12 листопада 2004

Архів

Новини
20:42
Ющенку не винесли попередження, бо він частіше казав "Тому що", а не "Так!"
ЦВК на засіданні в п'ятницю відмовилася виносити попередження Ющенку
20:37
Кучма вигнав ще 4 голів, які допустили перемогу Ющенка
Президент України Леонід Кучма звільнив ще чотирьох голів райдержадміністрацій.

20:11
Російське лобі Януковича - чи є кримінальний слід?
Курочкін, Бабаков, Гельман, Павловський, Суркіс – люди, пов'язані не тільки спільним інтересом за перемогу Януковича, але і грошима. Чи правда, що Курочкін "Є лідером організованих злочинних угрупувань: "ізмайловська бригада" і "міжрегіональна бригада"? "20.06.02 року літаком здійснювався рейс по маршруту "Київ-Львів" за заявкою ФК "Динамо-Київ".
20:10
Глава МЗС Польщі шкодує, що Янукович обрав не його, а Путіна
Міністр закордонних справ Польщі Влодзімеж Цімошевич жалкує, що не зміг зустрітися в Києві з прем'єром Віктором Януковичем.
19:30
Тимошенко подякувала Януковичу за заводи олігархів і просить банки з Кайманових островів
Юлія Тимошенко вважає анекдотичним страйк низки підприємств на підтримку Віктора Януковича
19:03
Комсомол Януковича принесе валідол до штабу Ющенка
Зокрема, на запитання, для чого проходить акція, молодь має чітко відповідати: "Я являюсь членом молодежного объединения "Досить", движение создано для того, чтоб не было
18:56
Ющенко просить провокаторів Банкової підтримати Януковича
Центральний штаб Віктора Ющенка офіційно наголошує, що не потребує підтримки голови "ОУН в Україні" Романа Козака
18:31
Гавриш не пустить Януковича далі УТ-1
Кандидат у президенти Віктор Янукович не буде брати участь у теледебатах, які пропонують організувати й провести п'ять великих
17:58
Януковичу дозволили не відповідати на дебатах про судимості і "козлів"
Центральна виборча комісія затвердила зміни до положення про проведення теледебатів між кандидатами на пост президента
17:26
"Сільські вісті" видали піар Януковича мільйонним тиражем. Всі чекають млинців тещі
Опозиційне видання "Сільські вісті" присвятило практично повністю п'ятничний випуск агітації за прем'єр-кандидата Віктора Януковича.
17:24
Путін поцілував Януковича
Путін, прощаючись з Януковичем в Керчі перед відльотом до "Артеку", сказав: "Успіхів вам на виборах"
17:24
Янукович піде з простягнутою рукою.. на дебати
Янукович прийде на дебати з програмою. Я вже зробив відповідну заяву, у положенні про дебати записано чотири розділи: це економічна, соціальна політика, внутрішньополітичні і зовнішньополітичні питання
16:49
Тарас Чорновіл: "…. Я, мабуть, гірший за Януковича християнин..."
Якби я був на місті Януковича… Я наговорив там багато речей у відповідь і, мабуть, рівень тих дебатів опустився б, понизився б. Я думаю, що в даному випадку той, хто перейде на брутальність, той програє дебати. Я думаю, що і Ющенко зараз займається популізмом...
16:29
Кінець останнього романтика
Отже, пізній вечір 31 жовтня. Усе було дуже нервово, з УНІАНу увесь час дзвонили, журналісти чекали остаточних результатів. В цей час у прямому ефірі ICTV Ольгою Балакіревою були презентовані їх об'єднані дані з "Соцісом" - раніше, ніж вони були надані колегам і організаторам опитування. І тепер Янукович вже мав 42.67%, а Ющенко – 38.28%.
16:18
ЯНУКОВИЧ ОРГАНІЗУЄ СТРАЙКИ НА СВОЮ ПІДТРИМКУ. За життя для нього гудітимуть заводські гудки
Привернути увагу суспільства до реальних загроз громадянському миру й стабільності, що виникли в результаті скаженої боротьби за владу й нагнітання погроз із боку команди Віктора Ющенка
16:02
Янукович більше не лаятиме українців козлами
Представник Януковича у ЦВК Степан Гавриш обіцяє, що Янукович не буде більше називати українців "козлами", оскільки виніс урок з цієї ситуації.
15:48
Ющенка підтримали зелені, а СДПУ(о) називає Зінченка провокатором
Партія зелених вирішила підтримати Віктора Ющенка в другому турі виборів.
15:38
Чому я не хочу в "Євразію" з Януковичем
Можливо, прилив національної гордості повинен викликати в мене візит напередодні виборів до моєї країни президента Путіна? Не переконує прочитаний українською вірш, зате красномовний схвальний кивок убік одного з кандидатів. Так і хочеться запитати, хто ж тут був гість, а хто Хазяїн?
15:32
Гавриш більше сподівається на Вітренко, ніж на друга Кучми Путіна
"Приїзд Путіна – це приїзд друга президента Кучми і одного з видатних діячів на теренах СНД. Це візит друга
15:17
Ющенко виступатиме на ICTV замість Кисельова?
Кандидат Віктор Ющенко наполягає на особистому спростуванні інформації, поширеної проти нього на телеканалі ICTV.
15:01
Гавриш згадує свою бабусю, шокованого Януковича і інтернет, який бореться з ним
"Ми могли виграти перший тур, але в нас вкрали пермогу. Ми були не готові до цього. Але ми зробимо все, щоб це не повторилося у другому турі виборів 21 листопада
14:33
КУЧМА І ПУТІН НЕ ВЗЯЛИ ІЗ СОБОЮ ЯНУКОВИЧА. І образили польського міністра
Прем'єр Віктор Янукович не супроводжував Леоніда Кучму і Володимира Путіна під час їхніх зустрічей на Кубані і в "Артеку", а тільки взяв участь в офіційній частині.
14:10
УТ-1 не хоче боротися з цензурою. Бо думає, що зараз радянські часи
Керівництво Національної телекомпанії України не підписало угоду про стандарти редакційної політики, яку запропонували 13 журналістів програми "Вісті".
13:58
План Януковича для Харкова. Як вони це робитимуть на східній Україні
Выявить тех, кто поддерживает Януковича, но не явился на выборы. Провести индивидуальную агитационную работу с этими избирателями. Изготовить ролик с рекламой: "Все на выборы! Родина-мать зовет! Ваш голос может стать решающим!"...
13:51
Кучма погодився зі спецпослом Буша, що вибори були нечесні?
Також Базів повідомив, що курс України на євроінтеграцію залишається незмінним навіть попри передвиборчі заяви Януковича.
13:41
Гербст думає, що ЗМІ Медведчука ставляться до людей як до грибів
Посол США в Україні Джон Гербст обвинувачує низку українських ЗМІ в заангажованому висвітленні кампанії з виборів президента України.
13:09
Ющенко не змушуватиме Януковича вивчати українську мову
Кандидат Віктор Ющенко обіцяє, що, у випадку обрання його президентом, ніхто нікого не буде примушувати до вивчення української мови, літератури й історії.
12:50
Interregnum
Виборча осінь 2004 року - стотисячні мітинги, коливання валютних курсів, роздавання зарплатних боргів і пенсій, спровоковані бійки, детективні історії з кандидатами у президенти, категоричні заяви ОБСЄ, США і ЄС, човникова дипломатія російського президента. В Україні interregnum – час передавання влади. Одна політична епоха закінчується, і їй на зміну йде нова.
12:31
У "Нашій Україні" прогнозують провал заміни біг-морди Януковича на "алеї голубих ліхтарів"
Депутат Микола Томенко вважає, що непослідовна позиція Віктора Януковича, який спочатку відмовився від теледебатів, а потім несподівано погодився, пояснюється негараздами у штабі прем'єра.
12:24
Кучма на пенсії займеться мізками і буде думати, що він - як Горбачов
"Основне призначення фонду – благодійна діяльність і підтримка молодих
11:53
Янукович отримав кращий час для агітації на ТБ
Центрвиборчком на засіданні в п'ятницю провів жеребкування черговості надання кандидатам у президенти Віктору Ющенку й Віктору Януковичу ефірного часу
11:48
Ющенко готовий дебатувати з Януковичем не один раз
"Вимоги цих документів мене повністю влаштовують, я готовий і буду дебатувати з Януковичем на цих засадах", - підтвердив Віктор Ющенко
11:44
Мороз віддає Ющенку свої штаби
Колишній кандидат в президенти від Соцпартії Олександр Мороз закликав членів партії та виборців, які голосували за нього в першому турі, підтримати Віктора Ющенка.
11:42
Путіна попередили про провокації й попросили змінити пріоритети
Президента Росії Володимира Путіна попереджають, що проти нього можуть бути організовані провокації від імені громадської кампанії "Пора"
11:01
Путін порадить Януковичу нове гасло й прорив у тил Ющенка
У п'ятницю, у ході візиту в Крим, президент Росії Путін порадить українським лідерам низку кроків для перемоги Януковича, пише російська газета "Коммерсантъ".
10:33
Кучма вигнав чиновників, які провалили перемогу Януковича
10 з 11 перерахованих районів входять до округів, де зі значною перевагою переміг Віктор Ющенко.
10:23
Після 21 листопада Україна може стати порочною Євразією
Комісія США з безпеки і співробітництва в Європі – так звана "Гельсінська комісія" – оцінює другий тур виборів президента як поворотний пункт в історії України.
09:58
Сорос гроші на поразку Януковича не давав
Керівництво Міжнародного фонду "Відродження" спростовує твердження радника прем’єра Віктора Януковича Едуарда Прутника про фінансування Джорджем Соросом кампанії, спрямованої на поразку Януковича у президентських перегонах.
23:00
Янукович розповів міліції, що робити на виборах
У п'ятницю вранці в Києві в районі Палацу спорту й Республіканського стадіону зібралася величезна кількість міліціонерів. "Від імені уряду закликаю вас зробити все залежне, щоб голосування пройшло так само без ексцесів", - сказав прем'єр, відзначивши, що 21 листопада для української міліції "буде важким відповідальним чергуванням".