26 травня 2004

Архів

Новини
22:47
НАТО "відмовчується" щодо запрошення Кучми в Стамбул
НАТО ще не ухвалило рішення, чи запрошувати українських державних лідерів на червневий саміт альянсу в Стамбулі
22:07
САМБУР ТА ВОРОТНІК ПОДАЛИ ПОЗОВ ПРОТИ "УКРАЇНИ МОЛОДОЇ"
"Україну молоду" звинувачено в тому, що "надрукувавши 11 березня інтерв'ю Олени Зварич із Сергієм Шолохом, газета начебто посягнула на честь і гідність
21:48
"Українська правда" повернула позов до суду
Перше судове засідання у справі проти "УП" переноситься. Ми зареєстровані, однак не під таким ім'ям, яке записано в позові.
21:17
Янукович: у вибухах винні вогонь і ліниві підлеглі Марчука
Безпосередньою причиною вибухів боєприпасів на військових складах у Мелітопольському районі Запорізької області стало використання відкритого
20:01
Міжнародна Амністія констатує відсутність прогресу у справі Гонгадзе
Стан свободи слова стабільно викликає занепокоєність організації Міжнародна Амністія.
19:22
Анатолій Гриценко: "Головний грантоїд в Україні – це держава"
На жаль, за Вашим підписом у цьому документі є такі жорсткі слова як "легальна розвідка", як "на замовлення ЦРУ, спецслужб", "так званий третій сектор", "так зване громадянське суспільство". Ви справляєте враження нормальної людини. А Ваш текст - заангажований, вибачте, "тупорилий" такий антиамериканізм.
19:15
Президент йде на третій термін. У Чаді
Парламент республіки Чад у середу прийняв поправки до конституцію
18:50
Кучма обвинуватив увесь уряд Януковича у вибухах під Мелітополем
Президент України Леонід Кучма вважає відповідальним за надзвичайні події на військових складах у Запорізькій області не тільки Міністерство оборони, а й
18:44
Вступу України до НАТО заважає не Кремль, а Банкова
Президент Парламентської асамблеї НАТО Даглас Беройтер запевняє, що Україна може стати членом блоку, незважаючи на протидію Росії.
18:25
МАРЧУКУ ЗА ВИБУХИ ПІД МЕЛІТОПОЛЕМ ТІЛЬКИ ОГОЛОСЯТЬ ДОГАНУ
Спеціальна комісія Кабінету міністрів України з розслідування вибухів на складах боєприпасів у Запорізькій області пропонує Раді національної безпеки й оборони ухвалити рішення про звільнення від займаних посад начальника Генштабу Збройних сил Олександра Затинайко,
17:14
Литвин створив раду, яка консультуватиме Верховну Раду
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин підписав розпорядження про Громадсько-політичну консультативну
16:10
"Наша Україна" відмежовується від "підробок під Ющенка"
"Наша Україна" відмежовується від акцій екстремістських політичних сил, під час яких згадувалося ім'я лідера блоку Віктора Ющенка
15:38
ПОЛЬЩА ВИМАГАЄ ВІД КРАЇН ЄС НЕ ВОДИТИ УКРАЇНУ ЗА НІС
Речник польського відомства закордонних справ Богуслав Маєвскі сказав польські пресі, що така заява Євросоюзу дозволила б Україні будувати новітню державу, орієнтовану на Захід.
15:20
Тепер роль Кучми оцінюватимуть у Раді нацбезпеки Польщі
26 травня президент України Леонід Кучма вручив орден князя Ярослава Мудрого ІІІ ступеня державному секретарю, керівнику Бюро національної безпеки
15:06
Тридцять днів без права на помилку
А й дійсно, якщо Кучма таки домовиться з Бушами про визнання будь-яких виборів, - то навіщо другий тур? Операцію а-ля Мукачеве можна провести одразу ж 31 жовтня. І, більше не відволікаючи США від їхніх виборів, оголосити нового президента. Того, який не виведе український контингент з Іраку. А в перших числах листопада оголосити нові парламентські вибори.
