Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

16 вересня 2020

Новини

23:46
Мінкульт вимагає вилучити "ВКонтакте" з онлайн-крамниць в Україні
Міністерство культури та інформаційної політики готує звернення до основних провайдерів програмного забезпечення з вимогою вилучити мобільний додаток "ВКонтакте" з переліку доступних завантажень для українських користувачів.
23:04
Літак з Кернесом на борту вилетів до Німеччини – ЗМІ
Літак, на борту якого перебуває міський голова Харкова Геннадій Кернес, вилетів з Міжнародного аеропорту "Харків" до Берліна, повідомило інформоване джерело.
22:41
Хасиди порушують карантинні правила Білорусі – МЗС України
За наявними в МЗС України відомостями, згідно з чинними в Республіці Білорусь карантинними обмеженнями, іноземці, які прибувають до Республіки Білорусь, повинні проходити 14-денну самоізоляцію. Хасиди цього не зробили, що є порушенням встановлених в Білорусі карантинних правил.
21:58
Україна пояснила, що інспекція в Шумах неможлива через позицію Росії
Через неконструктивну позицію Росію наразі не видається можливим проведення спільного інспектування в районі населеного пункту Шуми на Донеччині.
Реклама:
21:30
Новини 16 вересня: кандидати на місцевих виборах, конституційність НАБУ
Марина Порошенко очолила список "ЄС" на виборах Київради, а Максим Степанов — список "Слуги народу" на виборах в Одеську облраду, КСУ визнав деякі положення закону про НАБУ неконституційними, — актуальні новини 16 вересня.
21:09
Лукашенко: США, Україна та Польща 10 років готували "сценарій знищення Білорусі"
Виконуючий обов’язки президента Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що "аналіз подій, що відбулися" показав, що сценарій "знищення Білорусі" готувався протягом останній десяти років.
20:42
Посли G7 нагадали, що антикорупційні органи та Нацбанк повинні залишитися незалежними
Посли країн "Великої сімки" нагадали, що українські антикорупційні органи та Національний банк повинні залишатися незалежними.
ВІДЕО ДНЯ
20:27
Новини економіки: гроші за транзит газу, будівництво нового аеропорту
20:14
відеоДеркач знову заявив про зовнішнє управління Україною з боку США та корупцію
Народний депутат України Андрій Деркач знову заявив, що компанія Burisma перераховувала кошти на рахунки, пов'язані з сином екс-віце-президента США Джо Байдена Хантером, а Україна перебувала під зовнішнім управлінням США.
19:55
Уряд затвердив нові бланки посвідчень водія
Кабінет міністрів затвердив нові зразки бланків і технічних описів національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу та зразка розпізнавального автомобільного знака.
19:36
Європарламент готується визнати Координаційну раду представницьким органом білоруського народу
Європарламент готує резолюцію, у якій наголошує на невизнанні результатів президенських виборів у Білорусі та пропонує визнати Координаційну раду опозиції представницьким органом білоруського народу.
19:24
Міст Патона у Києві ремонтуватимуть 5 років
Міст імені Євгена Патона у Києві реставруватимуть до 31 грудня 2025 року і збільшать його пропускну спроможність.
19:06
КСУ визнав деякі положення закону про НАБУ неконституційними
Велика палата Конституційного Суду України 16 вересня розглянула справу за конституційним поданням 50 народних депутатів та визнала неконституційними окремі положення закону "Про Національне антикорупційне бюро України".
19:06
У Берліні знову пригрозили Лукашенку санкціями, якщо насильство триватиме
Глава МЗС Німеччини знову допустив включення Александра Лукашенка до санкційного списку ЄС, якщо він не припинить репресії.
19:04
Кабмін визначив задачі одного з державних банків до 2024 року
Кабінет міністрів затвердив основні напрями діяльності "Державного експортно-імпортного банку" на 2020-2024 роки.
18:48
НАБУ звинуватило Венедіктову в брехні щодо кількох справ, зокрема про Юрченка
Національне антикорупційне бюро звинувачує генпрокурора Ірину Венедіктову в маніпуляціях під час виступу у Верховній Раді щодо справи про хабар, в якій фігурує депутат від "Слуги народу" Олександр Юрченко.
18:47
Гривня подешевшала до мінімумів з березня
Національний банк послабив офіційний курс гривні до долара на 7 копійок, встановивши його на 17 вересня на рівні 28,12 гривні.
18:31
Кравчук вимагав вибачень від Гризлова за слова про Донбас – ЗМІ
Глава делегації України в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук звернувся до уповноваженого спеціального представника РФ у ТКГ Бориса Гризлова з жорсткою вимогою вибачитися за слова про ОРДЛО як "їхню окрему територію".
18:30
Штрафи до 51 тисячі: У Раді хочуть підвищити відповідальність за перевантажені фури
Верховна Рада на засіданні 16 вересня прийняла у першому читанні законопроєкт №3743, який посилює відповідальність учасників перевезень та вводить нові штрафи за порушення габаритно-вагових параметрів.
18:01
На Донбасі ворог двічі відкривав вогонь. Є небойова втрата - штаб ООС
Від початку поточної доби 16 вересня ворог двічі порушив режим припинення вогню, на фронті є небойова втрата.
17:57
Лукашенко: Ми вибори провели, результат отримали, а наступні – за Конституцією
Виконуючий обов'язки президента Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що наступні вибори в країні пройдуть за Конституцією, але поки вона ще не готова.
17:43
Закриття міжбанку: гривня трохи зміцнилась
16 вересня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановились на рівні 28,04 - 28,06 гривні.
17:32
відеоКличко відреагував на підтримку від партії Порошенка: Ми не торгуємось
Міський голова Києва Віталій Кличко прокоментував рішення партії "Європейська солідарність" підтримати його на майбутніх виборах мера словами: "УДАР" іде на вибори самостійно. Ми не торгуємось".
17:26
Протести шахтарів: пройшло два тижні, під землею досі майже 200 людей
На 14-ий день підземного протесту гірників у Кривому Розі під землею залишається 184 робітники чотирьох шахт – "Жовтнева", "Родіна", "Тернівська", "Гвардійська" ПАТ "Криворізький залізорудний комбінат".
17:25
Лукашенко попросив у Путіна "певні типи зброї"
Александр Лукашенко, який виконує обов’язки президента Білорусі, під час останньої зустрічі в Сочі попросив у президента РФ Владіміра Путіна "певні типи зброї".
17:25
СК Білорусі висунув звинувачення політув'язненій Колесниковій
У Білорусі слідчі пред'явили затриманій учасниці Координаційної ради опозиції Марії Колесниковій звинувачення в закликах до дій, спрямованих на заподіяння шкоди нацбезпеці.
17:24
Освітній комітет Ради підтримав заборону плагіаторам займати посади міністрів
Освітній комітет підтримав законопроєкт депутатки від фракції "Голос" Інни Совсун, який має на меті заборонити займати посади очільників закладів освіти та міністрів плагіаторам.
16:59
У Росії засудили на тривалі терміни фігурантів "справи Хізб ут-Тахрір"
Південний окружний військовий суд у російському Ростові-на-Дону оголосив вироки від 13 до 19 років в'язниці фігурантам другої бахчисарайської групи у "справі Хізб ут-Тахрір". МЗС України висловило "рішучий протест".
16:53
З російських машинокомплектів: У Renault розповіли, які авто збиратимуть на ЗАЗі
На Запорізькому автомобілебудівному заводі (ЗАЗ) налагоджено серійне виробництво купе-кросоверів Renault Arkana з російських машинокомплектів.
16:46
У МВС Білорусі заявили, що "зґвалтувати в автозаку не можна"
Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch закликає ООН і ОБСЄ негайно почати розслідування випадків насильства з боку силовиків під час президентської виборчої кампанії в Білорусі.
16:41
В "червоних зонах" школи не закриватимуть автоматично – уряд
Про це сьогодні, 16 вересня, повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на засіданні Кабміну.
16:35
Novus купує мережу супермакетів Billa
Компанія Consul Trade House UAB (єдиний учасник ТОВ "Новус Україна") та Rewe International AG досягли угоди про покупку 100% частки у статутному капіталі "Білла-Україна", яка володіє мережею супермаркетів під торговою маркою Billa на території України.
16:18
Лукашенко назвав Україну форпостом політичних провокацій
Виконуючий обов'язки президента Білорусі Олександр Лукашенко назвав Україну форпостом політичних провокацій, які націлені проти Білорусі.
16:10
Посол ЄС поговорив з Венедіктовою про європейські гроші та відбір очільника САП
Голова представництва ЄС в Україні Матті Маасікас обговорив з генпрокуроркою Іриною Венедіктовою питання призначення очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
16:02
Більше 40% малих підприємців не готові до посилення карантину – опитування ЄБА
42% опитаних представників малого та мікробізнесу - учасників проєкту Unlimit Ukraine - заявили, що не готові до відновлення жорсткого карантину.
16:00
Киян просять більше не купатись: рятувальники вже не працюють
Із 15 вересня у Києві закінчився купальний сезон, і завершили свою роботу рятувальники, тому наразі столичним жителям рекомендують відвідувати офіційні пляжі без купання.
15:37
Пошкоджений вибухом газу будинок на Позняках знесуть за 14 мільйонів
КП "Житлоінвестбуд-УКБ" Київради 14 вересня уклало угоду з ТОВ "Будівельна компанія "ЗЗБК №1" про демонтаж будинку на Позняках, пошкодженого вибухом у червні, вартістю 14,29 млн грн.
15:24
Патріарх Філарет одужав від COVID – церква
Один із лідерів українських православних християн, почесний патріарх Філарет одужав від коронавірусу, заявили в "Українській православній церкві Київського патріархату".
15:24
Кабмін закрив пункт пропуску, через який хасиди намагаються в’їхати в Україну
Кабмін прийняв рішення закрити пункт пропуску на кордоні з Білоруссю, через який паломники-хасиди намагаються в’їхати в Україну, попри заборону.
15:23
Кабмін зняв карантинне обмеження зарплат для членів правління 3 держбанків
Кабмін зняв карантинне обмеження зарплат у 47 тисяч гривень для челенів правління та наглядових рад державних Ощадбанку, Приватбанку та Укрексімбанку.
15:09
Офіс Зеленського просить Білорусь не обнадіювати хасидів хибними заявами
В Офісі президента України закликають де-факто чинну владу Білорусі припинити створювати додаткову напругу на державному кордоні й не поширювати хибних заяв для паломників-хасидів.
15:03
Через пандемію вперше у світі марш за тварин відбудеться завдяки штучному інтелекту
3 жовтня, гуманістичний рух UAnimals проведе Всеукраїнський марш за тварин, який через пандемію вперше відбудеться завдяки штучному інтелекту.
14:53
НБУ вперше з липня продав валюту для згладжування коливань курсу – ICU
15 вересня Національний банк вперше з липня продав 35 мільйонів доларів з резервів для згладжування курсових коливань.
14:50
Уряд погодив звільнення голови Чернігівської ОДА
Кабінет міністрів погодив звільнення Андрія Прокопенка з посади голови Чернігівської обласної державної адміністрації.
14:38
Електронні ІПН і довідки переселенців будуть у "Дії" – Федоров
Кабінет міністрів підтримав використання в Україні електронних зразків індивідуального податкового номера та довідки внутрішньо переміщеної особи.
14:38
фото, відеоДБР опублікувало власну версію "втрати" Криму
Державне бюро розслідувань повідомило, що встановило "справжні причини" та умови, що сприяли розвалу ЗСУ та анексії Кримського півострову.
14:35
Кабмін змінив критерії до введення "червоних" зон
"Червоний" рівень епідеміологічної небезпеки в регіонах України будуть запроваджувати при 5-кратному перевищенні середньої по країні захворюваності на COVID-19 і заповненості 70% ліжок у лікарнях упродовж 5 днів.
14:29
Рада провалила першу спробу узаконити навчання російською для іноземних студентів
Верховна Рада провалила законопроєкт 3717 щодо врегулювання освітньої діяльності у сфері вищої освіти для іноземних громадян та осіб без громадянства у першому читанні.
14:26
Шмигаль про проєкт держбюджету-2021: Є реалістичним до виконання
Законопроєкт про держбюджет-2021 - оптимальний і реалістичний до виконання документ, який максимально враховує потреби людей.
14:18
У Кремлі назвали Лукашенка "легітимним"
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Олександр Лукашенко є "легітимним президентом Білорусії" і не потребує гарантій безпеки.
14:15
Чернівці просять Кабмін відшкодувати збитки через коронавірус
Чернівецька міська рада просить уряд компенсувати місту збитки, пов'язані з COVID-19.
14:03
Литва з наступного тижня спрощує процедуру видачі віз білорусам
З 21 вересня громадяни Білорусі зможуть отримати національну литовську візу за спрощеною процедурою.
13:54
"Центренерго" виплатило ДТЕК 79 мільйонів за поставлене вугілля
"Центренерго" виплатило 79 млн грн за 35 тисяч тонн вугілля, які компанія "Д. Трейдинг" (входить в холдинг ДТЕК) відвантажила на державні теплоелектростанції у липні 2020 року.
13:47
фотоДо Умані прибув зведений загін поліцейських: більше півтисячі силовиків
Для забезпечення безпеки громадян до Умані прибув зведений загін поліцейських.
13:38
Берлін пропонував США мільярдну угоду за відмову від санкцій проти "Північного потоку-2" - ЗМІ
За даними ЗМІ, німецький уряд на початку серпня пропонував США угоду на мільярд євро в обмін на зміну Вашингтоном своєї позиції щодо "Північного потоку – 2".
13:36
Валютна іпотека: Рада продовжила дію мораторію на стягнення боргів
Верховна Рада на засіданні 16 вересня прийняла закон, який продовжує дію мораторію на відчуження майна за простроченими валютними кредитами, зокрема іпотечними, з урахуванням пропозицій президента Володимира Зеленського.
13:27
В Києві на карантин закрили 4 школи – Кличко
16 вересня через випадки захворювання серед вчителів на карантин закриті 4 столичних школи.
13:23
фото, відеоГеоргію Гонгадзе присвятили пам’ятну дошку у Києві
У центрі Києва відкрили меморіальну дошку журналісту Георгію Гонгадзе, який зник рівно 20 років тому, після чого його тіло знайшли в лісі під Києвом. Фото, відео.
13:21
"Євросолідарність" підтримає Кличка на виборах у Києві
Партія "Європейська солідарність" підтримає на виборах мера Києва нинішнього міського голову Віталія Кличка.
13:16
В Україні різко похолодає
В Україну йде похолодання, у четвер місцями дощі, у п'ятницю в західних і північних областях на поверхні ґрунту очікуються заморозки.
13:02
Макрон на тлі напруги в Білорусі їде до країн Балтії
Президент Франції Еммануель Макрон відвідає Литву і Латвію наприкінці вересня на тлі напруженості між Європейським Союзом, Росією та Білоруссю.
13:01
У Дніпрі почали будувати новий аеропорт
У Дніпрі розпочали будівництво нового аеродромного комплексу, очікувана вартість проєкту становить 5,7 мільярда гривень.
12:54
відеоМарина Порошенко очолила список "Євросолідарності" на виборах Київради
На з'їзді партії "Євросолідарність" висунули дружину експрезидента Марину Порошенко першою у списку політсили на виборах до Київської міської ради.
12:52
В армії ще одна смерть від COVID-19
Станом на 16 вересня у Збройних силах зафіксували восьмий летальний випадок він коронавірусу, всього у ЗСУ хворіють на СOVID-19 630 осіб.
12:41
Як отримати хірургічну допомогу безоплатно та куди звертатись, якщо з вас вимагають гроші за операцію. Пояснює НСЗУ
Національна служби здоров'я України законтрактувала 844 медзаклади на здійснення хірургічних операцій у стаціонарних умовах.
12:31
В Україні вшановують пам’ять загиблих українських журналістів
В Україні триває тиждень вшанування журналістів, які загинули при виконанні професійних обов’язків.
12:23
Жоден газопровід не здатний змінити поведінку Росії – президентка Єврокомісії
Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн не думає, що побудова газопроводу "Північний потік-2" здатна змінити поведінку Росії і покращити відносини між ЄС і Москвою.
12:18
У Мінекономіки планують заборонити імпорт картоплі з РФ
З метою підтримки української переробки картоплі Мінекономіки планує запровадити заборону імпорту картоплі з РФ.
12:09
Суд виніс вирок "мінеру", який зірвав сотню судових засідань у Києві
4,5 років за ґратами проведе "мінер", який зірвав понад 100 засідань в Оболонському райсуді Києва.
12:07
У Києві за добу від коронавірусу померли 8 людей
За минулу добу у столиці зафіксували 356 нових випадків захворювання на коронавірус, 8 людей померли.
12:04
У Раді з'явилася постанова про ТСК, яка розслідуватиме спецоперацію по "вагнерівцям"
У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови щодо створення Тимчасової слідчої комісії, яка розслідуватиме зрив української спецоперації по затриманню бойовиків "Вагнера" у Білорусі.
11:59
45% відсотків українців вважають, що влада оптимально бореться з COVID-19
45% українців вважають, що заходи, запроваджені владою щодо боротьби із коронавірусом, є оптимальними.
11:54
Президентка Єврокомісії пропонує відмовитися від консенсусу в голосуванні щодо санкцій
Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн запропонувала відмовитись від принципу консенсусу у голосуванні щодо санкцій, аби пришвидшити можливість Євросоюзу реагувати на порушення прав людини чи міжнародного права. 
11:53
Степанов не зобов‘язаний іти у відпустку на період виборів – "Слуга народу"
Максима Степанова висунула першим номером виборчого списку від партії "Слуга народу" обласна організація, він може не йти у відпустку як міністр охорони здоров’я на час виборчої кампанії.
11:46
інфографікаРейтинг кандидатів у президенти: відрив Зеленського зменшується
Чинний глава держави Володимир Зеленський продовжує лідирувати у президентському рейтингу, хоча його показник є найнижчим від початку каденції.
11:41
У 2021 році Україна втратить 35 мільярдів від податкових пільг
У 2021 році через дію податкових пільг державний бюджет недоотримає 35,2 мільярда гривень, що на 4,5% більше ніж у поточному році (33,6 мільярда грн).
11:22
Міністр оборони Росії приїхав до Білорусі для обговорення "співпраці"
Делегація Міністерства оборони Російської Федерації на чолі з міністром Сергієм Шойгу прибула до столиці Білорусі, Мінська.
11:21
В МОЗ пояснили, як варто утилізувати медичні маски
Медичні маски треба викидати в спеціальні пластикові контейнери, які можна потім дезінфікувати.
11:21
інфографікаРоботою Зеленського не задоволені понад 50% українців
Роботою президента Володимира Зеленського не задоволені 57% українців, при цьому не довіряють президенту 53% респондентів.
11:09
З березня від COVID-19 у світі померли 366 журналістів
Щонайменше 366 журналістів померли у результаті інфікування коронавірусом у 47 країнах з початку березня, ще 54 журналісти були вбиті у 2020 році.
11:08
В УЗ розповіли, скільки пасажирів перевезли за 2020 рік і назвали найпопулярніші маршрути
"Укрзалізниця" з початку року перевезла у пасажирських поїздах внутрішнього сполучення 11,8 млн пасажирів.
10:54
"Швидка" нині обходиться 164 гривні на одну людину. У МОЗ розповіли, як це змінять
Наразі тариф на екстрену медичну допомогу складає 164 гривні на людину.
10:46
У Чорне море увійшов гідрографічний корабель Королівських ВМС Британії
У середу вранці в Чорне море увійшов гідрографічний корабель підтримки десантних та протимінних операцій Королівських ВМС Великої Британії HMS Enterprise, оснащений системами збору інформації.
10:29
20 років тому зник Гонгадзе: США закликають ретельно розслідувати злочини проти журналістів
У посольстві США в Україні закликають ретельно і швидко розслідувати злочини проти журналістів. 20 років тому в Україні викрали журналіста Георгія Гонгадзе.
10:16
Епідемія: Степанов каже, що третині госпіталізованих ще не підтвердили діагноз
В Україні госпіталізовано близько 12,7 тисяч людей, у яких підозрюють або підтвердили діагноз COVID-19, із них підтверджений діагноз у 8,2 тисяч пацієнтів.
10:11
Федоров хоче запустити проєкт по масовій ліквідації непотрібних довідок
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров думає про запуск окремого національного проекту з ліквідації непотрібних довідок для отримання послуг.
10:06
Степанов запевняє, що в Україні всього вистачає для тестування на COVID-19. Це не так
Лабораторіям МОЗ вистачає ПЛР-систем та реагентів для них.
09:37
МЗС вимагає від Росії роз’яснень через заяву про нормандський саміт
Міністерство закордонних справ України вимагає у Росії пояснень після заяви заступника голови російського МЗС Андрія Руденка щодо неправдивості слів президента України про готовність усіх сторін до нормандського саміту лідерів.  
09:25
"Качай або плати": у "Нафтогазі" розповіли скільки заплатить "Газпром" за 2020 рік
Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв оцінює надходження від ПАТ "Газпром" за транзит російського газу через Україну в 2020 році в суму близько 2 млрд. доларів.
09:15
В Японії призначили нового прем'єра
Йосіхіде Суга обраний новим прем'єр-міністром Японії замість Сіндзо Абе. Японський парламент у середу проголосував за призначення 71-річного голови правлячої Ліберально-демократичної партії головою уряду. Суга був правою рукою колишнього японського лідера.
09:15
Нефьодов іде в Київраду від "Голосу"
Колишній голова Державної митної служби Максим Нефьодов вирішив балотуватися до Київради від партії "Голос".
09:06
COVID в Україні: за добу – рекордні кількості і смертей, і одужань
За добу 15 вересня в Україні було підтверджено 2 958 нових випадків коронавірусного захворювання COVID-19, померла рекордна кількість хворих – 76, а одужали 1 514 пацієнтів.
08:51
У Кабміні не вірять, що територіальний конфлікт блокує вступ України до НАТО
Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина переконана, що конфлікт на Донбасі не стане перешкодою для вступу України у НАТО.
08:33
оновлено"Слуги народу" висунули Степанова першим у списку в Одеську облраду
Список президентської партії "Слуга народу" на виборах в Одеську облраду очолить міністр охорони здоров'я і колишній голова обласної адміністрації Максим Степанов.
08:00
Головні новини вівторка і ночі: хабар для Юрченка, хасиди в Умані
"Помічника" Юрченка взяли під арешт з можливістю 1 млн застави, майже сотня рятувальників облаштувалася біля могили цадіка Нахмана в Умані, — актуальні новини 15 вересня.
07:54
На Донбасі загинув військовий, ще троє отримали поранення напередодні
15 вересня один військовий підірвався на невідомому вибуховому пристрої, ще двоє отримали поранення внаслідок вибуху гранати. 16 вересня один захисник загинув через необережне поводження з гранатою.
06:36
ФотоМешканці Харкова поставляли продукти в ОРДО на мільйони гривень – СБУ
Служба безпеки України блокувала поставку продукції до тимчасово окупованої території Донецької області на мільйони гривень, яку організували мешканці Харкова.
04:54
Пандемія: добова захворюваність не зменшується
Минулої доби коронавірус підтвердили у 277 тисяч нових випадків коронавірусу.
03:37
Хасиди на кордоні забезпечені всім необхідним – МЗС
Українська влада та посольства Ізраїлю в Україні та Білорусі забезпечили кошерною їжею та напоями хасидів, які перебувають на україно-білоруському кордоні, намагаючись потрапити до України для паломництва.
02:31
Палестинці ракетами обстріляли Ізраїль під час підписання мирних угод
Сектор Гази завдав ракетного удару по Ізраїлю у час, коли у столиці США відбувалось підписання мирних угод між Ізраїлем, ОАЕ та Бахрейном. 
01:43
У Росії пропонують блокувати інтернет-ресурси без рішення суду 
До Держдуми Росії внесли законопроєкт, яким пропонують дозволити силовикам блокувати  "екстремістські" інтернет-ресурси без звернення до суду. 
01:03
Коболєв розраховує на $2 млрд від Росії за транзит газу у цьому році
Голова правління НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв вважає, що від російського "Газпрому" Україна отримає близько 2 мільярдів доларів за використання нашої газотранспортної системи. 
00:22
Папа Римський подумає над тим, щоб відвідати Білорусь
За словами держсекретаря Ватикану П’єтро Пароліна, Папа Римський Франциск розгляне ідею відвідати Білорусь. 
Реклама: