи організму необхідні вітаміни та поживні речовини. При наявності всіх цих компонентів вони повинні бути ще й збалансовані, а їх кількість не повинна перевищувати встановлений організмом рівень. Коли ж один з компонентів відсутній, або його замало чи занадто – тоді починаються проблеми.
21:43
Не відкривайте листи з написом "особисто" - короткий курс безпеки від "Укрпошти"
21:42
Кучма створює управління по військових формуваннях при своїй адміністрації - там це називають громадським контролем
21:42
Кучма знову отримав листа від Буша
20:02
Чи є у Порошенка партія "Солідарність", стане відомо в п'ятницю
19:26
Бази США створюються на території Афганістану
18:48
Кузьмук пішов. Кучма заборонив проводити військові навчання і використовувати ракетно-зенітні комплекти
Кузьмука звільнили. Кучма супроводив це спеціальною заявою з приводу попереднього розслідування причин катастрофи російського літака. Усунені від виконання службових обов'язків також інші військові керівники. Заборонено проведення навчань та будь-які ракетно-зенітні запуски. Призначено в.о. Володимира Шкидченка, який добре володіє англійською.
18:34
У XXI будемо жити в озоновій дірці, споживати харчові пігулки і ходити на своїх двох
Загальною означальною ознакою всіх віщунів є те, що всі їхні оприлюднені прогнози не збуваються. Збуваються ж виключно ті, про які ніхто не здогадувався. Але двоногі істоти з якоюсь маніакально-параноїдальною жадобою їдуть у музей Нострадамуса, намагаючись дізнатися які теракти француз "приготував" їх країні.
17:16
Автомобіль-мрія або в Японії відкрилася виставка автомобілів майбутнього
Автомобілі, які "думають і відчувають", - найближче майбутнє - головна приманка традиційного "Токіо мотор-шоу", що відкрилося у гігантському виставковому комплексі "Макухарі-мессе" неподалік від японської столиці.
17:03
Феллер упевнений, що на ЧС-2002 поїде Німеччина
Головний тренер збірної Німеччини Рудді Феллер, який сьогодні буде присутнім на матчі Ліги Чемпіонів "Борусія" - "Динамо", виразив упевненість у тому , що на чемпіонат світу 2002 року поїде саме його збірна, а не українці, про це він заявив в інтерв'ю спортивному додатку газети "Bіld".
16:48
Кучма обіцяє депутатам чесні вибори. Чого б це?
16:38
Партію бацил сибірської виразки бен Ладену прислали з Чехії поштою
16:26
Київське "Динамо" гратиме на Кубку Співдружності основним складом
Якщо турнір на Кубок Співдружності буде проводитися на сучасному штучному покритті, а не на постеленому на бетон газоні, то футболісти київського "Динамо" зіграють в цій своєрідній Лізі Чемпіонів країн СНГ основним складом, про це в інтерв'ю газеті "Команда" повідомив перший віце-президент команди Ігор Суркіс.
15:18
Генеральско - прокурорский рэкет
Мы рассчитывали на объективную реакцию руководства Генпрокуратуры и МВД Украины, на наказание полковника Денисюка и прокурора области Кривобока.
Мы не наивные люди и знаем, что такое круговая порука или просто умолчание, не реагирование на выступление прессы. Но такой реакции мы не ожидали: главному "герою" очерка С. Денисюку присвоено звание генерал-майора (?!).
15:15
"Правовой" беспредел по-харьковски
Хотелось бы чтобы, этот материал прочёл и Президент Украины Л. Кучма и воочию убедился, что он не один в поле воин. Газета " НАРОДНАЯ СПРАВЕДЛИВОСТЬ" будет регулярно оказывать ему помощь в борьбе с коррупцией, вскрывая гнойники на теле Харьковщины и Украины в целом.
14:53
"Хотілося б, щоб матеріал прочитав президент". Про роль Людмили Кучми в заміні ендопротезів
Якщо журналіст газети накладом усього у 4000 в кінці статті припише: "Хотілося б, щоб цей матеріал прочитав Президент України", що станеться? Президент не просто прочитав опубліковані в газеті "Народна справедливість", а створив по прочитанні цілу комісію, яка перевіряє вказані в них факти.
14:53
У війні проти тероризму загине більше мирних американців, ніж військових
14:45
Reemtsma продає черкаську тютюнову фабрику Gallaher
Британська тютюнова компанія Gallaher веде переговори про купівлю фабрики в українському місті Черкаси. Протягом останніх двох років Gallaher, московська фабрика, що належить Liggett-Ducat була лідером з продажу російських сигарет в Україні. Тепер потреба в імпорті "Прими" і LD може відпасти.
14:38
Обличчя Енді Ворхола стане сувеніром
Мистецтво Енді Ворхола, яке колись назвали "найбільш привабливим видом мистецтва, від якого можна мати непогану користь у бізнесі", найближчим часом можна буде постелити під ноги, повісити на стіну замість шпалер або начепити на спину.
14:26
Соціалісти Мороза підписали договір про співпрацю з радикалами-комуністами Мойсеєнка
14:09
Провідний гравець збірної Німеччини не гратиме проти України
Півзахисник збірної Німеччини і берлінської "Герти" Себастьян Дайслер не зможе допомогти збірній своєї країни в стикових матчах до чемпіонату світу 2002 року проти української команди.
13:21
Сибірська виразка знайдена у Білому Домі, але Буш не заражений
13:20
Пентагон визнав, що "ненавмисно" розбомбив будинок для літніх людей, а дві бомби "випадково" потрапили у мирних жителів
12:53
Комісія з розслідування справи Гонгадзе зустрінеться з Кучмою не раніше наступного тижня
12:50
"Мискоборці". Поки лідери УНА-УНСО потерпають за гратами, партію намагаються зробити "ручною"
Два члени УНА-УНСО — Юрій Тима та Едуард Коваленко — роблять заяви, які можна розцінювати як намагання одноосібно впливати на політику партії та і дозволу вмощуватись в кріслі лідера. Тобто йдеться про "повзучий" переворот в УНА-УНСО.
12:42
Охоронник і водій Плюща обидва померли від коронарної недостатності - міліція
11:38
Ющенко і Тимошенко: разом чи окремо?
Ющенко і Тимошенко зустрілися у київській студії радіо "Свобода". Ющенко твердо знає, чим відрізняється його ідеологія від інших блоків: "Єдиним. Вони говорять, а ми це робили". Тимошенко дала поради, як визначити партію, за яку голосувати: навіщо нам мати у країні те, що сьогодні ми маємо в національному футболі? Ющенко вперше відкрито зізнався, що вважає союзниками майже всіх, крім комуністів та СДПУ(о).
11:13
Рабінович займеться ретрансляцією НТВ на Україну і серіалами
11:12
У парламенті – новий депутат
11:12
Рухи і ПРП проведуть спільний з'їзд тільки в новому році
11:11
Кучма тисне на розслідування справи Александрова, заявляє комісія парламенту
11:11
До наступного раунду Ліги Чемпіонів вийшли ще сім команд
У вівторок матчі Ліги Чемпіонів визначили ще сім команд, які вибороли право на участь в другому раунді Ліги Чемпіонів. Московський "Спартак", втративши перемогу на останніх секундах матчу зі "Спартою", продовжує боротися за третє місце в групі і вихід до Кубку УЄФА.