14:55
Суд, який скасував перемогу Петьовки, тепер оперативно судитиме власників "Львівської газети"
На 2 червня призначено розгляд в Сихівському суді Львова резонансної справи по звинуваченнях Державної податкової у Львівській області засновників "Львівської Газети".
14:46
Ющенко та Тимошенко попереджають, що їх хочуть знищити
Блок "Наша Україна" та блок Юлії Тимошенко заявляють про загрозу встановлення фашистського режиму в Україні
14:44
"Донецькі" купили телеканал
Донецька компанія "Восток-інвестпром" купила київську телекомпанию "TV-Табачук" (ТОВ "ТС "Служба інформації").
14:21
МАРЧУК ЗНАЄ, ЩО ЙОГО МОЖУТЬ ВІДПРАВИТИ У ВІДСТАВКУ
"Природно, і міністр може бути звільнений, і начальники штабів", - сказав він, пояснивши: "Є порядок, тобто можна без розслідування вживати заходів щодо
13:55
У Польщі ламають голову, чи відмовилася Україна від інтеграції до ЄС
Зустріч президентів Росії, України, Білорусі та Казахстану в Ялті як перший етап творення ЄЕП підняло у польських ЗМІ питання, чи означає це відмову України від прагнень до зближення з ЄС.
13:46
Комітет виборців – "самозванці", а інститути "Нашої України" готують грузинський варіант?
Голова слідчої комісії Верховної Ради, що вивчала діяльність недержавних організацій, які існують на гранти іноземних держав, Валерій Мішура стверджує,
13:45
Тимошенко вимагає від Васильєва порушити справу проти її "помічника"
В середу Юлія Тимошенко подала заяву до Генеральної прокуратури України про порушення кримінальної справи щодо Боровка, який назвався її помічником.
12:46
У кабінеті прокурора знайшли прослушку
"Пристій відразу направили на експертизу до Київського НДІ судових експертиз. За висновками експерта інституту, знайдений механізм є радіоелектронним пристроєм, який застосовується для передачі акустичної інформації
12:30
Литвин попросить Кучму зламати плани Медведчука щодо письменників
Також у листі Литвин попросить Кучму дати доручення щодо "посилення соціального захисту письменників, в тому числі їх пенсійного забезпечення".
12:17
Закриття "Сільських вістей" відкладено на невизначений термін
Апеляційний суд відклав розгляд справи щодо газети "Сільські вісті" у зв'язку з рішенням долучити до справи додаткові матеріали, на які сторони посилалися у ході судового розгляду.
12:01
Мельниченко оприлюднив запис, де Медведчук говорить про справу Лазаренка
Померлого депутата Миколу Агафонова, котрий проходив у США як співучасник за матеріалами справи Лазаренка, було позбавлено депутатської недоторканності на замовлення президента Леоніда Кучми.
10:59
"Вже до кінця року повернуся в Україну". Лазаренко обіцяє Кучмі грузинський сценарій
Щодо кандидатів на виборах в Україні, то рішення прийме "Громада". Обов'язково буде розглядатися питання про висування кандидатури від нашої партії. Я абсолютно переконаний, що період усевладдя олігархічних груп, що оточували Кучму, закінчується. Уже до кінця року в Україні відбудуться великі зміни.
10:27
МАРЧУК, РАДЧЕНКО ТА СМЄШКО ЗНАЛИ ПРО ТЕ, ЩО МЕЛЬНИЧЕНКО "ПИШЕ" КУЧМУ?
Український бізнесмен Володимир Цвіль обвинувачує ряд українських посадовців – Євгена Марчука, Володимира Радченка, Ігоря Смєшка – у тому, що вони знали про те, що в кабінеті глави держави майором Мельниченком велися записи.
00:00
ЗНИКЛИ КРИМІНАЛЬНІ СПРАВИ, ПОРУШЕНІ ПРОТИ ЯНУКОВИЧА
Голова апеляційного суду припустив, що матеріали справ та вироки були знищені за давністю. Залишилися тільки дві постанови, які свідчать про не винуватість прем’єр-міністра.
00:00
Політреформу планують завершити до осені. Відповідатиме за неї Мартинюк
Лідери парламентських фракцій домовилися створити узгождений законопроект змін до Конституції на базі трьох існуючих законопроектів.