23 січня 2020

Архів

Публікації

Подвійні правила: як розслідують аварії на шахтах та заводах Ахметова в США та Україні

Чи безпечно працювати на коксохімічних підприємствах Ахметова в Україні та США? Чому через три місяці після перевірки Держпраці вибухнув Дніпровський коксохімічний завод? І чому Конгрес США вивчає угоди й листування між представниками компанії олігарха та Управління з охорони праці?

Залежність від українців: як змінився польський ринок праці

Попри безліч пільг, понад 60% українських працівників залишаються в Польщі лише на три місяці. Як наслідок, кожна друга польська компанія зазнає труднощів з рекрутингом українців.

Тюрма, мільйонні штрафи та "знак якості". Як влада хоче контролювати ЗМІ

"Українська правда" проаналізувала документ та розповідає про його основні положення, досвід інших країн щодо регулювання ЗМІ, а також думки експертів про те, до чого може призвести така боротьба з дезінформацією в Україні.

200 vs 100: скільки суддів потрібно у Верховному Суді

Ми перевірили, які методи існують у світі для розрахунку необхідної кількості суддів, та з'ясували, яка кількість суддів дійсно потрібна ВС з огляду на кількість справ, які він розглядає. 

Танцювати, співати та малювати одночасно: як не зашкодити дитині із великою кількістю гуртків

Є дві популярні причини, чому батьки прагнуть віддати дитину на велику кількість гуртків: конкуренція та бажання заздалегідь дати максимальну кількість навиків.

Як насправді потрібно змінювати Угоду про асоціацію з ЄС

Ідея, яку донедавна вважали малореальною і навіть дещо небезпечною, тепер має широку громадську підтримку. Побачити "асоціацію+" буде можливо вже за кілька років...

В Україну "зайшло" рослинне м'ясо: як воно імітує яловичину і що про це треба знати

В Україні з'явилося в продажу рослинне м'ясо американського стартапу Beyond Meat, яке за смаком не відрізняється від справжньої яловичини. Що це за продукт і чому він в десять разів дорожчий за яловичину. (рос.)

Давид Арахамія: Якщо Зеленський мені скаже піти, то я піду, навіть не буду обговорювати

Арахамія розповідав про дорослішання "Слуги народу", відповідав на запитання стосовно урядового скандалу й сварок в Офісі президента та пояснив, як його партія готується до місцевих виборів.
Колонки

Для чого українці їздять в Давос

Чому українські тренери готують іноземних чемпіонів

Що робити з півсотнею збанкрутілих підприємств Міноборони?

Україна повернулася на ринок єврооблігацій

Податкова реформа 2020: найголовніші зміни

Безжальні цифри, або Що приховує цьогорічний Індекс сприйняття корупції

Новини
22:44
ОБСЄ занепокоєна законопроєктом Мінкульта про дезінформацію
Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Гарлем Дезір висловив занепокоєність через запропонований Мінкультом законопроєкт щодо врегулювання діяльності медіа в Україні.
22:05
ФотоОбрали заступника голови Вищої ради правосуддя
Заступником голови Вищої ради правосуддя став Олексій Маловацький.
21:48
Економічні новини: альянс із німецькою залізницею, відставка Коболєва, обшуки у "Фаворит спорт"
Про альянс української та німецької залізниць. Уряд хоче віддати національному оператору залізниць Німеччини Deutsche Bahn AG в управління на 10 років АТ "Укрзалізниця". Втім, німці кажуть лише про консультування.
21:23
Адміністрація Трампа обмежила візи для вагітних
США відмовлятимуть у візі претендентам, які їдуть в країну, щоб народити дитину.
20:45
У США підозрюють, що вугільну компанію Ахметова незаконно вивели з-під санкцій
З вересня 2018 року Комітет з питань освіти та праці Палати представників Конгресу США вивчає деталі угоди, укладеної між компанією українського олігарха Ріната Ахметова "Pocahontas coal company LLC" та управлінням з охорони праці в гірничодобувній промисловості Міністерства праці США.
20:22
ФотоРосійський комік, відомий жартами про Путіна, втік із країни
Російський стендап-комік Олександр Долгополов, який жартував на теми президентства Володимира Путіна та християнства, втік із країни через побоювання за власну безпеку.
19:46
Новини 23 січня: статистика населення, управління "Укрзалізницею"
В Україні живе 37,3 мільйона осіб, "Укрзалізницю" (не)віддадуть в управління Deutsche Bahn на 10 років — новини, які були актуальні 23 січня.
19:25
Продати ІСД Тарути–Мкртчана росіянам допомогли Бакай і Медведчук – ЗМІ
В організації угоди з продажу українського металургійного холдингу "Індустріальний союз Донбасу" російському "Внєшекономбанку" брали участь колишній керівник Державного управління справами Ігор Бакай і глава Адміністрації президента Леоніда Кучми Віктор Медведчук.
19:19
РНБО: Україна готова до дослідження чорних скриньок МАУ, Іран ще думає
Рішення щодо передачі Україні чорних скриньок збитого літака МАУ керівництво Ірану ухвалить після звіту делегації, яка відвідувала Україну і оглянула лабораторії, які здійснюватимуть розшифровку даних бортових самописців.
19:13
ФотоНачальника юрвідділу підприємства "Укроборонпрому" спіймали на хабарі
Співробітники Служби безпеки затримали під час отримання хабара начальника юридичного відділу на "Заводі "Генератор" ДП "Укроборонпром".
18:48
Посольство розповіло, як домоглося видалення тризуба з посібника поліції у Британії
Британська поліція ухвалила рішення про вилучення тризуба з антитерористичного посібника після зустрічі з представниками посольства України у Великій Британії.
18:33
У Путіна не помітили Зеленського в Ізраїлі
Прессекретар Дмитро Пєсков повідомив, що президент України Володимир Зеленський скасував візит на Всесвітній форум пам’яті Голокосту, на якому був присутній президент РФ Володимир Путін.
18:12
Будівництво "Північного потоку-2" затягнеться на два роки – Atlantic Council
Директор Євразійського центру Атлантичної ради США (Atlantic Council) Джон Гербст заявив, що будівництво російського газопроводу "Північний потік-2" затримається на два роки або навіть більше.
18:11
Заарештовано підозрюваного в організації вибухів та актів вандалізму в різних містах
Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному в організації вибухів в різних містах, осквернень могил і пам’ятників, який 18 місяців переховувався від слідства.
18:01
За добу на Донбасі 8 обстрілів, один поранений
Збройні формування Російської Федерації 8 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил на Донбасі, зокрема з протитанкових ракетних комплексів, один український військовослужбовець отримав поранення.
17:52
Соціолог про перепис: Цифри Кабміну й ЦВК відрізняються на 5 мільйонів
Озвучені міністром Кабінету міністрів Дмитром Дубілетом дані щодо кількості населення в Україні значно відрізняються від даних реєстру ЦВК
17:39
Угода про Brexit стала британським законом
Британська королева Єлизавета II в четвер підписала законопроєкт про Brexit й таким чином проклала шлях до виходу країни з ЄС наступного тижня.
17:27
Імпічмент Трампа: Джуліані звинуватив свого колишнього соратника Парнаса у брехні
Персональний юрист президента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що його колишній соратник Лев Парнас постійно бреше і є ненадійним джерелом.
16:58
У наглядовій раді УЗ заявили, що не знають деталей меморандуму з Deutsche Bahn
Наглядова рада Укрзалізниці, коментуючи підписання Мінінфраструктури угоди про наміри з компанією Deutsche Bahn, заявила, що підписання документу є ініціативою і прерогативою Кабміну.
16:58
Бородянський запевнив, що гроші для кримськотатарського телеканалу є
Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський запевняє, що у 2020 обсяг держпідтримки для кримськотатарського телевізійного мовлення складе 50 мільйонів гривень.
16:56
Путін в Ізраїлі поставив антисемітизм і русофобію в один ряд
Президент Росії Володимир Путін на Всесвітньому форумі пам'яті Голокосту в Ізраїлі поставив в один ряд антисемітизм і русофобію.
16:54
Через кримського політв'язня Яцкіна прокуратура відкрила нову справу проти окупантів
Прокуратура АР Крим відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного затримання в анексованому Криму окупаційними "правоохоронцями" кримчанина Івана Яцкіна.
16:34
У Болгарії трьох росіян звинувачують у спробі отруєння зброяра
Прокуратура Болгарії звинувачує трьох росіян у спробі убивства в 2015 році торговця зброєю Еміліяна Гебрева.
15:55
Міністр фінансів США порадив Ґреті Тунберг спочатку вивчити економіку
Міністр фінансів США Стівен Мнучин критично відгукнувся про 17-річну екоактивістку Ґрету Тунберг, порадивши їй, перед тим, як читати лекції світовим лідерам, повчити основи економіки у коледжі.
15:50
Харчування в Інтерсіті+: УЗ створила робочу групу, яка обере постачальника
Укрзалізниця створила робочу групу, яка обере компанію-постачальника послуги харчування у швидкісних поїздах Інтерсіті+ - наразі конкурс заблокований судовим рішенням через скаргу однієї з компаній-претендентів.
15:30
відеоЧастина українських нардепів полетіли в Давос коштом фондів і олігарха Пінчука
Частина народних депутатів України, які прилетіли на 50-й Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі, заявили, що дорогу і їхнє проживання фінансує Український дім у Давосі, співзасновником якого є український олігарх Віктор Пінчук.
15:03
В МОЗ розповіли, як Україна захищатиметься від коронавірусу
Якщо ви відвідували регіони Китаю, які зазнали спалаху коронавірусу, та маєте ознаки ГРВІ, вам варто зв'язатися зі своїм сімейним лікарем.
15:03
Трамп першим з президентів США відвідає марш за заборону абортів
Президент США Дональд Трамп цієї п’ятниці виступить на щорічній акції за заборону абортів у Вашингтоні.
14:57
У Порошенка заявили про підтвердження справжності "плівок Труби"
Адвокат п'ятого президента України Петра Порошенка Ігор Головань вимагає, щоб слідчі врахували висновок канадських експертів, які визнали, що на "плівках Труби" дійсно звучить голос ексдиректора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Труба натякає, що записи зроблені на замовлення Порошенка.
14:57
ФотоВибух у Дніпрі: після довгої боротьби за життя померла дівчина
У четвер в лікарні Дніпра померла 17-річна дівчина, яка постраждала від вибуху саморобного пристрою ввечері 21 січня. Фото
14:37
У Deutsche Bahn заявили, що консультуватимуть УЗ, а не управлятимуть нею
Німецький залізничний оператор Deutsche Bahn має намір надавати консультативні послуги Укрзалізниці, а не управляти нею.
14:18
Вбивчий коронавірус: санітари МОЗ будуть зустрічати літаки з Китаю
Співробітники лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я та члени екіпажів будуть опитувати пасажирів літаків, які прямують з Китаю, про самопочуття.
14:02
Ринок електромобілів за рік виріс на 40% – федерація
У 2019 році в Україні зареєстрували 7700 електромобілів - це на 39% більше, ніж у 2018 році.
13:47
Британія визнала помилку щодо тризуба та видаляє його з посібника про екстремістів
Поліція Британії визнала, що помилково внесла в антитерористичний посібник український національний символ тризуб, та запевнила, що видалить його з навчального документа.
13:47
фотоПрокуратура підтвердила обшуки у "Фаворит спорт"
Київська місцева прокуратура провела обшуки у офісних приміщеннях "Фаворит спорт" та за місцем мешкання працівників.
13:39
фотоЗеленський у кіпі попросив миру біля стіни плачу в Єрусалимі
Президент України Володимир Зеленський у кіпі помолився за мир в Україні біля Стіни плачу в Єрусалимі
13:35
Дані Криклія і Кравцова про збитковість київського вокзалу відрізняються на 30 мільйонів
Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що центральний залізничний вокзал в Києві в 2019 році приніс 54 мільйона гривень збитків, раніше глава Укрзалізниці Євген Кравцов називав цифру в 87 мільйонів гривень.
13:28
Крок Зеленського в Ізраїлі спантеличив Яд Вашем
Ізраїльський меморіальний центр Яд Вашем спантеличений і зажурений заявою українського президента Володимира Зеленського про те, що він передав місця своєї делегації на Всесвітньому форумі пам’яті Голокосту тим, хто пережив ту трагедію.
13:25
У Китаї ізолювали три міста через коронавірус
Влада Китаю ізолювала три багатомільйонні міста – Ухань, Ечжоу і Хуанганг, намагаючись не допустити поширення смертоносного вірусу.
13:19
оновлено від 13:08ОГП підписав підозри для колишніх нардепа і заступниці міністра – джерело
В Офісі генпрокурора підписали підозри для екснардепа з Народного фронту Георгія Логвинського і колишньої першої заступниці міністра юстиції Наталії Бернацької. Їм інкримінують крадіжку з держбюджету 54 мільйонів гривень.
13:09
Менеджмент Deutsche Bahn зроблять радниками "Укрзалізниці"
Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що відомство має намір залучити менеджмент Deutsche Bahn для співпраці та розвитку Укрзалізниці як радників з можливістю зміни їхнього статусу надалі.
12:52
Міністр оборони проти того, щоб ловити призовників на вулиці і дискотеках
Обов'язковий призов до армії залишається з 20 років, з 18 років українські чоловіки можуть вступати до війська за власним бажанням.
12:51
Пташиний грип: нехтуючи домовленностями, ЄС заборонив ввезення української курятини
У зв’язку з фіксацією пташиного грипу, Європейська Комісія тимчасово призупинила ввезення з України на територію ЄС м’яса птиці, м’ясної продукції з птиці та термічно необроблених продуктів з птиці.
12:45
У Китаї зафіксовано вже понад 630 випадків зараження новим вірусом
Лікарі в Китаї виявили вже 631 випадок зараження новим типом коронавірусу.
12:44
фотоУчасницю АТО "Пуму" відпустили під домашній арешт
Учасниці АТО Інні Грищенко, позивний "Пума", затриману за підозрою у замаху на вбивство жителя Косова Михайла Чекурака, змінили запобіжний захід на домашній арешт.
12:40
За 10 років з України виїхали майже 4 млн заробітчан і не повернулися – Дубілет
За словами міністра Кабінету міністрів Дмитра Дубілета, за останні 10 років з України поїхали майже 4 млн заробітчан і не повернулися. 
12:34
ЄС 24 січня підпише угоду про Brexit
У п'ятницю, 24 січня, очільники ЄС підпишуть угоду про вихід з блоку Великої Британії.
12:09
Частка відновлюваної енергії в ЄС досягла 18%
У 2018 році частка енергії з відновлюваних джерел у валовому кінцевому споживанні енергії у ЄС досягла 18%. Роком раніше – у 2017-му – вона становила 17,5%.
12:02
В Україну не пустили трьох російських політиків
В Україну не пропустили трьох політиків із Російської Федерації: двох "єдиноросів" і комуніста.
12:00
Дубілет назвав три причини, через які скоротилося населення
Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявляє, що головними причинами скорочення населення України є міграція та негативне співвідношення між народжуваністю й смертністю.
11:47
Рада Європи вказала на зростання нетерпимості у Польщі, зокрема, щодо українців
Рада Європи похвалила Польщу за кроки в поліпшенні інтеграції ромів, водночас звернувши увагу на атмосферу нетерпимості, расизму та ксенофобії в країні
11:30
відео Зеленський: Готуємо новий обмін за двома списками
Україна веде переговори і готує два списки на звільнення українців, утримуваних в Росії та на тимчасово окупованій території.
11:24
Україну продовжить захоплювати холодне повітря, подекуди ожеледиця
Найближчої доби прохолодне повітря, що продовжує надходити з півночі Європи, охопить всю територію України, в більшості областей опадів не буде, лише в північно-східній частині можливий невеликий сніг.
11:22
В Україні пенсіонерів на 2% більше, ніж офіційно працевлаштованих — Мінсоцполітики
У Мінсоцполітики порахували, що в Україні пенсії отримує 27% населення при 25% найманих працівників, за яких сплачуються внески на постійній основі.
11:08
Через теплу зиму зросла кількість пожеж – ДСНС
Тільки за минулу добу, 22 січня, в Україні зафіксували 149 випадків пожеж на відкритих територіях.
11:00
Гончарук розповів, кому ще надаватимуть "інвестиційних нянь"
Кабмін планує надавати персональних менеджерів ("інвестиційних нянь") не лише новим інвесторам, які вкладуть в економіку більше 100 мільйонів доларів, а й тим, які вже працюють в Україні, зокрема, і великим українським інвесторам.
10:58
Уряд готує онлайн-реєстр з кількістю українців
Кабінет міністрів планує запустити єдиний реєстр з даними про чисельність населення України.
10:48
фотоУ Херсоні спалили офіс партії Шарія
Невідомі спалили офіс "Партії Шарія" у Херсоні, поліція відкрила провадження.
10:47
Трансплантолог-хабарник, який відбувся штрафом, знайшов нову роботу
Тепер Олег Котенко працює у приватній клініці "Оберіг".
10:30
Гончарук очікує початку нової програми з МВФ в найближчі місяці
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук задоволений переговорами з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою, які відбулися напередодні, і очікує початку дії програми розширеного фінансування в найближчі місяці.
10:24
У Києві проживає 1/10 населення України – дані уряду
Населення столиці України складає 3,7 мільйона жителів.
10:23
фотоЧиновників Одеської ОДА спіймали на розкраданні 1,6 мільйона
Служба безпеки України заявляє, що викрила факт розкрадання 1,6 мільйона гривень керівниками одного з департаментів Одеської облдержадміністрації.
10:22
Науковці визначили тварину, яка могла спричинити спалах коронавірусу
Науковці припускають, що джерелом нового коронавірусу, який викликав епідемію пневмонії в Китаї, можуть бути змії.
10:18
Прем’єр про трудовий кодекс: в Україні зараз простіше розлучитися, ніж звільнитися
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, заявив, що потрібно екстремально спростити умови працевлаштування, і створити систему за якою громадяни зможуть регулювати трудові відносини без примусу держави.
10:17
інфографікаВ Україні живе 37,3 мільйона осіб – оцінка уряду
В Україні без урахування окупованих територій та громадян, які живуть за кордоном, проживає 37 мільйонів 289 тисяч осіб.
10:10
Питаннями Донбасу займатимуться два міністерства: Мінветеранів розділять
Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда заявляє, що відомство буде розділено, а майбутнє Міністерство з питань реінтеграції може очолити профільний віце-прем'єр-міністр.
10:06
"Слуга народу" збирається на місцевих виборах перезавантажити владу
На виборах, що відбудуться восени, партія "Слуга народу" збирається "перезавантажити" місцеву владу.
09:44
Чиновники розповіли, як і коли будуватимуть Велику кільцеву дорогу навколо Києва
Київська обласна державна адміністрація почала роботу над пошуком шляхів реалізації проєкту Великої кільцевої автомобільної дороги.
09:43
Арахамія: У Раді би знайшли голоси, якби Зеленський підтримав звільнення Гончарука
Верховна Рада звільнила би прем’єр-міністра Олексія Гончарука, якби президент Володимир Зеленський погодив таке рішення.
09:28
Україна опустилася в рейтингу сприйняття корупції
Україна у 2019 році втратила два бали в рейтингу сприйняття корупції у порівнянні з 2018 роком і повернулася на рівень 2017 року, посівши 126-те місце зі 180.
09:18
Гончарук: Навесні ми плануємо змінити податкову систему в бік "зменшення і спрощення"
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд навесні планує серйозні зміни в податкове законодавство, аби зробити його більш справедливим.
09:11
США роблять жорсткішими правила видачі віз вагітним жінкам
США з п’ятниці посилять правила видачі віз вагітним жінкам, щоб обмежити так званий "пологовий туризм".
09:06
Гончарук: Україна до 2023 року планує втілити стратегічні проєкти з інтеграції до ЄС
Україна продовжуватиме роботу над втіленням стратегічних євроінтеграційних проєктів.
08:48
Коболєв прокоментував свою можливу відставку
Контракт голови НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва закінчується у березні 2020 року. Продовження контракту знаходиться у компетенції наглядової ради НАК.
08:48
Арахамія розповів про неформальні групи у "Слузі народу" і їх загрозу
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що у фракції діє чотири неформальні групи, але їх вплив незначний.
08:44
Зеленський: Наша делегація віддала свої місця на форумі пам’яті Голокосту
Президент України: "Прилетіли до Ізраїлю й дізналися, що на Всесвітній форум пам’яті Голокосту через величезний інтерес до події та обмежену кількість місць важко потрапити багатьом з тих, хто пережив цю страшну трагедію. Вирішили передати моє місце та місця делегації України цим мужнім, унікальним людям".
08:39
"Укрзалізницю" віддадуть в управління Deutsche Bahn на 10 років — Гончарук
Уряд хоче віддати національному оператору залізниць Німеччини Deutsche Bahn AG в управління на 10 років АТ "Укрзалізниця",
08:25
Гончарук на сніданку у Давосі: Уряд нікуди не йде, я не планую йти
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на "Українському сніданку" в Давосі запевнив, що в нього хороші відносини з президентом Володимиром Зеленським і він не планує йти з уряду.
08:21
Офіційний курс: гривня після зміцнення знову послабла
Національний банк послабив офіційний курс гривні на 7 копійок, встановивши його на 23 січня на рівні 24,33 гривні за долар.
08:13
відео, фотоЗеленський перед Ізраїлем записав відео для сніданку Пінчука в Давосі
Він заявив: "Наступні 5 років Україна буде стабільною, тому що ми маємо, бо ми маємо президентом чесну, порядну людину з високим рівнем довіри".
07:50
Сенат Франції схвалив законопроєкт, що дозволяє штучне запліднення самотніх жінок, лесбійок
Французький сенат проголосував у середу за законопроєкт, який дозволить одиноким жінкам та лесбійським парам отримати доступ до штучного запліднення.
07:46
відеоДата нової зустрічі лідерів "нормандського формату" ще не відома – Рєзніков
Представник України у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Олексій Резніков сказав, що про наступну зустріч лідерів країн "нормандського формату" поки що нічого не відомо – триває робота Тристоронньої контактної групи у Мінську.
07:22
Трамп: США обмежать в’їзд для громадян ще кількох країн, список не остаточний
Президент Дональд Трамп підтвердив, що США скоро розширять групу країн, на які поширюється обмеження щодо подорожей у США.
07:00
Головні новини середи і ночі: День Соборності, Зеленський в Давосі
Президент привітав українців із Днем Соборності і виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі — новини, які були актуальні 22 січня.
06:15
За добу на Донбасі один загиблий та поранений – ООС
22 січня російські найманці 6 разів порушили режим "тиші". Сили Об’єднаних сил зазнали втрат – загинув один військовий. З початку поточної доби один боєць отримав поранення. 
05:46
У Сенаті більше двох годин зачитували обгрунтування імпічменту Трампа 
Голова комітету з розвідки Палати представників, демократ Адам Шифф більше двох годин зачитував перед сенаторами обгрунтування звинувачень у справі імпічменту президента Дональда Трампа.
04:41
Україна є великим торговельним партнером США – Держдеп 
Державний секретар США Майк Помпео вважає Україну великим торговельним партнером Штатів.
03:49
Помпео каже, що найближчим часом відвідає Україну
Державний секретар США Майк Помпео повідомив, що найближчим часом планує відвідати Україну. 
02:54
Через зв’язки з РФ литовській депутатці загрожує вотум недовіри
Опозиційні депутати литовського парламенту, його члени з комітету нацбезпеки та оборони ініціюють вотум недовіри колезі Ірині Розовой через зв’язки із Москвою.
02:03
WADA тимчасово забрала ліцензію у московської антидопінгової лабораторії
Всесвітня антидопінгова агенція (WADA) тимчасово позбавила ліцензії московську антидопінгову лабораторію. 
00:59
ФотоПоблизу Києва горів магазин меблів: гасили понад 40 рятувальників
У Києво-Святошинському районі Київської області у будівлі магазину меблів виникла пожежа на площі близько 600 кв.м.
00:01
Іран має передати "чорні скриньки" літака МАУ іншій країні – Трюдо
Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо заявив, що Ірану слід передати "чорні скриньки" збитого літака компанії "МАУ" іншій державі у зв’язку із нестачею необхідного досвіду та технічних можливостей для їхньої розшифровки. 
23:22
У ДБР вже готуються направити до суду одну зі "справ Майдану"
Слідчі новоствореного відділу з розслідування злочинів вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках Державного бюро розслідувань обіцяють невдовзі скерувати до суду одну зі "справ Майдану".
Реклама: