Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Головні новини понеділка і ночі: Тимановська, зникнення Шишова

Вівторок, 3 серпня 2021, 08:00
Головні новини понеділка і ночі: Тимановська, зникнення Шишова

Спортсменка Тимановська  отримала гуманітарну візу Польщі, голова Білоруського дому в Україні Шишов зник – актуальні новини 2 серпня.

Про Тимановську

Білоруська спортсменка Христина Тимановська, яку намагалися насильно вивезти з Олімпіади після критики керівництва збірної, отримала гуманітарну візу Польщі. Її чоловік втік з Білорусі в Україну.

Про Шишова

У Білоруському домі в Україні повідомили, що їх голова Віталій Шишов вранці 2 серпня вийшов на пробіжку в Києві і пропав. З його номера було зроблено кілька так званих "глухарів", однак зараз зв'язатися з ним неможливо.

Про інші важливі новини

Німеччина не має наміру закривати "Північний потік -2", навіть якщо президент РФ спробує використати спірний газопровід як геополітичну зброю.

Великобританія і Іран викликали дипломатів через напад  на японський  нафтовий танкер Mercer Street біля берегів Оману 29 липня.

Українка Марина Бех-Романчук посіла 5  місце у змаганні з легкої атлетики на Олімпійських іграх в Токіо.

Найближчими 10 роками у світі буде народжуватися на 4,7 млн дівчаток менше – у зв’язку з селективною за ознакою статі практикою в країнах з культурними уподобаннями щодо потомства чоловічої статі.

Посол Росії в США Анатолій Антонов заявив, що Вашингтон попросив 24 російських дипломатів покинути країну до 3 вересня після закінчення терміну дії їхніх віз.

Україна найближчим часом буде змушена впроваджувати обмеження для невакцинованих громадян, каже глава парламентського комітету з питань здоров'я нації Михайло Радуцький.

Екссуддю Миколу Чауса вивезли з Молдови і утримували на військових базах, щоб зібрати компромат на колишнього головного розвідника Василя Бурбу і п’ятого президента Петра Порошенка.

Також, за даними УП, СБУ була обізнана і підготовлена до нібито раптової появи викраденого екссудді Миколи Чауса.

СБУ заблокувала діяльність громадського об’єднання нардепа Іллі Киви "Патріоти за життя" — угруповання було причетне до розхитування суспільно-політичної ситуації у східних регіонах України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...