21 листопада 2005

Архів

Публікації

Психолог: "На підсвідомому рівні Тимошенко асоціюється з… "Родиной-матерью"

"Із Тимошенко і Ющенка вийшов би дуже хороший тандем, якби правильно підібрали команду. Проблема ще і в тому, що вони хотіли усім сподобатися. І тому створили такий уряд. Усім догодити неможливо, а вони узяли всіх, хто були на Майдані. Тим, що Ющенко посварився з Тимошенко, він дуже послабив свої позиції. Якби вони були в парі, вони були б набагато сильніші".

Кому в Україні жити погано

На щастя, є в Україні люди, яким добре уже зараз. Дні, проведені на Майдані вони вважають найяскравішою подією у своєму житті. Вони не розчаровані лідерами помаранчевої революції, бо не були ними очаровані. Вони сприймають як дане, що президент - також жива людина і їй властиво помилятися. Вони просто вдячні йому і собі за спільно здобуту свободу, і вже сповна користуються нею.

Чи була революція?

Як і раніше, влада діє за принципом: преса – це продажні журналісти. Як і раніше, влада не потребує думки експертів. Майдан не навчив політиків вірити у щирість та безкорисливість людей. Держава існує ніби-то для того, щоб сприяти прогресу суспільства. Проте, що є прогресом, невідомо. Куди йдемо – не знаємо. Ідеальні умови для того, щоб крутити державою на свій розсуд, у відповідності до своїх бізнес-планів.

Випробування революцією

Рейтинг довіри до Ющенка і Тимошенко знизився до такої міри, що примусив обидві сторони всерйоз говорити про загрозу реваншу й необхідність об’єднатися. Ще жорстокішою революція виявилася до деяких інших її адептів. Фактично, без політичного майбутнього залишилися Порошенко, Жванія, Червоненко, Третьяков, Мартиненко, Зварич та багато інших "революціонерів".

Тимошенко провела прощальну екскурсію по тюремному минулому

Проте найцікавіше було спостерігати діалог між Юлією Тимошенко з Олександром Тимошенком – її чоловіком. З перших слів стало зрозуміло, що він мріє піти стопами дружини. Олександр Тимошенко хотів би балотуватися до парламенту за списком БЮТ. В цей момент не витримала сама Юлія Тимошенко і перебила чоловіка: "Скажи, ідеш чи ні?".
Новини
21:29
Ющенко назвав Кучму Понтієм і посадить генералів
Президент Віктор Ющенко переконаний, що більшість організаторів фальсифікацій виборів 2004 року будуть притягнуті до відповідальності
20:32
Піскун після суду піде поскаржиться Медведьку
Поновлений Шевченківським районним судом Києва на посаді генерального прокурора Святослав Піскун має намір звернутися в прокуратуру у зв'язку з недопущенням
19:04
Янукович не розповість донецьким про наколоті апельсини
У річницю "помаранчевої революції" лідер Партії регіонів Віктор Янукович не приїде в Донецьк і не виступить перед своїми прихильниками
18:52
За останній рік учасників помаранчевої революції стало вдвічі більше?
Більша частина українців не мають потреби у новій "помаранчевій" революції.
18:29
Тимошенко на Майдані виступатиме перед Єхануровим
Президент Віктор Ющенко узгодив у понеділок з лідерами політичних сил - учасників "помаранчевої" революції остаточний сценарій святкування 22 листопада Дня свободи
18:00
Ющенко зробив Горбуліна головним
Президент Віктор Ющенко призначив Володимира Горбуліна радником президента, . виконуючим обов'язки керівника головної служби оборонної політики секретаріату президента
17:50
Медведчук образився на Луценка за звинувачення
Соціал-демократична партія спростовує причетність екс-голови адміністрації екс-президента Кучми Віктора Медведчука до фальсифікації виборів.
17:22
Ющенко на Майдані подасть руку Тимошенко?
Прес-секретар президента Ірина Геращенко заявляє про те, що президент Віктор Ющенко розглядає святкування річниці помаранчевої революції 22 листопада як унікальну можливість об'єднатися всім демократичним силам на Майдані.
17:14
Для Тимошенко влада слабка, але бруду буде багато
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко не боїться застосування діючою владою адміністративного ресурсу в ході кампанії по виборам до Верховної Ради.
17:08
Мороз ще раз замовив слово за Мельниченка
Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз звернувся до ЦВК з проханням зареєструвати Миколу Мельниченка кандидатом у депутати за списком СПУ по виборах 31 березня 2002 року.
17:07
Єхануров збирається зранку попрацювати, а ввечері відсвяткувати
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров має намір відзначити річницю помаранчевої революції 22 листопада, а ввечері зайняти своє місце на Майдані Незалежності.
16:55
Тимошенко змусила своїх соратників піти з партії
УРП Собор заявляє, що п’ятірка, яку висунула частина партії, яка вирішила увійти у блок Юлії Тимошенко, припинила своє членство у Соборі.
16:24
уточненоЛазаренко чекає чесної відповіді від генпрокурора
У судовому слуханні справи за позовом колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка до колишнього генерального прокурора Михайла Потебенька про захист честі і гідності оголошена перерва до 6 грудня.
16:17
Єхануров вже знайшов заміну Безсмертному
Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє про можливість перерозподілу обов'язків між віце-прем'єр-міністрами
16:09
Тимошенко упевнена, що вони з Януковичем стануть лідерами
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що в новообраному парламенті провладна коаліція буде формуватися на основі БЮТ.
15:47
У неділю у Костенка вже буде список
27 листопада Українська народна партія планує затвердити партійний список на вибори до Верховної Ради 2006 року, а також формат, в якому партія вийде на вибори-2006.
15:45
Ющенко перетрусив СБУ, міністерства та посольства
Президент Віктор Ющенко призначив Миколу Куркіна заступником голови Служби безпеки України.
15:40
Янукович на революції боявся крові і був вражений бездарністю
Народний депутат Валерій Коновалюк вважає, що штаб Віктора Януковича під час помаранчевої революції працював дуже погано
15:25
Безсмертний шкодує, що не може витратити на Майдан усі гроші
Святкування річниці Помаранчевої революції на Майдані буде фінансуватися за рахунок благодійних внесків, зроблених рік тому у спеціальний фонд.
15:05
Справу Сацюка не закриють
Апеляційний суд Києва підтвердив рішення Генеральної прокуратури про порушення кримінальної справи проти колишнього першого заступника голови Служби безпеки України Володимира Сацюка.
14:48
Тимошенко та Порошенко так обіймалися, що ледь не провалили дах автомобіля
Меркантильні справи окремих членів стали причиною розколу команди Віктора Ющенка.
14:40
У Росії вирішили, що Ющенко не ліберальніший за Кучму
Російські політологи розходяться в оцінках наслідків "помаранчевої революції" в Україні
14:40
Блок Ющенка і Тимошенко може провести 180 депутатів?
У випадку об'єднання в єдиний блок партії "Народний союз "Наша Україна" і Блоку Юлії Тимошенко вони можуть одержати більше 40% на парламентських виборах.
14:33
Томенко більше не летітиме біля туалету
Екс-віце прем’єр Микола Томенко братиме участь у парламентських виборах у першій п'ятірці списку Блоку Юлії Тимошенко
14:31
доповненоКорчинського "ізолювали" у судовому порядку
Шевченківський районний суд Києва заборонив проведення "Братством" "контрМайдану" 22 листопада на Європейській площі.
14:26
У Тимошенко нічого не буде з Лазаренком, решту вона скаже на Майдані
Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр України Юлія Тимошенко вважає, що її політична сила і партія "Громада"
14:18
МЕЛЬНИЧЕНКО ЗВИНУВАТИВ ТРЕТЬЯКОВА У ЗАХИСТІ КУЧМИ
Екс-майор Микола Мельниченко заявляє, що влада через екс-першого помічника президента Ющенка Олександра Третьякова пробувала відвести від відповідальності Леоніда Кучму.
14:15
СДПУ(о) ігнорує "фальшивки" влади і іншим радить
Соціал-демократична партія (об'єднана) закликає усіх громадян України ігнорувати святкування Дня Свободи.
13:47
Для Безсмертного Тимошенко гарант ідеалу
Віце-прем'єр із питань регіональної політики Роман Безсмертний, що є головою ради партії "Народний союз "Наша Україна" вважає блокування НСНУ
13:34
Безсмертний в дискусіях про Ющенка, Єханурова і таланти Тимошенко
Питання про перший номер виборчого списку партії “Народний Союз Наша Україна” перебуває у стадії дискусії
13:11
Тимошенко пророкує "розпад України"
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що наслідком місцевих виборів на пропорційній основі разом із недоторканністю депутатів місцевих рад може стати "розпад України".
13:06
ТИМОШЕНКО ХОЧЕ НОВУ КОНСТИТУЦІЮ
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає за необхідне після виборів 2006 року прийняти нову Конституцію, можливо, шляхом всенародного референдуму.
12:57
Майдан перекриють на свято
Київська міська держадміністрація заборонила рух транспорту по Майдану Незалежності 22 листопада через святкування річниці помаранчевої революці
12:50
Рибачук врятував паркан Ющенка
Активісти партії "Пора" відмовилися демонтувати металевий паркан біля секретаріату президента після обіцянки голови секретаріату Олега Рибачука залишати ворота завжди відчиненими
12:36
Луценко радий щорічно пити по чарці з тостом "Кучма – капут!"
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підтримав ініціативу президента встановити 22 листопада День свободи
12:34
Депутати будуть повідомляти про аліменти, призи і виграші
Міністерство фінансів затвердило форму Декларації про майно та доходи кандидата в депутати.
12:28
Автор закарпатського "бєспрєдєла" погуляє на свободі за 150 тисяч гривень
Прокуратура Закарпатської області звільнила з-під варти президента футбольного клубу "Закарпаття" Володимира Паульо під заставу в розмірі 150 тис. гривень.
12:23
Сівкович злякався виборів і хоче дружити з Коновалюком
Партія "Трудова Україна" (Володимира Сівковича) пропонує партії "Трудова Україна" (Валерія Коновалюка) провести 26 листопада єдиний X з'їзд
12:22
У "Нашій Україні" знають, коли Тимошенко вийде на сцену
Екс-прем'єр Юлія Тимошенко буде виступати на Майдані Незалежності 22 листопада в рамках святкування річниці помаранчевої революції
12:18
У закритті справ проти Тимошенко не обійшлося без Піскуна?
Рішення Верховного суду, що стосується закриття всіх кримінальних справ щодо керівництва ЄЕСУ не обійшлося без певних консультацій голови Верховного суду Василя Маляренка зі Святославом Піскуном
11:20
Луценко вже знайшов заміну Москалю, а Артеменко стане міністром?
На посаду заступника міністра внутрішніх справ, яку раніше обіймав Геннадій Москаль, у найближчі дні буде призначено нинішнього начальника Дніпропетровського обласного УМВС генерал-майора міліції Володимира Євдокимова.
11:19
Безсмертний пішов, решта залишаються
Віце-прем'єр із регіональної політики Роман Безсмертний подав у відставку зі своєї посади в уряді задля роботи у виборчому штабі "Народного союзу Наша Україна
10:38
Мороз знає, як "позбавитися" Піскуна
Юридичну колізію навколо генпрокурорської посади має вирішити Верховна Рада.
10:37
Нове свято Ющенка буде без вихідного
Президент України Віктор Ющенко підписав указ про утвердження свята - Дня свободи.
10:19
Британці думають, що Тимошенко поновиться
Юлія Тимошенко може знову обійняти посаду прем'єр-міністра, оскільки проти неї було закрито всі кримінальні справи.
10:04
виправленоГоловатий знову намагається зняти Піскуна
Міністр юстиції Сергій Головатий подав заяву про апеляційне оскарження постанови Шевченківського районного суду міста Києва від 18 листопада 2005 року про поновлення
09:46
оновлено 11:29Піскуна не пустили в Генпрокуратуру. Він обіцяє повернутися
Охорона Генеральної прокуратури не пропустила Святослава Піскуна до приміщення Генпрокуратури.
09:45
оновлено 11:50Головатий вважає, що Піскуна поновила кучмівська мафія
Міністр юстиції Сергій Головатий заявляє, що рішення суду про поновлення на посаді генпрокурора Святослава Піскуна було прогнозованим.
09:40
Лазаренко почав розборки з Потебеньком
У понеділок проходить слухання за позовом Павла Лазаренка до Михайла Потебенька про захист честі і достоїнства
09:34
Соратник Костенка пішов, бо не хоче, щоб права нога Ющенка була без тіла
Депутат Володимир Мойсик заявив про свою відставку з посади керівника центрального виборчого штабу Української народної партії.