Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини п’ятниці та ночі: домашній арешт Антоненка, звільнення Мендель

Субота, 1 травня 2021, 08:00
Головні новини п’ятниці та ночі: домашній арешт Антоненка, звільнення Мендель

У справі Шеремета з-під варти відпустили Антоненка: прокурор вперше не був проти, речниця Зеленського Мендель йде з посади – актуальні новини 30 квітня і ночі.

Про Антоненка

Суд відпустив під цілодобовий домашній арешт військового музиканта Андрія Антоненка, обвинуваченого у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

Про Мендель

Юлія Мендель залишає посаду речниці президента Володимира Зеленського.

За словами радника Єрмака Михайла Подоляка, "Юлія Мендель зосередиться на роботі із взаємодії з іноземними ЗМІ".

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Щонайменше 44 людини загинули та близько 150 постраждали у тисняві під час фестивалю Лаг ба-Омер на півночі Ізраїлю.

У місті Слов’янськ Донецької області відкрилося почесне консульство Латвії в знак підтримки територіальної цілісності України.

Посольство США в РФ закликає громадян, у яких закінчується строк візи для перебування в РФ, повернутися в Сполучені Штати до 15 червня.

Київська та Миколаївська області з 1 травня переходять із "червоної зони" епідемічної небезпеки до "жовтої" і зможуть послабити картинні обмеження.

29 квітня в Україні зробили рекордну кількість щеплень проти коронавірусу — 73 376. 120 громадян отримали другу дозу вакцини.

За добу 29 квітня в Україні діагноз COVID-19 підтвердили 10 072 особам, госпіталізували  3 117 хворих, померли 307 осіб, одужали 20 192 особи.

30 квітня до України прибуло 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу CoronaVac.

Усі члени наглядової ради "Нафтогазу" подали письмові повідомлення про дострокове припинення своїх повноважень - воно набуде чинності 14 травня 2021 року.

Переможцями конкурсу до наглядової ради державного підприємства "Медичні закупівлі" стали власник фармацевтичної компанії, колишній кандидат на посаду голови Державної регуляторної служби, керівниця департаменту фармацевтичної компанії та двоє невідомих людей.

Марсовий вертоліт NASA Ingenuity 30 квітня здійснив четвертий політ на Червоній планеті.

Під час зустрічей у рамках G7 у Британії держсекретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен проведе переговори з главою МЗС Німеччини Гайко Маасом щодо газопроводу "Північний потік-2".

Американське космічне агентство NASA заявило про призупинення дії контракту вартістю 2,9 млрд дол на доставку людей на Місяць, укладеного зі SpaceX Ілона Маска.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: