29 листопада 2005

Архів

Публікації

Мельниченко їде в Київ, давши свідчення у Вашингтоні

Близько шостої години вечора в середу екс-майор кучминої охорони прилетить до Києва. Рейсом з пересадкою у Москві, що дуже дивно. Мельниченко перед приїздом на батьківщину дав свідчення прокурорам. Почалося це з традиційної в Америці процедури підняття правої руки та клятви.

Досить вже базікати. Just do it!

Після революції з’явилось багато розмов про народження в Україні громадського суспільства. Для мене, як для громадянина своєї країни, очевидно, що громадське суспільство не може бути лише громадським базіканням, а має доповнюватися громадськими діями. Коли на наступну річницю Майдану ми себе запитаємо: "Хто минулого року допоміг владі виконати свої обіцянки?" - відповідь буде однозначною – "Ми".

Ющенко й Тимошенко в політичному цугцванзі. Хто зробить правильний хід?

Хотілося б переконатися, що в президента вироблений механізм прийняття рішень, над якими потім би не сміялася вся країна. Судячи з усього, Віктор Андрійович став абсолютно неприступним для багатьох людей і ідей. Схожі претензії можна виставити й до екс-прем’єра.

Чого очікує Україна від виборів чи Як звуть нового прем'єра?

У Литвина ж, імовірно, підтримка буде меншою, ніж у Мороза. До того ж коаліція, до якої входитимуть і Тимошенко, і Литвин, на мій погляд, малоймовірна. Тоді криловські лебідь, рак та щука будуть вважатися прикладом взаємопорозуміння. Треба бути готовим до "помаранчево-синьої" коаліції.
Новини
20:30
Генпрокуратура придумала, що може зробити з Мельниченком після приїзду
Генеральна прокуратура підтверджує, що не має "жодних процесуальних претензій" до колишнього охоронця екс-президента Леоніда Кучми Миколи Мельниченка, який у середу має прибути в Україну.
17:41
Англійці зроблять з Ющенка європейця
Щотижнева популярна незалежна газета "Європейський голос" (Лондон) висунула президента Віктора Ющенка номінантом на звання "Європеєць року" у номінації "Громадянин року країни не члена ЄС".
17:37
оновлено 18:37Єхануров потирає руки в очікуванні травня 2006 року
Прем'єр Юрій Єхануров завіряє, що в Україні буде зроблено все для того, щоб, незважаючи на конституційні зміни в країні, її політика залишилася передбачуваною для європейських
16:48
Чорноморський флот виїжджає?
Віце-прем'єр, міністр оборони Росії Сергій Іванов заявив, що питання суборенди окремих об'єктів Чорноморського флоту буде закрите
16:42
У Януковича йдуть від промисловості до знань
Голова політради Партії Регіонів Микола Азаров заявив, що основною стратегією партії є перетворення промислової економіки на економіку знань.
16:40
оновлено 18:21РОСІЯ СТАВИТЬ УКРАЇНІ УЛЬТИМАТУМ?
Віце-прем'єр-міністр оборони Росії Сергій Іванов не виключив, що у випадку вступу України до НАТО співпрацю між Москвою і Києвом у військово-технічній області буде згорнуто.
16:15
Кличко стане миротворцем між Ющенком і Тимошенко?
Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко, що вирішив зайнятися політикою, упевнений, що Блок Юлії Тимошенко і "Наша Україна" об'єднаються
16:08
За "банду перевертнів" взявся суд
У Дніпровському районному суді Києва розпочався розгляд по суті справи про скоєння 11 вбивств 20 членами “банди перевертнів”, якою керував нині покійний колишній співробітник УБОЗу Ігор Гончаров.
15:49
Єхануров не боїться відставки, вона допоможе йому виграти вибори
Прем'єр-міністру Юрію Єханурову невідомі чутки про власну відставку, яка, нібито, готується в надрах українського парламенту.
15:35
Пакт Ющенка в дусі кота Леопольда вже майже написали
Практично готовий проект угоди про чесні і демократичні парламентські вибори 2006 року
15:27
Українці – найбільші песимісти в СНД
В Україні найменший рівень соціального оптимізму серед країн-учасниць Єдиного економічного простору.
15:10
оновлено 18:10Червоненко визнали чистим. Третьяков тільки зустрічав тещу Ющенка в аеропорту
Екс-міністр транспорту Євген Червоненко заявляє, що слідча комісія парламенту не знайшла в його діях корупційної складової
15:10
оновлено 16:25Ющенко оголосив догану 13 губернаторам
Президент Віктор Ющенко оголосив догану тринадцятьом главам обласних державних адміністрацій у зв'язку з неадекватною роботою по створенню будинків сімейного типу
14:25
оновлено 15:29Ющенко звільнив голову своєї партії
Президент Віктор Ющенко підписав указ про звільнення Романа Безсмертного з посади віце-прем'єра.
14:08
ЄС покаже Україні, як треба відповідати за свої слова
Верховний представник ЄС Хав'єр Солана, єврокомісар Беніта Ферреро-Вальднер, а також міністри закордонних справ України та Молдови Борис Тарасюк і Андрій Стратан візьмуть участь у церемонії початку роботи моніторингової місії ЄС в Одесі.
13:31
оновленоБродський знає, де змовилися Третьяков і екс-помічник Кучми
Заступник голови партії Батьківщина Михайло Бродський вважає внесення до Верховної ради пропозиції уряду щодо продажу "Укртелекому" не правильною і не своєчасною
13:19
Ющенко хоче посадити "психічно нездорових" соратників Януковича
Президент Віктор Ющенко наполягає на передачі в суд кримінальних справ проти ініціаторів теми сепаратизму
13:12
оновлено 14:25Єхануров вирішив, що Івченко займається не своїми справами
Прем'єр Юрій Єхануров вважає, що глава НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко не уповноважений робити заяви про готовність України розплатитися озброєннями за
12:31
Єханурову натякнули, що він не розуміє Ющенка
Перший заступник міністра закордонних справ Антон Бутейко відкидає звинувачення прем'єра Юрія Єханурова у тому, що МЗС є винним у виникненні складнощів у відносинах з
12:14
У П’ЯТІРЦІ ТИМОШЕНКО БУДЕ ТРИ "Т". ПРП "ЗАПІЗНИЛАСЯ"?
У першу п'ятірку виборчого списку Блоку Юлії Тимошенко ввійдуть екс-прем'єр Юлія Тимошенко, екс-глава СБУ Олександр Турчинов, екс-віце-прем'єр Микола Томенко
12:07
оновлено 13:43Ющенко не оголошуватиме амністію в лоба
Президент Віктор Ющенко заявив, що амністію капіталів в Україні планується провести за 3 місяці.
11:36
оновлено 13:09"Газпром" напряму шантажує перекрити Україні газ
Російська компанія "Газпром" називає "неприпустимою" нинішню ціну на газ для України в $50 за тисячу кубометрів.
11:24
Ющенко готовий взяти в руки свисток
Президент України Віктор Ющенко обіцяє докласти всіх зусиль для створення концепції економічного розвитку держави на найближчі десять років
11:18
Кондоліза Райс приїде в Україну, щоб похвалити
Державний секретар США Кондоліза Райс відвідає Україну в ході свого турне європейськими країнами з 5 по 9 грудня.
11:07
Бжезинський і Єхануров розповідатимуть науковцям про майбутнє
2-3 грудня у Києві відбудеться щорічний Науковий форум колишнього радника з національної безпеки президента США Збіґнєва Бжезинського.
11:02
Лазаренко просить включити машину часу
Голова партії "Громада" Павло Лазаренко звернувся до керівників груп і фракцій з проханням скасувати рішення Верховної Ради про позбавлення його депутатських
10:55
Родичі подарували Тимошенко столик і три собачки
У день народження лідеру "Батькивщини" Юлії Тимошенко родичі подарували журнальний столик на трьох ніжках у вигляді собачок зі складеними лапками.
10:49
оновлено 13:58, фотоРозстріляли екс-губернатора Львівщини
У вівторок у Львівській області розстріляли колишнього голову облдержадміністрації Степана Сенчука
10:45
На резиденцію Ющенка витратять менше, а на візити - більше
У проекті держбюджету-2006 сума на фінансування реконструкції Маріїнського палацу урізана з 100 до 20 мільйонів гривень.
09:59
Ахметов вирішив направити енергію на Януковича
Бізнесмен Ринат Ахметов прийняв запрошення лідера Партії регіонів Віктора Януковича балотуватися в парламент у рядах його партії.
09:36
Фрадков поїде в Брюссель скаржитися на Україну
Під час запланованих на початок грудня переговорів прем'єр-міністра Росії Михайла Фрадкова з керівництвом Єврокоміссії в Брюсселі будуть порушені питання поставок російського газу в Україну і транзиту газу через територію України.
09:36
Україна поступиться суверенітетом заради ЄЕП?
Президент Віктор Ющенко вважає логічною передачу частини суверенітету держави у разі просування України на ринки країн Єдиного економічного простору.
09:26
оновленоМЕЛЬНИЧЕНКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ В УКРАЇНУ ЗАВТРА
Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко у середу збирається приїхати до України.

Як повідомив "Українській правді" депутат СПУ Іван Бокий, Мельниченко прибуває з іншим біженцем Олександром Єльяшкевичем

09:25
Депутати вирішили, коли проводити вибори
Верховна Рада призначила вибори депутатів місцевих рад на 26 березня 2006 року.
09:03
Україна – це "приз" і просять давати їй більше грошей
Європейський Союз має витрачати більше грошей на допомогу своїм сусідам, зокрема, Україні.
08:36
В Ющенка закінчились ідеї?
Чергові заклики президента України Віктора Ющенко до всіх політичних сил підписати угоду про чесні вибори, аналітики пояснюють браком нових ідей.