19 жовтня 2019

Архів

Публікації

Як побудувати персональний бренд: план дій від Ярослави Гресь

"80% людей на світі — просто глядачі, 19% — актори і тільки 1% — сценаристи". Дайте собі відповідь на запитання, хто ви.

Гурт KAZKA: Ми замахнулися на те, чого у нас в Україні ще не робили

"Так, у нас у гурті демократія. І взагалі, як можна змусити робити щось творчих людей? Слухач відчує це одразу, тому в KAZKA таке неможливо".

Слід Зеленського

Реванш Порошенка – це не повернення п'ятого президента до влади, що видається неймовірним сценарієм. Справжній реванш Порошенка – це тотальне банкрутство Зеленського, на тлі якого ПОП буде виглядати визначною історичною фігурою. (рос.)
Колонки

Чи вдарить штрафна система по нардепах-прогульниках?

Як задовольнити кадровий голод в агросекторі

Адмінпослуги можуть бути зручними та доступними для всіх

Новини
23:25
Милованов про переговори з МВФ: Позитивно
Українська делегація позитивно оцінює хід переговорів з МВФ та налаштована на гарний результат щодо затвердження нової програми розширеного фінансування Фонду для України.
23:03
Акція протесту у Баку: опозиціонерів затримують заздалегідь, центр міста оточено силовиками
У Баку перед запланованою, але не узгодженою владою акцією протесту поліція затримала десятки опозиційних активістів. Фото, відео
22:59
Болгарія бореться за завод Volkswagen, готова збільшити обсяг субсидій
Болгарія готова виділити більше коштів Volkswagen, конкуруючи з Туреччиною в боротьбі за будівництво на її території заводу німецького автовиробника.
22:47
Кулеба назвав три елементи перемоги над агресором
Віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба назвав три елементи перемоги над агресором, серед яких - деокупація та реінтеграція Донбасу та Криму. 
21:53
Лідер Каталонії закликав Мадрид до переговорів після 5 днів протестів
Глава уряду Каталонії Кім Торра закликав до переговорів з центральним урядом Іспанії після п'яти днів заворушень, що відбулися через ув'язнення каталонських лідерів, які виступають за незалежність регіону.
21:43
Меркель і Путін поговорили про "нормандську зустріч", у Кремлі висунули вимогу
У Путіна заявили, що саміт "нормандської четвірки", має бути "ретельно підготовлений і увінчатися конкретними результатами".
21:09
Джуліані просив Білий дім про візу для Шокіна: хотів "бруду на демократів" - ЗМІ
У січні 2019 року адвокат президента США Рудольф Джуліані просив Держдепартамент і Білий дім видати візу екс-генпрокурора України Віктора Шокіна для поїздки до США.
20:31
Фігурантів "справи Хізб ут-Тахрір" хочуть відправити до психлікарні
Фігурантів другої сімферопольської "справи Хізб ут-Тахрір" планують відправити до психіатричної лікарні для проведення експертизи.
20:09
Рябошапка певен, що свобода Гладковського під заставу не дозволить йому втекти
Генпрокурор Руслан Рябошапка упевнений, що навіть в разі внесення застави за експершого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського буде повністю забезпечено можливість співпраці підозрюваного з органами досудового розслідування та унеможливить його переховування.
19:50
"Тиша" на Донбасі: одного бійця поранено, 8 обстрілів
Впродовж 19 жовтня збройні формування РФ порушили режим припинення вогню 8 разів, один військовослужбовець Об'єднаних сил зазнав поранень. 
19:33
У ВАКС пояснили розмір застави Гладковському
Сума застави, визначена ухвалою Вищого антикорупційного суду експершому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському відповідає збиткам, які були завдані через його діяльність. 
18:54
Джонсон заявив, що не проситиме ЄС про відтермінування Brexit
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон не вестиме переговори з Євросоюзом про відстрочку Brexit.
18:44
Через прорив дамби в РФ загинули щонайменше 15 осіб
У ніч на 19 жовтня в результаті прориву дамби в Красноярському краї загинули 15 людей, 21 жовтня оголошено днем ​​жалоби за загиблими. Фото
18:38
"Слуга народу" пропонує скасувати закон про люстрацію
Нардеп від "Слуги народу" Максим Бужанський запропонував визнати закон про люстрацію таким, що втратив чинність. 
18:24
У неділю Україну огорне туман
У неділю вночі та вранці у низці областей очікується туман, до 21 жовтня у більшості районів західних, північних та центральних областей - надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Мапа
18:00
Єврокомісія: уряд Британії повинен повідомити про наступні кроки якнайшвидше
Європейська комісія закликала британський уряд якомога швидше проінформувати Брюссель про подальші кроки після того, парламент Великої Британії відклав голосування за угоду про Brexit.
17:38
Парламент Британії відклав голосування за угоду про Brexit до наступного тижня
Після п'яти годин дебатів у Палаті громад, протягом яких британські депутати обговорювали нову угоду по Brexit, сьогодні голосування за неї не відбудеться.
17:34
Бойовики збільшили кількість обстрілів на Приазов'ї
Російсько-окупаційні війська значно збільшили кількість та інтенсивність обстрілів позицій ООС на Приазов’ї протягом тижня. Фото, відео
16:52
доповненоГладковського взяли під варту із заставою у 10 разів меншою, ніж просила САП
Вищий антикорупційний суд обрав експершому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів до 15 грудня та визначив йому заставу у розмірі 10 623 130 грн.  Відео
16:44
Італійський лоукостер може почати польоти в Запоріжжя і Маріуполь
Авіакомпанія Ernest Airlines розглядає можливість початку польотів з аеропортів Запоріжжя і Маріуполя.
16:15
Департамент кіберполіції отримав нового керівника
На посаду начальника Департаменту кіберполіції було призначено Олександра Гринчака, його першим заступником – Сергія Кропиву.
15:47
Сироїд стала лідером "Самопомочі" замість Садового
Колишня віце-спікер Верховної Рада Оксана Сироїд стала лідером партії "Об'єднання "Самопоміч"".
15:36
Прем'єр Північної Македонії запропонував дострокові вибори після відмови ЄС
Прем'єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв запропонував якнайшвидше провести в країні дострокові парламентські вибори.
15:11
Уряд РФ схвалив законопроект про визнання українців носіями російської
Уряд РФ підтримав законопроект, який передбачає визнання уродженців України та Білорусі носіями російської мови без проходження співбесіди при зверненні за отриманням громадянства Росії.
14:47
У Грузії на лінії окупації з'явилися озброєні особи
Міністерство закордонних справ Грузії заявило про провокацію у зв'язку з поновленням незаконної "бордерізації" на лінії окупації в районі села Атоці Карельського муніципалітету.
14:34
оновленоГПУ не допустила до атестації Горбатюка і звільнила слідчих
Генеральна прокуратура не допустила до атестації прокурорів Олексія Донського та Сергія Горбатюка, які займалися розслідуваннями справ Майдану.
14:11
Росія завдала потужних авіаударів у Сирії
Авіація Росії 19 жовтня здійснила масштабну атаку на декілька об'єктів в сирійській провінції Ідліб, контрольованій джихадистами.
14:00
Бойовики знову обстріляли позиції в районі Золотого
У суботу бойовики обстріляли позиції ООС в районі н.п. Золоте-4.
13:41
Україна узгодила план дій щодо другого траншу макрофіну ЄС - міністр
Міністр фінансів України Оксана Маркарова заявила, що домовилася з виконавчим віцепрезидентом Єврокомісії з питань економіки, єврокомісаром з фінансових справ Валдісом Домбровскісом про план дій щодо другого траншу макрофінансової допомоги.
13:29
Топ-чиновник Держдепу заявив, що піднімав питання Байдена й України - ЗМІ
Цього тижня американський дипломат заявив слідчим Конгресу, що він 2015 року висловлював занепокоєння щодо посади Хантера Байдена в українській компанії Burisma, але його стурбованість відкинув помічник тодішнього віцепрезидента Джо Байдена.
13:18
Справа Гладковського: у "Богдані" пригрозили зривом держзамовлення
Компанія "Богдан Моторс" відкидає звинувачення у завищенні ціни вантажівок "Богдан-63172", які фігурують у підозрі екс-першому заступнику секретаря РНБО Олегу Гладковському, та заявляє про загрозу невиконання державного оборонного замовлення.
12:41
Міністр енергетики США відмовився надавати документи про свою роль в Україні
