Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

11 жовтня 2021

Новини

23:50
фотоОкупанти знову масово затримують кримських татар
Протягом дня так звані поліцейські окупованого Росією Криму затримали 20 кримських татар, кількох літніх людей до вечора відпустили.
23:22
В Україні дощитиме до кінця тижня
У вівторок у західних, вдень і у Житомирській, Вінницькій та Одеській областях очікується невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом; на решті території буде без опадів. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 9-14° тепла, на півдні та сході до 18°.
22:53
ЄС почне розвалюватися, якщо не відреагує на рішення КС Польщі - єврокомісар
Європейський Союз "почне розвалюватися", якщо не оскаржить постанову Конституційного трибуналу Польщі про те, що національне законодавство має пріоритет перед європейськими законами.
22:26
фото, відеоУ Києві викрили банду, яка "накачувала" людей у барах та грабувала. Одна з жертв померла
У Києві затримали групу осіб, які обпоювали громадян сильнодіючими препаратами та відбирали їхні речі. Одна людина померла від цих дій.
Реклама:
22:09
Новини економіки: звільнення голови "Укрексімбанку", Нобелівська премія
21:57
МЗС: додані до санкційного списку ЄС росіяни причетні до переслідування кримських татар
Вісім російських громадян, доданих до санкційного списку ЄС, причетні до переслідування кримських татар і до порушень норм гуманітарного права на анексованому півострові.
21:39
фото, відеоСправа "Дельта банку": правоохоронці провели обшуки і вручили ще 4 підозри
Правоохоронці після проведення обшуків вручили 5 підозр топпасодвцям збанкрутілого "Дельта Банку" - їх підозрюють у розтраті майна і коштів банку на понад 1 млрд грн.
ВІДЕО ДНЯ
21:23
Путін теж поговорив із Меркель і Макроном, скаржився на Україну
Президент Росії Володимир Путін, як і глава України Володимир Зеленський, телефоном поговорив з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном. Під час розмови обговорювали роботу Нормандської четвірки.
21:16
Напад на "Схеми": Мецгера звільнили – написав заяву за власним бажанням
Відсторонений голова правління "Укрексімбанку" Євген Мецгер після скандалу з нападом на журналістів програми "Схеми" написав заяву про звільнення за власним бажанням. Згодом у наглядовій раді повідомили про звільнення Мецгера.
21:01
Новини 11 жовтня: клопотання про арешт Медведчука, карантинні обмеження
Медведчуку вручили клопотання про арешт і заставу в мільярд; українцям без щеплення чи тесту заборонять користуватися міжрегіональним транспортом — актуальні новини 11 жовтня.
20:42
фотоНовий посол України в ЄС офіційно почав роботу
Новопризначений представник України при ЄС Всеволод Ченцов 11 жовтня вручив вірчі грамоти президенту Європейської Ради Шарлю Мішелю.
20:25
Партія Порошенка занесла в ОГП дві заяви про злочини в "Укрексімбанку" і Pandora Papers
Партія "Європейська Солідарність" подала до Офісу генерального прокурора заяву про два злочини: один стосується начебто кредиту "Укрексімбанку" бізнесмену з окупованого Донбасу, а інший розслідування "Pandora Papers".
20:10
Курс гривні до долара майже не змінився
Національний банк послабив офіційний курс гривні до долара на 1 копійку, встановивши його на 12 жовтня на рівні 26,35 гривні.
19:52
Окупанти поранили українського військового
Упродовж поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, один український військовий поранений.
19:38
Греція посилить кордон з Туреччиною і закликає ЄС до жорсткішої міграційної політики
Греція збільшить кількість прикордонників на турецькому кордоні, побоюючись сплеску спроб нелегальної міграції, пов'язаних з кризою в Афганістані.
19:25
Зеленський обговорив з Меркель і Макроном відновлення роботи Нормандської четвірки
Президент України Володимир Зеленський обговорив із канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Емануелем Макроном можливість відновлення переговорів у форматі Нормандської четвірки.
19:21
МОЗ розпочало раптові перевірки шкільних їдалень по всій країні
Причина – у низці спалахів гострих кишкових інфекцій у школах по всій країні цього року.
19:02
Більше 3 тисяч доларів за тонну: ціни на алюміній зросли до максимуму з 2008 року
Ціни на алюміній у понеділок вперше з 208 року досягли 3 тис дол за тонну на тлі побоювань, що поставки будуть скорочуватися через обмеження на випуск продукції у Китаї (найбільший виробник алюмінію).
18:57
Помер вокаліст "Мертвого півня" Місько Барбара
На 50 році життя раптово помер один із засновників українського гурту "Мертвий півень" Михайло Барбара.
18:41
фотоПасажирський потяг на Львів протаранив комбайн
На залізничному переїзді на дільниці Фастів – Житомир зіткнулися пасажирський поїзд та комбайн.
18:36
В Італії затримали росіянку за підозрою у кібершахрайстві
В італійській Генуї затримали 40-річну росіянку за підозрою в кібершахрайстві, яка була членом транснаціональної організації, що займається хакерськими атаками.
18:25
Суд Норвегії: вітряні електростанції завдають шкоди саамським оленярам
Верховний суд Норвегії постановив, що дві вітряні електростанції на заході країни завдають шкоди оленярам з числа саамів, обмежуючи доступ до їх пасовищ.
18:23
НБУ призначив нового директора департаменту фінстабільності
Директором Департаменту фінансової стабільності НБУ призначили Первін Дадашову, яка з 17 вересня 2021 року виконувала обов'язки директора департаменту.
18:21
Закриття міжбанку: гривня трохи зміцнилась
11 жовтня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 26,34 – 26,36 гривні.
18:09
У поліції повідомили, чим завершився автопробіг до маєтку Зеленського
Поліція Києва у зв’язку з проведеним у неділю "Автомаршу розгніваних громадян" до будинку президента Володимира Зеленського у Кончі-Заспі отримала лише повідомлення про скупчення автомобілів.
18:00
Новий тип терапії здатен знищувати ракові пухлини навіть на останніх стадіях хвороби – дослідники
Учені з’ясували, що комбінація двох препаратів здатна посилювати імунну систему пацієнтів і прицільно знищувати ракові клітини.
17:59
Українцям без щеплення чи тесту заборонять користуватися міжрегіональним транспортом
На засіданні Кабінету міністрів посилили правила для пасажирських перевезень у регіонах, де встановили "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епіднебезпеки - незабаром усі пасажири та водії міжрегіональних перевезень повинні мати негативний ковід-тест або щеплення.
17:48
оновлено від 13:28Психічно хворий чоловік погрожував Вірастюку – джерело
Столична поліція розпочала кримінальне провадження через погрози народному депутату від "Слуги народу" Василю Вірастюку.
17:41
Поліція Грузії заявила, що розкрила вбивство британця Кеннеді
Грузинська поліція заявила, що їй вдалось розкрити справу вбивства іноземного громадянина Томаса Кеннеді.
17:34
Ще один кандидат вибув з перегонів на посаду мера Харкова
Самовисуванець та лідер "Партії пенсіонерів" Микола Кукуріка заявив про відмову від участі у позачергових виборах Харківського міського голови.
17:33
Нафта WTI на семирічному максимумі, Brent – на трирічному
Ціни на нафту 11 жовтня продовжили зростання і зросли приблизно на 2% на тлі енергетичної кризи: Brent подорожчала до максимуму з жовтня 2018 року, а WTI - до максимуму з кінця 2014 року.
17:28
Партія Меркель переобере керівництво після провалу на виборах
Після історичної поразки на парламентських виборах Християнсько-демократичний союз (ХДС) Ангели Меркель проведе з’їзд, на якому обере повністю новий склад свого керівництва.
17:22
Расюк про замах на чиновника СБУ Наумова: "Мене катували, після того я підписав все, що треба"
Засуджений співробітник СБУ Андрій Расюк заявив, що його катували, тому він пішов на угоду зі слідством і визнав провину в підготовці вбивства начальника головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.
17:20
У Львівському палаці мистецтв вилучили картини через лайку англійською
Адміністрація закладу зняла роботи з висловами англійською "Suck my dick" i "Kiss my ass".
17:09
схемаУ Києві на 5 днів закриють проїзд по одній із центральних вулиць
П’ять днів у центрі Києва буде перекрито рух на Володимирському проїзді через показ сучасних зразків озброєння та військової техніки.
16:57
інфографіка"Доступні кредити 5-7-9%": Обсяг позик перевищив 65 мільярдів
З моменту старту держпрограми "Доступні кредити 5-7-9%" уповноважені банки видали представникам мікро, малого та середнього підприємництва 24 937 кредитів на суму 65,6 млрд грн.
16:54
оновленоНапад на "Схеми": Мецгера відправили під нічний домашній арешт
Суд відправив відстороненого голову правління "Укрексімбанку" Євгена Мецгера та директора департаменту інформаційної політики "Укрексімбанку" Володимира Пікалова під нічний домашній арешт у справі щодо перешкоджання роботі журналістів програми "Схеми".
16:45
У Зеленського обговорили можливий локдаун і "ресторани по сертифікатах"
У президента України Володимира Зеленського пройшла селекторна нарада з питань протидії пандемії COVID-19, де зокрема піднімалось питання повного локдауну і посилення карантинних обмежень.
16:29
ЄС запровадив санкції проти ще 8 росіян за підрив суверенітету України
Рада ЄС запровадила обмежувальні заходи проти 8 осіб за активну підтримку дій та реалізацію політики, яка підриває або загрожує територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.
16:29
У Кремлі відреагували на заяви про крадіжку формули вакцини AstraZeneca
У Кремлі назвали "глибоко ненауковою" газету The Sun, за даними якою, російський агент викрав у компанії AstraZeneca проєкт коронавірусної вакцини.
16:02
фотоСправа "Дельта банку": Лагуну повідомили про підозру в розтраті 1 мільярда
Генпрокурор Ірина Венедіктова заявила, що ексвласнику збанкрутілого "Дельта банку" Миколі Лагуну повідомили про підозру в розтраті понад 1 млрд грн. Йому також вручили клопотання про обрання запобіжного заходу.
15:59
фото Новий президент Естонії склав присягу
У понеділок, 11 жовтня, новий президент Естонії, колишній директор Естонського національного музею Алар Каріс склав присягу та вступив на посаду.
15:50
фотоПрокуратура проводить обшуки у департаменті КМДА із одночасним врученням підозр
Столична прокуратура проводить обшуки в Департаменті молоді та спорту КМДА із одночасним врученням підозр.
15:48
інфографіка 42% росіян не хочуть бачити Путіна президентом – це максимум за 8 років
42% росіян не хотіли би бачити Володимира Путіна на посаді президента після 2024 року – це найвищий показник з 2013 року. Хотіли би бачити Путіна президентом 47% опитаних.
15:44
В Росії рекордна кількість нових хворих на ковід з початку року
В Росії кількість підтверджених випадків захворювання Covid-19 за добу зросла на 29 409, що є найбільшим показником з початку року.
15:39
інфографікаУ харків'ян є фаворит серед кандидатів на посаду мера 
Більше половини виборців Харкова готові проголосувати на дострокових виборах міського голови Харкова за Ігоря Терехова, який виконує обов'язки мера після смерті Геннадія Кернеса. 
15:27
В Австрії після корупційного скандалу склав присягу новий канцлер
Колишній глава МЗС Австрії Александр Шалленберг склав присягу на пост канцлера після того, як його попередник Себастіан Курц був змушений подати у відставку через корупційний скандал.
15:27
інфографіка"Доступна іпотека 7%": банки видали 930 кредитів майже на 800 мільйонів
У рамках держпрограми "Доступна іпотека 7%" уповноважені банки станом на 11 жовтня видали 929 кредитів на загальну суму 799,83 млн грн.
15:13
Водія Hummer, який збив на смерть дитину, повернули в СІЗО
Обвинуваченого у смертельній ДТП на Лесі Українки, внаслідок якої загинула 10-річна дівчинка, водія Hummer Кирила Островського знову взяли під варту.
15:09
СБУшник-утікач Нескоромний каже, що підтримує зв'язок із чиновниками ОП
Колишній перший заступник глави СБУ Дмитро Нескоромний, якого нібито замовив замах на начальника управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, заявив, що досі спілкується із посадовцями в Офісі президента і готовий піти на допит в ДБР.   
14:54
В Україну йдуть дощі
У найближчі дні в Україні очікується хмарна погода та дощі.
14:52
ЄС планує інвестпрограму для України, оцінює її вплив у 6,5 млрд євро – джерело
На саміті Україна-ЄС оголосять про підтримку Євросоюзу, що має залучити кількамільярдні інвестиції до України.
14:51
УЗ поновила сполучення з європейськими країнами
Укрзалізниця поновила міжнародне сполучення з п'ятьма європейськими країнами.
14:34
доповнено, відеоСуд відмовився арештовувати Труханова і призначив заставу
У справі про заволодіння землею в Одесі Вищий антикорупційний суд відмовив прокурору в арешті мера Одеси Геннадія Труханова та призначила заставу в 30,2 мільйона гривень.
14:24
В AstraZeneca заявили про створення ефективних ліків проти COVID-19
"AZD7442" містить антитіла, синтезовані в лабораторії, які залишаються в організмі на кілька місяців і знищують вірус у випадку зараження.
14:20
У Зеленського відреагували на "шантажистську" статтю Медведєва
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна у відносинах із Росією враховує лише офіційну позицію президента Володимира Путіна, а появі статті його соратника Дмитра Медведєва з "шантажистською позицією" бачить два можливих пояснення.
14:02
Силовики викрили схему вербування найманців у Сирію: організував киянин
Співробітники Служби безпеки України викрили трьох зловмисників, які вербували громадян України для участі у воєнних діях на боці військових загонів Сирійської Арабської Республіки.
13:54
Франція посилила правила в'їзду для українців
З 11 жовтня Франція буде впускати в країну українців, які пройшли повний курс вакцинації препаратами Johnson and Johnson, AstraZeneca, Moderna, Pfizer, R-Pharm.
13:47
Навальному у в’язниці РФ поміняли причину пильного контролю
Російського опозиціонера Олексія Навального в тюрмі зняли з профілактичного обліку як схильного до втечі і поставили на профоблік як терориста й екстреміста.
13:45
РФ викрала проєкт вакцини AstraZeneca для розробки свого "Спутника V" – ЗМІ
Британські спецслужби повідомили уряду про те, що російський агент викрав формулу коронавірусної вакцини, розробленої компанією AstraZeneca, в РФ нібито використали її при розробці препарату "Спутник V".
13:41
У Стокгольмі оголосили лауреатів Нобелівської премії з економіки
Нобелівська премія з економічних наук 2021 року присуджена однією половиною Девіду Карду, а другою половиною – спільно Джошуа Д. Ангрісту і Гвідо В. Імбенсу.
13:31
Нардепи пропонують пускати у Раду лише вакцинованих від Covid-19
Народні депутати пропонують допускати до будівлі Верховної Ради лише за наявності документа про вакцинації від Covid-19 або негативного результату ПЛР-тестування, або довідки про одужання від коронавірусу.
13:27
доповнено "Удар" у Дніпрі віддали людям Коломойського зі "Слуги народу" – джерела
Керівником штабу партії "Удар" Віталія Кличка у Дніпропетровській області призначили ексголову облради Святослава Олійника, а міського штабу – нардепа Кирила Нестеренка.
13:10
Газ у підземних сховищах дорожчає, ціна на біржі перевищила 40 гривень
Минулого тижня середня стартова ціна природного газу на Українській енергетичній біржі знову зростала, ресурс у підземних сховищах газу станом на 8 жовтня здорожчав до 40,1 тисячі гривень за 1 тисячу кубометрів.
12:57
Масштабне дослідження показало високу ефективність ковід-вакцин
Масштабне дослідження у Франції продемонструвало дуже високу ефективність вакцин від коронавірусу у запобіганні тяжкому перебігу хвороби й смерті, в тому числі у разі зараження штамом "Дельта".
12:44
Медведчуку вручили клопотання про арешт і заставу в мільярд
Правоохоронці вручили клопотання про арешт з альтернативою застави в 1 мільярд гривень підозрюваному в державній зраді главі політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктору Медведчуку, що перебуває під домашнім арештом.
12:24
Курс валют на 11 жовтня: міжбанк, "чорний" та готівковий ринки
11 жовтня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку встановилися на рівні 26,37 – 26,39 гривні.
12:22
ЄС продовжив санкції проти РФ і Сирії за застосування хімзброї
Рада ЄС 11 жовтня вирішила продовжити обмежувальні заходи проти розповсюдження та використання хімічної зброї ще на рік.
12:19
У Львові хочуть пускати до ресторанів лише вакцинованих або за ПЛР-тестом
У Львові можуть запровадити норму щодо вимоги сертифікату про вакцинацію або довідки про негативний ПЛР-тест для відвідувачів закладів громадського харчування.
12:14
ЄС планує інвестпрограму для України, оцінює її вплив у 6,5 млрд євро – джерело
На саміті Україна-ЄС оголосять про підтримку Євросоюзу, що має залучити кількамільярдні інвестиції до України.
12:06
Медведєв у статті назвав Кримську платформу "дебільною", а переговори позбавленими сенсу
Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав український закон про корінні народи "ублюдочним", Кримську платформу – "дебільною", і натякнув, що Росія буде чекати для переговорів нового, проросійського керівництва в Україні.
11:55
Україна витратить на виплати за держборгом у 2022 році на 13 млрд більше – Мінфін
Міністерство фінансів підвищило прогноз виплат за державним боргом у 2022 році на 12,7 мільярда гривень – до 438,5 мільярда гривень.
11:53
Медведєв про Зеленського: Вивернута навиворіт людина
Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв вважає позбавленими сенсу контакти з нинішнім українським керівництвом, він присвятив цьому статтю, в якій звинуватив Володимира Зеленського у відмові від "своєї ідентичності".
11:50
У МОЗ назвали категорії пацієнтів, які можуть зробити ПЛР-тест на COVID-19 безкоштовно
Направлення на безкоштовне тестування повинен надати сімейний лікар.
11:47
В Україні обертаються іноземні цінні папери на 80 мільйонів доларів
Номінальна вартість допущених до обігу в Україні цінних паперів сягнула 80 мільйонів доларів.
11:44
фото На Полтавщині перекинувся автобус з людьми
Автобус з 22 пасажирами перекинувся у Полтавській області вранці 11 жовтня, постраждали 10 пасажирів і водій.
11:23
Ляшко назвав особливості ковід-штаму "Дельта" в Україні
У хворих спостерігають різке падіння рівня кисню на 7-8 день після зараження штамом "Дельта".
11:20
На саміті Україна-ЄС підпишуть угоду про "відкрите небо" – джерела
На саміті Україна-ЄС, що відбудеться 12 жовтня, планується підписання довгоочікуваної угоди про "відкрите небо".
11:19
Син ексспікера Рибака стверджує, що у нього вкрали $2 млн, заховані у стелі після революції
Обухівський суд Києва розглядає справу про крадіжку 2 мільйонів доларів з будинку в Козині ексголови Державної архітектурно-будівельної інспекції Олександра Рибака та його дружини.
11:18
Київ впевнений, що суд в Гаазі визнає юрисдикцію у морській справі України проти РФ
Арбітражний трибунал Міжнародного суду ООН 11 жовтня розпочинає слухання у справі про захоплення Росією українських кораблів і моряків у Керченській протоці в листопаді 2018 року.
11:18
фото Українець створив 100-тисячну "армію ботів": поширював віруси і здійснював DDoS-атаки
Служба безпеки України блокувала діяльність "армії ботів", яка поширювала вірусні програми і здійснювала DDoS- та спам-атаки.
10:43
У Києві зростає кількість смертей від ковід: 21 людина за добу
За добу 10 жовтня у столиці помер від коронавірусу 21 хворий, крім того, у місті зареєстрували 213 нових випадків Covid-19.
10:23
Держпідприємство заборгувало третину мільярда за виставку в Дубаї
Державне підприємство "Експо-2020" за результатами півріччя 2021 року заборгувало 337,7 мільйона гривень за організацію українського павільйону на міжнародній виставці в м. Дубаї (Об’єднані Арабські Емірати).
10:10
Собчак спростувала смерть другої жінки у ДТП й пообіцяла допомогти родині загиблої
Російська телеведуча Ксенія Собчак поділилася новими подробицями ДТП, учасницею якої вона стала ввечері 9-го жовтня. У своєму Telegram-каналі Ксенія заявила, що друга жінка жива, а не померла в лікарні, як раніше писали ЗМІ.
10:10
Від Зеленського вимагають заборонити концерти російських артистів: петиція зібрала голоси
Електронна петиція із проханням повністю заборонити концертну діяльність артистів з Росії до повернення окупованого Криму та відновлення Україною контролю над Донбасом на сайті президента набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.
09:53
У Гаазі починаються слухання щодо захоплення Росією суден у Керченській протоці
Арбітражний трибунал у Гаазі 11 жовтня почне слухання щодо юрисдикції у справі України проти Росії стосовно захоплення у листопаді 2018 року трьох українських суден "Нікополь", "Бердянськ" і "Яни-Капу" і 24 українських моряків.
09:46
50 тисяч євро за здачу приміщення для вечірки в пандемію: у Греції оштрафували жінку
Мешканку грецького міста Салоніки оштрафували за порушення коронавірусних обмежень через здачу в оренду приміщення для вечірки.
09:37
Зеленський каже, що живе на держдачі тільки через охорону
Президент Володимир Зеленський переконує, що вирішив переїхати жити на державну дачу виключно через свою охорону.
09:07
Курс гривні до долара трохи знизився
Національний банк послабив офіційний курс гривні до долара на 2 копійки, встановивши його на 11 жовтня на рівні 26,35 гривні.
08:56
У неділю до ковід-вакцинації дійшли 39 тисяч українців
39 060 людей вакциновано проти COVID-19 в Україні у неділю 10 жовтня, одну дозу отримали 19 277 людей, другу дозу – 19 783 людини.
08:41
Госпіталізований у реанімацію президент Чехії може пробути в лікарні кілька тижнів – ЗМІ
Стан президента Чехії Мілоша Земана, що перебуває в Центральному військовому госпіталі Праги, стабілізували, але він може пробути у лікарні наступні три тижні.
08:23
8,8 тисячі випадків Covid зареєстрували в Україні у неділю, Харківщина антилідер
За добу 10 жовтня в Україні зафіксували 8 832 випадки захворювання на Covid-19 і 207 летальних випадків від нього, госпіталізували з коронавірусною хворобою чи підозрою на неї 2 672 людини, одужали 2 053 особи.
08:00
Головні новини неділі та ночі: акції протесту, Covid у дітей
Під будинками Петра Порошенка і Володимира Зеленського влаштували акції протесту; зросла захворюваність на коронавірус серед дітей – актуальні новини неділі та ночі.
07:34
Доба на Донбасі: 10 обстрілів позицій ЗСУ, ворожий безпілотник перетнув лінію розмежування
За добу 10 жовтня російські окупаційні війська 10 разів порушували режим припинення вогню, з них 2 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Крім того, ворожий безпілотник перетнув лінію розмежування.
07:14
Перші переговори з Талібаном США назвали "відкритими та професійними"
У Держдепі назвали "відкритими та професійними" переговори США з Талібаном.
06:15
Україна – 3-тя в Європі за добовою смертністю і поширенням COVID-19
За добу 9 жовтня у світі діагностували майже 300 тисяч нових випадків захворювання на коронавірус. Найбільше хворих виявили у Британії, Росії, Туреччині. Україна займає третю позицію в Європі за добовою смертністю і поширенням ковіду.
05:15
Невакцинованого президента Болсонару не пустили на футбольний матч
Президент Бразилії Жаїр Болсонару заявив, що йому не дозволили відвідати матч між "Сантосом" та "Греміо", оскільки домашній клуб не допускав невакцинованих уболівальників на стадіон.
04:06
Стан здоров’я Саакашвілі: прихильники у Грузії вимагають звільнення політика
Прихильники експрезидента Грузії Міхеїла Саакавшілі почали збиратися біля Руставської в'язниці після повідомлень про погіршення стану ув'язненого політика.
03:24
ЄС закликає Білорусь скасувати смертну кару
Голова представництва Євросоюзу в Білорусі Дірк Шубель закликав Білорусь "рухатися в бік скасування смертної кари".
02:38
В Єгипті розслідують інцидент із тисячами викинутих вакцин проти COVID-19
У Єгипті прокуратура дала вказівку заарештувати трьох осіб за викинуті тисячі невикористаних вакцин проти COVID-19.
01:40
Blue Origin переносить суборбітальний політ через погодні умови
Космічна компанія Blue Origin Джеффа Безоса переносить другий політ суборбітального корабля New Shepard через погодні умови.
00:56
Невдовзі подолаємо 60% шляху в боротьбі з коронавірусом – ВООЗ
У ВООЗ вважають, що невдовзі людство пройде 60% шляху в боротьбі з COVID-19, проте зарано говорити про перемогу над пандемією.
00:18
Збірна Франції перемогла Іспанію у фіналі Ліги націй УЄФА
Збірна Іспанії зазнала поразки у матчі проти команди Франції, яка стала переможцем другого розіграшу Ліги націй УЄФА.
Реклама: