27 вересня 2017

Архів

Публікації

Зміни, які ще не стали реальністю: що відбувається з "новим контролем" для громадян РФ

30 вересня спливає термін, до якого Україна мала посилити контроль за в'їздом-виїздом іноземців, а РФ – офіційно отримати статус "країни міграційного ризику". За три дні до дедлайну залишається чимало питань.

На пороховій бочці. Коли й чому в Україні вибухали армійські склади

Вибухи на артскладах відбуваються не вперше. Тільки цього року така надзвичайна подія трапляється вдруге. УП вирішила нагадати попередні випадки вибухів на армійських складах України та їх наслідки.

Топ-20 банків-банкрутів, які від цього тільки виграли

Великі капітали в епоху задекларованої "деолігархізації" не тільки вбереглися від фінансової кризи, а й примножили свої статки завдяки державі і середньому класу.

Хрущовки: як французька мрія втілилася у радянську реальність

У царині будівництва хрущовок СРСР нарешті перегнав і Америку, і увесь світ, бо таку масштабну кампанію будівництва соціального житла ніхто досі не перевершив. Утім, враховуючи якість будинків, це, певно, на краще.

Референдум, що дає шанс ІДІЛ: чому світ не вітає незалежність Курдистану

Бажання Іракського Курдистану відокремитися від Іраку створює ряд потенційних загроз для палаючого Близького Сходу. Особливе занепокоєння звучить від Ірану і Туреччини. Програли всі, крім ІГІЛ.

"Тому що роми?" або Чому молоду матір з психічним розладом 5 місяців утримують у СІЗО

Я говорю: "Ви бачите, кого ви судите? Ви бачите, яка вона?!" А прокурор повертається і каже: "Треба було їй таблетки дати…"
Колонки

Недоселенці

Антирейдерські агроштаби: по один бік барикад з фермерами

Смолоскип. Пам'яті Осипа Зінкевича

Як працюватиме нова система закупівель ліків в Україні

Державі необхідний "фінальний розпродаж" малих держпідприємств

Новини
23:39
Головні економічні новини дня – за 60 секунд
Про що усі говорили сьогодні? Про видобування газу. Про Газпром. Про зарплати. Про газ. Про бензин. Про енергокомпанії.
23:24
Порошенко про вибухи у Калинівці: Будемо притягати до відповідальності винних
Президент Петро Порошенко закликав правоохоронців знайти і притягнути до відповідальності винних у пожежі та вибухах на складах боєприпасів у районі Калинівки.
22:53
Бірюков: Частина боєприпасів, що розірвалися у Калинівці, підлягала утилізації
Частина боєприпасів, що розірвалися внаслідок пожежі на військових складах у Калинівці, була списана й підлягала утилізації.
22:40
Головні новини дня – за 60 секунд
Вибухи у Калинівці, пожежа у Києві, спроба арешту розмов та СМС, вирок Умерову, Лавринович, депутати Європарламенту – новини, які обговорювали 27 вересня.
22:26
"Укрзалізниця" пропонує прив'язати вантажні тарифи до цін виробників
"Укрзалізниця" пропонує з 2018 року прив'язати тарифи на залізничні вантажоперевезення до індексу цін промислових виробників.
21:57
У РНБО кажуть, що евакуйовані з Калинівки вже у середу зможуть повертатися 
Мешканці міста Калинівка, які були евакуйовані після початку вибухів на складі боєприпасів на Вінниччині, вже у середу зможуть повернутися додому.
21:38
Абрамович позбувся ще одного активу в Україні
Компанія Металотехніка, що входить до групи Євраз (Росія) і яка володіла 25,8% акцій Південного гірничо-збагачувального комбінату, вийшла зі складу акціонерів підприємства.
21:22
фото, відео, доповненоУ Києві загорілася будівля Інституту харчових технологій
На восьмому поверсі Інституту харчових технологій, будівля якого розташована на вулиці Володимирській, 72, у Києві, сталася пожежа.
20:52
У Калинівці припинилися вибухи — Міноборони
На складах боєприпасів у Калинівці припинилися вибухи.
20:36
Екс-голова правління Дубілет подав позов проти Приватбанку
Колишній голова правління Приватбанку Олександр Дубілет подав позов проти Приватбанку про захист честі, гідності та ділової репутації.
20:10
Апеляційний суд Києва звільнив Лавриновича з-під арешту
Апеляційний суд Києва задовольнив скаргу адвоката екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича та скасував рішення Печерського райсуду Києва про обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту на два місяці.
19:52
Військові стратегічні об'єкти взяли під посилену охорону
Міноборони взяло під посилену охорону низку військових стратегічних об'єктів.
19:45
Львів наздогнав Київ за обсягом інвестицій - FT
Західна частина України не страждає від нестачі інвесторів, в той час, як решта України щосили намагається залучити значні іноземні інвестиції.
19:21
Рівень шкідливих речовин у повітрі Вінниці не перевищує норми — міськрада
Перевищень допустимого вмісту шкідливих речовин у повітрі Вінниці не зафіксовано.
19:00
В Калинівці інтенсивність вибухів скоротилася до 3-4 на хвилину
На складах боєприпасів у Калинівці інтенсивність вибухів скоротилася до 3-4 на хвилину.
18:51
Ryanair скасує ще 400 тисяч проданих квитків
Авіакомпанія Ryanair скасує ще 400 000 попередньо проданих квитків за період з листопада цього року до березня 2018 року.
18:27
День в АТО: Бойовики застосували важке озброєння, втрат немає
Проросійські бойовики у середу 7 разів порушили перемир'я, активно застосовуючи під час обстрілів зброю, калібр якої перевищує 100 міліметрів.
18:23
Комітет ВР запрошує Авакова з Князєвим розповісти про прорив Саакашвілі
Комітет Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності 4 жовтня хоче заслухати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, керівника Національної поліції Сергія Князєва і голову Державної прикордонної служби Петра Цигикала.
18:13
Окупанти збираються відгородити Крим від материкової України парканом
Прикордонне управління ФСБ Росії по Республіці Крим побудує 50-кілометрове загородження на адмінкордоні з Україною з метою безпеки.
17:57
Меджліс вимагатиме заборонити організації РФ в Україні
Меджліс кримськотатарського народу має намір найближчим часом вимагати припинення діяльності російський організацій на території України.
17:53
Новий голова "Укрзалізниці" заробить понад 24 мільйона гривень на рік
Кабінет міністрів затвердив контракт із членом правління - виконуючим обов'язки голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгеном Кравцовим.
17:47
Лавринович каже, що в Україні досі діє Конституція 1996 року
Екс-міністр юстиції України Олександр Лавринович наполягає, що в Україні діє текст Конституції в редакції від 28 червня 1996 року.
17:46
Ватажки ОРДО хочуть контролювати користувачів Інтернет
Так зване "міністерство зв'язку ДНР" рекомендує операторам, що надають послуги Інтернет, зберігати персональні данні користувачів мережі Інтернет.
17:39
Британія рішуче засудила вирок окупантів Умерову
Справа і вирок лідеру кримськотатарського національного руху Ільмі Умерову є черговим свідченням систематичного переслідування Російською Федерацією людей, які виступають проти незаконної анексії Криму.
17:28
Посол України в Молдові пояснив, чому в Києві не чекають на Додона
Візит до Києва президента Молдови найближчим часом неможливий, оскільки Ігор Додон не поважає територіальну цілісність України та заявляє про громадянську війну на Донбасі.
17:25
В уряді досі не можуть пояснити, яким буде контроль на кордоні для громадян РФ
РНБО, Прикордонна служба та секретаріат Кабміну виявилися неготові надати оперативні пояснення щодо того, які правила перетину кордону будуть запроваджені для громадян РФ та інших іноземців.
17:19
Україна "стрибнула" у світовому рейтингу конкурентоздатності
У щорічному глобальному рейтингу конкурентоздатності (The Global Competitiveness Index 2017-2018) Україна посіла 81-е місце серед 137 країн.
17:05
Диверсію в Калинівці розслідує посилена група СБУ
Служба безпеки України здійснює першочергові слідчі дії у справі про надзвичайну ситуацію на складах під містом Калинівка Вінницької області.
17:03
відео Біля скандальної АЗС у Києві поліція застосувала силу до жінок
Поблизу скандального будівництва АЗС на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової у Києві між правоохоронцями і активістами відбулася сутичка, під час якої поліція застосувала силу до жінок.
16:51
ФотоДо України не пустили депутатку Європарламенту
Прикордонники не дозволили в'їзд на територію України депутату Європарламенту від угорської радикальної партії "Йоббік" Крістіні Морваі. Фото
16:47
МЗС: В РФ не допустили до Гриба українських консулів
Українські консули не отримали дозвіл від РФ на відвідання 27 вересня, викраденого у Білорусі і утримуваного в краснодарському СІЗО, Павла Гриба.
16:44
Антимонопольний комітет підозрює, що ціни на бензин підняли штучно
Антимонопольний комітет України підозрює нафтотрейдерів в узгоджених діях при підвищенні цін на нафтопродукти у вересні.
16:34
Слідчі відпрацьовують 4 основні версії вибухів під Калинівкою
Слідчі відпрацьовують чотири основні версії детонації боєприпасів на території арсеналу Збройних сил України в Калинівці Вінницька області.
16:33
Гроші при народженні дитини видаватимуть за новими правилами
Кабінет міністрів на засіданні в середу ухвалив постанову щодо вдосконалення надання державної соціальної допомоги дітям.
16:30
Росія і США домовилися разом будувати космічну станцію біля Місяця
Росія та США домовилися спільно працювати над проектом побудови першої місячної космічної станції, що є частиною довгострокового проекту, спрямованого на вивчення глибини космосу та відправлення людини на Марс.
16:18
За Калинівку: у Авакова ініціюють відставку Муженка
Народний депутат з фракції "Народний фронт" і член колегії МВС Антон Геращенко пропонує звільнити голову Генштабу Віктора Муженко через надзвичайну ситуацію, яка виникла в Калинівці Вінницької області.
16:17
На модернізацію перших класів дадуть 1 млрд грн – Гриневич
У 100 школах України, де цього року пілотується новий стандарт початкової школи, створено усі необхідні умови для навчання дітей за цим стандартом.
16:15
Пристайка звільнили з посади першого заступника голови МЗС
Кабінет міністрів звільнив Вадима Пристайка з посади першого заступника міністра закордонних справ України.
15:55
В "Укрзалізниці" піймали ще одного хабарника
Співробітники Нацполіції, обласної прокуратури за сприяння департаменту безпеки "Укрзалізниці" затримали на отриманні хабара начальника станції "Єлізарове" Криворізької дирекції залізничних перевезень регіональної філії "Придніпровська залізниця".
15:53
Калинівку гасять з літаків
Для гасіння пожежі на складах зброї в Калинівці застосовують пожежні літаки.
15:39
Потяги в обхід Калинівки йдуть із запізненням у 12 годин
"Народ вистрибує в полях, щоб за $100-$150 дістатися на таксі до Києва або стоячи в переповненій маршрутці" – додав журналіст.
15:31
"Нафтогаз" знайшов перші докази крадіжки газу облгазами
Головне управління Нацполіції в Кіровоградській області відкрило кримінальне провадження за фактом розкрадання 9,81 млн кубів газу посадовими та службовими особами ВАТ "Кіровоградгаз".
15:29
оновленоВійськовий вважає, що в Калинівці влаштували теракт
"Постові доповіли про звук у небі, потім почалися підриви снарядів... Працював безпілотник, і це терористичний акт", – написав прес-офіцер Головного управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.
15:26
інфографікаАктивісти назвали депутатів-прогульників вересня
У вересні депутати взяли участь лише в одній чверті всіх голосувань, найгірше ходили на роботу позафракційні та депутати групи "Відродження".
15:22
Умеров: За два роки від окупаційного режиму в Криму нічого не залишиться
Один із лідерів кримськотатарського національного руху Ільмі Умеров стверджує, що вирок Сімферопольського районного суду для нього був очікуваним.
14:52
Ситник: Інформація про незаконну "прослушку" наснилася ГПУ
Заяви ГПУ про нібито незаконне прослуховування чиновників співробітниками Національного антикорупційного бюро свідчать про спробу дискредитації ідеї надання Бюро автономного права на "прослушку".
14:48
Один чи два: ДСНС не може визначитися з кількістю травмованих у Калинівці
Держслужба з надзвичайних ситуацій у середу вранці казала про двох травмованих під час вибухів у Калинівці, пізніше - про одного, а тепер – знову про двох.
14:43
Адвокат про вирок Умерову: У його випадку – це смертна кара
Адвокати одного з лідерів кримськотатарського національного руху Ільмі Умерова наполягають, що їх підзахисний може фізично не витримати покарання, яке йому обрав окупаційний суд в Криму.
14:39
Суд скасував арешт квартири і будинку Насалика
Апеляційний суд Києва скасував арешт квартири та житлового будинку міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика.
14:33
Перевірки на кордонах Шенгену можна буде вводити терміном до 3 років - ЄК
Європейська комісія запропонувала низку заходів для зміцнення Шенгену, а також для більш ефективної та справедливої політики міграції та надання притулку в ЄС.
14:31
Суд арештував будівлі згорілого табору "Вікторія"
Приморський райсуд Одеси наклав арешт без права розпорядження і користування на 18 будівель і споруд дитячого табору "Вікторія" на Дачі Ковалевського, одне з яких згоріло в ніч з 15 на 16 вересня.
14:30
Кравцов в "Укрзалізниці" за рік може заробити понад 50 мільйонів гривень
Кабінет міністрів затвердив контракт із членом правління - виконувачем обов'язків голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євгеном Кравцовим.
14:26
Ситник: Без антикорупційного суду реформи не буде
Директор Національного антикорупційної бюро Артем Ситник вважає, що якщо не створити Спеціалізований антикорупційний суд, антикорупційна реформа приречена на провал.
14:16
документМіноборони освоїло менше половини коштів на утилізацію боєприпасів
Станом на вересень Міністерство оборони встигло витратити менше половини коштів, закладених на утилізацію боєприпасів та підтримку арсеналів.
14:16
Синоптики розповіли, коли киянам чекати "бабиного літа"
З настанням метеорологічної осені на киян очікує похолодання, проте у жовтні тепло повернеться.
14:00
ВідеоУмеров після вироку: Все одно вважаю, що Крим – український
Заступник голови Меджлісу кримських татар Ільмі Умеров, якого в середу окупанти відправили на 2 роки до колонії, після засідання "суду" заявив, що не зрікається своїх поглядів. Відео
13:58
Українців будуть оповіщати про загрози надзвичайних ситуацій
Кабмін затвердив положення щодо організації оповіщення про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій та зв'язку в сфері цивільного захисту.
13:45
ГПУ хоче арешту розмов і переписки всіх операторів. Ті просять роз'яснити
Департамент спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України отримала можливість законно прослуховувати всіх абонентів Київстар.
13:29
Суд дозволив стягнути з "Газпрому" 80 мільйонів гривень дивідендів
У середу Господарський суд міста Києва підтвердив законність стягнення з "Газпрому" 79,8 млн гривень.
13:19
У штабі розповіли про гарячі точки зони АТО
Минулої доби найбільш напружена ситуація на маріупольському напрямку спостерігалась у Водяному, де бойовики зранку вели активний вогонь з гранатометів та озброєння БМП.
13:13
ФотоРятувальники уточнили кількість постраждалих у Калинівці
За оперативною інформацією, внаслідок вибухів на складах боєприпасів у Калинівці травмована 1 особа, яку госпіталізовано до медичного закладу. Фото
13:04
Інтерпол офіційно визнав Палестинську державу
Інтерпол у середу затвердив вступ до організації Палестинської держави, незважаючи на рішучий спротив Ізраїлю.
13:02
Суддів Калинівки евакуювали в Хмільник – робота триває
Слідчі судді Калинівського районного суду відновили роботу в приміщенні Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області.
13:02
Генштаб: 70% військових складів в Калинівці не постраждали
Огляд з дрона показав, що 70% території військових складів під Калинівкою на Вінниччині, де напередодні спалахнула пожежа і почали вибухати боєприпаси, не постраждали.
12:56
Пєсков: договір про дружбу між РФ і Україною ще в силі
Договір про дружбу і стратегічне партнерство між Росією і Україною продовжує діяти.
12:48
В МЗС сказали, що думають про РФ через вирок Умерову
У Міністерстві закордонних справ України вважають, що Росія вчинила злочин, ув'язнивши на 2 роки через кримський суд одного з лідерів кримських татар Ільмі Умерова.
12:27
Армійці у Калинівці закупили протипожежне обладнання у сумнівної фірми
Компанія "Астек" у попередні роки засвітилася на неякісній продукції на тендері у Харкові
12:22
Мін'юст заплатив юристам 22 мільйони для суду з Татарстаном через "Укртатнафту"
Міністерство юстиції 30 серпня уклало угоду з міжнародною юридичною фірмою "Winston & Strawn LLP" (Франція) про надання юридичних послуг на 875 тисяч доларів, або 22,26 млн гривень.
12:19
Адвокат: Травлю Димінського організували, щоб "закрити рот" його телеканалу
Адвокат власника ФК "Карпати" Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельного ДТП на Львівщині, Микола Лисий сумнівається в об’єктивності розслідування і не виключає, що це може бути пов'язано із зацікавленістю телеканалом ZIK.
12:19
Обмеження авіаперельотів над Калинівкою збережеться ще мінімум добу
Обмеження повітряного руху радіусом 50 км в діапазоні висот від поверхні до верхньої межі повітряного простору навколо арсеналу ЗСУ під Калинівкою, де детонують боєприпаси, буде діяти ще мінімум добу.
12:03
Гройсман доручив створити "фірмовий український стиль" на КПП Донбасу
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністру за тимчасово окупованих територій Вадиму Чернишу створити прийнятні для людей умови перетину лінії розмежування на пропускних пунктах Донбасу.
11:59
Поблизу аеропорту Кабула впали ракети після прибуття міністра оборони США
Біля міжнародного аеропорту Кабулу впали кілька ракет. Інцидент стався через кілька годин після прильоту міністра оборони США Джима Меттіса.
11:56
Міжбанк відкрився зниженням гривні
27 вересня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 10:40 встановилися на рівні 26,46-26,48 гривні за долар.
11:54
Окупанти присудили Умерову два роки колонії-поселення
Підконтрольний Кремлю Сімферопольський районний суд виніс вирок у справі одного з лідерів кримськотатарського національного руху Ільмі Умерова і призначив покарання у вигляді двох років колонії-поселення.
11:53
16 населених пунктів залишились без газу через Калинівку
ПАТ "Вінницягаз" призупинило подачу газу для 15 тисяч абонентів у 16 населених пунктах у зв’язку з пожежею на складі боєприпасів поблизу Калинівки.
11:45
Кабмін виділив 100 мільйонів на ліквідацію наслідків у Калинівці
Кабінет міністрів виділив на ліквідацію наслідків вибухів на арсеналі біля Калинівки Вінницької області 100 мільйонів гривень.
11:03
Суд по Януковичу продовжиться у четвер
Суд у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича продовжиться о 10 ранку 28 вересня.
10:59
відеоЗ'явилося відео потужного вибуху в Калинівці
З'явилося свіже відео вибухів у Калинівці. Зокрема, зафіксовано потужний вибух на складах боєприпасів.
10:57
З'явилась інформація, що склади в Калинівці міг підпалити безпілотник
Радник президента Юрій Бірюков каже, що причиною пожежі на складах боєприпасів в Калинівці Вінницької області міг стати безпілотний літальний апарат.
10:51
Данилюк розповів МВФ про корупцію в лікарнях та школах
Кабінет міністрів сфокусований на проведенні реформи охорони здоров'я і освіти.
10:45
Через вибухи в Калинівці "Укрзалізниця" змінила маршрути 47 поїздів
Через надзвичайну ситуацію з боєприпасами на військових складах поблизу станції Калинівка на Вінниччині зміненим маршрутом курсують 47 пасажирських поїздів, які затримаються в дорозі від 5 до 8 годин.
10:42
Адвокат хотів, щоб суд профінансував йому поїздку до Януковича
Адвокат екс-президента Віктора Януковича Максим Герасько просив суд профінансувати йому поїздку до Ростова-на-Дону за рахунок держави, щоб зустрітися зі своїм клієнтом.
10:33
фотоУ Калинівці постраждали 2 особи, пожежу 4 будинків згасили – ДСНС
Закрито руху всіх видів транспорту. Відключено лінії електропередач Калинівка – УкрФлора та Калинівка – Лаврівка. Відключено газопостачання с. Дорожнє, с. Медвідка, с. Лаврівка. Фото.
10:31
Вибухи в Калинівці поки кваліфікують як диверсію
За фактами вибухів у Калинівці до ЄРДР внесено інформацію за попередньою кваліфікацією "диверсія".
10:27
Через ситуацію на Вінничині Порошенко скликає військовий кабінет
Президент Петро Порошенко збирає військове командування для пошуку шляхів ліквідації надзвичайної ситуації, що виникла в Калинівці Вінницької області.
10:25
Адвокат Януковича просить, щоб з суду вилучили прокурора
Новий адвокат екс-президента Віктора Януковича, якого підозрюють у державній зраді, Максим Герасько просить суд вилучити з судового процесу одного з прокурорів.
10:15
Макрон пропонує реформу ЄС і спільні сили реагування
Президент Франції Еммануель Макрон представив план масштабної реформи Європейського Союзу, щоб зробити його "більш інтегрованим, більш демократичним та більш конкурентоспроможним".
10:13
Вибухи в Калинівці вщухли, сапери взялися до роботи – ЗСУ
Інтенсивність вибухів на складах у Калинівці значно знизилась, сапери приступили до розчищення території.
10:09
Росія провела випробування міжконтинентальної балістичної ракети
За офіційною інформацією, навчальна бойова частина ракети з заданою точністю вразила умовну ціль на полігоні "Сари-Шаган" у Казахстані.
10:06
Антитерористичні навчання у Вінниці припинили – СБУ
Антитерористичні навчання на об’єкті енергетики у Вінниці припинено у зв’язку з надзвичайною подією в регіоні.
09:57
В ОАЕ протестували перше безпілотне літаюче таксі
У понеділок в Об'єднаних Арабських Еміратах протестували перше в світі безпілотне літаюче таксі.
09:49
Поліція і рятувальники не знають, що за "вибухи" чули кияни
Столичні правоохоронці отримали 4 звернення щодо звуків вибухів у Києві, на кожну адресу виїжджали з перевіркою, однак вибухи не підтвердилися.
09:41
НБУ суттєво знизив офіційний курс гривні
Національний банк знизив офіційний курс гривні до долара на 27 вересня на 7 копійок та встановив його на рівні 26,38 гривні за долар.
09:10
Через вибухи в Калинівці зупинили 3 газорозподільні станції
На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати мешканців блакитним паливом.
08:52
У Калинівці через снаряди загорілися 4 будинки – поліція
"Обстановка повністю під контролем, підтверджених фактів мародерства не зафіксовано", – запевнив Аброськін.
08:45
В Італії велика операція проти мафії: 24 затриманих, включаючи чиновників
21 затриманого заарештували і вони перебувають під вартою. Трьох посадили під домашній арешт, серед них мер міста Серегно, недалеко від Монци.
08:22
Евакуйовані з Калинівки можуть зупинитися у школах – ОДА
Громадяни, які евакуювались, можуть зупинитись у Вінницькій міській школі № 6 (вулиця Стрілецька, 12) та Вінницькій міській школі № 31 (вулиця Богдана Ступки, 13).
08:00
Хроніка 27 вересня. Сім років для Тимошенко і Люцифер для журналіста
Обвинувачення просить для Юлії Тимошенко 7 років, Росія для України – приклад пробудження демократії, журналістці загрожують прокляттям тамплієрів, п'ять мільйонів доларів на день витрачає Україна на війну...
07:43
Доба в АТО: 15 обстрілів, 1 боєць ЗСУ отримав поранення
За минулу добу бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, в результаті один український військовий отримав поранення.
07:16
оновленоЗ Калинівки евакуйовано 28 тисяч осіб, одна жінка постраждала
З Калинівки та прилеглих сіл евакуювали близько 28 тисяч осіб.
06:54
У Генштабі заявляють, що в Калинівці вибухають танкові боєприпаси
У Калинівці зафіксовані вибухи тільки на майданчику танкових боєприпасів.
06:37
Трамп заявив, що США можуть завдати "руйнівного" удару по КНДР
Президент США Дональд Трамп попередив Північну Корею, що будь-який удар Вашингтона буде "руйнівним" для Пхеньяна.
05:55
Нацполіція перевірить, як підозрюваний у підпалі будинку Берези отримав травми
Нацполіція перевірять обставини отримання тілесних ушкоджень підозрюваним в спробі підпалу будинку нардепа від "Народного фронту" Юрія Берези.
05:00
Гройсман: Причиною пожежі в Калинівці можуть бути зовнішні чинники
Відпрацьовуються різні версії причин пожежі на складі боєприпасів в районі Калинівки.
04:30
Генштаб: У Калинівці горить 10% від всієї площі арсеналу
Територія загоряння на складах боєприпасів в районі Калинівки Вінницької області становить близько 10% від загальної площі арсеналу.
04:08
ДСНС: Наслідки вибухів у Калинівці ліквідують понад 1200 осіб
Для ліквідації наслідків вибухів на складах боєприпасів в районі Калинівки залучено 1255 осіб і 47 одиниць техніки.
03:45
Волонтери допомагають людям евакуюватися з Калинівки
Волонтери в соціальних мережах пропонують людям, які знаходяться в Калинівці, безкоштовно вивезти їх на автомобілях.
02:43
Вибухи на складах боєприпасів: Гройсман прибув на Вінниччину
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прибув до Вінницької області, де зараз вибухають склади боєприпасів.
01:57
Мешканці Києва та прилеглих міст чують звуки, схожі на вибухи
Мешканці деяких районів Києва і довколишніх населених пунктів повідомляють, що чують звуки, схожі на вибухи.
01:10
відео, виправлено Мешканців Калинівки і ще двох сіл евакуюють, визначені місця збору
Для всіх мешканців Калинівки, Сальника та Павлівки організована евакуація.
00:52
"Укрзалізниця": Через вибухи в Калинівці 14 поїздів змінили маршрут
Вибухи на артилерійських складах в Калинівці під Вінницею привели до зміни маршруту 14 поїздів.
00:46
Міськрада: Вінниця не потрапляє до зони ураження боєприпасами з Калинівки
Територія міста Вінниця в зону ураження боєприпасами, які вибухають на військовому складі у районі Калинівки, не потрапляє.
00:38
"Шахтар" програв в Англії у 2 турі Ліги чемпіонів
У 2 турі Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" програв англійському "Манчестер Сіті" з рахунком 0:2.
00:15
Украероцентр закрив повітряний простір над складами боєприпасів в Калинівці
Украероцентр закрив повітряний простір в радіусі 50 км від зони загоряння на складах боєприпасів в Калинівці.