31 жовтня 2017

Архів

Публікації

Справа сина Авакова. Усі подробиці і реакція в оточенні міністра та президента

Запобіжний захід обиратимуть у середу. А поки син головного правоохоронця країни проведе ніч у СІЗО. У чому звинувачують Авакова-молодшого, як сприймають дії НАБУ в НФ та АП і наскільки ще ускладняться відносини між Аваковим та Порошенком, розбиралася УП.

Doing Business-2018: що пішло не так?

За три роки реформ прогрес Росії краще, ніж в України. Майже не змінився відрив від Білорусі та Молдови. Казахстан – далеко попереду.

Друге життя президента Земана: хто перемагає у боротьбі за новий уряд Чехії

"Слабкий" уряд збільшує вагу Мілоша Земана – найбільш проросійського президента в ЄС, – і дозволяє брати формування зовнішньої політики на себе. Зі зрозумілими для України наслідками.

Чи потрібні домашні завдання в школі? Думки 5 освітніх експертів

Освітяни на це суперечливе питання відповідають по-різному: деякі однозначно "так", інші – однозначно "ні". Щоби розібратись в темі, ми запропонували фахівцям, причетним до освіти, декілька запитань.

НАБУ затримало сина Авакова. Реакція соцмереж

Національне антикорупційне бюро затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра за підозрою в розкраданні коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії. Що про це пишуть у соціальних мережах.

"Звичайний розстріл". Про що мовчить поліція після вбивства Окуєвої

За почерком вбивство Окуєвої не схоже на інші. Замовники явно не намагалися перетворити напад на відомих АТОшників на показову помсту. УП пропонує реконструкцію подій у Глевасі, які в РНБО назвали терором Кремля в глибокому тилу України. (рос.)

Рада під контролем. Чому мажоритарники вигідні владі

"Мажоритарка" – один з головних чинників, які підточують незалежність українського парламенту від президента. А ще вона робить Верховну Раду менш структурованою та менш передбачуваною.

Пам’ять про нас. Як і де зберігається фото-відео історія України

"Втрата і бібліотеки і музею – це дуже серйозно, але архіву, з точки зору держави, – це катастрофа". УП.Життя пройшлася поверхами і кабінетами унікального архіву, який більше нагадує музей кіно.

Розмір має значення? Чим зайнятися малому банку в Україні

Поки фінансовий ринок України переживає етап консолідації, світ стоїть на порозі зворотного тренду — дроблення великих банків.

"Дорогий" Пол. Чому Манафорт мусив здатись ФБР

У чому звинувачують колишнього друга Трампа й Ахметова, скільки мільйонів "українських" доларів Манафорт і Гейтс заховали від американської влади та що їм за це загрожує, розбиралась УП.
Колонки

Третя чеченська

Жити по-французьки: реформи Макрона і ризики для ЄС

Бюджет-2018 для місцевого самоврядування: не в грошах щастя

"Як це працюватиме": медреформа для пацієнтів і лікарів

Концепція-2020: Як побудувати інформаційне суспільство в Україні

Що таке імпакт-інвестування

Новини
22:21
ФОТО, ОНОВЛЕНО ВІД 22:17У Нью-Йорку невідомий наїхав і стріляв у людей, є жертви
У Нью-Йорку на Манхеттені невідомий збив на машині декількох людей, за різними даними загинули від двох до шести людей і поранені від чотирьох до одиннадцяти.
21:57
Саакашвілі виключив можливість екстрадиції до Грузії
Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі впевнений, що нинішня українська влада не робитиме кроків для його затримання і екстрадиції на батьківщину.
21:47
Правоохоронці доставили сина Авакова в ізолятор
Правоохоронні органи доставили сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра в ізолятор тимчасового утримання.
21:31
Overtime: головні економічні події дня
Про рейтинг ведення бізнесу, банки олігархів, вугілля з ОРДЛО і платіжний баланс.
20:57
ВІДЕОПеред етапуванням співробітники СІЗО забрали у Зейтуллаєва їжу – адвокат
Співробітники СІЗО в Ростові-на-Дону відібрали їжу у засудженого кримчанина Руслана Зейтуллаєва перед його етапуванням в колонію Башкортостану.
20:35
Головні новини дня – за 60 секунд
Затримання сина Авакова, версії вбивства Окуєвої, затримання Бакая, 4 позиції в Doing Business і зростання прибутку банку Порошенка - новини, які обговорювали 31 жовтня.
20:27
На Донеччині СБУ затримала невідомого з кілограмом вибухівки
Cлужба безпеки вилучила 1 кг вибухівки та затримала підозрюваного у спробі підриву об'єкта критичної інфраструктури в Донецькій області.
20:21
Заборгованість населення за комунальні послуги знижується
Заборгованість населення України з оплати житлово-комунальних послуг у вересні 2017 року знизилася на 0,8% від рівня серпня.
20:10
Червневий замах на Окуєву і Осмаєва: кілеру загрожує довічне - Геращенко
Кілеру, який у червні цього року хотів вбити чеченське подружжя Адама Осмаєва і Аміну Окуєву, загрожує довічне ув'язнення.
19:50
У Народному фронті назвали "політичним шоу" затримання сина Авакова
У партії "Народний Фронт" вважають, що затримання сина міністра МВС Арсена Авакова Олександра немає нічого спільного ні з боротьбою з корупцією, ні з правом.
19:02
фотоЗатримано підозрювану у вбивстві полковника СБУ в Маріуполі
Служба безпеки затримала в Одесі жінку, яку підозрюють у вчиненні підриву машини полковника СБУ Олександра Хараберюша в Маріуполі Донецької області у березні цього року.
18:49
Ігор Луценко виступив за відсторонення Арсена Авакова з посади на час розслідування
Депутат Верховної Ради від фракції "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" Ігор Луценко виступив за відсторонення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з посади на час проведення розслідування щодо його сина Олександра.
18:44
В Україні зупинив роботу суднобудівний завод
Державне підприємство "Миколаївський суднобудівний завод", яке входить до складу державного концерну Укроборонпром, зупинило роботу.
18:30
Вищий адмінсуд визнав законним припинення українського громадянства Боровика
Вищий адміністративний суд визнав законним указ президента Петра Порошенка про припинення українського громадянства колишнього виконуючого обов'язки заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Олександра Боровика.
18:21
Поляку за антиукраїнські написи на консульстві загрожує 5 років тюрми
Районна прокуратура польського міста Жешув висунула звинувачення у розпалюванні ненависті до українського народу 35-річному громадянину Польщі, який розмалював антиукраїнськими написами будівлю почесного консульства України.
18:09
У вівторок бойовики вбили українського військового – штаб АТО
У вівторок, 31 жовтня, терористи ОРДЛО обстріляли опорний пункт ЗСУ біля Опитного. У результаті один військовий загинув та один отримав поранення.
18:00
У сумці літака, який екстрено сів в Одесі, не знайшли підозрілих предметів
Фахівці вибухотехнічної служби та кінологи не виявили вибухонебезпечних або інших підозрілих предметів у сумці, залишеній пасажиром у санвузлі літака турецької авіакомпанії, який екстрено сів у Міжнародному аеропорту "Одеса".
17:51
Син Авакова та ще один фігурант "справи рюкзаків" отримали підозри
НАБУ повідомило про підозру двом з трьох фігурантів справи про розтрату державних коштів під час закупівлі рюкзаків Міністерством внутрішніх справ.
17:33
СБУ, поліція і прикордонники посилять антитерористичний режим
Секретар РНБО Олександр Турчинов доручив посилити антитерористичний і контррозвідувальний режим в Україні через терористичні акти та вбивство військовослужбовця Аміни Окуєвої.
17:27
Літак рейсом з Росії до Туреччини екстрено сів в Одесі
Літак Airbus A320 турецьких авіаліній, що виконував рейс із російського аеропорту "Домодєдово" в Туреччину, 31 жовтня ввечері здійснив екстрену посадку в міжнародному аеропорту "Одеса".
17:11
Суд: Клопотання щодо сина Авакова у вівторок не розглядатимуть
Солом‘янський райсуд Києва не розглядатиме у вівторок клопотання з обрання міри запобіжного заходу сину Арсена Авакова.
17:10
У теракті в Кабулі загинули 7 осіб, два десятки отримали поранення
Представники органів охорони здоров'я підтвердили загибель семи людей внаслідок вибуху у дипломатичному кварталі Кабула, де розташовані іноземні посольства та будівлі уряду Афганістану.
17:06
У НАБУ відповіли на звинувачення Авакова
Національне антикорупційне бюро прокоментувало заяву Міністерства внутрішніх справ стосовно затримання детективами НАБУ сина голови МВС Арсена Авакова Олександра.
17:01
Україна допомагає Росії продавати крадене вугілля Донбасу
З середини жовтня РФ почала експортні продажі вугілля, видобутого в зоні АТО, транзитом через територію України до Польщі.
16:44
Пожежа у "Вікторії": Оголошено підозру одному з голів ДСНС
У рамках розслідування пожежі в одеському таборі "Вікторія" прокуратура повідомила про підозру керівнику райвідділу Держслужби з надзвичайних ситуацій.
16:44
Аваков: Мій син доведе невинуватість у суді
Міністр МВС Арсен Аваков заявив, що ні його син, ні фірми, в яких він є засновником, не мають і не мали ні копійки грошей з бюджету України.
16:30
"Рюкзаки Авакова": суд чекає клопотання Антикорупційної прокуратури
До Солом`янського райсуду ще не надійшли клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжних заходів фігурантам справи про закупівлю "рюкзаків Авакова".
16:28
Прокурор: Замах на Окуєву та Осмаєва фахово спланували
Прокурор Київської області Дмитро Чібісов, який займається справою вбивства Аміни Окуєвої заявив, що замах здійснювали люди, які мають великий досвід і спеціальну підготовку.
16:20
У поліції розповіли, як охоронятимуть Раду надалі
Керівник поліції Києва Андрій Крищенко каже, що після знаття посиленої охорони Верховної Ради порядок тут будуть забезпечувати поліцейські та військові.
16:11
Партія Льовочкіна сподівається, що сина Авакова судитимуть чесно
Партія "Опозиційний блок" сподівається на неупереджене і відкрите розслідування Національним антикорупційним бюро кримінального провадження щодо закупівлі рюкзаків МВС для Нацгвардії на початку 2015 року.
16:09
У Ахметова заявляють, що “Енергоринок” винен ДТЕК сім мільярдів
ДП "Енергоринок" заборгував компанії ДТЕК близько 7 мільярдів гривень за електроенергію.
15:39
фото, відео Сина Авакова привезли в НАБУ
31 жовтня сина глави МВС Олександра Авакова, затриманого за підозрою у розтраті бюджетних коштів, привезли у НАБУ. 
15:22
Україна піднялася на 4 пункти у рейтингу Doing Business-2018
Україна посіла 76 місце серед 190 країн світу у рейтингу Doing Business-2017, який готує Світовий банк.
15:17
ІнфографікаУ хабарництві зізналася чверть українців – опитування
Протягом останнього року 25% громадян України, які взяли участь в опитуванні, змушені були давати хабарі. Інфографіка
14:59
Лідер Каталонії не проситиме притулку в Бельгії, але в Іспанію не повернеться
Відсторонений Мадридом лідер Каталонії Карлес Пучдемон заявив, що не проситиме політичного притулку в Бельгії, однак в Іспанію не повернеться.
14:51
Банк Пінчука збільшив збиток з початку року в 2 рази
Банк Кредит Дніпро за 9 місяців поточного року збільшив збиток в 2,3 рази до 489,1 мільйона гривень у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року - 207,2 мільйона гривень.
14:45
Поліція: Більшість міжнародних злочинців із Донеччини тікають до Росії
86% злочинців, розшуканних інтерполом Донеччини в цьому році, переховувалися від відповідальності в РФ.
14:32
Росіяни посадили Бакая за ґрати
Таганський районний суд Москви розпорядився взяти під варту колишнього главу Держуправління справами України і компанії "Нафтогаз України" Ігоря Бакая.
14:30
У НАБУ підтвердили затримання 3 осіб у справі "рюкзаків Авакова"
Детективи НАБУ затримали 3 осіб за підозрою в розтраті коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.
14:18
В Авакова звинувачують НАБУ в тиску
Міністерство внутрішніх справ, очолюване Арсеном Аваковим, вважає дії Національного бюро "політичними, а не юридично обґрунтованими".
14:12
відеоПотужний вибух прогримів у дипкварталі Кабула: багато жертв
Потужний вибух пролунав у зеленій зоні дипломатичного кварталу Кабула у другій половині дня у вівторок.
13:56
Сина Авакова затримали
Національне антикорупційне бюро затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра за підозрою в розкраданні коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.
13:41
У Саакашвілі чекають, що замість гвардійців під Раду прийдуть "тітушки"
Один з лідерів партії Саакашвілі "Рух нових сил" нардеп Юрій Дерев'янко вважає, що з-під Ради відкликали Нацгвардію для розгону мітингу "тітушками".
13:41
Військовій частині в Одесі відновлять огорожу за рахунок забудовника
Фірма-забудовник за власний рахунок відновить периметр огорожі військового аеродрому "Шкільний" в Одесі та в повному обсязі поверне військовим вивезене майно.
13:40
Українська "дочка" російського "Сбербанку" отримала 104 мільйона прибутку
Дочірній банк російського державного "Сбербанку" в Україні, що посідає 6-те місце серед українських банків за обсягом активів, у січні-вересні 2017 року отримав 103,979 мільйона гривень прибутку проти збитку в 2,963 мільярда гривень за відповідний період минулого року.
13:25
НАБУ підтвердило, що прийшло з обшуками через "рюкзаки Авакова"
Національне антикорупційне бюро підтвердило, що проводить обшуки у справі про можливу розтрату державних коштів при закупівлі рюкзаків Міністерством внутрішніх справ України.
13:09
Політв'язень РФ Зейтуллаєв вимагає екстрадиції в Україну
Кримськотатарський політв'язень Руслан Зейтуллаєв, засуджений в Росії у "справі Хізб ут-Тахрір" на 15 років колонії суворого режиму, написав близько п'яти заяв з вимогою екстрадувати його в Україну.
13:02
Конституційний суд Іспанії заблокував рішення про незалежність Каталонії
Конституційний суд Іспанії призупинив рішення Каталонії про проголошення незалежності від Іспанії.
12:52
фото З'явилися фото обшуку у сина Авакова: купа поліції, перекрита дорога
У соціальній мережі з'явилися фото обшуку у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра.
12:48
Кияни пропонують дати скверу біля посольства РФ ім’я Окуєвої
Зареєстровано петицію про перейменування скверу біля російського посольства на честь Аміни Окуєвої, убитої під Києвом.
12:47
Київ вижене 345 снігоприбиральних машин чекати на заметіль
З 1 листопада у столиці організують цілодобове чергування снігоприбиральної техніки на випадок погіршення погодних умов.
12:45
ФотоУ Києві звільнили суддю, що відбирала права в автомайданівців
Вища рада правосуддя звільнила суддю Шевченківського районного суду Києва Людмилу Козятник за безпідставне переслідування активістів "Автомайдану". Фото
12:36
Платіжний баланс у вересні зведений з профіцитом
Платіжний баланс України у вересні 2017 року зведений з профіцитом у розмірі 637 мільйонів доларів.
12:26
Бізнес родини Королевської опинився в руках її "водія" - ЗМІ
Нардеп від “Опозиційного блоку” Наталія Королевська переписала родинний бізнес на родину з Луганська.
12:15
У Білорусі затримали лідера опозиції, який збирався до України
У Мінську затримали лідера білоруської опозиції Миколу Статкевича. Наступного дня він планував візит до Києва. Фото
12:13
Академія аграрних наук призупинила членство всіх академіків з Росії
Національна академія аграрних наук України (НААНУ) призупинила членство 22 академіків - громадян Росії.
11:39
Аксьонов назвав звинувачення в держзраді маячнею, але "готовий свідчити"
"Глава" анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявляє, що готовий у режимі відеоконференцзв'язку дати українському суду пояснення у кримінальній справі про державну зраду, в якій його звинувачують.
11:37
фотоЛітак МАУ в "Борисполі" зачепив крилом вантажівку
Boeing 737-800, який мав летіти з Києва до Харкова, зіткнувся з автомобілем кейтерингової компанії – пошкодив крило. Фото.
11:36
оновлено НАБУ проводить обшуки у сина Авакова
НАБУ проводить обшуки у родини міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.
11:32
Перевезення залізницею офіційно здорожчали
У вівторок набрав чинності наказ Міністерства інфраструктури від 20 жовтня № 357 "Про внесення змін до коефіцієнтів, що застосовуються до збірника тарифів на перевезення вантажів у межах України та пов’язані з ним послуги", яким введена в дію індексація тарифів на 15%.
11:19
У Росії затримали екс-керівника ДУСі Бакая
У російській столиці затримали колишнього керівника Державного управління справами та голову НАК "Нафтогаз України" Ігоря Бакая. Фото
11:16
Саакашвілі відреагував на "мотлох" від Авакова
Лідер партії "Рух нових сил" екс-прездент Грузії Міхеіл Саакашвілі висловив сподівання, що 7 листопада, коли протестувальники очікують виконання їхніх вимог, МВС не посилюватиме заходи безпеки біля парламенту.
11:08
Макрон наступного року приїде в Росію – МЗС РФ
Президент Франції Еммануель Макрон прийняв запрошення відвідати Росію в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму у 2018 році.
11:06
Убивство Окуєвої: поліція оглянула понад сотню машин, перевіряє залізницю
Поліція перевірила понад сотню машин у справі про убивство Аміни Окуєвої на Київщині і відпрацьовує різні шляхи відходу убивць з місця злочину.
11:05
Клімкін сподівається, що резолюція ООН допоможе в судах проти Росії
"Будемо в найближчі тижні працювати над тим, щоб залучити підтримку нашої резолюції. Ми не будемо входити в компроміси щодо її змісту", – сказав він.
10:50
фотоПід Радою залишаються кілька поліцейських
У вівторок під стінами Верховної Ради перебуває кілька правоохоронців, хоч на вулиці Грушевського та в Маріїнському парку залишаються наметові містечка.
10:47
Банк Порошенка за 9 місяців збільшив прибуток у 2,5 рази
У січні-вересні Міжнародний інвестиційний банк збільшив чистий прибуток у 2,5 рази до 78,364 мільйона гривень порівняно з аналогічним періодом 2016 року (31,4 мільйона).
10:47
Лавров: США хочуть миротворцями "окупувати" Донбас
Глава МЗС РФ Сергій Лавров вважає, що заяви спецпредставника Держдепартаменту США по Україні Курта Волкера прямо суперечать зусиллям "нормандського формату" щодо врегулювання ситуації на сході України.
10:31
У "Рошені" здивовані блокуванням нардепами магазинів
Корпорація "Рошен" здивована діями депутатів, які взялися блокувати підприємства компанії.
10:30
Міненерго пропонує підвищити ціну на вугілля держшахт
Міністерство енергетики рекомендує з 1 листопада підвищити ціну на вугілля для державних шахт з 2,2 тисяч гривень до 2,425 тисяч гривень за тонну.
10:12
Суд обрав дату розгляду позову Саакашвілі про позбавлення громадянства
Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження у справі за позовом лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі щодо листа Державної міграційної служби про повідомлення щодо позбавлення його громадянства.
10:10
Парубій відправив Порошенку закон про судову реформу й 3 кодекси
Спікер підписав законопроект №6232 і передав його на підпис Петру Порошенку 30 жовтня.
09:46
Україна з 2014 року програла міжнародних судів на 1,5 мільярда
Міністерство юстиції з початку 2014 року сплатило з бюджету понад 1,5 млрд гривень на виконання рішень Європейського суду з прав людини.
09:35
ОБСЄ: на Донбасі збільшилася кількість вибухів
Місія ОБСЄ констатує, що з вечора 28 жовтня по вечір 29 жовтня кількість порушень режиму припинення вогню і вибухів в Донецькій області збільшилася.
09:23
Аваков відкликає Нацгвардію з-під Ради
"Витрачати державні ресурси і охороняти далі цей мотлох під Радою більше не маємо наміру. Дав команду зняти сили МВС з охорони периметра", – заявив міністр.
09:21
В Окуєву влучило 6 куль
Боєць АТО Ротан Кримський повідомив, що в Аміну Окуєву влучило 6 куль.
09:03
Лідер Каталонії найняв адвоката, який захищав баскських сепаратистів ЕТА
Відсторонений Мадридом глава женералітату (уряду) Каталонії Карлес Пучдемон найняв бельгійського адвоката Поля Бекаерта, який колись захищав сепаратистську організацію "Країна Басків і Свобода" (ЕТА).
08:35
Слідство розглядає дві версії убивства Окуєвої – Геращенко
Правоохоронці розглядають дві основні версії убивства колишнього бійця-добровольця чеченського походження Аміни Окуєвої на Київщині.
08:26
Офіційний курс гривні зміцнився
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 31 жовтня на 5 копійок та встановив його на рівні 26,82 гривні.
08:22
На місці убивства Аміни Окуєвої тривають слідчі дії
Поліцейські нікого не пускають на місце події.
08:03
У Росії думають, що Захід збирає біоматеріал росіян для створення зброї
Клінцевич: "Той чи інший етнос по-різному реагує на біологічну зброю. Звідси і збір біологічного матеріалу росіян, які проживають у різних географічних точках. На заході все робиться вкрай скрупульозно і вивіряється аж до дрібниць: якщо вже застосовувати біологічну зброю, то влучно".
07:50
Перші ракетні комплекси США "Patriot" з’являться у Польщі в 2019 році - міністр
Перші американські ракетні комплекси "Patriot" повинні з’явитися у Польщі протягом двох найближчих років.
07:28
Сильній вітер залишив без світла 94 населених пункти
У Київській області знеструмило 27 н.п., у Житомирській – 19 н.п., у Сумській – 17 н.п., у Хмельницькій – 13 н.п., в Івано-Франківській – 8 н.п., у Чернівецькій – 7 н.п., у Дніпропетровській – 3 н.п.
07:19
Близько 126 млн американців могли бачити агітки Росії у Facebook
Компанія Facebook заявила, що близько 126 мільйонів американських користувачів могли бачити контент, опублікований російськими оперативниками в соцмережі за останні два роки.
07:00
Хроніка 31 жовтня. Ющенка зробили нацистом, а в Раді знайшли злочинні угруповання
У Донецьку зірвали з’їзд "Нашої України"; "Горобці", "Хромой" та інші злочинні угруповання у ВР; затримано Геннадія Корбана; трильйон гривень, годинник від Миколая та інші особливості е-декларацій...
06:19
Погода на вівторок: похолодання, мокрий сніг з дощем
У вівторок, 31 жовтня, в Україні очікується прохолодна погода з дощами та мокрим снігом.
05:44
Стрілянина в Австрії: двоє загиблих
В австрійській комуні Штиволль біля Граца 66-річний чоловік застрелив з карабіна двох літніх людей та поранив одну жінку.
05:21
Доба в АТО: 10 обстрілів, один боєць травмований
За минулу добу, 30 жовтня, окупанти 10 разів порушили перемир’я - один боєць ЗСУ отримав поранення.
04:30
Тіллерсон: війська США залишаться в Іраку до повної перемоги над ІДІЛ
Американські військові залишаться в Іраку до остаточної перемоги над бойовиками "Ісламської Держави".
03:59
"Меморіал" опублікував новий список політв`язнів РФ - 117 осіб
Російський правозахисний центр "Меморіал" оновив список політв`язнів у Росії.
03:25
Парубій закликає Євронест посилити санкції проти РФ
Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій закликає Парламентську Асамблею Євронест посилити санкції проти Росії.
02:49
У 2016 році рекордно зріс рівень вуглекислого газу у атмосфері - звіт
Минулого року рівень діоксиду вуглецю у повітрі зріс на 50% більше, ніж у середньому за останні 10 років.
02:18
Франція скасовує режим надзвичайного стану
Режим надзвичайного стану, прийнятий Парижем у листопаді 2015 року, припинить дію 1 листопада 2017 року.
01:58
НАЗК підозрює в корупції віце-президента "Антонова"
НАЗК підозрює у корупції віце-президента корпорації "Антонов" Андрія Чабанова.
01:29
Українські учні виграли два "золота" на Міжнародній олімпіаді з екології
Українська команда виборола дві золоті нагороди на Міжнародній учнівській олімпіаді з екології, яка 22-29 жовтня проходила в Бразилії.
00:50
Манафорт фігурує у двох розслідуваннях ГПУ – прокурор
Кримінальна справа у США щодо відмивання коштів Полом Манафортом, зароблених в Україні за правління Януковича, вписується у рамки розслідувань Генпрокуратури.
00:20
Україна планує відкрити торговельне представництво в Канаді
Україна планує делегувати до Канади торговельного представника, який сприятиме розвитку економічних відносин між державами.
23:55
Ракетні комплекси Patriot з`являться у Польщі у 2019 році – Мацеревич
Польський уряд планує розмістити перші американські ракетні комплекси Patriot протягом двох найближчих років.
23:17
Вбивство Окуєвої: прокуратура має кілька версій
Прокуратура Київської області вже має кілька головних версій вбивства Аміни Окуєвої.
23:09
Турчинов: Ворог повинен відповісти за вбивство нашої сестри
Секретар РНБР Олександр Турчинов заявив, що вбивство Аміни Окуєвої не повинно залишитися безкарним.
23:02
Україна в ООН закликала підтримати суд, який розслідує агресію РФ
Україна закликає ООН посилити підтримку Міжнародного кримінального суду у розслідуванні агресії РФ на Донбасі і в Криму.