27 лютого 2006

Архів

Публікації

Соромно

Думаю, не впала б із президента шапка, якби він у злощасні газові переговори включив і Юлію Тимошенко. Якщо чиєсь власне еґо стоїть вище інтересів держави, то який це в дідька патріотизм? Якби жінки-політики так поводилися щодо Юлії Володимирівни, то хоч якесь цьому пояснення можна було б дати – жіноча заздрість: лідер, до неї прислуховується, за нею ідуть. Але ж це чоловіки, державні мужі!? Срамота.

... І примкнула до них Юля...

І сама Юлія Тимошенко ніяк не добере, з якого дива режим Путіна здатен створити загрози територіальній цілісності України... До речі, це вже не перший вияв такого нерозуміння. Наприкінці минулого року у Севастополі з‘явилися білборди, де була зображена Юлія Тимошенко на тлі колон моряків ВМСУ і російського Чорноморського флоту з відповідними прапорами й під гаслом: "Флотам бути!"

Сила народу чи "сила парламенту"?

Традиційно наші демократи об'єднуються лише... за 5 хвилин до розстрілу. І то не завжди...Тому помаранчева команда цілком слушно намагається створити альянс демократичних сил до виборів, щоб виграти час для створення парламентської коаліції за результатами виборів. Однак ефективність цих спроб залишає бажати кращого.

Чорний список Луценка

Від своїх джерел "Українській правді" вдалося знайти перелік кандидатів у депутати за списками провідних партій та блоків, які потрапили в "список Луценка". Так і не вдалося з'ясувати, чи має статус підозрюваного Ківалов. Як випливає із заяви Блоку Тимошенко, не всі дані міліції є точними.

Популізм напередодні виборів. Дежа-вю

За останні 15 років в українського парламенту виробилася стійка тенденція ухвалювати напередодні парламентських виборів популістичні рішення, спрямовані на соціальний захист знедоленого народу. Цього тижня Верховна Рада спромоглася подолати вето президента України на законопроект про пільги для дітей війни.

Подивитись на українські вибори приїде 10 тисяч гостей

Центральна виборча комісія очікує прибуття в Україну близько 10 тисяч міжнародних офіційних спостерігачів.

Тимошенко в Донецьку підтримує Янукович?

Молодіжна організація “За регіони України” у Донецьку провела акцію на підтримку Блоку Юлії Тимошенко і за союз Тимошенко і Віктора Януковича, заявляють у "Нашій Україні".

У мера Одеси здається не буде відомих конкурентів

Одеська міська територіальна виборча комісія зареєструвала шість кандидатів на посаду одеського міського голови.
Новини
21:07
Шуфрич вважає, що Януковича водять за носа американські політтехнологи
Член СДПУ(о) Нестор Шуфрич покладає відповідальність за відсутність єдності в опозиції на лідера Партії Регіонів Віктора Януковича.
19:03
Ющенко чекає від Путіна добрих новин
Президент Ющенко висловився проти компенсації з державного бюджету втрат українським виробникам молока через запровадження Росією заборони на імпорт м'ясо-молочної продукції з України
18:15
Кінах зрозумів причини скандалу з дружиною
Секретар Ради національної безпеки та оборони Анатолій Кінах відкидає звинувачення про причетність його родини до "Юридичного комерційного агентства".
18:05
Тимошенко просить Ющенка очиститись від "негідників"
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що в неї немає президентських амбіцій.
17:27
Тимошенко до виборів виправить свою помилку
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко планує до 26 березня виправити помилку свого блоку, який восени проголосував за введення депутатської недоторканності
17:11
Блок Тимошенко зведуть з комуністами, а проти "Нашої України" вийде Ахметов?
У неділю 5 березня "5 канал" починає виборчі теледебати за участі провідних політичних сил України, що змагаються за місця в парламенті.
16:23
Литвин перед "останнім боєм" чекає викиду компромату
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що цього і наступного тижня слід очікувати масового викиду компроматів проти різних політичних сил.
16:12
Кличко не був у гостях у Тимошенко - на відміну від Ющенка
Лідер блоку Пора-ПРП Віталій Кличко виступає за скасування політреформи і вважає, що президент не повинен бути обмежений у повноваженнях
15:47
Тимошенко з Порошенком знову ділять віртуальне крісло?
Переговорам про створення коаліції помаранчевих сил у майбутньому парламенті перешкодила боротьба за те, хто очолить уряд – лідер БЮТ Юлія Тимошенко або член "Нашої України" Петро Порошенко.
15:16
Обленерго Суркіса стали "приватівськими"
Група "Приват" у 2005 році сконцентрувала контрольні пакети акцій обленерго, які раніше вважалися підконтрольними Григорію Суркісу.
15:08
У Тимошенко те ж прохання, що й у Януковича
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає виборців не распорошувати голоси на дрібні партії, які не мають шансів пройти в парламент
15:06
Тимошенко знову стане обкладинкою, якщо виспиться
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не хотіла б створювати "жодних коаліцій".
14:39
додано фотоЯнуковича знову відфутболили до Тимошенко
Блок Юлії Тимошенко заявляє, що "Наша Україна" здійснює проти нього провокації, прикриваючи цим власні переговори з Партією регіонів Віктора Януковича.
14:36
На піар Тимошенко не звернули уваги і продовжують переговори
Переговори про створення помаранчевої коаліції в майбутньому парламенті ведуться і не переривалися, заявляє перший заступник керівника виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Зварич
14:33
Віце-президент звільняється через сюжет про Ющенка?
Віце-президент НТКУ Олег Панюта подав заяву про звільнення з Першого каналу.
14:07
Ющенко зробив Яценюка головним по Борисполю і сказав усіх помирити
Президент Віктор Ющенко доручив створити спеціальну комісію, яка протягом двох тижнів має розібратися з проблемами навколо аеропорту "Бориспіль".
13:54
Тимошенко готова випити шампанського з Кучмою після суду
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не виключає, що вип'є келих шампанського з екс-президентом Леонідом Кучмою тільки після того, як пройде чесний суд
13:39
Ющенко перевірить, чи збрехав Луценко
Президент Віктор Ющенко доручив прокуратурі Криму перевірити дійсність інформації про наявність серед кандидатів у депутати Верховної Ради Криму й місцеві органи самоврядування раніше судимих і амністованих осіб.
13:38
Кучма розповів про вошивого і кожух та пожалів Кличка
Екс-президентові України Леоніду Кучмі пропонували створити свій блок на виборах, але він відмовився
13:13
Дріжчаному не доповіли що загрожує Піскуну?
Голова СБУ Ігор Дріжчаний не має у своєму розпорядженні даних, що екс-генпрокурору Святославу Піскуну що-небудь загрожує, про що останній заявляв в інтерв'ю в ЗМІ.
13:06
Янукович поки ні з ким не домовився, тому що не зрозумів "розклад"
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що не підписував жодних угод з жодною політичною силою.
12:02
При Тимошенко можна буде "заробляти" на дітях?
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає механізм разових виплат після народження кожної дитини як спосіб покращення демографічної ситуації в Україні.
11:45
Українці заплуталися в партіях і будуть стояти в черзі
У порівнянні з минулими виборами, нинішня виборча кампанія проходить більш демократично і вільно, але при цьому існує низка проблем об'єктивного характеру
11:39
Серед власників "Інтера" – офшори і близькі до Кремля банки?
Більшість українських телеканалів контролюються офшорними компаніями.
11:10
Україна втопить Росію в її власному молоці?
Міністр аграрної політики Олександр Баранівський вважає за необхідне обмежити ввіз в Україну російської м'ясо-молочної продукції у разі нескасування заборони на ввіз української продукції в Росію.
11:04
Прибічник Тимошенко "розпродав" всі українські ЗМІ
Директор Європейського інституту інтеграції і розвитку Дмитро Видрін вважає, що в Україні немає вільних ЗМІ.
10:25
Янукович категорично не домовлявся з Тимошенко про прем'єрство
Партія регіонів не веде переговорів щодо майбутньої коаліції з жодною з партій
09:52
Блок Кучми підтримують як комуністів
Якби у парламентських виборах-2006 брав участь блок на чолі з екс-президентом Леонідом Кучмою, він отримав би 2,2% голосів виборців.
09:48
Шон Карр їздить не агітувати за Тимошенко, а дарувати радість
Дочка Юлії Тимошенко Євгенія вважає, що концертний тур її чоловіка Шона Карра по Україні – це "підтримка моралі" Тимошенко, але не агітація за її виборчий блок.
09:41
Списочники Тимошенко продають свої банки
Власники Брокбізнесбанку почали переговори щодо продажу іноземним інвесторам частини своїх акцій.
09:39
Янукович їсть млинці з улюбленим продуктом Ющенка, а Тимошенко – без
Президент Віктор Ющенко швидше за все не святкував Масляну.