17 січня 2006

Архів

Публікації

Референдум Ющенка: відповідь Чемберлену чи ядерна бомба

Швидше за все результати референдуму будуть тісно пов'язані з визнанням самих результатів виборів. Президент назве парламент головним джерелом дестабілізації і таким чином Ющенко перетворюється на Кучму в гіршому розумінні. Він повторює ті шляхи, за які Кучму критикували. Головним питанням цього референдуму буде довіра громадян до політики Віктора Ющенка.

Ющенко захищає досягнення Помаранчевої революції

"...Знаєте, коли ви дивитеся, як голосує БЮТ, то немає жодної сили, яка більше йде врозріз із проголошеними на Майдані цінностями... На жаль, Тимошенко пішла цим шляхом і об'єдналася з комуністами і Януковичем. І її рішення, точніше, голосування її блоку цього тижня – демонстрація того, як можна зрадити національні інтереси. Я розумію, що йде кампанія. Партії, про які ви говорите, традиційно ведуть кампанію брудними методами. Все це мине."

Список соціалістів

На відміну від багатьох партій соціалісти свій список не приховували від преси. До списку потрапили 26 депутатів, а також 47 їх помічників. Будувати соціалізм з парламенту хочуть 15 гендиректорів, 68 директорів, 10 спеціалістів, 38 пенсіонерів, 20 тимчасово не працюючих, 26 працівників райадміністрацій (включаючи голів), кілька десятків працівників освіти, 8 лікарів та 2 студенти.

Революція забула захищатися

Українське "добро" виявляється позбавленим кулаків. Україні конче необхідне усвідомлення своїх власних унікальних загроз, протидія яким має реально визначати засади державної політики. Для США і деяких країн Європи сьогодні головна загроза – тероризм. Для України головні загрози інші – державна зрада і сепаратизм, а також енергетична безпека та триваюче беззаконня на значних територіях країни.

"Блакитний вогник" із запахом газу

До Тимошенко, здається, поступово доходить, що її чари слабнуть, оскільки все більше прихильників вже спантеличено переглядаються, а чого ж ми за нею біжимо? Литвин складе руки, як Ющенко, зробить вираз обличчя, як у Ющенка, плямкне губами, як Ющенко, та скаже, що у парламентській республіці все золото належить парламенту. І зарже як Литвин.
Новини
21:25
Янукович розповів Ющенку, як треба сидіти за столом
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович звинувачує помаранчеву команду в навмисному створенні кризових ситуацій
19:01
Янукович надрукував про себе "грабіжника-механіка-ізгоя"
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович поставив собі мету перемогти на парламентських виборах
18:55
Україну чекає черга референдумів
У Центральну виборчу комісію надійшли документи про ініціювання трьох всеукраїнських референдумів.
18:21
Литвин позмагається з Каськівим і Богословською
Спікер Верховної Ради Володимир Литвин, лідер партії "Віче" Інна Богословська, а також лідер "Пори" Владислав Каськів претендують на звання "Суспільний лідер року
18:21
За прозорість виборів відповідатиме РНБО
У виконання доручення президента готується комплекс заходів, направлених на забезпечення чесного і прозорого проведення виборів-2006 і протидію використанню
18:08
Мороз заговорив по-чєрномирдінськи
Лідер Соцпартії Олександр Мороз та посол Росії в Україні Віктор Чєрномирдін заявили про спільне бачення вирішення питання щодо ялтинського маяка.
16:54
Литвин тепер пише листи Єханурову
Верховна Рада взяла до уваги той факт, що кабінет міністрів відправлено у відставку не з ініціативи його членів
16:37
Проти брата Ющенка готують провокацію?
Блок "Наша Україна" попереджає про підготовку кампанії, спрямованої на компрометацію членів виборчого списку НУ Петра Ющенка та Олександра Третьякова.
16:14
Газову угоду з Росією Івченко уклав через 25-градусний мороз
16:11
Янукович готовий підтримати Ющенка, але з умовою
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович готовий підтримати пропозицію президента про винесення на референдум питання політреформи
16:10
виправлено 18:38ЮЩЕНКО ПОСТАВИТЬ НАРОДУ ПИТАННЯ ГАМЛЕТА
Президент Віктор Ющенко має намір внести нові зміни до Конституції, нову редакцію якої пропонує винести на всенародний референдум після березневих виборів.
15:32
Кучму знову хочуть посадити
Колишній президент Леонід Кучма повинен відповісти за зловживання і корупцію під час продажу вітчизняних стратегічних підприємств
15:07
Гайдук залишився без портфеля і на нього не претендує
Президент консорціуму Індустріальна Група Віталій Гайдук вважає, що підписанню указу про його призначення віце-прем'єром з енергетичних питань могла завадити його розмова з
14:52
Івченко звинувачує Тимошенко у використанні соплей
Глава "Нафтогазу України" Олексій Івченко критикує Юлію Тимошенко за відсутність патріотизму
14:28
Україна вирішила закидати Росію нотами
14:21
Тимошенко запропонує Ющенку і Морозу контракт
Блок Юлії Тимошенко готує документ про співробітництво, що запропонує підписати Соціалістичній партії і виборчому блоку "Наша Україна".
14:08
Івченко заявляє, що Україна відмовилася від російського газу
13:45
ЛИТВИН ОЧИСТИВСЯ ВІД ОБВИНУВАЧЕНЬ МЕЛЬНИЧЕНКА
Деснянський райсуд Києва у вівторок задовольнив позов голови Верховної Ради Володимира Литвина до екс-майора держохорони Миколи Мельниченка про захист честі і достоїнства і
13:38
оновлено 16:35Половина "РосУкрЕнерго" змінила власника, а саму "РосУкрЕнерго" міг замінити лисий чорт
Рада директорів фірми "РосУкрЕнерго" вирішила, що власником половини їх акцій буде "Газпром" напряму замість "Газпромбанку".
13:35
Головатий пригрозив Литвину комісією
12:48
Росія чекає, коли Україна їй "маякне"
Росія так і не одержала офіційних роз'яснень від України по ситуації навколо Ялтинського маяка, повідомив глава МЗС РФ Сергій Лавров
12:01
"Газпром" жиріє на українських харчах?
Акції "Газпрому" піднялися в ціні на 20 відсотків з 10 січня, коли російський ринок знов відкрився після "затяжних" різдвяно-новорічних канікул.
11:50
ЛИТВИН ВИКЛИКАЄ ЄХАНУРОВА І ЮЩЕНКА В ГОСТІ
У четвер відбудеться засідання верховної Ради за участю президента та Кабінету міністрів
11:34
Тимошенко знає про хлопчачі забави Ющенка і боягузство Єханурова
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко розповіла, що перед голосуванням за політреформу в грудні 2004 року спілкувалася з Віктором Ющенком протягом трьох годин, переконуючи його не голосувати за реформу.
11:16
Янукович та Кравчук подалися в сценаристи
Представники фракцій СДПУ(о) і "Регіони України" у черговий раз запропонували парламенту прийняти проект постанови, що, на їхню думку, є сценарієм виходу із кризи, що склалася.
10:52
Ющенківці побилися з тимошенківцями і міліціонерами
Блок "Наша Україна" заявляє, що представники БЮТ намагалися спровокувати бійку з представниками "Молодіжного Союзу Наша Україна" у Чернівцях.
10:41
Росія звинувачує Україну в брехні
Віце-прем'єр-міністр оборони РФ Сергій Іванов називає неправдою заяву української сторони про те, що ялтинський маяк не перебуває у володінні Чорноморського флоту Росії.
10:36
виправленоУ Єханурова не впорались з "Укртелекомом"
Міністерство транспорту і зв'язку і Фонд держмайна не вклалися в тижневий термін, що закінчується в середу, відпущений в.о. прем'єра Юрієм Єхануровим для підготовки
10:27
оновленоМолдова показала, куди Україну завела б Тимошенко
Молдова домовилася з Росією про постачання газу на три місяці поточного року за ціною 110 долларів за тисячу кубометрів, продавши "Газпрому" 64% акцій АО "Молдовагаз".
10:24
Металурги ще раз пристрахали президента
Українські металургійні підприємства направили чергове звернення президенту, стверджуючи, що вже з першого місяця 2006 року буде відчуватися значне падіння темпів росту економіки до рівня невдалого 2005 року.
09:47
Ахметов готовий стати прем'єром?
Спортивний директор ФК "Шахтар" Віктор Прокопенко вважає, що якщо донецький бізнесмен Ринат Ахметов стане прем'єром, то "виграють усі".
09:25
Януковичі та медведчуки "мордують" Литвина за Головатого?
Голова Верховної Ради Володимир Литвин скликав засідання Погоджувальної ради на вимогу фракцій Партії регіонів України та СДПУ(о).
09:13
У Тимошенко і Порошенка – дешеві ручки, а Кучма їх забирає
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко використовує у своїй роботі тільки дешеві ручки й олівці фірми "BIG", які стоять на її письмовому столі.
09:08
оновлено 10:19Гриценко сподівається, що росіяни в Криму стріляти не будуть
Міністр оборони Анатолій Гриценко категорично виключає, що дипломатичний конфлікт навколо кримських маяків може призвести до військового протистояння Росії й України
08:42
Мельниченко захворів?
Стан здоров'я екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка різко погіршився і 15 січня його було терміново госпіталізовано в одну з клінік Києва.