Міністр енергетики США Рік Перрі не передаватиме затребувані демократами Конгресу документи про його роль в Україні в рамках розслідування імпічменту президенту Дональду Трампу.
12:38
В Україні почали зростати ціни на цибулю
Якщо ще на попередньому тижні ціни на цибулю в Україні залишалися відносно стабільними, то вже з початку поточного вони знову почали активно зростати.
12:20
"Стратегія-18": у центрі Москви пройшли пікети на захист кримських татар
Активісти російської ініціативної групи "Стратегія-18" в центрі Москви 18 жовтня провели ряд традиційних одиночних пікетів на захист кримських татар та за "незалежний Крим".
11:53
Судний день Brexit: парламент Британії голосуватиме за угоду з ЄС
У суботу, 19 жовтня, на позачерговому засіданні британського парламенту відбудеться голосування, яке може визначити порядок виходу Великої Британії з Євросоюзу.
11:17
Італія пропонує відновити переговори про розширення ЄС у листопаді
Прем'єр-міністр Італії заявив, що Рим запропонує Європейському Союзу відновити переговори про розширення блоку з Албанією та Північною Македонією в листопаді.
10:50
Поліцейські 4 години катували людину через суперечку – Труба
Слідчі Київського теруправління ДБР повідомили про підозру у катуванні двом поліцейським Васильківського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області.
10:29
Барселону сколихнули заворушення у п'яту ніч протестів сепаратистів
Сотні протестувальників протистояли поліції в центрі Барселони в п'ятницю, встановлюючи вогняні барикади і кидаючи каміння в силовиків. Це був п'ятий поспіль день заворушень після ув'язнення каталонських лідерів сепаратистів.
10:19
Офіційний курс: гривня опустилася нижче 25 за долар
Національний банк знизив офіційний курс гривні на 30 копійок, встановивши його на 21 жовтня на рівні 25,03 гривні за долар.
09:42
У Красноярському краї прорвало дамбу: 15 загиблих
У Красноярському краї (РФ) внаслідок прориву дамби в суботу загинуло 15 осіб.
08:48
Зеленський оновив структуру апарату РНБО
Президент Володимир Зеленський указом від 18 жовтня затвердив нову структуру апарату Ради нацбезпеки і оборони.
08:00
Головні новини п'ятниці і ночі: підозра Гладковському, обстріли в Сирії
Олегу Гладковському повідомили про підозру у вчиненні злочину, Пашинського залишили під вартою, у Сирії від обстрілів загинули 14 цивільних — новини, які були актуальні 18 жовтня.
07:50
Гвоздик програв росіянину Бетербієву бій за два пояси чемпіона світу
Українець Олександр Гвоздик програв об`єднавчий бій за чемпіонські пояси за версіями WBC та IBF у напівважкій вазі.
07:04
ООС: 21 обстріл, бойовики використовують міномети 120 та 82 мм
18 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню. 
05:57
ОБСЄ виявила в окупованому Дебальцевому 40 вагонів вугілля
Безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявив біля залізничної станції в окупованому Дебальцевому потяг із 40 вагонами вугілля.
04:10
Інвестфорум, де виступить Зеленський, збере понад 400 гостей
Інвестиційний форум в Маріуполі відвідують понад 400 гостей. Одним з спікерів стане президент України Володимир Зеленський.
02:48
Суд продовжить обирати Гладковському запобіжний захід у суботу
Вищий антикорупційний суд оголосив перерву у справі щодо колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони Олега Гладковського.
02:37
На сході Афганістану загинули понад 60 осіб
Унаслідок вибухів в одній із мечетей на сході Афганістану загинули щонайменше 62 людини, ще понад 30 отримали поранення.
01:31
В результаті ударів, нанесених Туреччиною, на північному сході Сирії загинули 14 цивільних
В результаті бомбардування Туреччини в п'ятницю загинули 14 мирних жителів на північному сході Сирії. 
00:57
В Італії знов фіксують виверження вулкану. Влада закрила небо
На Сицилії в п'ятницю, 18 жовтня зафіксували нове виверження вулкана Етна. 
00:30
Микитась отримав 200 мільйонів гривень від "мертвих душ" – ДБР
Державне бюро розслідувань перевіряє можливе відмивання 200 мільйонів гривень народним депутатом 8 скликання Максимом Микитасем.
Реклама: