15 листопада 2001

Архів

Новини
19:54
Ємеліне мило
Чекати листа, писати листа, читати листа, облизувати марку, ліпити її на лист, вставати навшпиньки, просовувати лист у дірку поштової скриньки. Нюхати листа. Лаятися у телефон зі всім місцевим поштовим відділенням, тому, що вже декілька тижнів немає листа. І потім виривати його з рук поштових працівників, всього зраненого штемпелями пересилок. Так більше не буде.
19:19
Якщо Ви мрієте про рожеве слоненя і комп'ютер до школи – пишіть листи Кучмі
19:16
"Володю, нащо вуса зголив?"
Ні, ТУНДРА не просто адмінресурс буде використовувати – вона зробить його своїм прапором. До чого зайва скромність. Якщо вуха стирчать, то нехай народ бачить всього слона – а ним опинився не хтось, а найдовіреніша у Кучми людина. "Володя", як говорить сам "гарант". З четверга Володимир Литвин, глава адміністрації Кучми, став відомий як перший номер блоку "За ЄдУ".
18:32
Комісія у справі Гонгадзе не має наміру "допитувати" Кучму
18:31
Таращанський експерт уперше відкрито говорить на комісії у справі Гонгадзе
18:15
Партія Кінаха піде на вибори у блоці, але ще не зрозуміло в якому
18:15
Більше ніхто в Україні не побачить рекламу "Старого друга"
17:00
Три "газові" угоди України для Росії
Парламент ратифікував угоду "Про умови резервного постачання й оплати російського природного газу в Україну у 2001 році". Україна забезпечує оплату Росії постачання газу частково грошима у доларах США через "Нафтогаз України", а несплачена частина вартості природного газу буде складати державний борг України перед РФ.
16:20
Таліби обіцяють знищити Америку
15:57
СПУ все ще хоче поєднати непоєднуване
15:16
В Україні вимагають відставки футбольного керівництва
Григорій Суркіс твердив, що його мета - забезпечити вихід українських збірних до фіналу чемпіонату світу з футболу. І от після нищівної поразки збірної України з футболу в Німеччині в Україні лунають вимоги відставки керівників футбольних органів.
14:52
Бен Ладен буде залишати Афганістан на вертольоті
14:52
На місці бен Ладена або мулли Омара я б дуже нервував – Дік Чейні
14:51
Бен Ладен все ще знаходиться на території Афганістану
14:50
У притулку "Аль-Каїди" знайдені детальні креслення бомб і ракет
14:40
ФБР завершило експертизу. Мельниченко говорив правду
Колишнього президентського охоронця Миколу Мельниченка днями перевiрили на "детекторi брехнi" працiвники Федерального бюро розслiдування США. Результати обстеження пiдтвердили, що майор Мельниченко казав правду. Ще одна проведена американцями експертиза має пiдтвердити автентичнiсть усiх записiв розмов Кучми.
14:07
Впали ціни на нафту на біржах Лондона і Нью-Йорка
Через годину після початку торгів на Міжнародній нафтовій біржі в Лондоні ціна бареля нафти марки "брент" по грудневих ф’ючерсах впала нижче позначки 18 доларів - до 17,99 долара за барель. У даний момент грудневі і січневі ф’ючерси торгуються за цінами у районі відповідно 18,05 і 18,6 доларів за барель, що на 70 і 57 центів нижче за ціну при завершенні попередньої сесії.
13:49
Верховна Рада збільшує витрати на власний апарат
13:20
Депутати прийняли сімейний кодекс, а законопроект про боротьбу з піратством разом із законопроектом про вибори депутатів ВР Криму були відхилені
13:08
ТУНДРА не має наміру розширятися, але кому треба - не відмовить
12:39
У Луганську голодують журналісти
12:30
Депутати створили слідчі комісії по банку "Слов'янський" та губернатору Щербаню
12:24
ТУНДРА звернеться до 4 мільйонів українців
11:49
Ющенка на Закарпатті представлятиме найбільший ворог СДПУ(О). А Єханурову дісталися регіони
11:46
Кучма насмілився закликати ЗМІ до об'єктивності в період виборів
11:39
Кучма все ж хоче розвивати Інтернет
11:19
ТУНДРА ХОЧЕ БАЧИТИ СВОЇМ ЛІДЕРОМ ЛИТВИНА. ВІН ПОГОДИВСЯ
10:45
Верховна Рада схвалила проект бюджету у першому читанні
10:10
На депутата Коломойцева напали
09:45
НеОлігарх
Рабінович – кумедний товариш. Нестандартний олігарх. Остаточно його підвів гардероб – на прес-конференцію він пов'язав точно таку ж краватку, в якій Волков неодноразово франтив у парламенті. Рябеньку таку, блискучу. Ну, просто кумедія… З одного боку, звичайно, це круто, мати таку ж краватку, як у Волкова. З іншого – а як же естетика олігарха, ексклюзивність, неповторний стиль?
08:42
Німеччина – Україна: післяматчева прес-конференція тренерів команд
На післяматчеву прес-конференцію зі сторони української збірної віддуватися прийшов Леонід Буряк, який цього разу не сказав, що трагедії ми не робимо, проте зауважив, що вихід до плей-офф для збірної України це вже успіх...
06:39
Трагедія українського футболу в Дортмунді
По іншому те, що сталося в середу ввечері на стадіоні "Вествельштадіон", не назвеш. Поступившись з розгромним рахунком 4:1 команді Німеччини, українська збірна розвіяла всі ілюзії стосовно свого найближчого майбутнього.