25 травня 2004

Архів

Новини
21:18
Грановскі: "Якщо Росія вступить до СОТ раніше, то Україна потрапить у негативне становище"
Мішин: Пинзеник говорил, что не может быть никакого общего энергопространства с Россией, хотя Европа подписала, что в 2014 году будет от Атлантики до Владивостока единое пространство. Грановські: Это ошибка вступать в ЕЭП только чтобы понизить цены на энергоносители.
20:28
Тимошенко попереджає Ющенка й Мороза, що вона не гірше їх
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко братиме самостійно участь у виборах президента, якщо від створення коаліції з нею відмовляться Віктор Ющенко і Олександр Мороз
19:27
НАТО ще не домовилося, на якому рівні приймати Україну в Стамбулі
Члени НАТО ще не досягли консенсусу в питанні про рівень участі України в Стамбульському саміті.
18:24
ЮЩЕНКО ЗМИРИВСЯ, ЩО МОРОЗ CАМ ПІДЕ НА ВИБОРИ?
"До кінця травня потрібно завершити переговори між двома політичними силами з цього питання, щоб в червні вийти на спільні рішення щодо узгодження дій під час виборчої кампанії", - сказав він.
18:17
Brainy Don і Кучма
За словами Мельниченка, "Кучма зміг би якби захотів, видати Могилевича ФБР". Зверніть увагу, що Могилевич просить Кучму про послугу. "Кучма: Ну так він хоче, щоб я одну справу зробив?" Цікаво, якого роду послуги президент робить лідеру злочинного угруповання? І що саме обіцяв привезти Кучмі Семен Юкович?
18:15
Правоохоронці наполягають на самогубстві ректора в Ужгороді, якого пресувала СДПУ(о)
Ознак насильницької смерті ректора Ужгородського університету не встановлено, повідомляють правоохоронні органи Закарпатської області.
18:09
Freedom House: Кучма шукає гарантій та гнобить пресу
У вівторок “Freedom House” видав свій щорічний звіт щодо стану свободи слова в Європі, у тому числі в країнах колишнього СРСР.
17:51
Литвин агітує діаспору висунути його в президенти. Жартома
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у середу проведе нараду з лідерами фракцій і груп парламенту з питань конституційної реформи
17:43
Литвин проти зомбування з телевізорів і за гостей у Верховній Раді
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин висловлюється за необхідність збільшення кількості аналітичних видань в Україні.
17:36
Цензуру в Україні вигадала опозиція, щоб Захід наводив свої порядки?
Координатор парламентської більшості у Верховній Раді Степан Гавриш вважає
спробою втручання в український політичний процес доповідь "Фрідом Хаус" про погіршення ситуації зі свободою слова.
17:15
Контракт на бій Кличко-Холіфілд уже підписаний?
Легенда світового боксу Евандер Холіфілд у минулі вихідні відсвяткував важливу за його словами подію в його боксерській кар`єрі. У дорогому ресторані Холіфілд повечеряв на 4,500 доларів. На таку трату грошей американського боксера спонукав його промоутер Дон Кінг, який за версією боксера підписав для нього контракт на бій з українцем Віталієм Кличком.
17:04
Суперники Пінчука-Ахметова об'єднуються, щоб перемогти
Міжнародна компанія LNM Group, другий лідируючий світовий виробник сталі, має намір сформувати з United States Steel Corporation, шостим за розміром світовим виробником сталі, консорціум для участі в тендері з продажу "Криворіжсталі".
16:13
Єдина економічна прострація
Вийшовши після зустрічі з Володимиром Путіним на свіже повітря і побачивши президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва, що нудьгував в очікуванні своєї черги, Кучма кинувся до нього як до рідного і, махнувши рукою на свою ж резиденцію, якось жалібно вимовив: – Це такий бордель, бля...
15:11
Екс-речник Януковича очолив медіа-холдинг "ТелеграфЪ"
Тарас Аврахов, колишній речник Віктора Януковича, став головою правління інформаційно-видавничої групи "ТелеграфЪ".
15:06
Ющенка і Януковича розділяють 6%
Якби вибори президента відбулися наприкінці травня, то лідер блоку "Наша Україна", народний депутат Віктор Ющенко набрав би 24% голосів учасників опитування, лідер партії "Регіони України" Віктор Янукович
14:48
Хто зацікавлений у "брудних" і "фальшивих" виборах президента?
Влада буде намагатися за допомогою фальсифікації забезпечити перемогу свого кандидата. Однак, в такому разі, влада перетвориться на об’єкт критики міжнародної спільноти. Саме тому готується "запасний" сценарій: Влада програє вибори, однак, їх результати оголошуються фальсифікованими.
14:31
Журналіста в Мукачевому посадили на 5 діб. І вимагають визнати, що він хотів кинути у натовп гранату?
Журналіста інтернет-сайту "Гаряча ліня" Костянтина Сидоренка, затриманого за підозрою в зберіганні вибухівки, засудили до 5 діб адмінарешту за непокору
13:31
Янукович сказав, що відтепер "конкретно" спілкуватиметься з ЄС
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович наголошує на тому, що Україна у своїх відносинах з Євросоюзом переходить на новий етап жорсткої конкретики
13:27
Ще один член Євросоюзу буде захищати Україну в Брюсселі
Одним із пріоритетів нової зовнішньополітичної доктрини Литви є сприяння вступу України в Європейський Союз і НАТО.
12:58
Янукович заборонив експорт нафтопродуктів з України, а непокірним пообіцяв "непопулярні заходи"
Уряд України має намір накласти заборону на експорт з України нафтопродуктів для того, щоб наситити ними український ринок, заявляє прем'єр-міністр України
12:46
Ющенко і Мороз уклали мирову угоду
Політради "Нашої України" і Соцпартії домовилися про непротидію і координацію рішень при ухваленні політичної реформи у Верховній Раді.
12:30
Навіть математика доводить, що ЄЕП погано для України
Німецький експерт вважає, що ЄЕП не обіцяє Україні особливого зиску, зате може зашкодити в інтеграції до Світової організації торгівлі.
11:58
НАТО таки покличе Кучму на саміт в Стамбул, але поки про це не каже?
Рішення про можливу участь України в Стамбульському саміті НАТО буде ухвалено у вівторок, повідомив у вівторок у Києві президент Парламентської асамблеї
11:44
Перед виборами 2004: люди й влада все ще по різні боки
Ющенку доведеться докласти зусиль, аби вибратися з пастки влади і розвінчати стереотип "всі політики однакові". Треба знайти нові способи спілкування з виборцями. Януковичу, Медведчуку і владі взагалі найлегше зробити кроки, аби подолати недовіру. Наприклад, відмовитися від "темників".
11:05
Северінсен і Вольвенд запитають Кучму про темники
Президентські вибори і свобода слова в Україні стануть темами, які порушуватимуть під час візиту до України доповідачі моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Ганне Северінсен і Ренате Вольвенд.
11:01
КОНГРЕСМЕНИ США ПОДИВЛЯТЬСЯ НА ПЕРЕДВИБОРЧУ УКРАЇНУ
До України для зустрічі з урядовцями і політиками прибуває делегація у складі семи конгресменів США.
10:57
Захисники "Сільських вістей!" пікетують Апеляційний суд. Євреї відповідають "No pasaran!"
Не менше 600 осіб пікетують у вівторок вранці Апеляційний суд Києва з вимогою переглянути рішення з приводу газети "Сільські вісті".
10:30
Львівські "трудовики" висувають Тігіпка в президенти
Львівський осередок "Трудової України" пропонує висунути лідера партії та голову Нацбанку Сергія Тигіпка кандидатом у президенти України.

00:00
ТЕПЕР КУЧМА ТОЧНО ЗНАЄ УМОВИ РОЗГОНУ ПАРЛАМЕНТУ
Президент України може достроково припинити повноваження Верховної Ради, якщо пленарні засідання однієї чергової сесії не змогли розпочатися протягом 30-ти