20 вересня 2017

Архів

Публікації

Герої не зникають? Доля сотень бійців залишається невідомою

Підрахунки кількості зниклих безвісті бійців в зоні АТО розходяться, і далеко не всі пошуки завершуються вдало. На окуповану територію військові "нев’їзні", працюють цивільні у супроводі ЧХ. Один волонтер під час пошукових робіт помер від розриву серця.

Міграційна проблема на паузі: чи пройшов ЄС пік кризи

За минулий місяць потік мігрантів із Лівії до Італії впав на 85%. Втім, вірогідно, що досягнення це не зовсім законне. Рим звинувачують у виплаті коштів лівійським воєначальникам заради призупинення міграції.

Гройсман vs Нафтогаз. Як Коболєв ламає плани прем'єра

Незалежні члени наглядової ради "Нафтогазу" заявили про намір піти у відставку через зрив реформ. Проте навіть якщо британці підуть, Володимиру Гройсману все рівно не вдасться похитнути позиції Андрія Коболєва і взяти компанію під свій контроль. (рос.)

Даруй, МВФ, прощайте реформи? Міфи про євробонди на 3 мільярди

Що означає розміщення Україною своїх європейських бондів? Добре це чи погано? У чому ризики? І головне – що робити далі? Відповіді тут. (рос.)

МЗС Британії: Діючий візовий режим для українців незадовільний, я отримав чіткий і голосний сигнал

Уперше за останні роки в Британії заявили про готовність обговорювати зміну візової політики щодо України. ЄП спілкувалася з державним міністром у справах Європи та Америки Аланом Дунканом.

"Ніхто не каже ветеранам АТО, як бути ветераном". Адаптація бійців очима військових психологів

Суспільство, яке присвоює воїну ветеранський статус, проявляє до нього напрочуд високі очікування: "Ветерани прийдуть – порядок наведуть". А вони прийдуть і не наведуть. Бо хто сказав, що в них мають бути такі функції?

Таємний лобізм: як США борються з російською пропагандою

Російські Sputnik і RT нещодавно привернули увагу ФБР, яке почало розслідування, чи не порушують ці ЗМІ закон про лобізм та чи є вони пресою або інструментом пропаганди Кремля.

Поле для маневрів. Яким бачить Мінфін бюджет-2018

Перший крок зроблено – проект бюджету в парламенті. ЕП розбиралася, які ризики вже зараз є в проекті, і чим це може обернутися для країни в майбутньому. (рос.)
Колонки

Це – мій берет

Україна залучила 3 мільярди доларів – це зрада чи перемога?

Шанс на життя: чи готова Україна до трансплантації?

Зупинитися без членства: чим небезпечна для України ідея про митний союз з ЄС

Неіснуючі послуги за наші гроші

Новини
23:57
Нацбанк знизив офіційний курс гривні
Національний банк знизив офіційний курс гривні до долара на 21 вересня на 6 копійок та встановив його на рівні 26,18 гривні за долар.
23:53
Луценко закликав екс-мера Запоріжжя з'явитися в поліцію для вручення підозри
Генпрокурор Юрій Луценко попросив колишнього мера Запоріжжя Олександра Сіна з'явитися в поліцейську дільницю, де йому вручать підозру у скоєнні низки злочинів.
23:12
OVERTIME: Головні події дня в економіці
Головні економічні події середи, 20 вересня.
23:01
У середу на Донбасі зафіксували лише один обстріл
Упродовж дня на Донбасі практично зберігався режим тиші. Єдиний обстріл українських позицій зафіксований вночі поблизу селища Водяне, що на Приморському напрямку.
22:48
Порошенко заявляє про відновлення економіки України
З'явилися підстави говорити про відновлення економіки України.
22:19
Луценко заявив, що Саакашвілі потрібно оштрафувати
Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що лідер партії "Рух нових сил", екс-глава Одеської обласної держадміністрації Міхеїл Саакашвілі повинен заплатити штраф за незаконний перетин держкордону України.
21:59
Найголовніше за день
Добірка найважливіших новин за 20 вересня на "Українській правді".
21:28
Нардеп-радикал пропонує катувати журналістів хімпрепаратами
Нардеп від "Радикальної партії" Олег Купрієнко запропонував давати журналістам, що працюють у Раді, проносні ліки, причому робити це у неприродний спосіб. Відео, фото
21:15
РФ використовує Крим як форпост для дій у Сирії - Порошенко
Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія використовує окупований Крим як військовий форпост для проектування своєї військової сили в Сирії.
20:41
Україна в Мінську вимагає повернення Дебальцевого
Українська сторона на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську висунула вимогу повернутися до лінії розмежування, встановленої Меморандумом від 19 вересня 2014 року.
20:41
Гібридними "миротворчими пропозиціями" РФ хоче заморозити конфлікт - Порошенко
Президент України Петро Порошенко заявив, що представники Росії, країни-агресора, не можуть входити у миротворчу місію ООН на Донбасі, оскільки тоді буде порушено головний принцип ООН - неупередженість. Відео
20:15
Мандат миротворців повинен включати українсько-російський кордон - президент
Президент України Петро Порошенко заявив, що Мандат миротворців ООН на Донбасі повинен включати усю окуповану територію, включаючи українсько-російський кордон.
20:00
Порошенко закликає створити міжнародну групу з деокупації Криму
Президент України Петро Порошенко запропонував створити міжнародну групу з координації зусиль щодо звільнення Криму від російської окупації. Відео
19:55
Питання звільнення заручників зайшло в глухий кут - Порошенко
Президент Петро Порошенко заявляє, що питання звільнення заручників в рамках виконання Мінських угод зайшло в глухий кут. Відео
19:21
Порошенко закликав генсека ООН направити місію з технічної оцінки на Донбас
Президент України Петро Порошенко закликав генерального секретаря ООН направити в Україну місію з технічної оцінки для аналізу загальної ситуації на Донбасі. Відео
19:11
НАБУ каже, що Луценко бреше про незаконні "жучки" бюро
Інформація, озвучена генпрокурором Юрієм Луценком про те, що НАБУ нібито прослуховує понад 150 осіб, включно з охороною президента Петра Порошенка, не відповідає дійсності.
18:53
Порошенко продемонстрував у Радбезі ООН російські військові квитки
Президента України Петро Порошенко на засіданні Ради безпеки ООН продемонстрував російські військові квитки - факт того, що Росія керує терористичною діяльністю на Донбасі.
18:47
фотоКиїв не дає ради зливам: "Лівобережна" і Поділ у воді
Під оновленою перед пісенним конкурсом "Євробачення-2017" станцією метро "Лівобережна" після дощів знову розлилася "річка".
18:35
Суд випустив з-під варти екс-мера Слов'янська Штепу
Ленінський районний суд Харкова відпустив із СІЗО обвинувачувану в сепаратизмі екс-мера Слов'янська Неллі Штепу і відправив її під домашній арешт з носінням електронного браслета. Відео
18:30
Порошенко: Миротворча місія повинна допомогти розв'язати конфлікт, а не заморозити
Президент Петро Порошенко заявив, що Україна потребує допомоги миротворців ООН через збройну агресію РФ проти України. Відео
18:12
Обрання нового члена Наглядової ради "Нафтогазу" зірвано
Засідання номінаційного комітету, на якому повинні були обрати незалежного члена наглядової ради НАК "Нафтогаз України", не відбулося через відсутність кворуму.
17:45
МЗС закликає турків не їздити на конференції в окупованому Криму
Посольство України в Туреччині звернулося із закликом до громадян цієї країни не відвідувати "міжнародні конференції", які російські окупанти запланували в Криму на листопад.
17:43
Луценко: Ми не дамо розбурхати Одесу, у справі "2 травня" вагомі докази
ГПУ наступного тижня оскаржить рішення міського суду Чорноморська, який не зважив на докази причетності проросійських активістів до масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року.
17:41
Нова операційна система iOS 11 від Apple: Що нового?
Американська корпорація Apple представила нову версію мобільної операційної системи - iOS 11 для телефонів iPhone і iPad. У компанії назвали нову операційну систему великим кроком для iPhone і гігантським стрибком для iPad.
17:41
Суд обрав "Мультику" винятковий запобіжний захід
Апеляційний суд залишив під вартою без права застави усіх п'ятьох членів миколаївського злочинного угруповання під керівництвом Михайла Титова на прізвисько "Мультик".
17:38
Справу про збитий Іл-76 повернули до Бабушкінського райсуду Дніпра
У Дніпрі справу проти ватажків ОРЛО за збитий військовий літак Іл-76 з українськими військовослужбовцями на борту повернули на розгляд до Бабушкінського районного суду міста.
17:35
Бубка заперечує причетність до корупції в МОК
Глава Національного олімпійського комітету України віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій Сергій Бубка відкидає звинувачення у причетності до корупційного скандалу в Міжнародному олімпійському комітеті.
17:19
Московський міст у Києві можуть перейменувати на Північний
Відповідні перейменування на засіданні 20 вересня підтримала Комісія з питань найменувань КМДА.
17:15
Холодницький вважає "справу" проти себе безпідставною
Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький стверджує, що дисциплінарне провадження проти нього необґруноване.
17:00
виправлено У Запоріжжі хочуть показати фільм пропаганди РФ про "кримську весну". Виправлено
На сайті запорізького кінотеатру "Довженко" проанонсували російський пропагандистський фільм про "кримську весну".
16:51
Придністров'я попросилося в ООН і назвало Молдову агресором
Парламент невизнаного Придністров’я схвалив звернення до ООН, у якому Організацію Об’єднаних Націй просять надати невизнаній республіці статус держави-спостерігача при організації.
16:38
Окупанти Криму просять для Умерова 3,5 роки умовно
У підконтрольному Росії Сімферопольському районному суді обвинувачення просить суд визнати провину Ільмі Умерова і дати йому умовний термін.
16:37
Суд відпустив з-під варти ще одного беркутівця з Майдану
Апеляційний суд Києва випустив з СІЗО колишнього бійця "Беркута" Сергія Лободу, підозрюваного в побитті 22 активістів Євромайдану в 2014 році. Фото
16:36
В "Центренерго" придумали "схему", як заробити на американському вугіллі
Енергогенеруюча компанія "Центренерго" платить "подвійну" ціну за транспортно-експедиційне обслуговування американського вугілля компаніям, які на ринку пов'язують із "вугільним смотрящим" Віталієм Кропачевим.
16:28
Синоптики попереджають про грози та сильні дощі
Синоптики прогнозують до кінця доби 20 вересня та протягом доби 21 вересня грози.
16:16
Гелетей радить журналістам ходити в жилетах, щоб на них не кидались
Валерій Гелетей заявив Михайлу Ткачу зі "Схем": "Вам пояснили, що таке режимна зона. Звідки вас могли впізнати в лісі?".
16:06
ГПУ розслідує факти 600 катувань в ОРДЛО
Генпрокуратура розслідує 600 фактів катувань на непідконтрольних Україні частинах Донецької та Луганської областей.
15:59
Лукашенко пожартував про Путіна: Якщо снаряд влучить – двох не стане
Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що заздалегідь домовився з президентом Росії Володимиром Путіним про окрему участь у навчаннях "Захід-2017".
15:37
Палата чи суд: міжнародні антикорупціонери пояснили Порошенку його помилку
Міжнародна організація Transparency International закликає українську владу створити незалежний антикорупційний суд, а не палату в існуючій системі.
15:29
В Румунії схвалили декларацію у зв’язку з українським освітнім законом
Румунський парламент у середу ухвалив декларацію, в якій висловлено надію на дотримання європейських стандартів у сфері захисту прав національних меншин, які проживають в Україні, після прийняття Верховною Радою закону "Про освіту".
15:26
доповненоУ житловому будинку Миколаєва стався вибух
7 осіб госпіталізовані у результаті вибуху в одноповерховому 4-квартирному житловому будинку по вулиці Севастопольській у Миколаєві.
15:25
Після рішення Полторока прокуратура згадала справу проти головпсихіатра МО
В прокуратурі Києва заявляють, що суд вже місяць розглядає обвинувальний акт щодо головного психіатра Міноборони Олега Друзя, за отримання хабара.
15:16
ГПУ конфіскує 200 мільйонів доларів, вкрадених Януковичем
Генеральна прокуратура планує офіційно оголосити спецконфіскацію 200 мільйонів доларів США з розкрадених колишнім президентом Віктором Януковичем коштів.
14:56
Житомирська ОДА виділила компанії Фірташа 83 га землі для видобутку сировини
Житомирська облдержадміністрація погодила надання в оренду ТОВ "Валкі-Ільменіт" 82,5 га землі під видобуток ільменіту, необхідного ПАТ "Кримський титан" для виготовлення титану.
14:49
Рада розглянула вже більше 2 тисяч поправок до судової реформи
Депутати Верховної Ради розглянули 2353 поправки до законопроекту 6232 про внесення змін до низки кодексів, який впроваджує судову реформу.
14:42
Шредер: Жоден президент РФ у майбутньому не виведе Крим зі складу Росії
Екс-канцлер Німеччини Герхард Шредер переконаний, що жоден російський президент у майбутньому не виведе Крим зі складу Росії.
14:41
Сергія Бубку запідозрили в корупційній угоді
Французька газета Le Monde підозрює главу Національного олімпійського комітету України Сергія Бубку в причетності до корупційної угоди.
14:35
Прокурор прийшов до мітингувальників під Одеською міськрадою
Обласний прокурор Олег Жученко прийшов до учасників мітингу під Одеською міською радою у середу.
14:26
фото, відеоУ Кропивницькому на "сходці" затримали кількох "авторитетів"
27 чоловіків прибули до ресторану "обговорити" питання щодо перерозподілу сфер впливу. Фото, відео.
14:25
фото У Миколаєві стався вибух у будинку: постраждав чоловік
20 вересня у приватному одноповерховому будинку по вулиці Севастопольській, 43/1 у Миколаєві стався вибух, у результаті чого постраждав чоловік.
14:21
В Кремлі відповіли на слова Трампа про відхиляння загроз суверенітету України
У Кремлі відреагували на слова президента США Дональда Трампа про необхідність відхиляння загроз суверенітету України, заявивши, що російський президент постійно "акцентує цінність і безальтернативність в сучасному світі суверенітету для кожної держави".
14:01
Кабмін визначився з кількістю призовників на осінь
Кабінет Міністрів встановив, що чисельність громадян, які підлягають призову на строкову військову службу в жовтні-листопаді, становить 10 460 осіб.
13:57
СБУ заблокувала призначення нового голови "Укртрансгазу" - Коболєв
Служба безпеки України заблокувала призначення головою ПАТ "Укртрансгаз" Павела Юзефа Станчака.
13:40
На Донеччині загинули 12 і поранено 18 людей, які розбирали боєприпаси
З початку року внаслідок поводження з вибухонебезпечними предметами на Донеччині загинули 12 людей, ще 18 отримали травми різного ступеня тяжкості.
13:40
доповненоЛуценко: Затягувати час на створення антикорупційного суду - неприпустимо
Генеральний прокурор України Юрій Луценко наголосив на необхідності створення антикорупційних палат у вже існуючих судах.
13:32
Тепло знову прийде в Україну
У найближчу добу на більшу частину території України, крім заходу, переміститься чергова порція теплого повітря з Балкан.
13:25
Доба в АТО минула без втрат, найгарячіше було в Пісках – штаб
Минулої доби внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції українські військові не понесли втрат.
13:17
Окупанти продадуть завод шампанських вин в Криму
Призначена Росією влада анексованого Криму виставить на продаж 100% акцій заводу шампанських вин "Новий світ".
13:01
Кабмін дозволив позапланові перевірки пожежної безпеки
Кабінет міністрів дозволив контролюючим органам здійснювати позапланові перевірки стану техногенної безпеки в дошкільних загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров'я, будинках для людей похилого віку та осіб з інвалідністю а також закладах відпочинку та здоров'я.
12:53
Гройсман натякнув "Нафтогазу" на зловживання монополізмом
Гройсман закликав продовжити реформу "Нафтогазу" і провести анбандлінг НАК, розділивши транспортування і зберігання, видобуток і продаж газу. "Ми оновимо наглядову раду", - сказав він
12:52
В Одесі активісти прорвалися у міськраду і вимагають Порошенка
Активісти за підтримки прокурора Одеської області Олега Жученка та начальника обласної поліції Дмитра Головіна пройшли в будівлю Одеської міськради.
12:43
документПомічники депутата-утікача Онищенка отримують зарплатню
Депутат Олександр Онищенко, який утік з України через розслідування НАБУ, не отримує зарплатню у 2017 році, водночас його помічникам заробітна платня виплачується.
12:43
У Британії визнали потребу пом'якшити візовий режим для українців
Державний міністр з питань Європи та Америки Алан Дункан пообіцяв порушити в Лондоні питання про пом’якшення візового режиму для громадян України.
12:39
Суд дозволив затримати суддю Кірєєва
Апеляційний суд Києва надав дозвіл на затримання колишнього судді Печерського районного суду Родіона Кірєєва, який судив Юлію Тимошенко.
12:20
За вбивство "свободівця" затримали 3 осіб, серед них депутат – поліція
Правоохоронці затримали 3 осіб, серед яких і депутат Миргородської міської ради, за підозрою у вбивстві депутата від ВО "Свобода" Олега Супруненка.
12:17
Внаслідок землетрусу в Мексиці загинули понад 240 людей
У Мексиці після землетрусу у вівторок загинули понад 240 жителів штатів Мехіко, Пуебла і Морелос.
12:16
Наглядова рада "Нафтогазу" назвала причини свого звільнення
Незалежні члени наглядової ради НАК "Нафтогаз України" перерахували причини, які змусили їх написати заяви про відставку.
12:01
Гройсман заявив, що в Раді умисно повільно розглядають величезний закон Порошенка
Прем'єр-міністр заявляє, що у Верховній Раді зумисно повільно розглядають законопроект №6232, щоб не встигнути ухвалити вчасно пенсійну реформу.
11:47
Посольство Британії відреагувало на звільнення членів наглядової ради "Нафтогазу"
Посольство Великої Британії заявило про стурбованість вчорашнім звільненням двох членів наглядової ради НАК "Нафтогаз України", включно з її головою.
11:39
Генпрокуратура проводить обшуки у Полтавській міськраді
Зранку середи Генпрокуратура та поліція почала обшуки у Полтавській міськраді за статтею 236 "Порушення правил екологічної безпеки" Кримінального кодексу.
11:31
фото, відеоПід мерією в Одесі пішли в хід фальшфаєри і газ
Під будівлею мерії в Одесі тривають сутички між правоохоронцями та активістами, які намагаються прорватися на засідання міськради.
11:28
У Мінфіні розповіли, хто викупив українські євробонди
Основними покупцями нових 15-річних єврооблігацій України на 3 мільярди доларів виступили інвестори з США (46%) і Великобританії (36%).
11:04
Кононенко розповів, на якому етапі об'єднання БПП і НФ
Лідери "Народного фронту" та БПП зараз ведуть перемовини щодо узгодження кандидатів на мажоритарні округи.
10:57
фотоПід мерією в Одесі мітинг: "праві" прориваються на сесію
Під будівлею мерії, де почалася сесія міськради, проходить мітинг, в якому беруть участь близько 500 осіб.
10:56
Прикордонники хочуть створити центр управління в Краматорську
Держприкордонслужба планує створити регіональне управління на базі окремого військового відділу "Краматорськ".
10:42
Клімкін запевнив Румунію, що освітній закон дає меншинам нові можливості
Український закон про освіту спрямований на створення додаткових можливостей для національних меншин.
10:32
доповненоПсихіатра, який обурив атошників своїми словами, відсторонили
Міністр оборони Степан Полторак відсторонив від посади начальника клініки психіатрії Головного військового клінічного госпіталя полковника Олега Друзя після його слів про потенційні психологічні загрози для екс-учасників АТО.
10:19
На наступний рік суспільне мовлення убили – Аласанія
Наступного року суспільне мовлення може отримати лише половину тієї суми, яку передбачає закон – 776 мільйонів. Це дозволить виживати, але що не дозволить розвиватися.
10:05
Кабмін ставить під загрозу майбутнє України як транзитера газу - Енергоспівтовариство
Плани уряду внести ПАТ "Магістральні газопроводи України" в список держкомпаній, які не підлягають приватизації, роблять неможливим залучення зовнішніх інвестицій в підтримку і розвиток газотранспортної системи України.
09:47
Іспанія взяла під контроль фінанси Каталонії для блокування референдуму
Іспанія взяла на себе контроль над фінансами Каталонії, щоб запобігти використанню коштів для проведення референдуму про незалежність
09:35
Депутата-"радикала" затримали за вбивство – Ляшко
Депутата Миргородської міськради від "Радикальної партії Ляшка" Хачатура Хачатряна затримали за вбивство його колеги-депутата від ВО "Свобода" Олега Супруненка.
09:31
"Нафтогаз" вимагає 5 мільярдів доларів від Росії за активи в Криму
НАК "Нафтогаз України" і шість її дочірніх компаній, які входять в групу Нафтогаз, подали до Гаазького трибуналу позовну заяву про відшкодування збитків, заподіяних захопленням Російською Федерацією активів групи в АР Крим.
09:23
Глава Сил оборони Естонії: РФ готова до військового втручання в Білорусі
Росія готова до військового втручання і в Білорусі, подібно до того, як вона це зробила в Україні, якщо політична ситуація там зміниться в небажаному для Росії напрямку.
09:20
Заступник голови СБУ Демчина подав вже 16 позовів до ЗМІ та активістів
З квітня 2017 року заступник голови СБУ Павло Демчина подав 16 позовів до суду щодо захисту честі та гідності, або спростування інформації проти журналістів та активістів.
08:59
5 країн домовляться про фінансування переслідування винних у катастрофі МН17
Україна, Австралія, Бельгія, Малайзія та Нідерланди мають намір домовитися про співфінансування переслідування винних в катастрофі МН17 в Нідерландах.
08:55
На зустріч начальника УДО і журналіста "Схем" запросили обраних журналістів
Начальник УДО Валерій Гелетей зустрівся з журналістами видання "Схеми", яким його підлеглі заважали виконувати їхнє завдання, але на зустріч запросив обрані ЗМІ і не дав змоги пояснити версію журналістів.
08:15
Грибаускайте: Росія застосовує методи шантажу та агресії у Східній Європі
Глава Литви Даля Грибаускайте закликала лідерів усього світу повернутися до Східної Європи, де Росія застосовує "методи шантажу, насмішок і агресії".
08:00
Хроніка 20 вересня. Цушко спиняє громадянські війни, а активісти починають блокаду Криму
Комісія у справі Гонгадзе звинуватила Кучму, Василь Цушко двічі зупиняв початок громадянської війни, підписано Мінський меморандум, почалася торговельна блокада Криму...
07:34
Доба в АТО: 23 обстріли, втрат серед українських військових немає
Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир’я. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає
07:19
Генсек ООН застеріг від війни з КНДР
Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш у своїй першій промові перед Генасамблеєю застеріг світових лідерів від загрози застосування ядерної зброї.
07:00
фото, відеоУ Мексиці стався потужний землетрус, більше сотні загиблих
У центральній частині Мексики стався землетрус магнітудою 7,1 балів, в результаті якого обвалилися десятки будівель в густонаселеній столиці і загинуло щонайменше 149 осіб.
06:43
Глава Сил оборони Естонії: Росія готова напасти на Білорусь
Росія готова до військового втручання і в Білорусі, подібно до того, як вона це зробила в Україні, якщо політична ситуація там зміниться в небажаному для Росії напрямку.
06:19
WikiLeaks розповіла про стеження за мобільними мережами в Росії
Портал WikiLeaks опублікував документи про петербурзьку компанію "Петер-Сервіс", яка, як стверджується, сприяла стеженню за фізичними особами в Росії.
05:56
Польща: РФ планує відпрацювати ядерну зброю на навчаннях "Запад-2017"
Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив, що російсько-білоруські навчання "Захід-2017" будуть продовжені після 20 вересня і під час навчань росіянами буде відпрацьовано застосування ядерної зброї.
04:08
відеоГенерал армії РФ, що керував захопленням Криму, зламав хребет у ДТП - росЗМІ
Командувач повітряно-десантними військами Росії, генерал-полковник Андрій Сердюков потрапив у ДТП в Мурманській області, в результаті якого отримав важкі травми.
03:31
Лавров: миротворці на Донбасі потрібні тільки для охорони ОБСЄ
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що суть пропозицій Москви щодо розміщення миротворців ООН на Донбасі полягає тільки в охороні місії ОБСЄ.
02:31
Порошенко обговорив з Туском миротворчу місію ООН на Донбасі
Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до США обговорив з президентом Європейської Ради Дональдом Туском розміщення миротворців ООН на Донбасі.
00:47
ООН: У М'янмі спалено близько 200 сіл народності рохінджа
У М'янмі спалено близько 200 сіл мусульман народності рохінджа, операція сил безпеки супроводжується масовими вбивствами, тортурами.
00:26
Стала відома ще одна компанія, яку обшукувала СБУ
Ще однією телеком-компанією в офісі якої проводили у вівторок обшуки співробітники Служби безпеки України, став магістральний телеком-оператор "Фіорднет".
00:01
Матір викраденого у Криму Параламова викликали до ФСБ
До управління російської ФСБ у Криму викликали Пакізе Параламову – матір кримчанина Рената Параламова, якого 14 вересня знайшли зі слідами побоїв після обшуків і зникнення.