12 травня 2009

Архів

Публікації

Як подолати кризу? Адміністративна та бюджетна реформи

Сприймаю наше спілкування - з одного боку як рентген, що показує можливі приховані "лакуни".

То хто тут фашисти?...

Нужно отметить идейную эклектику ВО "Свобода" с элементами гитлеризма, нацизма, местного национал-шовинизма, расизма, социал-дарвинизма, атеизма и богохульства.

Трудова еміграції: час долати стереотипи

Імідж українського трудового емігранта спотворено саме на Батьківщині.

Віктор Медведчук і К° атакують СБУ

Наразі Ренат Кузьмін за підтримки Андрія Портнова готують подібні схеми атак ще на двох високопосадовців – першого заступника голови СБУ Валерія Хорошковського та заступника голови секретаріату президента Андрія Кислинського.

Що для українців є Росія?

Кілька днів тому Путін заявив, що саме Росія була ініціатором суверенітету України.

Заява міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та його відповіді на запитання журналістів

З огляду на те, що ця брудна кампанія проти мене і мого сина продовжується, я прекрасно розумію складність подальшого спокійного виконання обов'язків міністра внутрішніх справ. - Ви вживали у той день алкоголь? - Так. У той день я випив келих пива.
Новини
23:34
За операцію сина Луценка платив регіонал?
Депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що за операцію, яка була проведена сину міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, заплатив один із членів Партії регіонів.
23:30
"НАШУ УКРАЇНУ" ОЧОЛИТЬ УЛЬЯНЧЕНКО?
22:55
ЮЩЕНКО ВВАЖАЄ, ЩО ЛУЦЕНКО МАЄ ВИБАЧИТИСЯ ТА ПІТИ
Президент Віктор Ющенко вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має піти у відставку
22:44
Шуфрич: "цей парламент з Луценком працювати не буде"
Депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, що нинішня Верховна Рада не буде працювати з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко
22:11
Люди Луценка не будуть відбирати у нього крісло
"Народна самооборона" не буде підтримувати відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка
21:45
Ющенко зібрався на футбол. Вболівати за клуб Ахметова
Президент Віктор Ющенко хотів би побувати на фіналі Кубка УЄФА в Стамбулі, де донецький "Шахтар" зустрінеться з бременським "Вердером"
21:30
Ющенко каже, що не допустить "замаху на Конституцію" БЮТ та ПР
Президент Віктор Ющенко заявив, що буде адекватно реагувати на спроби "замаху на Конституції", яким він вважає наміри політичних сил внести зміни до Конституції для обрання президента у Верховній Раді
21:09
"Дебош" Луценка вигідний ПР для розпуску Ради – депутат від НУ-НС
Депутат від НУ-НС Юрій Кармазін заявив, що міністра внутрішніх справ Юрія Луценка запрошено у середу на 9:00 на засідання фракції НУ-НС для розмови з приводу інциденту, який стався у аеропорту Франкфурта-на-Майні
20:40
Ющенко: Москва має виконати свою частину угод щодо флоту
Україна і Росія повинні виконати зобов'язання, взяті на себе угодою по Чорноморському флоту від 1997 року
20:04
БЮТ вже не збирається переписувати Конституцію?
Скористатися політичною кон`юнктурою і змінити Конституцію, щоб залишитися при владі, неприйнятно для України
19:37
Ющенко: труби в обхід України Європі не потрібні
Президент Віктор Ющенко вважає проекти газопроводів "Північний потік" і "Південний потік", що реалізуються Росією для поставок газу в Європу "політичними"
19:28
У Раді не хочуть відставляти Луценка не розібравшись
Фракція Комуністичної партії наполягає, щоб перед розглядом проекту постанови про відставку глави МВС Юрія Луценка була заслухана інформація самого міністра про інцидент у Франкфурті-на-Майні
19:06
Вибори оголосять незаконними у середу
У середу, 13 травня, Конституційний Суд оприлюднить прийняте 12 травня рішення у справі щодо конституційності постанови Верховної Ради про призначення чергових виборів президента на 25 жовтня
18:58
Мінфін: у середу після обіду МВФ дасть грошей
Кошти другого траншу кредиту Міжнародного валютного фонду в обсязі 2,8 млрд. доларів до вечора середи, 13 травня, надійдуть на рахунки Національного банку
18:51
Ющенка залишили без інформації через віруси
Президент і секретаріат президента в квітні не одержували інформацію від міністерства фінансів і держказначейства через те, що комп`ютерна система цих двох відомств упродовж 10 днів була уражена вірусами
18:36
Українців будуть пускати без віз до Ірландії?
Перший заступник міністра закордонних справ Володимир Хандогій наголосив на необхідності скорішого проведення переговорів із започаткування діалогу щодо запровадження безвізового режиму поїздок до Ірландії для громадян України
18:26
Україна повторно вимагатиме правду про Луценка
Україна може направити ще раз запит до посольства ФРН в Україні з проханням надати офіційну інформацію щодо інциденту, який стався в аеропорту Франкфурта-на-Майні з
18:24
Ющенко доручив Тимошенко подати план підготовки України до НАТО
Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету міністрів розробити проект річної національної програми з підготовки України до набуття членства в Організації Північноатлантичного договору.
18:21
Соратники Луценка обіцяють не шантажувати коаліцію
Народна самооборона" не буде шантажувати коаліцію виходом зі складу більшості у випадку відставки Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ
18:13
У Ющенка хочуть ще один орган
Заступник глави секретаріату президента Андрій Гончарук вважає за доцільне створення робочого органа ініціативи Європейського Союзу Східне партнерство.
18:12
Янукович поїхав на футбол і на "суботник" до Ахметова
Крім того, передбачається, що Янукович разом із президентом ФК "Шахтар" Рінатом Ахметовим буде висаджувати дерева у сквері біля споруджуваного стадіону "Донбас Арена"
17:47
ВИБОРИ ПРЕЗИДЕНТА 25 ЖОВТНЯ НЕЗАКОННІ – РІШЕННЯ КС
За цей вердикт Конституційного суду проголосували 14 суддів. Доповідачем у справі був суддя Іван Домбровський.
17:39
Депутати вирішили відкласти Луценка на ранок
У ньому зазначається, що учасники погоджувальної ради обговорили процедуру розгляду питання щодо звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ, "з яким, за офіційною заявою фракції Партії регіонів, пов’язується блокування трибуни Верховної Ради"
17:36
У Мінфіні впевнені, що парламент все завалить
Виконуючий обов'язки міністра фінансів Ігор Уманський вважає, що ситуація у Верховній Раді не сприяє прийняттю адекватних змін до державного бюджету.
17:36
"Нафтогаз" накопичив 60 мільярдів боргу
З 1,8 мільярдів гривень сплаченого "Нафтогазом України" у квітні податку на додану вартість, 1,3 мільярди є залученими компанією кредитами від комерційних банків.
17:21
Німецький чиновник каже, що не вибачався перед Луценком
Як пояснив Бусер, віце-президент земельної поліції прибув у відділок до Луценка виключно для з’ясування обставин інциденту, "оскільки цього від пана Гефнера вимагав службовий обов’язок"
16:56
У Литвина ні до чого не домовились. Рада не працюватиме
"Засідання не буде. Не домовилися"
16:55
У Раді Європи назріває скандал через генсека
Колишній прем'єр-міністр Норвегії Торбьорн Ягланд і колишній прем'єр-міністр Польщі Влодзимеж Чимошевич претендують на посаду генерального секретаря Ради Європи.
16:48
У МВС заперечують горілчану бомбу під Луценка
Прес-служба міністерства внутрішніх справ спростовує матеріал сайту "Тема" про те, що перед вильотом до Франкфурту Юрій Луценко вживав горілку
16:21
Депутати закрилися у Литвина і вирішують, що робити з Луценком
Близько двох десятків депутатів залишаються в сесійній залі, зокрема, урядовій та гостьовій ложах, а також у президії і біля парламентської трибуни
16:16
СБУ підтвердили причетність Маркова до смерті студента в Одесі
У Службі безпеки підтверджується версія про причетність керівника партії "Родіна" Ігоря Маркова до організації убивства одеського студента Максима Чайки і до фінансування об'єднання "Антифа".
16:01
У день бійки Луценко пив у "Борисполі" горілку? Фото чека
Сайт "Тема" стверджує, що перед вильотом у Франкфурт міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вживав в аеропорту "Бориспіль" горілку
15:32
Ющенко приїхав на допит в Генпрокуратуру
Президент Віктор Ющенко прибув до Головного слідчого управління Генпрокуратури для дачі пояснень як потерпілий у справі про своє отруєння.
15:07
Серби просять Раду Європи не брати Косово
Міністр закордонних справ Сербії Вук Єремич закликає Раду Європи зберегти нейтральну позицію щодо само оголошеної країни Косово.
15:04
Ющенко наказав Тимошенко розсекретити статистику
"Президент доручив уряду у конкретних формах і конкретний термін подавати інформацію йому і інформувати громадськість щодо ситуації з державними фінансами"
14:55
"Регіони" питають, чому Тимошенко відмовчується про Луценка
Партія регіонів висловлює здивування з приводу відсутності реакції з боку прем'єр-міністра Юлії Тимошенко щодо інциденту з міністром внутрішніх справ Юрія Луценка в Німеччині.
14:09
У Луценка вимагають припинити "шабаш"
Колегія Міністерства внутрішніх справ вимагає припинити "політичний шабаш" навколо МВС, який ображає гідність працівників і ветеранів органів внутрішніх справ, принижує українську державу загалом.
13:57
Заступник Луценка просить політиків не розводити інтриги і не заважати працювати
Крім того, Савченко додав, що роботу міліції з протидії злочинності в умовах фінансової кризи "схвально оцінюють і пересічні громадяни"
13:43
Ющенко вважає, що хитання України не впливають на ЄС
Президент Віктор Ющенко переконаний, що політична нестабільність всередині України не впливає на інтенсифікацію її відносин з Європейським Союзом.
13:39
"Регіонали" вже зареєстрували "чорну мітку" Луценку
"Регіонал" пропонує прийняти відставку Луценка, який у вівторок написав відповідну заяву
13:19
У Києві без дощів, в Ялті - град
13 травня в Києві мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +15...+17 градусів.
13:17
Литвин не може обговорити долю Луценка, бо Тимошенко немає на місці
Голові Верховної Ради Володимиру Литвину поки не вдалося обговорити з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко питання можливої відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
13:00
У крісло Луценка тимчасово сів Клюєв
Обов'язки голови Міністерства внутрішніх справ зараз виконує перший заступник міністра внутрішніх справ Михайло Клюєв
12:58
ЮЩЕНКО КАЖЕ, ЩО ЛУЦЕНКО ДОРОГО КОШТУВАВ УКРАЇНІ
Президент Віктор Ющенко сподівається, що парламент найближчими днями розгляне інцидент із міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком
12:52
Ющенка готують до зустрічі з Обамою
В секретаріаті президента працюють над організацією зустрічі Віктора Ющенка з його американським колегою Бараком Обамою.
12:48
Брат Луценка: "Мій племінник не міг бути п'яним. Він приймає ліки"
Найбільше, за словами брата Луценка, його вразила інформація про те, що його племінник Саша був п'яним
12:42
Президент Молдови взяв собі парламент
Діючий президент Молдови, лідер компартії Володимир Воронін у вівторок був обраний головою парламенту республіки XVII скликання.
12:18
БЮТ пояснив, чому не відставлятиме Луценка
Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді не має наміру голосувати за звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ
12:11
Кучма не боїться Тимошенко, бо вже був на межі життя і смерті
Він також спростував висловлювання лідера Компартії Петра Симоненка про те, що він разом з Ющенком буде працювати над обранням на посаду президента Арсенія Яценюка
12:05
У Януковича звинуватили Литвина в неправді
Представник Партії регіонів Олександр Єфремов обвинувачує спікера Верховної Ради Володимира Литвина в брехні.
12:03
Кучма: "Ви уявляєте, скільки помиїв буде вилито, якщо я піду в президенти!"
"Не здивуюся, якщо все залишиться в нинішньому стані. І в ситуації, коли до виборів залишилося всього нічого, це було б, на мій погляд, правильно"
11:51
У Тимошенко пояснили, як скандал з Луценком хочуть перевести в розпуск Ради
Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко вважає, що Партія регіонів використовує інцидент з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком для оголошення дострокових парламентських виборів.
11:47
Литвин нагадав "регіонам" про їхніх негідників
Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує розглянути питання звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка після того, як буде отримана офіційна інформація
11:43
Тимошенко просить Раду врахувати пропозиції опозиції
Кабінет міністрів врахував більшість пропозицій опозиції до антикризової програми і пропонує депутатам розглянути дане питання наступного пленарного тижня
11:32
оновлено 11:43Парламент не готовий відпустити Луценка?
Більшість фракцій парламенту не готові підтримати відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
11:26
Кучма: Якщо б Янукович переміг у 2004-му, були б дострокові президентські вибори
"Так що Януковичу, за великим рахунком, пощастило. Адже він зміг прийти до влади вдруге, і в третє, і, дай бог, в четверте прийде"
11:18
Литвин боїться, що "регіони" доведуть Раду до розпуску
Голова Верховної Ради Володимир Литвин звинувачує Партію регіонів в реалізації чергового сценарію щодо розпуску Верховної Ради
11:11
Регіони блокуватимуть Раду до переможного
Фракція Партії регіонів блокуватиме роботу парламенту доти, доки не буде упевнена в наявності достатньої кількості голосів для відставки Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ
10:55
Лідери фракцій ще раз подумають про відставку Луценка
Керівники парламентських фракцій ще раз зберуться на засідання погоджувальної ради у вівторок, щоб визначити формат розгляду заяви міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про відставку з посади голови відомства
10:47
Екс-заступник Піскуна: "Мене не просили посадити Колеснікова"
"Якщо я щось робив не так, чому Піскун, володіючи всіма повноваженнями генпрокурора, не припинив справу?"
10:20
Дурдинець заховався від арешту на лікарняний
Заступник голови Служби безпеки України Тиберій Дурдинець знаходиться на лікарняному
10:11
Регіони блокують Раду через Луценка, НУ-НС не підтримає його відставку
Депутати від Партії регіонів заблокували трибуну і президію Верховної Ради з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка
09:53
ЛУЦЕНКО БУДЕ СУДИТИСЯ З ГАЗЕТОЮ ЗА "НЕПРАВДУ"
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко подав заяву про відставку на ім’я прем’єр-міністра й голови Верховної Ради
09:29
доповненоЛУЦЕНКО ПОДАВ У ВІДСТАВКУ
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко просить Верховну Раду розглянути питання про його відставку
08:51
СУД ДОЗВОЛИВ АРЕШТУВАТИ ДУРДИНЦЯ
Печерський районний суд у місті Києві видав санкцію на затримання заступника голови Служби безпеки України Тиберія Дурдинця
08:30
Рада відновлює роботу - буде "ширка"?
У вівторок о 9-ій ранку керівництво Верховної Ради та лідери фракцій зберуться на погоджувальну раду, о 10-ій же планують розпочати пленарне засідання