31 жовтня 2005

Архів

Публікації

Кияни не хочуть депутатської недоторканності?

86% киян вважають, що депутати не повинні мати недоторканності. Найбільш лояльна до депутатів у цьому питанні молодь - 21% респондентів у віці 18-29 років уважають необхідною депутатську недоторканність. Найбільшим супротивником таких повноважень у депутатів виявилося старше покоління - тільки 3%

Телесеріал з елементами абсурду

Що нині робитиме на каналі Віталій Докаленко, навряд чи можна сказати точно. Він сам відверто заявив: наразі не знає, що треба змінювати й у який бік рухатися. З огляду на те, що йому вдалося практично наново створити "Тоніс", є надія, що УТ-1 і буде принаймні цікаво дивитися. У результаті цієї історії знову залишився певний присмак гіркоти, який з’являється щоразу, коли влада доводить: її декларації та обіцянки — це одне, а реальність — зовсім інше.

Олександр Турчинов: Якщо СБУ почало б розслідування щодо Віктора Ющенка, я повідомив би про це президенту

У чому проблема, щоб висунути звинувачення Леоніду Даниловичу? Треба, щоб Бойко дав свідчення. Що стосується сина президента, то я інформував президента листом з грифом "секретно" щодо проблем, з якими стикнувся його син та про справжню мотивацію коштовних подарунків для сина президента.

Право на депресію

…У той вечір, коли Ківалов оголосив переможцем Януковича, ми, журналісти "України молодої", топили цю звістку у "Сапераві" і міркували, що чекає на нас далі. Майдан ще не народився, тому про нього не говорили. Емігрувати? Не підходить. Жити тут і працювати, як і раніш – за Кучми? Доведеться. Чи буде нам складно, ба навіть страшно? Ну, це вже неодмінно… Янукович не надихав на радість, зате надихав на чітку стратегію
Новини
19:18
СДПУ(о) обіцяє, що депутати підтримають мрію Ющенка?
Лідер фракції Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Леонід Кравчук прогнозує, що у вівторок , 1 листопада, Верховна Рада підтримає законопроекти
18:48
Ющенко очистив апарат РНБО
Президент Віктор Ющенко звільнив з керівних посад тринадцятьох співробітників апарату Ради національної безпеки та оборони України.
17:48
Ющенко поговорить з депутатами про виконання зобов’язань
Наступне засідання політради при президенті буде присвячене виконанню декларації єдності заради майбутнього.
17:39
Луценко заявляє, що на нього тисне губернатор
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про тиск, який чинить губернатор Харківської області Арсен Аваков на керівництво МВС.
17:22
ЄС сподівається, що зможе відповісти Україні
Європейський комісар з питань зовнішніх відносин і політики сусідства Беніта Ферреро-Вальднер знову підтверджує намір надати Україні статус країни з ринковою економікою 1 грудня.
17:22
Янукович скаржиться, що минулого року його довели до істерії і психозу
Голова Партії регіонів Віктор Янукович закликає не допустити фальсифікацій на парламентських виборах 2006 року.
16:56
Єхануров у США поговорить з Райс і Чейні і пообідає з бізнесменами
Під час свого робочого візиту до Сполучених Штатів Америки прем'єр-мiнiстр Юрiй Єхануров зустрiнеться з держсекретарем США Кондолiзою Райс.
16:49
доповненоОмельченко дозволив "вставляти палки в колеса"
У Києві вводяться додаткові заходи для зменшення автомобільних заторів на вулицях і дорогах столиці у вигляді блокування коліс машин, що припарковані у невстановлених місцях.
16:40
Депутати підтримають СОТ, якщо вони забудуть про вибори
Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук прогнозує, що у вівторок депутати підтримають законопроекти щодо вступу до СОТ.
16:31
Ющенку радять влаштувати ще кілька ріал-шоу
Інвестиційний клімат в Україні стане набагато привабливішим, у випадку проведення ще кількох відкритих аукціонів, що транслюються в прямому ефірі.
16:30
доповненоЮЩЕНКО ХОЧЕ ГЕНПРОКУРОРА З ДОНЕЦЬКИМ КОРІННЯМ
Президент Віктор Ющенко готує подання на призначення генпрокурором Олександра Медведька
16:27
Тимошенко розпочинає мітингувати
Блок Юлії Тимошенко планує провести акцію протесту проти "спроб прихованого розподілу коштів", які надійшли від продажу комбінату "Криворіжсталь".
16:09
Зінченко приніс у суд дві статті про "корупціонера" Мартиненка
Екс-держсекретар Олександр Зінченко надав суду як докази корупційних дій лідера фракції "Наша Україна" Миколи Мартиненка лише дві газетні
15:56
Мрія Ющенка принесе Україні те, чим пишався Янукович
Міністерство економіки прорахувало, що при вступі України у Світову організацію торгівлі додатковий приріст внутрішнього валового продукту становитиме 1,9%.
15:05
Литвин вмовить депутатів на бюджет, але не хоче смішити людей
Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликатиме всі парламентські фракції голосувати за проект бюджету у першому читанні.
14:15
Литвин радіє з наміру Костенка і чекає на циркуль
Голова Народної партії Володимир Литвин не вважає серйозним намір Української народної партії подати на неї до суду за використання назви "народна".
14:14
Тимошенко рекрутує у свою команду не лише рідних тіток, але й журналістів
Шеф-редактора газети "Високий Замок" Степана Курпіля призначили керівником виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко у Львівській області
13:59
Депутати готові знижувати податки, але не в бюджеті
Проект Держбюджету на 2006 рік зможе у вівторок набрати необхідну кількість голосів у першому читанні, прогнозує виконуюча обов'язки голови бюджетного комітету Верховної Ради Людмила Супрун
13:55
Литвин прогнозує двох Піскунів
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що подання президента Віктора Ющенка на затвердження генпрокурором Василя Присяжнюка офіційно не відкликане з Верховної Ради.
13:34
Литвин не піде на Майдан. Причини ті самі, що і рік тому
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин не планує брати участі у святкуванні річниці помаранчевої революції.
13:33
З парканом на Банковій борються із наручниками
Сім депутатів райрад Києва та колишній член партійної районної ради НСНУ прикували себе до паркану біля Секретаріату президента, вимагаючи знесення огорожі.
13:14
Бухгалтерія завадила Кучмі призначити Тігіпка своїм наступником
Екс-президент Леонід Кучма заявляє, що спочатку як свого наступника він розглядав кандидатуру Сергія Тігіпка, а не Віктора Януковича.
13:13
Морозу доведеться змагатися з Литвином, а Януковичу – із Симоненком
Політолог Володимир Полохало вважає, що в Україні є три основних конкуруючі пари партій, які на наступних виборах боротимуться за "спільний" електорат
12:54
Піскун переконуватиме суд, що був хворим
Відкрите судове засідання Шевченківського місцевого суду Києва за адміністративним позовом колишнього генерального прокурора Святослава Піскуна до президента України про визнання неправомірним указу про його звільнення з цієї посади призначено на 8 листопада
12:37
На місце Піскуна претендують його заступник і два депутати
Президент Віктор Ющенко має намір на засіданні політради обговорити з лідерами парламентських фракцій серед іншого і питання кандидатури нового генерального прокурора
11:45
оновлено 14:50Медведчук замість Януковича пропонуватиме людям плечі
Соціал-демократична партія (об'єднана) прийняла рішення йти на парламентські вибори 2006 року самостійно.
11:36
Пінчуку й Ахметову знову не поталанило
Мінекономрозвитку Росії пропонує встановити квоти на ввіз у Росію труб великого діаметру
11:22
На Луценка подають до суду
Директор журналу "Папарацци" Валід Арфуш і його брат Омар збираються подати позов до суду про захист честі і гідності на міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
11:00
оновлено 15:58Литвин хоче поділити гроші, бо для нього це лихо
Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує створити робочу групу, яка займеться визначенням варіантів спрямування коштів, що були виручені від продажу 93,02% акцій комбінату "Криворіжсталь".
10:50
Міністр продав лікарню імені Ющенка своєму тату?
Територія Вінницької обласної психіатричної лікарні імені Ющенка, яка знаходиться в заповідній зоні, продана трестові "Київміськбуд".
10:41
Лазаренко допоможе розв’язати справу Гонгадзе?
Лідер фракції СПУ Олександр Мороз вважає, що повернення лідера партії "Громада" Павла Лазаренка в Україну допоможе в розв’язанні справи Гонгадзе та корупційних справ.
10:23
Мороз визначив свою першу п'ятірку і збирає промисловців
Соціалістична партія має намір включити в прохідну частину свого виборчого списку великих промисловців.
10:21
оновлено 12:10ЮЩЕНКО ВИБРАВ НАСТУПНИКА ПІСКУНА і відмовився від нього?
Президент Віктор Ющенко відкликав своє представлення про призначення Василя Присяжнюка
10:17
Медведчук буде боротися корупціонерами разом з Тимошенко
СДПУ(о) має намір співпрацювати з Блоком Юлії Тимошенко в окремих напрямках – "так само, як і з іншими партіями".
10:04
Росія і США посваряться через Україну?
Американське агентство Stratfor, яке займається прогнозуванням, стверджує, що в майбутньому кварталі Україна стане ареною жорсткого політичного
09:41
Прес-секретар Ющенка буде заробляти як віце-прем'єр, а Тарасюка скривдили
Кабмін підвищив зарплату прес-секретареві президента і тепер вона складе 18 тисяч гривень на місяць
09:34
Костенко не піде в блок Ющенка через орієнтацію
Голова Української народної партії Юрій Костенко заявляє, що УНП скоріше за все не блокуватиметься з "Народним Союзом Наша Україна" на парламентських виборах.