12 жовтня 2001

Архів

Новини
21:59
На фондових ринках Європи спостерігається зниження основних індексів
На європейських фондових ринках в п'ятницю спостерігалося зниження основних індексів. Аналітики пояснюють цей спад неспокоєм інвесторів з приводу можливого погіршення фінансових показників і стану світової економіки після нападів на США.
21:58
Місяць після вибухів в США призвів до значних втрат на біржах Азії
Місяць, що минув з дня вибухів в американських містах, обернувся значними втратами для основних фондових ринків Азіатсько-тихоокеанського регіону. Значніше від погіршення світової економічної кон'юнктури постраждали біржові майданчики Філіппін і Індонезії, де падіння котування у порівнянні з рівнем 10 вересня становило 23,58 і 16,64 відсотки.
21:55
Польща збирається закрити ринок для українського капіталу
Після парламентських виборів полякам потрібно буде обирати між подальшою лібералізацією своєї економіки і захистом вітчизняного виробника. Що стосується України, то вона програє в будь-якому випадку, оскільки в плани Варшави входить спрощення доступу на польські ринки винятково для західного капіталу.
21:36
"ФіК" втрачає "Одесаобленерго" і ХТЗ
Днями Фонд держмайна України визнав компанію Overcon Enterprizes Limited остаточним переможцем приватизаційного конкурсу трирічної давності з продажу 35% пакету акцій компанії "Одесаобленерго". При цьому втрачають пакет офшори, підконтрольні банку "Фінанси і Кредит". А в четвер акціонер Полтавського ГЗК (контролюється групою "Фінанси і Кредит") відмовився від своїх претензій до ФДМУ.
21:32
Чорна смуга в житті Жеваго триває
Дивна тенденція, але жоден приватизаційний конкурс за участі структур, підконтрольних або близьких до групи "Фінанси і Кредит" не проходить без скандалів. Першими гучними скандалами за участю групи були конкурси по продажу "Одесаобленерго" і "Луганськобленерго". У минулому році конфліктом був відзначений конкурс по продажу ЗАлКа. У поточному році група у вигляді Полтавського ГЗК, несподівано вирішила поборотися за Харцизький трубний завод.
18:26
Міноборони зізнається в скоєному
Керівництво Міністерства оборони України вперше визнає, що причиною катастрофи літака Ту-154 Тель-Авів-Новосибірськ могла стати ракета С-200, яку запустили українські військові під час навчань в Криму. "Саме цю версію особливо ретельно наказав вивчити міністр оборони України Олександр Кузьмук ще під час перебування на полігоні".
18:20
УКРАЇНА ПОКИ ОФІЦІЙНО НЕ РЕАГУЄ НА ВИЗНАННЯ КОМІСІЄЮ ЗБИТТЯ ТУ-154 УКРАЇНСЬКОЮ РАКЕТОЮ
16:59
Футбол. Лобановський сам вирішить, кого тренувати: "Динамо", чи збірну України
Президент ФФУ Григорій Суркіс у вівторок на прес-конференції заявив, що вважає помилкою те, що він погодився на пропозицію Валерія Пустовойтенка, щоб Валерій Лобановський очолював і збірну, і клуб.
16:59
Буш закликав дітей здати по $1, а Джуліані відмовився від грошей саудівського принца
16:58
Вересень – місяць Тимошенко і Ющенка. Не медовий
Передвиборні ходи українських політиків гідно оцінені спостерігачами. У рейтингу Погребинського у вересні поправили своє становище колишні прем'єр і віце-прем'єр. "Безперечно, кращим PR-ходом місяця" потрібно визнати відкритий лист Тимошенко на адресу Ющенка, вважає він.
16:56
Формула 1. Змінився володар гонок
Німецький медіа-магнат Лео Кірх отримав контрольний пакет акцій чемпіонату світу з автогонок "Формули-1". В Берні Екклстоуна залишилося лише 25% акцій.
16:52
Футбол. В матчах плей-офф українська "молодіжка" гратиме з швейцарцями
В матчах плей-офф до фінальної частини чемпіонату Європи серед молодіжних команд молодіжна збірна України зустрінеться з командою Швейцарії. Таким чином УЄФА визначило дві гірші команди, які посіли перші місця в своїх групах і звело їх в боротьбі за єдину путівку на континентальну першість.
16:48
Футбол. Чемпіонат України. ЦСКА продовжує перемагати
16:46
Футбол. Ліга Чемпіонів. "Спартак" йде шляхом київського "Динамо"
16:42
Боротьба. Україна не прийматиме чемпіонату світу
16:36
Футбол. Змінено формат відбіркового турніру до Чемпіонату Європи
16:35
Футбол. Тренер "Мілану" пропонує обміняти Каладзе
16:33
Баскетбол. Джордан повертається, але його команда програє
16:32
Шахи. Збірна України - головний претендент на "срібло" командного чемпіонату світу
16:27
Футбол. Чемпіонат України. Нічия "Шахтаря" та запланований виграш "Динамо"
"Шахтар", зігравши внічию з полтавською "Ворсклою" в матчі 13-го туру, дозволив динамівцям Києва зрівнятися з ними за очками. "Динамо" ж у виїзному поєдинку з "Закарпаттям" перемогло з мінімальним рахунком 2:1, і нині і в гірників, і в динамівців - по 26 очок.
16:17
"Роздача" Нобелівських премій закінчилася...
Нобелівські премії 2001 року знайшли своїх власників. При врученні премій склалося таке враження, що шведи геть-чисто забули про своїх - жоден "вчений муж" Швеції не був удостоєний премії відомого співвітчизника.
16:12
НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ В СБУ
14:15
США готові припинити війну в обмін на бен Ладена, але стягують війська до Пакистану
14:13
"Талібан" заборонив англійську мову
14:12
Буш виступив за створення Палестинської держави
14:11
Ватикан підтримує бомбардування Афганістану
14:10
500 мирних афганців загинули внаслідок бомбардування
14:10
Найтриваліше бомбардування: Америка б'є по "мобільних цілях" талібів
13:46
ТУ-154 дійсно загинув від зенітної ракети. Марчук визнав, що від української
Катастрофа літака Ту-154М Тель-Авів - Новосибірськ сталася внаслідок ураження повітряного судна бойовою частиною зенітної ракети. "Ми робимо попередній висновок, що причиною катастрофи вказаного літака могла послужити ненавмисна поразка його ракетою С-200 під час навчань військ ПВО України", каже Марчук.
13:38
Росіяни сумніваються в психічному здоров'ї українського президента
Агентство Російської Інформації припускає, що Кучма психічно хворий. "Останнє висловлювання українського президента викликає сумніви в його адекватності і психічній повноцінності", пише АРІ.
12:29
Вгадайте, хто найкращий журналіст року?
12:24
Марчук бліднув і мовчав
Йому демонстрували уламки Ту-154
Прогрес очевидний. Секретар Радбезу України Євген Марчук "не виключає" ураження літака ракетою. У четвер він разом з російським колегою Рушайлом оглянув уламки Ту-154. "Рушайло час від часу звертав увагу свого українського колеги на невеликі круглі отвори приблизно однакового діаметру, розташовані в різних фрагментах лайнера".
11:59
Якщо українці підбили ТУ-154, росіяни теж до цього причетні
11:45
Польща виступає проти "газового" тиску Росії на Україну
10:54
Кучма в кутку
Учора український президент без ознак співчуття на обличчі пояснив журналістам, що "помилки зустрічаються скрізь". "Подивіться навколо - в світі, в Європі, - наполягав Кучма, - помилки зустрічаються скрізь". Мовляв, не треба ні фіга роздувати, хлопці, ну, буває. Я не повірила своїм вухам.
00:00
Війна проти тероризму
* Кандагар США будуть брати морпіхотою, а бен Ладен змінив місце укриття
* У Пакистані арештовані 20 талібських функціонерів
* Крім Афганістану США будуть бомбити Йемен, Судан і Сомалі
* Пентагон заперечує загибель 35 американських солдат в Афганістані
* Таліби здали Кундуз
* Солдатам США дана повна свобода дій на території Афганістану
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня