18 квітня 2019

Архів

Публікації

Ігор Коломойський: Я вважаю, що Порошенко – моя маріонетка

Цього разу мільярдер розповів, в чому вигода Петра Порошенка від націоналізації Приватбанку, як Борис Ложкін "прискакав спокутувати провину", і чому він вважає чинного президента своєю маріонеткою. (рос.)

"Нафтові" санкції Росії: чи буде дефіцит пального в Україні

Росія розширила санкції проти України. Чи варто очікувати гострого дефіциту пального та що буде з цінами на бензин, дизель та автогаз?

Дорогий Ігор Валерійович. Як президент Зеленський може вплинути на бізнес Коломойського

Ігор Коломойський та група "Приват" повертаються у "велику гру". Що може змінитися в окремих галузях і компаніях після його приходу.

Шановні кандидати в президенти, #Єпитання

Лідери думок, відомі українці з різних сфер діяльності та небайдужі громадяни, напередодні офіційних дебатів, у форматі відеозвернення просять Порошенка та Зеленського висловити свою позицію щодо важливих питань, які сьогодні хвилюють суспільство.

Німецький депутат: Ми впевнені, яким курсом йтиме Україна у разі обрання Зеленського

Спікер з питань зовнішньої політики СДПН Нілс Шмід: "Євроатлантичний курс вже настільки укорінений в Україні, що незалежно від того, хто буде наступним президентом, цей курс буде збережено".

Останній гвинт антикорупційної машини: як Київ виконав ключове зобов'язання перед ЄС

Призначення суддів Вищого антикорупційного суду стало завершальним кроком на шляху створення безпрецедентної антикорупційної інфраструктури, створити яку Україну так довго закликав ЄС.

Обережно, кліщ: енцифаліт, бореліоз та як цього уникнути

Як вберегтися від кліща та вчасно діагностувати хворобу? Розповідаємо.

Як влаштований кіберзахист мобільного оператора: репортаж з кіберцентру Turkcell

Мобільний оператор lifecell привіз 11 українських журналістів у головний офіс компанії Turkcell Group у Стамбулі, познайомив з керівництвом групи і показав центр оперативного управління турецької мобільної мережі та центр кібербезпеки. (рос.)

Євген Головаха: Феномен Зеленського – своєрідний "електоральний Майдан"

Відомий соціолог і доктор філософських наук Євген Головаха підводить підсумки останньої політичної п'ятирічки. Оцінює стан суспільства і намагається спрогнозувати майбутнє країни.
Колонки

Рада громадського контролю при Держбюро розслідувань: режим паузи та правовий нонсенс

Незручні українці: МОЗ усуває пацієнтські організації від контролю закупівель

Ігри без правил: закон vs рейдерство

Пристебніть паски: суд визнав націоналізацію Приватбанку незаконною

Можлива катастрофа: у чому економічні виклики для майбутнього президента

А якщо не стадіон?

Втеча від реальності: яким стане зовнішній курс України за президентства Зеленського

Чому стільки українців за Зеленського

Адвокати "без кордонів"

Новини
23:19
Коломойський розказав, як до нього приїжджав Ложкін
Олігарх Ігор Коломойський розповів, як кілька тижнів тому до нього приїжджав колишній глава Адміністрації президента Петра Порошенка Борис Ложкін.
23:09
Виробник безпілотників може втратити понад 21 га землі через недбалість
Неналежне оформлення прав постійного користування на 21,2 Га землі в столиці Відкритого акціонерного товариства "Меридіан" ім. С.П. Корольова, 50%+1 акцій якого належить державі в особі концерну "Укроборонпром", створило ризики заволодіння землею сторонніми особами.
22:48
Зеленський допустив, що не зміг би потиснути руку Порошенкові
Кандидат у президенти Володимир Зеленський припустив, що не зміг би потиснути руку своєму опонентові Петру Порошенку, оскільки той замішаний у корупції.
22:43
Коломойський про причину націоналізації Приватбанку: Порошенко хотів "1+1"
Ігор Коломойський розповів, у чому була вигода Петра Порошенко при націоналізації Приватбанку.
22:28
Зеленський розповів, як у Порошенка його змушували відмовитися від дебатів
Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський заявляє, що команда його опонента в другому турі виборів Петра Порошенка робила все можливе, щоб дебатів між претендентами на пост глави держави не відбулося.
22:15
Економічні новини 18 квітня: справа Приватбанку, заборона імпорту з РФ та проблеми у Ахметова
Про що всі говорили сьогодні?
22:09
Зеленський відповів на "кота в мішку" і розповів про стратегію
Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський пояснив, що його стратегією було достукатися до людей без популістських гасел і вихваляння.
22:02
Верховний суд дозволив оскаржити націоналізацію НПЗ Курченка
Верховний суд України скасував постанову про закриття апеляційного провадження у справі про передачу державі нерухомого майна, яке належало ПАТ "Одеський нафтопереробний завод".
21:59
Зеленський: Гарантую, що Приватбанк буде стабільним
Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявляє, що стоятиме на захисті українців у питанні Приватбанку, що цей державний банк буде стабільним, і все буде гаразд.
21:56
Зеленський: Не хочу, щоб через 5 років мене наздогнали і сказали: "Ти такий, як Порох"
Шоумен і кандидат у президенти Володимир зеленський заявив, що йде у президенти, щоб зробити країну кращою і не хоче, щоб через п'ять років його президентської каденції хтось сказав йому, що він "такий же як Порох".
21:50
Оцінити суддів і пояснити світу: Порошенко на РНБО роздав накази через рішення по "Привату"
Президент Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки роздав очільникам міністерств і правоохоронних органів доручення, пов’язані із визнанням незаконною приватизації “Приватбанку”.
21:44
Новини 18 квітня: Приватбанк, російські санкції, нові рейтинги
Суд визнав незаконною націоналізацію Приватбанку, РФ встановлює заборону на експорт до України нафти та нафтопродуктів, У другому турі виборів президента майже 73% готові підтримати Зеленського — новини, які були актуальні 18 квітня.
21:12
Зеленський представив свою команду
Кандидат у президенти Володимир Зеленський показав представників своєї команди.
21:01
Звіт Мюллера: Манафорт обговорював "автономну республіку" на Донбасі на чолі з Януковичем
Колишній політтехнолог Партії регіонів і керівник виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт разом із колишнім російським розвідником Костянтином Килимником обговорювали план щодо створення автономної республіки на окупованих територіях Донбасу, яку б очолив президент-утікач Віктор Янукович.
20:37
Євросоюз офіційно долучився до підтримки України у справі Приватбанку
Європейський союз офіційно долучився до міжнародних партнерів, США та ЄБРР, щодо підтримки України у справі Приватбанку.
20:19
Порошенко скликав нараду РНБО через рішення суду щодо "Приватбанку"
Президент Петро Порошенко заявив, що скликав нараду в РНБО через рішення суду, який задовольнив позов олігарха Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку.
19:49
фотоТрамп відповів на розслідування Мюллера мемом у стилі "Гри престолів"
Президент США Дональд Трамп заявив про свою перемогу і реабілітацію після публікації розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо змови його команди з Росією перед президентськими виборами в США у 2016 році.
19:40
Суд не визнав, що командир збитого на Донбасі Іл-76 загинув через агресію Росії
Суд у Мелітополі не визнав наслідком агресії Росії загибель Олександра Бєлого, командира літака ІЛ-76, збитого під Луганськом у 2014 році.
19:20
Мін’юст США опублікував звіт про Трампа і зв’язки з РФ
Міністерство юстиції США опублікувало звіт спецпрокурора Роберта Мюллера про зв’язки президента Дональда Трампа із Росією.
19:09
Приватбанк: Черг до банкоматів немає, ліміти не вводили
Державний "Приватбанк" продовжує роботу в штатному режимі, має достатньо ліквідності і не вводив ліміти на зняття готівки в банкоматах і касах.
18:42
У КС відклали розгляд люстрації після повідомлень про зустріч юриста Зеленського з главою суду
Конституційний суд відклав засідання, на якому повинен був обговорюватися закон "Про очищення влади", і на якому люстрацію могли визнати неконституційною.
18:41
Бойовики порушили "великоднє перемир'я" – штаб ООС
Не зважаючи на оголошене "великоднє перемир'я", з початку доби окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.
18:19
У Порошенка вважають, що його не пустять в один ефір із Зеленським на "1+1"
У штабі президента та кандидата на цю посаду Петра Порошенка вважають, що він не зможе потрапити в ефір каналу "1+1", де ввечері четвера має бути його опонент Володимир Зеленський.
18:05
Коломойський не зможе отримати компенсацію за "Приватбанк" – Рожкова
Екс-акціонер Приватбанку Ігор Коломойський не отримає компенсацію за націоналізацію фінансової установи, оскільки не зможе довести в суді факт заподіяння йому збитків.
18:04
Через дебати на "Олімпійському" зміниться робота метро
У зв'язку з проведенням передвиборних дебатів між кандидатами на пост президента Петром Порошенком та Володимиром Зеленським 19 квітня будуть зміни в роботі кількох станцій київського метрополітену.
17:47
Посольство США: міжнародні партнери стежать за ситуацією з Приватбанком
Посольство Сполучених Штатів Америки відреагувало на рішення Окружного адміністративного суду Києва визнати націоналізацію Приватбанку незаконною.
17:44
Штаб Порошенка відповів команді Зеленського, хто є "маріонеткою Коломойського"
Речник виборчого штабу кандидата в президенти Петра Порошенка Олег Медведєв заявив, що команда Володимира Зеленського перекрутила все з ніг на голову і відповідь на питання: "хто є маріонеткою Коломойського" вже відома.
17:40
ЦВК відклала дебати на "Суспільному"
Центральна виборча комісія перенесла початок дебатів між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на телеканалі "Суспільне" з 20:00 на 21:00 у п'ятницю, 19 квітня.
17:31
З Дніпра до Перемишля зможуть поїхати без пересадок
"Укрзалізниця" з 19 квітня запроваджує курсування вагонів безпересадковим сполученням Дніпро (Україна) - Перемишль (Польща).
17:30
ФотоШахрай взяв $500 тисяч хабара нібито для Луценка з Матіосом і погорів
Правоохоронці затримали чоловіка, який взяв у знайомих хабар у півмільйона доларів начебто для генпрокурора Юрія Луценка та його заступника Анатолія Матіоса. Фото
17:07
"Вертодром Януковича" знову арештували і дозволили державі управляти ним
Суд знову наклав арешт на конгресно-виставковий центр "Парковий", який називають вертолітним майданчиком екс-президента Віктора Януковича.
17:03
Порошенко лякає дефолтом через авантюру з "Приватбанком"
Кандидат у президенти и чинний глава держави Петро Порошенко заявив, що авантюра з поверненням "Приватбанку" олігарху Ігорю Коломойському  загрожує Україні дефолтом і економічною кризою.
16:55
Кремль офіційно підтвердив: Кім Чен Ин вперше відвідає Росію
У Кремлі офіційно підтвердили перший візит північнокорейського лідера Кім Чен Ина в Росію.
16:45
Порошенко терміново звернувся до українців
Президент Петро Порошенко терміново звернувся до українців і попросив підтримки під час другого туру виборів 21 квітня.
16:31
Через дебати можуть перекрити центр Києва
18 та 19 квітня у центрі Києва можливі тимчасові обмеження руху у зв’язку з проведенням дебатів на НСК "Олімпійський".
16:26
У суді пояснили, чому позов Коломойського розглядався у закритому режимі
Окружний адміністративний суд Києва розглядав позов Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку у закритому режимі з метою збереження банківської таємниці.
16:22
Скандальний позов до Порошенка: суд чекає від Жванії офіційного спростування
Окружний адмінсуд Києва чекає від екс-нардепа Давида Жванії офіційну заяву, що він не подавав позов до президента Петра Порошенка і низки інших топ-чиновників.
16:04
Гройсман про Приватбанк: рішення має бути оскаржене
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман впевнений, що рішення про визнання націоналізації Приватбанку незаконною буде оскаржене.
16:03
фотоУ ГПУ з'явилися нові докази військової присутності РФ на Донбасі
Представники управління з розслідування злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях, Генеральної прокуратури разом з військовослужбовцями Збройних сил України знайшли у зоні операції Об'єднаних сил російське озброєння.
15:54
Штаб Зеленського про "Приват": То хто маріонетка Коломойського?
У команді кандидата у президента шоумена Володимира Зеленського, якого пов’язують з мільярдером Ігорем Коломойським, відреагували на рішення Окружного адмінсуду про визнання незаконною націоналізацію "ПриватБанку".
15:52
Скільки вугілля імпортувала Україна з РФ у 2018 році
Україна в 2018 році імпортувала з Російської Федерації 15 млн 009,424 тис тонн вугілля на 1 млрд 822,792 млн доларів.
15:42
Дебати можуть допомогти виборцям "включити голову" – соціолог
Директор фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна переконана, що дебати між кандидатами на посаду президента допоможуть українцям зробити свідомий вибір.
15:27
У Приватбанку розповіли, в якому випадку банк може змінити власника
Єдиний спосіб зміни власника Приватбанку – це продаж міжнародному інвестору з відмінною репутацією.
15:24
ЧЕСНОсуд: Судді, які скасували націоналізацію "Привату", – недоброчесні
Активісти руху "ЧЕСНО. Фільтруй суд" повідомили, що колегія суддів, яка визнала незаконною націоналізацію "ПриватБанку" та задовольнила позов мільярдера Ігоря Коломойського до Національного банку та Кабінету міністрів, недоброчесна.
15:18
Кількість порушень припинення вогню зменшилась на 19% – ОБСЄ
У першому кварталі 2019 року кількість порушень режиму припинення вогню, зафіксованих уздовж лінії зіткнення, зменшилася на 19%, порівняно з останнім кварталом 2018 року.
15:11
Російські телеканали транслюватимуть з перекладом дебати Зеленського і Порошенка
Російські телеканали покажуть дебати між кандидатами в президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які відбудуться 19 квітня.
15:04
Росія заборонила імпорт труб з України
Російська федерація забороняє імпортувати з України ряд видів трубної продукції.
14:55
Гройсман сказав, чи готовий працювати із Зеленським-президентом
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що в разі обрання президентом Володимира Зеленського і Верховна Рада, і Кабінет міністрів працюватимуть з ним, як і він з ними.
14:45
Наєв розповів, як вибори впливають на ООС
На час виборів командування Об'єднаних сил запровадило комплекс заходів для протидії фейкам і провокаціям в інформаційному просторі.
14:41
фото, відеоСтворена за участю України ракета Antares вивела на орбіту корабель Cygnus
У США успішно запустили ракету-носій "Антарес", основну конструкцію першого ступеня якої розробило "КБ "Південне", а виготовив "Південмаш" у кооперації з українськими підприємствами "Хартрон-АРКОС", "Київприлад", "Хартрон-ЮКОМ", "ЧЕЗАРА", "РАПІД" та iн. Фото, відео.
14:38
Аудит "Нафтогазу" підтвердив, що компанія Фаворова купувала газ за ринковою ціною
KPMG Advisory GmbH завершила незалежний аудит (форензик) договорів на продаж газу НАК "Нафтогаз України" компанії "ЕРУ Трейдинг" в 4 кварталі 2018 року.
14:25
"Суспільне" забезпечить "картинку" дебатів на стадіоні, але ведучого ще немає
"Суспільне" відповідатиме за режисерське забезпечення та художнє керівництво ефіру зустрічі кандидатів на НСК "Олімпійський" 19 квітня.
14:23
Суд відмовився зняти арешт з частини коштів Януковича – ГПУ
Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення відмовити у знятті арешту з низки рахунків відкритих у "Всеукраїнському банку розвитку", який належав сину Віктора Януковича Олександру.
14:08
Багато поліції і перекриті дороги: У МВС розповіли, чого чекати у день дебатів
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що в день проведення дебатів між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським і Петром Порошенком довкола НСК "Олімпійський"  можуть обмежити рух транспорту, а також очікується велика кількість правоохоронців.
14:03
Прем’єр Угорщини пропонував Польщі поділити українські землі – польський політик
Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан під час кризи в Україні пропонував Польщі захопити українські землі і поділитися ними.
14:01
аудіоУкраїнцям масово "дзвонить Порошенко" і кличе на вибори
Політики, громадські діячі та користувачі соцмереж повідомляють, що отримують на свої мобільні телефони дзвінок "від чинного президента України Петра Порошенка" із закликом прийти на вибори 21 квітня і підтримати його курс.
14:00
НБУ оскаржить перемогу Коломойського у суді щодо Приватбанку
Національний банк готує апеляцію на рішення Окружного адмінсуду Києва, яким за позовом Ігоря Коломойського була скасована націоналізація Приватбанку.
13:59
Зеленський за легалізацію марихуани і проституції, але не зброї
Кандидат у президенти Володимир Зеленський виступає проти легалізації зброї для самозахисту, але підтримує легалізацію медичної марихуани, проституції і грального бізнесу.
13:28
МОЗ: Зеленський проявив необізнаність, говорячи про медреформу
МОЗ зазначає, що з 27,3 мільйонів пацієнтів, які обрали свого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра, 70% задоволені ним (дані КМІС за березень).
13:27
СУД ВИЗНАВ НЕЗАКОННОЮ НАЦІОНАЛІЗАЦІЮ ПРИВАТБАНКУ
Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку.
13:17
фотоШахраї продавали неіснуючі авто: ошукали понад 200 громадян
Правоохоронці викрили злочинну групу, яка, продаючи неіснуючі автомобілі та сільгосптехніку, ошукала понад 200 громадян на суму майже 7 мільйонів гривень.
13:12
Сюмар: Наймаразматичніші "правки" до закону про квоти подавав "Квартал 95"
Голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова Вікторія Сюмар заявила, що закон про квоти погоджувався з усіма великими телегрупами, а студія "Квартал 95" подавала до закону маразматичні правки, щоб його нівелювати.
13:11
У Кремлі заявили, що дебати Порошенка і Зеленського "цікаве видовище"
Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що з цікавістю подивися дебати між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, які повинні пройти 19 квітня.
13:03
Ніхто більше за Путіна не підштовхував Україну до ЄС і НАТО – заступник глави МЗС
Заступник міністра закордонних справ Сергій Кислиця стверджує, що президент РФ Володимир Путін зробив найбільше для того, щоб Україна намагалася вступити до ЄС і НАТО.
12:37
Росія заборонила експорт нафти і бензину до України
РФ встановлює заборону на експорт в Україну нафти та нафтопродуктів.
12:31
Суд зупинив конкурс на посаду голови митниці
Суд ухвалив рішення зупинити дію розпорядження Кабінету міністрів "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби".
12:21
КартиХолод і заморозки: синоптики невблаганні
Найближчої доби територія України залишиться в холодній повітряній масі, на сході країни - з нічними заморозками. Карти
12:21
Курс валют: міжбанк, готівковий, "чорний" ринок
18 квітня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку встановилися на рівні 26,85 - 26,89 гривні за долар.
12:15
Зеленський пообіцяв стояти в заторах, щоб не страждали люди
Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що, в разі перемоги на виборах, буде стояти в заторах і не збирається перекривати дороги, щоб дістатися на роботу.
11:57
Зеленський: Не можна забирати в людей російськомовне телебачення
Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський розкритикував мовні квоти, фінансування українського кіно та медичну реформу.
11:50
Туреччина погрожує затримати вступ Північної Македонії в НАТО
Туреччина погрожує затримати ратифікацію протоколу про вступ Північної Македонії в НАТО, якщо балканська країна не видасть 15 турецьких громадян, яких Анкара звинувачує в участі у невдалому перевороті в 2016 році.
11:46
Зеленський заявив, що вважає Путіна ворогом
Шоумен кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що вважає президента РФ Володимира Путіна ворогом.
11:27
інфографікаСкільки українці готові чекати позитивних змін від нового президента – опитування
Половина опитаних українців вважають, що новій команді президента України потрібно дати не менше року, щоби показати позитивні результати роботи.
11:27
інфографікаЩе одна соціологія показала величезний відрив Зеленського
У другому турі виборів президента майже 73% українців з тих, хто визначився і має намір голосувати, готові підтримати шоумена Володимира Зеленського, за його опонента Петра Порошенка готові проголосувати 27% виборців.
11:25
"Метінвест" Ахметова можуть оштрафувати на 600 мільйонів доларів
Структура власності "Дніпровського коксохімічного заводу" містить ознаки того, що компанія "Метінвест" отримала контроль над заводом без дозволу Антимонопольного комітету.
11:13
Зеленський: Бандера – герой для якогось відсотка українців
Кандидат в президенти Володимир Зеленський заявляє, що нормально ставиться і до декомунізації, і до Степана Бандери, але вулиці перейменовував би по-іншому.
11:11
відеоУ ГПУ наполягають, що список посла США був, але усний
Речник генпрокурора Лариса Сарган заявила про "складнощі перекладу" інтерв'ю Юрія Луценка американському телеканалу "The Hill" , оскільки його слова про список "недоторканних осіб" від посла США Марі Йованович сприйняли буквально, але не вловили суть.
11:03
Прем’єр Польщі: купівля російського газу – це купівля зброї у Путіна
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький прирівняв купівлю російського газу до купівлі зброї у президента РФ Владіміра Путіна.
10:33
МАУ змінила структуру тарифів
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" змінила структуру тарифів економічного класу на внутрішніх та міжнародних рейсах.
10:12
Зеленський розповів, що думає про заборону ВК і закриття в'їзду артистам з РФ
Кандидат в президенти Володимир Зеленський вважає, що перед забороною російських соцмереж "Вконтакте" і "Однокласники", потрібно було провести роз'яснювальну роботу і надати людям інші майданчики для спілкування.
10:09
Зеленський не хоче на Банкову і вигадав "батіжок" для нардепів
"Я сказав своїм хлопцям: шукаєте якийсь ореп space, якийсь unit цікавий... Так, я хочу. А її (будівлю Адміністрації президента – ред.), якщо дозволить суспільство, віддав би якійсь... Не знаю... Не знаю...", – сказав Зеленський.
10:01
Турчинов: ФСБ і Генштаб РФ мають бути визнані терористичними організаціями
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що ФСБ і ГУ Генштабу РФ повинні бути визнані терористичними організаціями, а Росія - державою, що розповсюджує тероризм у світі.
09:48
Офіційний курс: гривня подорожчала
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 3 копійки, встановивши його на 18 квітня на рівні 26,69 гривні.
09:39
Зеленський: Буду кожен день записувати відео, що НАТО – не звірюга
Кандидат у президенти України Володомир Зеленський заявив про підтримку євроатлантичного курсу України.
09:31
"Нафтогаз" може знизити ціну на газ, не порушуючи закон — Міненерго
Міністерство енергетики та вугільної промисловості заявляє, що НАК "Нафтогаз України" може знизити ціни на газ для населення без скасування постанови Кабінету міністрів про спецзобов’язання.
09:31
Зеленський подумає про розпуск Ради, а Порошенку радить піти з політики
Шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський в разі перемоги на виборах планує подати закон про імпічмент, а про розпуск Верховної Ради буде думати.
09:03
ЄС знову закликав Росію негайно звільнити українських моряків
У Європейському Союзі вкотре закликали Росію до негайного і беззастережного звільнення українських моряків, захоплених у листопаді 2018 року поблизу Керченської протоки.
08:53
РосЗМІ: Радниця Трампа без розголосу приїхала до Москви
До Москви приїхала делегація Білого дому на чолі з радником Дональда Трампа, директором із питань Росії та Євразії Ради з національної безпеки США Фіоною Хілл.
08:26
На Мадейрі перекинувся автобус із туристами: 29 загиблих
На португальському острові Майдейра в результаті аварії туристичного автобусу загинули 29 людей, більшість з них німецькі туристи, ще 27 осіб отримали травми.
07:58
В Україні погіршилася ситуація зі свободою слова - звіт "Репортерів без кордонів"
Україна опустилася на одну сходинку нижче у рейтингу свободи ЗМІ у порівнянні з минулим роком.
07:32
ООС: Бойовики били з мінометів, БМП і гранатометів, 1 поранений
Минулої доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, двічі застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння, - міномети калібру 82 мм. Втрат серед військовослужбовців ОС немає. Від початку поточної доби окупанти обстріляли українські позиції біля Світлодарська, 1 військовий отримав поранення.
06:47
Зеленський розповів, з ким не готовий створювати коаліцію
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що не готовий до коаліції з колишніми "регіоналами" Юрієм Бойком та Віктором Медведчуком, а також із чинним президентом Петром Порошенком.
06:11
США ввели санкції проти Центрального банку Венесуели
Офіс контролю за іноземними активами Мінфіну США ввів санкції проти Центробанку Венесуели. Санкції перешкоджатимуть більшій кількості операцій банку, але особисті грошові перекази громадян і гумдопомога залишатимуться доступними.
05:18
Незалежні аудитори не знайшли проблем в фінансах НБУ
Національний банк завершив процес підготовки річної фінансової звітності за 2018 рік для затвердження Радою Нацбанку.
04:35
Deutsche Bank загрожують штрафи за відмивання російських грошей - ЗМІ
Найбільший банк Німеччини Deutsche Bank AG очікує штрафів, судових позовів та ймовірного переслідування вищого керівництва за його роль у схемі відмивання коштів російських клієнтів на суму до 20 мільярдів доларів.
03:52
У Зеленського спростовують співпрацю з американськими лобістами
Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського заявляє, що не залучала ніяких лобістських компаній або агентств для організації візиту свого представника в США.
03:06
КНДР випробувала новий тип тактичної зброї - ЗМІ
Північна Корея провела випробування бойової частини тактичної керованої зброї нового типу - вперше після невдалих переговорів із США по денуклеаризації Корейського півострова.
02:20
Суд зняв арешт з рахунків у банку Януковича-молодшого
Шевченківський райсуд Києва 17 квітня скасувала арешт рахунків у "Всеукраїнському банку розвитку", який належав сину екс-президента Віктора Януковича Олександру.
01:23
документЗеленський найняв американських лобістів, щоб покращити свій міжнародний імідж - ЗМІ
Кандидат у президенти Володимир Зеленський найняв лобістську фірму Signal Group Consulting з Вашингтону, щоб покращити свій міжнародний імідж та організувати зустрічі членів свого штабу з чиновниками в США. Документ.
00:28
Дебати на НСК: Аласанія розповів, про що домовились штаби Порошенка і Зеленського
Голова правління НСТУ Зураб Аласанія розповів про результати зустрічі представників кандидатів у президенти у Міністерстві внутрішніх справ.
00:23
"Ліверпуль" та "Тоттенгем" стали останніми півфіналістами Ліги Чемпіонів
Англійські "Тоттенгем" та "Ліверпуль" стали останніми півфіналістами Ліги Чемпіонів.